FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ovo je debilizam teski,sa cijenama i to oznake funti
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
jel ovo pismo sa zeljom za djeda mraza?Buu je napisao/la:
Treba nasim igracima zalijepiti cijenu na celo i staviti ih u izlog.
- storm_raider
- Kontakt:
Čuj cize smora, a glavni igrači njegovog kluba imaju amaterske ili polugodišnje ugovore 

DRUG NEBI TI PUNCA
moj klub je mrtav odavno,ovo zivi na aparatima do kad je pitanje,a ti ces za svoj klub to mozda svatit mozda u 7 mjesecu? ili ces cekat opet naredno ljeto,a do tad ces se vesilit sto su stigli novi dresovibagrcavi je napisao/la:Čuj cize smora, a glavni igrači njegovog kluba imaju amaterske ili polugodišnje ugovore
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 17 dec 2012, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
Izgleda da ti imaš neka šizofrena cijepanja, pa u tebi žive dvojica koja nikako ne mogu da se dogovore šta da napišu.Kad se dogovore naleti opet, možda neko skonta šta ti htio napisati.ciza je napisao/la:moj klub je mrtav odavno,ovo zivi na aparatima do kad je pitanje,a ti ces to mozda svatit mozda u 7 mjesecu?bagrcavi je napisao/la:Čuj cize smora, a glavni igrači njegovog kluba imaju amaterske ili polugodišnje ugovore

DRUG NEBI TI PUNCA
Koja sloga vlada u klubu s Grbavice, ali samo kad nam ti to kazes. Ali, uzmimo da je tako, pa gdje su onda pare od tih silnih transfera, sponzorskih ugovora i slicno. A, ovaj sto ti visi u Belgiji adresu stanaovanja ima u toj drzavi i nemoj raji ovdje bombe bacati da je on u Belgiji radi posla ili tiga skautinga, sto ne znaci da dobro ne poteze, ali lijepo je biti iskren i reci zbog cega visi u Belgiji.PL BiH -1 je napisao/la:Neki od tih su Amar, Bakir, Guso, Zujo, Greda, covjek koji je stalno pa Belgiji i sad da ne nabrajam sviju. Kad kazem ulozili novac zelim da kazem da su platili plate igracima kad je skripilo iz svoga dzepa, da su pomogli sa placanjem priprema, nocenjima u hotelima pred gotovo svako gostovanje i tako tih izdataka kojih ima dosta.cikac je napisao/la:A, ko je ulozio novac i zar doista ima navijaca Zelje koji misle da je Gredic kadar obnasati duznost predsjednika kluba. Da vam se to ne obije o glavu.
Neki od tih su Amar, Bakir, Guso, Zujo, Greda, covjek koji je stalno pa Belgiji i sad da ne nabrajam sviju. Kad kazem ulozili novac zelim da kazem da su platili plate igracima kad je skripilo iz svoga dzepa, da su pomogli sa placanjem priprema, nocenjima u hotelima pred gotovo svako gostovanje i tako tih izdataka kojih ima dosta.[/quote]
Koja sloga vlada u klubu s Grbavice, ali samo kad nam ti to kazes. Ali, uzmimo da je tako, pa gdje su onda pare od tih silnih transfera, sponzorskih ugovora i slicno. A, ovaj sto ti visi u Belgiji adresu stanaovanja ima u toj drzavi i nemoj raji ovdje bombe bacati da je on u Belgiji radi posla ili tiga skautinga, sto ne znaci da dobro ne poteze, ali lijepo je biti iskren i reci zbog cega visi u Belgiji.[/quote]
U ekipi ili ti ga u peharima,a tog belgijanca povedite kući,svakako je pogan
Koja sloga vlada u klubu s Grbavice, ali samo kad nam ti to kazes. Ali, uzmimo da je tako, pa gdje su onda pare od tih silnih transfera, sponzorskih ugovora i slicno. A, ovaj sto ti visi u Belgiji adresu stanaovanja ima u toj drzavi i nemoj raji ovdje bombe bacati da je on u Belgiji radi posla ili tiga skautinga, sto ne znaci da dobro ne poteze, ali lijepo je biti iskren i reci zbog cega visi u Belgiji.[/quote]
U ekipi ili ti ga u peharima,a tog belgijanca povedite kući,svakako je pogan

Einigkeit und Recht und Freiheit
Ja sam vodio statistiku za ovu polusezonu, ima tema o tome. Podatke o gledaocima sam preuzimao sa stranice saveza, sa tim da sam cetiri utakmice promjenio broj gledalaca, jer zaista nije bilo tacno, tipa derbi gdje sam sa 13000 povecao na 15000 sto je realnije, znaci cak sam isao u korist Sarajeva. Evo kako je izgledala moja statistika:Vedad87 je napisao/la:Prema tom hrvatskom listu/portalu
Bosna i Hercegovina:
1. Sarajevo 4.938
2. Čelik 2.857
3. Željezničar 2.857
4. Zrinjski 2.414
Mišljenja molim? Zna li neko pravu posjećenost ovih klubova ove godine
Da je Sarajevo imalo ovoliko više od nas navijača po tekmi???
Prosjecan broj gledaoca kod domacina (u zagradi broj domacih utakmica):
Sarajevo 5188 (8)
Čelik 3143 (7)
Željezničar 3071 (7); 4300 bez utakmica pred praznim stadionom
Zrinjski 2286 (7)
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Pricajte vi sta hocete ali ovi novi dresovi su meni za deset. Valjda nece opet na onaj starinski nacin lijepiti generalnog sponzora...
Sto se predsjednika tica, ja sam i dalje pri misljenu da je Greda jos zelen za ove pozicije. Kazem zelen, cisto iz razloga sto nam treba neko stariji, iskusniji sa jakim vezama i kapitalom. Nemojte sada pogresno svatiti, Greda je super covjek, obrazovan i ono najbitnije ima podrsku Amara i ekipe. Ako u ovom trenutku ne mozemo naci covjeka sa karakteristikama koje sam nabrojao, onda je i ovo solidno rijesenje.
Sto se predsjednika tica, ja sam i dalje pri misljenu da je Greda jos zelen za ove pozicije. Kazem zelen, cisto iz razloga sto nam treba neko stariji, iskusniji sa jakim vezama i kapitalom. Nemojte sada pogresno svatiti, Greda je super covjek, obrazovan i ono najbitnije ima podrsku Amara i ekipe. Ako u ovom trenutku ne mozemo naci covjeka sa karakteristikama koje sam nabrojao, onda je i ovo solidno rijesenje.

Ma ovo je vise zezancija vjeruj.Buu je napisao/la:
Treba nasim igracima zalijepiti cijenu na celo i staviti ih u izlog.
Moram reci da je ova dukserica koju Kerla nosi na ovoj slici izgleda fenomenalno...
A takodjer se nadam da ce nam ovo biti novi dresovi, jer ovo vec lici na nesto za razliku od ovih u kojima smo igrali u jesenjem dijelu sampionata.
A takodjer se nadam da ce nam ovo biti novi dresovi, jer ovo vec lici na nesto za razliku od ovih u kojima smo igrali u jesenjem dijelu sampionata.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Sta covjek sad da ti kaze? Da kazem da si glup opet ce me odstraniti. Ali ne znam kako da ti pojasnim ili da ti kazem sjednes uzmes bukvar i krenes uciti slova pa da sklapljas rijeci pa da citas.cikac je napisao/la:Koja sloga vlada u klubu s Grbavice, ali samo kad nam ti to kazes. Ali, uzmimo da je tako, pa gdje su onda pare od tih silnih transfera, sponzorskih ugovora i slicno. A, ovaj sto ti visi u Belgiji adresu stanaovanja ima u toj drzavi i nemoj raji ovdje bombe bacati da je on u Belgiji radi posla ili tiga skautinga, sto ne znaci da dobro ne poteze, ali lijepo je biti iskren i reci zbog cega visi u Belgiji.PL BiH -1 je napisao/la:Neki od tih su Amar, Bakir, Guso, Zujo, Greda, covjek koji je stalno pa Belgiji i sad da ne nabrajam sviju. Kad kazem ulozili novac zelim da kazem da su platili plate igracima kad je skripilo iz svoga dzepa, da su pomogli sa placanjem priprema, nocenjima u hotelima pred gotovo svako gostovanje i tako tih izdataka kojih ima dosta.cikac je napisao/la:A, ko je ulozio novac i zar doista ima navijaca Zelje koji misle da je Gredic kadar obnasati duznost predsjednika kluba. Da vam se to ne obije o glavu.
Gdje ja kazem da neko skautira po Belgiji? Mozes li to meni da pojasnis jer eto nisi glup. Ja ne vidim ti nisi glup pa de mi to pokazi.
Od kako je Amar u klub meni je receno da je do dana danasnjeg potroseno blizu 10 miliona maraka. Sad je li to istina ili malo napumpavaju ali do sada je klub kazu potrosio blizu 10 miliona. Senad (sta te briga koji) mi neki dan kaze da je u planu bilo mnogo vise novca ali nisu neki sponzori ispostovali dogovoreno. I to je pravi razlog zasto Zujo odlazi. Nije ni Dzeko ni manjak vremena razlog nego sto su ga izradili ljudi koji su mu obecali da ce pogurati Zelju. I Zujo je vec poceo da prica da ce on izgraditi stadion ali ti to ne znas a nisi glup.
E sad ti posto nisi glup de mi reciko koliko smo mi miliona maraka od transfera u zadnje 3 godine? Od Dzeke blizu 3 miliona i od nasih transfera negdje oko 2 miliona maraka znaci fali ti tu mnogo novca.
I ne pravi se pametan i nauci citati.
A sto se tice atmosfere u klubu i medju igracima Zeljo poslije rata nije imao zdraviju atmosferu. Zato je zrtvovan i Zeba. I vjeruj da Amar i strucni stab nikad nisu imali ovako odrijsene ruke. Ovo sto ovaj mali Numic radi ce tek da eksplodira. Jos samo da je one najbitnije dvije stvari navijaca i para gledali bi Evropskoga Zelju u pravom smislu te rijeci a ne ekskurziju.
Hoces jos jednu ekskluzivu? Dzelaludin Muharemovic nece docekati ljeto u Zeljeznicaru.
Prvo ovo sa cijenama je zajebancija, i ako neko to ne može da shvati, onda je papak.
Drugo, dresovi su ekstra, a i ove dukserice. Biće još nove gardarobe koja bi trebala da grmi.
Treće, nisam ni ja za Gredu, ali kao što rekoh ima amarovu podršku, pa bi nam to trebalo biti dosta.
Četvrto, navodno da sa Đelom ide i Buki (koji bi trebao biti direktor dvorane na Grbavici)
i Peto kakav nam je raspad sistema najbolje pokazju 4 pehara (od mogućih 6) u 3 godine!
Drugo, dresovi su ekstra, a i ove dukserice. Biće još nove gardarobe koja bi trebala da grmi.
Treće, nisam ni ja za Gredu, ali kao što rekoh ima amarovu podršku, pa bi nam to trebalo biti dosta.
Četvrto, navodno da sa Đelom ide i Buki (koji bi trebao biti direktor dvorane na Grbavici)
i Peto kakav nam je raspad sistema najbolje pokazju 4 pehara (od mogućih 6) u 3 godine!
ph papak,znaci ako covjek nema isti smisao za humor (koji je u najmanju ruku
) kao ti onda je papak.
e sad imam i definiciju papka,bas ti hvala
i sad ide ono sto sam skonto da kad hoces nekog provaliti onda pichis samo ove smajlije...
idiotski

e sad imam i definiciju papka,bas ti hvala
i sad ide ono sto sam skonto da kad hoces nekog provaliti onda pichis samo ove smajlije...

idiotski
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
- justFlowFKZ
- Kontakt:
A ti nas furas ili fakat nisi skontao ovo kao salu?
I ako nisi, ajd nam objasni sta ovo moze biti drugo osim sala?
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
Aktuelni i jesenji prvak BiH, Željezničar će na proljeće nastupiti u novoj sportskoj opremi proizvođača Patrick.
Detalje novog i poboljšanog ugovora zaključio je team menadžer tima sa Grbavice, Ruskim Cviko koji se nalazi u Belgiji, gdje se i nalazi sjedište ove francuske firme.
Zanimljivo je da će Patrick praviti posebnu liniju za našeg šampiona, tako da se ne može desiti da niti jedan drugi klub koji nosi ovu opremu ne može imati istu liniju dresova. Zanimljivo je da će i čitav omladinski pogon imati na raspolaganju pomenutu opremu.
Detalje novog i poboljšanog ugovora zaključio je team menadžer tima sa Grbavice, Ruskim Cviko koji se nalazi u Belgiji, gdje se i nalazi sjedište ove francuske firme.
Zanimljivo je da će Patrick praviti posebnu liniju za našeg šampiona, tako da se ne može desiti da niti jedan drugi klub koji nosi ovu opremu ne može imati istu liniju dresova. Zanimljivo je da će i čitav omladinski pogon imati na raspolaganju pomenutu opremu.
Zanimljivo je da će omladinski pogon imati opremu po 240 KM za svakog dječaka. Jako zanimljivo.
Zanimljiv i dobar business sa oml.pogonom,pa roditelji su nedavno kupili opremu,red je vise da se nesta i besplatno gurne u Oml.pogon,dosta vise deranja i uzimanja.irh je napisao/la:Zanimljivo je da će omladinski pogon imati opremu po 240 KM za svakog dječaka. Jako zanimljivo.
Neslana drug,to je isto kao da ja tebe uslikam da drzis papir na kojem pise 1 000 000 KMjustFlowFKZ je napisao/la:A ti nas furas ili fakat nisi skontao ovo kao salu?
E sad :posto znam da je Kerla igrac,onda kontam da mu je to kao neka cijena...
prvo nije izlog,drugo jel to prosis?,trece vidi cijene,cetvrto funta?? pa hajd recimo da je ovo bio pokusaj humora,na racun kluba,ili Kerle.
Čojće poslije Nadrealista sve neke Šale i Pošalice,sve neka šega...kike do kiketa...et nas ko pitari
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★