FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Donnie Darko
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Donnie Darko » 03 jun 2019, 13:38

Gospodine Pep, kako komentarišete rad vašeg kolege i (vjerovatno) prijatelja?

Pep: Ma smećar neposobni lol

paralelni univerzum #1525502

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 03 jun 2019, 14:03

Donnie Darko je napisao/la:Gospodine Pep, kako komentarišete rad vašeg kolege i (vjerovatno) prijatelja?

Pep: Ma smećar neposobni lol

paralelni univerzum #1525502
:lol: :lol: :lol:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 03 jun 2019, 14:43

Mokes je napisao/la:
Pep Guardiola (trener Manchester Cityja): "Valverde se meni čini kao spektakularan trener. Odradio je jako dobar posao u posljednje dvije godine."

"Moje vrijeme treniranja Barcelone je prošlo, sada su na redu druge generacije. Kada god nađem slobodnog vremena, pokušavam ga iskoristiti za dolazak na Camp Nouu."

"Valverde je dvaput ispao iz Lige prvaka, ali to se svima događa. Samo se nadam da će ostati trener zato što je s ekipom osvojio prvenstvo dvije godine zaredom te mu momčad igra jako dobar nogomet. Barcelona je i dalje vjerna svojem stilu igre."
Šta kažu oni kojima je Pep svetinja, na ovu njegovu izjavu :think:
Nije fazon to što je ispao, već način ispadanja Peponja dragi.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 03 jun 2019, 15:21

slika

Izgleda fakat ovaj dres naredne sezone. Sjajno će pristajati Rakitiću :ljepota:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 03 jun 2019, 15:38

Najjači su komentari na Barca Balkan, Srbi se pravdaju Hrvatima što im se ne sviđa dres :rol:

Yebote ja ne bi ovo kao stolnjak koristio.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 03 jun 2019, 15:38

Kakva igra i politika kluba zadnjih godina takav sada i dres. Bravo. Tj sve ono sto Barcelona nije i nikad ne bi trebala da bude.
27.10.2020

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 03 jun 2019, 15:43

BoixosNois1899 je napisao/la:Najjači su komentari na Barca Balkan, Srbi se pravdaju Hrvatima što im se ne sviđa dres :rol:

Yebote ja ne bi ovo kao stolnjak koristio.
Tamo ako kritikuješ Ivana, odmah si nacionalista, bolji ti Pjanić ili SMS. Da ne govorim kako je Ivan ključ veznog reda i poslije Messija i MAtS-a najvažniji i najbolji igrač itd.

Spominju se i neki transferi. Miranda + Rafinha za Firpa, te Cillesen+Denis za Rodriga.
Mislim da se više može uzeti za Jaspera ako se bude prodavao. Ove trojice se svakako treba riješiti. Rodrigo je nepotreban, jer nije klasa, a već mu 28 godina.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 03 jun 2019, 15:55

Navedite mi razliku izmedju vodoravnih pruga na dresu od prije par godina i ovih kockica sad?
Naviknite se da ce svakih 3,4 godine izbaciti neki dres koji se razlikuje od klasike.
Jednostavno, Nike zeli pare, klub zeli pare. Moraju na neki nacin "sokirati" kupce.
Ovi dresovi ce se prodati kao halva.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 03 jun 2019, 15:59

Lionel Messi has told the Barcelona board that he has concerns over the attitude of possible new signing Antoine Griezmann & would prefer the return of Neymar, according to @mohamedbouhafsi.
:think:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 03 jun 2019, 16:03

slika
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 03 jun 2019, 16:14

nadam se da ćemo uskoro vidjeti potpuno bijeli dres, ukrašen plavim ili žutim linijama i sa krunom iznad grba

mislim da bi se prodao ko halva

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 03 jun 2019, 16:26

Evander je napisao/la:Navedite mi razliku izmedju vodoravnih pruga na dresu od prije par godina i ovih kockica sad?
Naviknite se da ce svakih 3,4 godine izbaciti neki dres koji se razlikuje od klasike.
Jednostavno, Nike zeli pare, klub zeli pare. Moraju na neki nacin "sokirati" kupce.
Nike zeli pare, znaci boli ih qurac za tradiciju i ugled kluba. Nike je prije par godina isto tako zelio da nosimo bijeli dres gdje na njemu samo male 2 pruge imas koje su nasih boja. Nike je qurac i treba ih odyebat, nisu jedini. Kad ih je jedan Roger Federer odyebao mozemo i mi. Eto ukratko.
27.10.2020

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 03 jun 2019, 16:30

leorey je napisao/la:
Evander je napisao/la:Navedite mi razliku izmedju vodoravnih pruga na dresu od prije par godina i ovih kockica sad?
Nike zeli pare, znaci boli ih qurac za tradiciju i ugled kluba. Nike je prije par godina isto tako zelio da nosimo bijeli dres gdje na njemu samo male 2 pruge imas koje su nasih boja. Nike je qurac i treba ih odyebat, nisu jedini. Kad ih je jedan Roger Federer odyebao mozemo i mi. Eto ukratko.
"Barcelona koja je potpisala novi desetogodišnji ugovor sa Nikeom vrijedan 110 milijuna eura po sezoni".
Nije bas da je Barcelona sa njima potpisala ugovor jer "imaju lijepe dresove", nego zato sto su dobili najveci ugovor od svih ekipa.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 03 jun 2019, 16:37, ukupno mijenjano 1 put.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 03 jun 2019, 16:33

Izjava Pepa za ziheraša je školski primjer kurtoazije i bontona.
Nece ga valjda ismijavati u medijima.

Što se tice ankete, glasah za Ten Hega, samo zato što nema Setiena u ponudi :thumbdown: veliki minus onome ko je to postavljao.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 03 jun 2019, 16:38

Evander je napisao/la:
leorey je napisao/la:
"Barcelona koja je potpisala novi desetogodišnji ugovor sa Nikeom vrijedan 110 milijuna eura po sezoni".
Jel to znaci da mogu da se sprdaju s njima? Kad potpises ugovor na 10 godina valjda imaju neke klauzule, Nike samo predlozi dres koji mi mozemo odbiti bez ikakvog pogovora, ali eto uprava je poznata po dobrom poslovanju zadnjih godina pa ne cudi ni ovaj potez.Trebao je imati i Federer sa njima dozivotni pa ih odyebao. Kad ovu povracotinu vidis, nek izvedu tamo C ekipu neces ni znat da je Barcelona ako ne pise gore. :lol: Eto toliko je dobro.
27.10.2020

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 03 jun 2019, 16:40

let3 je napisao/la:Izjava Pepa za ziheraša je školski primjer kurtoazije i bontona.

Što se tice ankete, glasah za Ten Hega, samo zato što nema Setiena u ponudi :thumbdown: veliki minus onome ko je to postavljao.
Ne kontam sto pisete uopste vise o trenerima? Covjek SLUZBENO ostaje, dakle bezveze je pricati vise o tome, nece covjeku davati u augustu otkaz pa dovesti nekog lika koji nece s njima ni pred sezonu odraditi.

Mrav ostaje, pomirite se s tim. Ja sam se pomirio, tako sto ih necu pratit do februara ako izvedu istu sredinu u septembru, tj malo ranije u prvom kolu lige.
27.10.2020

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 03 jun 2019, 16:46

leorey je napisao/la:
let3 je napisao/la:Izjava Pepa za ziheraša je školski primjer kurtoazije i bontona.

Ne kontam sto pisete uopste vise o trenerima? Covjek SLUZBENO ostaje, dakle bezveze je pricati vise o tome, nece covjeku davati u augustu otkaz pa dovesti nekog lika koji nece s njima ni pred sezonu odraditi.

Mrav ostaje, pomirite se s tim. Ja sam se pomirio, tako sto ih necu pratit do februara ako izvedu istu sredinu u septembru, tj malo ranije u prvom kolu lige.
Znam da ostaje, ali ne mirim se sa tim.
Tacnije, nadam se da ce potonuti ko Titanic naredne sezone, onako epski :pray: zajedno sa presidenteom Bartom i svima onima koji mu drže leđa.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 03 jun 2019, 16:48

Meni i nisu loši ovi dresovi, šta znam..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 03 jun 2019, 16:51

leorey je napisao/la:

Srce ce te povuc ko da gledam :kafa:
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 03 jun 2019, 17:07

Ako leorey i mandrle ne budu gledali Barcu, propadosmo.
Don't hate what you don't understand.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.