FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Nisam ni ja da dres budu bez karakteristicnih pruga, ali ne vidim razliku izmedju ovoga sa kockicama, onog pola-pola sto je bio 1999. i mislim 2009, kao i onog sa vodoravnim prugama od prije par sezona.
Ne primjetih da se tad nesto posebno bunilo protiv dresova.
Ne primjetih da se tad nesto posebno bunilo protiv dresova.
Pratit cu ja sve oko kluba i dalje naravno kao i uvijek, samo ne znam zasto bi recimo subotom uvecer gledao onu splacinu od igre umjesto da se izadje sa zenom ili jaranima u grad? Mislim, neces nista svakako da propustis, a nisu nicim ni zasluzili da ih se gleda, i bezveze sikira kad se nista nece promijeniti.xaviesta je napisao/la:Ako leorey i mandrle ne budu gledali Barcu, propadosmo.
Dakle, nije do kluba, Boze sacuvaj, vec do igraca i igre, oni ne zasluzuju to. Ove sezone sam mozda u vrh glave 3 tekme u Ligi propustio i kad sam sagledao highlightse od 15 minuta, pregledao tipa 2 gola i 3 sanse. Na Campu, sa Messijem, Suarezom, Dembelem i Coutinhom. Neka hvala.
27.10.2020
Ma šta se pravdaš i objašnjavaš mučkom provokatoruleorey je napisao/la:Pratit cu ja sve oko kluba i dalje naravno kao i uvijek, samo ne znam zasto bi recimo subotom uvecer gledao onu splacinu od igre umjesto da se izadje sa zenom ili jaranima u grad? Mislim, neces nista svakako da propustis, a nisu nicim ni zasluzili da ih se gleda, i bezveze sikira kad se nista nece promijeniti.xaviesta je napisao/la:Ako leorey i mandrle ne budu gledali Barcu, propadosmo.
Dakle, nije do kluba, Boze sacuvaj, vec do igraca i igre, oni ne zasluzuju to. Ove sezone sam mozda u vrh glave 3 tekme u Ligi propustio i kad sam sagledao highlightse od 15 minuta, pregledao tipa 2 gola i 3 sanse. Na Campu, sa Messijem, Suarezom, Dembelem i Coutinhom. Neka hvala.

Tako je, Nassere, zadrži smeće brazilskog kod sebe. Teški cirkus bi bio da se on vrati, to bi bio ekser u kovčeg Barce.Marca piše kako Nasser Al-Khelaifi, predsednik PSG-a, nije za to da Neymar napusti klub ovo leto. Zbog sve većih glasina da će se Neymar vratiti u redove Barçe, Al-Khelaifi je deklarisao Brazilca kao nedostupnog za transfer.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Zar je upitno ikad bilo to? Ko je to kad vaznog igraca PSG-a uzeo otkad su ih seici preuzeli? Samo smaraju s tom pricom, za mjesec ce govoriti da ide u Rejal, onda ce biti communicado official od Pere jer se sasere i onda ce opet u Barcu i tako sve dok ne napuni 30 godina i ne istekne mu ugovor.
27.10.2020
Znači Verma, Murillo, Boateng sigurno idu. Turan koliko znam ima još godinu posudbe, kad mu ističe i ugovor. Denis, Rafinha, Gomes i Cillesen izvjesno je napuštaju klub. Ovo ostalo ostaje sve i dalje otvoreno. Dembelea i Umtiitija ne bih prodavao, Coutinha i Raketu da.Sport donosi spisak igrača koji će vjerovatno napustiti Barcelonu ovog ljeta:
- Jasper Cillessen
Holanđanin je još početkom ove polusezone izjavio kako će vjerovatno napustiti katalonsku prijestolnicu. Jasper na stolu ima ponudu od Benfice, Valencije i Manchester Uniteda, međutim ovaj list piše kako Barça želi dati novac i Cillessena za Rodriga koji je meta mnogih klubova sa područja Evrope.
- Samuel Umtiti
Navodno su za Francuza stigle ponude nekoliko klubova iz Premier lige i Juventusa, koje je španski gigant spreman saslušati. Ovaj medij takođe donosi vijest kako je Samuel zatražio od uprave kluba da ostane u Barçi makar na još jednu godinu.
- Ivan Rakitić
Hrvatski internacionalac će napustiti Blaugranu ako u klub stigne ponuda od velike sume novca. Navodno, za popularnog "Raketu" su zainteresovani Manchester United, PSG, Inter Milan i još nekoliko klubova iz Italije.
- Denis Suárez
Barcelona želi na Denisu zaraditi novac i spremna je poslušati ponude klubova koji su zainteresovani za njega, a najveću šansu za njegov potpis imaju Napoli, Borussia Dortmund, Valencia i Atlético Madrid.
- Rafinha
Barcelona želi iskoristiti Rafinhu i Mirandu kako bi smanjili cijenu Juniora Firpa koji je velika želja uprave za ovaj transfer rok.
- André Gomes
Za Portugalca su zainteresovani Tottenham, West Ham i Everton u kojem je proveo sezonu 2018/19 na pozajmici. Engleski klubovi nude 30 miliona eura za Andréa.
- Ousmane Dembélé
Iako nema konkretnih ponuda za Francuza, Sport navodi da Ernesto Valverde ne želi koristiti Ousmanea sledeće sezone.
- Philippe Coutinho
Manchester United i Chelsea se bore za potpis ovog Brazilca. Međutim, Coutinho ne isključuje i to da ostane u španskom gigantu.
- Arda Turan
Klub se što prije želi riješiti Turčina kojem cijena sve više opada. Na stolu trenutno imaju samo jednu ponudu i to od İstanbul Başakşkehira, u kojem se Arda trenutno nalazi na pozajmici.
- Jeison Murillo i Kevin-Prince Boateng
Ovom dvojcu koji su na pozajmici u Barçi ugovor ističe 30. juna, a uprava Blaugrane nema namjeru produžavati ga.
- Thomas Vermaelen
Belgijancu ugovor ističe ovog ljeta, a Barcelona nema namjeru produžiti ga.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Dugo lošiji dres nisam vidio.Saurman je napisao/la:Nike ima smisla za humor.

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Realno, dresovi izgledaju fenomenalno.
KatastrofaSaurman je napisao/la:Nike ima smisla za humor.

Strašno.Saurman je napisao/la:Nike ima smisla za humor.
Pijačarski dres kakvi se mogu vidjeti na afričkoj sirotinji ili kampovima sirijskih izbjeglica.
Odlican pizdunjavi dres koji ce savrseno pristajati pizdama od igraca, i nisu za boljeg
Svakoga dana dana u svakom pogledu sve vise propadamo
Svakoga dana dana u svakom pogledu sve vise propadamo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Katastrofa dresovi.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Nije mi toliko loš radi kockica, iako su niđe veze. Al' brate, šta je ovo, pa visi na igračima 

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma ne vise nego je Messi mršavije građe, pa izgleda kao one ljetne haljine kod ovih 'insfluenserki'.Tesnjak1991 je napisao/la:Nije mi toliko loš radi kockica, iako su niđe veze. Al' brate, šta je ovo, pa visi na igračima

Gledaj kako Arthuru stoji, dođu ove kocke do izražaja na ovakav bojler.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Sta su ovo ukrali stolnjak od Advije , Alijaa mrtviSaurman je napisao/la:Nike ima smisla za humor.
Prvi dres je apsolutna katastrofa, ne samo zbog toga sto ima kockice, vec zbog smijesnog dizajna koji izgleda kao s kraja devedesetih.
Drugi dres mi izgleda okej, mnogo bolji. Golman dobar.
Drugi dres mi izgleda okej, mnogo bolji. Golman dobar.
27.10.2020
JoeBleck je napisao/la: Sta su ovo ukrali stolnjak od Advije , Alijaa mrtvi

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- AlfredNobel
- Kontakt:
U ovim dresovima ide tripleta naredne sezone. 

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.