FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Popusti ti ja tebi nisam kazo nista ruzno i nemoj mi se vise obracat. hvala. 

Mi smo Zeljii Zeljo je nas
defter je napisao/la:Popusti ti ja tebi nisam kazo nista ruzno i nemoj mi se vise obracat. hvala.

DRUG NEBI TI PUNCA
http://www.samshop.ba" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa ova firma ne postoji vise,sve su prodali,ono na Sipu,u Titovoj je sad Azel,direktor nije zavrsio viletinu na Poljinama...
Pa ova firma ne postoji vise,sve su prodali,ono na Sipu,u Titovoj je sad Azel,direktor nije zavrsio viletinu na Poljinama...
yebo tebe mo razrednik Osman!!!PL BiH -1 je napisao/la:Yebem ti uciteljicu!defter je napisao/la:Vidim da me napjaju svi a zasto .Ako moram kazat koliko mi je godina ja cu kazat. i onaj sto govorite koliko imamo godina mozda imamo zajedno 50!!!On sedam a ja pedeset minus sedam!!!!!

Bas ne das covjeku uciteljicu 

A šta snjom ?dino94 je napisao/la:http://www.samshop.ba
Eno mu je svakako je umrla.zuka_TM je napisao/la:Bas ne das covjeku uciteljicu
Ne daj se Defter! 

Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
hvala ti si jedini sto je kazo ispravno.Hem sam ovdje gdje su svi pitari hem vidi magle ne moze se ni po kakakolu otic.ipetm je napisao/la:Ne daj se Defter!

ko je asim sulejmanovic?defter je napisao/la:hvala ti si jedini sto je kazo ispravno.Hem sam ovdje gdje su svi pitari hem vidi magle ne moze se ni po kakakolu otic.ipetm je napisao/la:Ne daj se Defter!
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
Defter nemoj misliti da te ja furam, tvoji postovi su dubokoumni i molio bih te da češće pišeš i iznosiš svoje mišljenje... 

Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
ovo je najludji lik na forumu definitivno

sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
Ima li jos ozbiljnih kandidata za predsjednika ili je Gredic jedini ?
Ako bude dobro ce biti samo da li ce imati mu.da da otjera Dželu
Ako bude dobro ce biti samo da li ce imati mu.da da otjera Dželu

NO PYRO NO PARTY
Cuo sam ja za to,bilo je na dnevniku. Daj admini rijesiti vise ovog trola.
Tako se radi kumšiliku. Kako prenosi Večernji list, stoper Zagreba Mateo Pavlović potpisao je ugovor iz snova. Pavlović, iz posljednjeplasirane ekipe lige odlazi u njemački Werder. Perspektivni 22-godišnji stoper potpisao je na tri i pol godine, a Zagrebu će pripasti 1,5 miliona eura odštete.
Za plakati, Zagreb uzme za jednog igraca vise nego mi za 3.
NO PYRO NO PARTY
Kako ovako nije mi jasno ekipa koja ispada u drugu ligu iz takve ekipe se proda igrač za 3 miliona maraka, naš godišnju budžet bog te kako to i an koji način, da li imaju dobar lobi jake igrače koji su nekad igrali pa preporuče.Buu je napisao/la:Tako se radi kumšiliku. Kako prenosi Večernji list, stoper Zagreba Mateo Pavlović potpisao je ugovor iz snova. Pavlović, iz posljednjeplasirane ekipe lige odlazi u njemački Werder. Perspektivni 22-godišnji stoper potpisao je na tri i pol godine, a Zagrebu će pripasti 1,5 miliona eura odštete.
Raja jedno pitanje za one malo bolje upucene,da li je objavljen javni konkurs o izboru predsjednika ili se odabir kandidata bira na osnovu prijedloga clanova skupstine.Nemam nista protiv Almira ali licno bi volio da je sve radjeno javno i transparentno jer mislim da je bolje da bude vise kvalitetnih kandidata i da svaki iznese svoj plan,sta nudi i kakvi su mu ciljevi i da na kraju predsjednik bude onaj sa kojim ce Zeljo zaista najvise napredovati jer nama navijacima je to i prioritet.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
dino lj
Nema konkursa. Jer su ljudi koji su ulozili novac tako zeljeli ukljucujuci i Amara.
Nema konkursa. Jer su ljudi koji su ulozili novac tako zeljeli ukljucujuci i Amara.
Hvala,pitao sam cisto informativno.PL BiH -1 je napisao/la:dino lj
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.