leorey je napisao/la:let3 je napisao/la:jasmin10 je napisao/la:
Pa da je trebalo Liverpool bi dao 5 na Anfieldu.
Traziti krivca u Dembeleu zbog ispadanja je veca glupost nego sto Romario trazi u Messiju.
To mi ne znamo. Domen nagađanja ŠBB-KBB
Na nekoga se mora svaliti krivica.
U svakom slucaju cemo radije svaliti sva gov.na na prevaru Dembelea, nego na Messija koji je donio ovom klubu toliko trofeja i radosti.
Nemoj se spuštati na nivo Romarija
Cuj, nemoj ga prozivati

pa gledaj šta debil promaši

Ma normalno da znamo, sas.rali se ljudi ko da su igrali 1 a ne 1000 utakmica na tom nivou. To je bilo jasno prije izlaska na teren Anfielda jos.
Imas 3:0 i znas da ce te napast, znas da ce vrsiti pritisak, citav svijet zna kako ce da igraju i ti opet nista ne napravis, ne znam sta si radio 7 dana u p.m.
Napadao je i Pepov Bayern 2015 na Allianzu, i poveo, spicis im dva na kontru i vozdra. Tako se to i radi. Tako to radi cak i manja ekipa, kamoli mi.
Nije tu bilo nikakvog straha jaro moj, nego starost i iznemoglost samo
Ja duze upozoravam na nespremnost ekipe i sporost, nekad sam i ja mislio da su ove bruke stvar opusstavnja i to, al definitivno je glavni uzrok sto nisu spremni
Kakav strah, imali smo 8 igraca u postavi starijih od 30 godina, prosli su manje vise svi one najvece utakmice i nema tu straha, vidjeli smo prvo poluvrijeme bilo je nekih akcija, prilika, dok su mogli trcati bilo je tu pitanje kad ce ga dati i rijesiti dilemu
U drugom je sve izaslo na vidjelo kad vise nisu mogli pratiti tempo, prvi su otkovali mesi i suarez jer su najnespremnijii i onda je liverpool timski poceo da melje, bez dvojice koji barem smetaju u organizaciji napada nas vezni red i odbrana su prosto razvuceni i izmoreni, dosle su i greske koje uvijek prate umor i da je liverpoolu trebalo 5 golova vjerujem da bi ih dali. To je ko u boksu kad bokser nema snage da drzi gard i onda ce ga ovaj drugi spremniji mlatiti ko vrecu
Kad sam ja primijetio te nase slabosti mozes misliti kako je to klopp dobro izanalizirao i majstorski iskoristio, nije se liverpool odma zaletio grlom u jagode nego su nabili ritam i cekali nase pucanje za koje su znali da ce doci
Ta sprema je i mesijev problem glavni, nema covjek snage povuci kad je najbitnije, zadnji put kad je beo spreman bilo je u vrijeme triplete s enrikeom i to drugi dio sezone, a i prije toga imao je te probleme godinu dvije, sjecam se price kako je tada promijenio nacin ishrane, izbacio je gluten, vidno smrsao i doveo se u formu i onda uz bozanstven talenat pokazao kvalitet najboljeg na svijetu
Poslije te sezone ocito vise nema volje za strogi rezim ishrane i treninga i nikad vise nije bio na nivou te polusezone ili onog iz doba pepa. Imao je s argentinom finale svjetskog i polufinale i imao je ekipu koja je obezbijedila egal u tim utakmicama i kad se trebao ukazati jednostavno nije ga bilo, a nije jer nije mogao,nema snage za prodor, otkrivanje, kontru i te stvari
Ista stvar i sa barcom, jedino ona sezona kad se ispalo od juventusa tu je bila ocigledna nemoc ekipe cijele i tu i da je mogao povuci tesko bi prosli, a ispadanja od atletica, rome i liverpoola su bile utakmice gdje je bila dovoljna jedna akcija dobra u gostima da se prodje, tu se najbolji igraci moraju ukazati jednostavno, al on nije jer kad se odlucuje nestane mu daha
Mozete misliti sta hocete, al to je istina jasna ko dan, nikad ja nisam samo njega krivio, upravu, trenera i druge igrace i transfere prije svih vas, al nemojte mi kenjati o nekom goatu i da nema njegove krivice kad imamo valjda oci da vidimo kako se nas goat kad se lome utakmice krece ko nokautiran i ne samo da ne daje doprinos nego svojim ponasanjem uspavljuje i ostale, tri godine ga gledam ga kako hoda i prolaze ga protivnici ko cunj dok se lomi utakmica, ko to ne vidi nekide ocnom il nek mijenja televizor, nabijem ga ja ko ne vidi to i sere o nekom goatu