FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
dresovi ono bas grme
i dobro je sto grb nije ni ljepljen,a ni siven nego je vec ono zajedno u dresu nez kako da objasnim haha

Kad vec pricamo o proslosti kako bi bilo u ova nova vremena da se ponovi "Newcastle", tacnije play-off.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- storm_raider
- Kontakt:
A bilo bi opet puno Kosevo sigurno, raji malo treba da se pokrene.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- Amoxicillin
- Kontakt:
najjači su mi ovi ovako...3r0X je napisao/la: imam 17 i 3. sam razred,stoga nisam mogao biti toliko mlad da se ne sjecam nekog dobrog igraca u to doba,ali eto da ne kvarim temu vama pametnicama koji se sjecaju utakmice protiv videotona,necemo vise o ovome komentarisati
sigurno se fura na hooligan style

Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
- bistrikboy
- Kontakt:
Protiv Capljine,4-1 il 4-0 uzeli,a ja sve kontam Fatic dao 100-ti,mozda grijesim,nesto ne mislim da je Joldicvoltron30 je napisao/la:Te sezone su oborili rekord po postignutim golovima. Ne znam tačnu cifru, znam da je preko 100 komada, ali sjećam se Joldića kada je postigao stoti pogodak i skidanje dresa ispod kojeg je majica na kojoj piše ''100''.Stvarno su gazili sve pred sobom.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Mislimd a su ispod dresa nosili majce na kojima je pisalo 100.
Može biti. Stvarno ne znam, ali Joldić mi je baš ostao u sjećanju. Mislim da ih je svih 11 uključujući i golmanabistrikboy je napisao/la:Protiv Capljine,4-1 il 4-0 uzeli,a ja sve kontam Fatic dao 100-ti,mozda grijesim,nesto ne mislim da je Joldicvoltron30 je napisao/la:Te sezone su oborili rekord po postignutim golovima. Ne znam tačnu cifru, znam da je preko 100 komada, ali sjećam se Joldića kada je postigao stoti pogodak i skidanje dresa ispod kojeg je majica na kojoj piše ''100''.Stvarno su gazili sve pred sobom.

Ima i Dixie kad otvoriš new tab. Šabanluk bašbistrikboy je napisao/la:Ljiljani i Union Jack aaaaaaaaaaa spica!Lijepi sabanluklikusa je napisao/la:Jest 2001imam ovu zastavicu pa prepozna

Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
113 golova smo dali tada... nije joldic bio koji je dao 100 gol u sezoni... to je bio holjan... dobro se sjecam... jedini gol u karijeri i to 100 u sezoni... protiv capljine na grbavici kad je zabio za 4-0voltron30 je napisao/la:Može biti. Stvarno ne znam, ali Joldić mi je baš ostao u sjećanju. Mislim da ih je svih 11 uključujući i golmanabistrikboy je napisao/la:Protiv Capljine,4-1 il 4-0 uzeli,a ja sve kontam Fatic dao 100-ti,mozda grijesim,nesto ne mislim da je Joldicvoltron30 je napisao/la:Te sezone su oborili rekord po postignutim golovima. Ne znam tačnu cifru, znam da je preko 100 komada, ali sjećam se Joldića kada je postigao stoti pogodak i skidanje dresa ispod kojeg je majica na kojoj piše ''100''.Stvarno su gazili sve pred sobom.
obuklo majice s brojem 100, pa ko god zabije, skida dres.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Holjan 100%, usao u drugom poluvremenu i zabio ga Čapljini za 4:0.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Da u pravu ste, sad sam provjerio. Svakome nešto ostane u sjećanju, a meni eto Omer kada je skinuo dres (valjda su svi zajedno proslavljali stoti pogodak) pa sam zato mislio da je on. Uglavnom, lijepo se prisjetiti tih vremena.
Al kakvi su dueli bili Joldića i Senada Repuha.
Ko' djeca...

Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
A jedini Holjan nije imao majicu, pa išao do klupe da mu dadnuAvanes je napisao/la:Holjan 100%, usao u drugom poluvremenu i zabio ga Čapljini za 4:0.

LP 2002/2003
Zeljo - Akranes (Island) 3:0
Akranes - Zeljo 0:1
[youtube][/youtube]
Lilestrom (Norveska) - Zeljo 0:1
Zeljo - Lilestrom 1:0
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zeljo - Newcastle 0:1
Newcastle - Zeljo 4:0
[youtube][/youtube]
Zeljo - Akranes (Island) 3:0
Akranes - Zeljo 0:1
[youtube][/youtube]
Lilestrom (Norveska) - Zeljo 0:1
Zeljo - Lilestrom 1:0
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zeljo - Newcastle 0:1

Newcastle - Zeljo 4:0

[youtube][/youtube]
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
to su strasna vremena bila,o njima vrijedi pricati svaki dan,nekako su mi najslade pobjede bile protiv sarajeva u kupu 3:2 kad je alihodzic zabio cini mi se dva gola za preokret,onda protiv slobode na Grbavici isto Alihodzic cini mi se za 1:0 u zadnjim sekundama meca i ona protiv Lilestroma jer nisam bio na toj utakmici slusao preko radia,kakva je to ludnica bila slusati i kad pade uh
od ovih novijih malo siroki je sad za sad najslada 

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Nostalgija za nedavnim vremenima...
Još da se kod odgovornih navijača pojavi ista, da se maknu neke stvari, sve bi na ovo ovako mirisalo, vjerujte. Sjećam se ovoga jako dobro. Ovo je bilo ludilo. Kad se samo sjetim prošle godine i "proslave" duple i ovoga, plače mi se. Što ti "old school" veliš - gdje su ljudiiii!? ma tu su ljudi, ima njih, samo nisu više isti, sve se nekako tako brzo izmjenjalo u ovim društvenim odnosima. Najbolji primjer je kraj prošle sezone. Tuga od proslave. Hoćemo opet ovakvo ludilo!!!
Još da se kod odgovornih navijača pojavi ista, da se maknu neke stvari, sve bi na ovo ovako mirisalo, vjerujte. Sjećam se ovoga jako dobro. Ovo je bilo ludilo. Kad se samo sjetim prošle godine i "proslave" duple i ovoga, plače mi se. Što ti "old school" veliš - gdje su ljudiiii!? ma tu su ljudi, ima njih, samo nisu više isti, sve se nekako tako brzo izmjenjalo u ovim društvenim odnosima. Najbolji primjer je kraj prošle sezone. Tuga od proslave. Hoćemo opet ovakvo ludilo!!!
Osim - drugo ime za Želju !
Kad nam sad ode cika Zeba jadna nam majka i zalosna.Ko ce gledati onog Stanica,Colica,Jamaka crnog,tako to. 

Zeba ne igra vec nekolko utakmica i klub opet pobjeduje. Slazem se da ce biti teze i meni je zao sto ide al ne trebamo pretjerivati.Maslacak je napisao/la:Kad nam sad ode cika Zeba jadna nam majka i zalosna.Ko ce gledati onog Stanica,Colica,Jamaka crnog,tako to.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ja se nadam da ti neces ..ako Bog daMaslacak je napisao/la:Kad nam sad ode cika Zeba jadna nam majka i zalosna.Ko ce gledati onog Stanica,Colica,Jamaka crnog,tako to.
Bitno u svemu tome je ovo tvoje NEKOLIKO*, a sezona traje duze od toga. Samo kad zamislim da ce mi korner izvoditi Jamak,ja odmah padnem sa stolice.sajo10 je napisao/la:Zeba ne igra vec nekolko utakmica i klub opet pobjeduje. Slazem se da ce biti teze i meni je zao sto ide al ne trebamo pretjerivati.Maslacak je napisao/la:Kad nam sad ode cika Zeba jadna nam majka i zalosna.Ko ce gledati onog Stanica,Colica,Jamaka crnog,tako to.
Ne treba pretjerivati,ali se ne treba ni tjesiti kako cemo lako bez njega.