FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 27 avg 2011, 09:36

marseille_unique je napisao/la:nesto kontam, tuzlanski kanton ima 1.000.000 ili cak oko 1.200.000 stanovnika, kad bi svi i ztog kantona navijali za Slobodu kao sto cijela dalmacija navija za Hajduk, i mislim da dalmacija ima cak i manje stanovnika, gdje bi onda bio Slobodi kraj, ali eto nije isto kao u Dalmaciji, nase kompanije drzavne sponzoriraju samo sarajevkse klubove, iako je to i nas dio kolaca, tako da to privlaci dosta omladine koja navija za sarajevske klubove, iz svakojakih razloga a jedan od njih je i trazenja statisfakcije nacionalnog identitea jer su to obicno klubovi koji nas prestavljaju u Evropi, ne mogu da prestanem mislit o tome kad bi ljudi iz banovica zivina srebrenika kalesije iitd vise navijali za slobodu nego za te sarajevske klubove, gdje bi bio onda Slobodi kraj

Drug da nisi malo pretjerao?Nerealna je toliko brojka...pa po svjetskoj agenciji za statistiku cjela BiH,2010 je imala nešto više 3 800 000 stanovnika(s obzitom da nismo imali popis i bog zna kada cemo imati :x )....A kad vidis koji sve gradovi,opštine pripadaju Zeničkom kantonu ,dođe se do neke brojke od 400 000-500 000,i to je veliko pitanje.Tako da mislim da si malo fulo :D ....Ali i to nije mala brojka 8-)
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 27 avg 2011, 11:02

mnogo_smo_jaki je napisao/la:
marseille_unique je napisao/la:nesto kontam, tuzlanski kanton ima 1.000.000 ili cak oko 1.200.000 stanovnika, kad bi svi i ztog kantona navijali za Slobodu kao sto cijela dalmacija navija za Hajduk, i mislim da dalmacija ima cak i manje stanovnika, gdje bi onda bio Slobodi kraj, ali eto nije isto kao u Dalmaciji, nase kompanije drzavne sponzoriraju samo sarajevkse klubove, iako je to i nas dio kolaca, tako da to privlaci dosta omladine koja navija za sarajevske klubove, iz svakojakih razloga a jedan od njih je i trazenja statisfakcije nacionalnog identitea jer su to obicno klubovi koji nas prestavljaju u Evropi, ne mogu da prestanem mislit o tome kad bi ljudi iz banovica zivina srebrenika kalesije iitd vise navijali za slobodu nego za te sarajevske klubove, gdje bi bio onda Slobodi kraj

Drug da nisi malo pretjerao?Nerealna je toliko brojka...pa po svjetskoj agenciji za statistiku cjela BiH,2010 je imala nešto više 3 800 000 stanovnika(s obzitom da nismo imali popis i bog zna kada cemo imati :x )....A kad vidis koji sve gradovi,opštine pripadaju Zeničkom kantonu ,dođe se do neke brojke od 400 000-500 000,i to je veliko pitanje.Tako da mislim da si malo fulo :D ....Ali i to nije mala brojka 8-)
Tuzlanski kanton je najmnogoljudniji kanton u BiH :). Ovo je samo osvrt na poredjenje Zenickog i Tuzlanskog kantona oko brojki ne bih :D, jer ne znam.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 27 avg 2011, 12:21

ja znam da sam prije koju godinu dana cuo oko medija da je TK najmnogoljudnija erija u BiH, a sasvim sam siguran da je to cifra negdje oko 1.000.000. sto posto
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 27 avg 2011, 12:38

tuzlanski kanton stanovništvo: 498.549

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 27 avg 2011, 13:18

Stanisa NIkolic nije otputovao sa ekipom danas u Prijedor, valjda zbog neizmirenih dugova.. :?

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 27 avg 2011, 16:48

Šta bi sa mešanovićem jel se vratio?Pročitah da neće igrati ,a tu je pa neznam kakav je problem sad.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 27 avg 2011, 17:01

cuj Stanisa Nikolic nije otputovao u Prijedor, odakle vam ta vijest to vi cekali da krene autobus pa znate ? ili onako lupate , kad objavi Vidoviti portal onda cu da vjerujem u to, dobro je da se vraca Ribic i Rahmanovic u tim i igrat ce u Prijedoru, a Jasmin Mesanovic tek dolazi u ponedjeljak tako da nece moci igrati sutra.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 27 avg 2011, 17:07

fukara87 je napisao/la:cuj Stanisa Nikolic nije otputovao u Prijedor, odakle vam ta vijest to vi cekali da krene autobus pa znate ? ili onako lupate , kad objavi Vidoviti portal onda cu da vjerujem u to, dobro je da se vraca Ribic i Rahmanovic u tim i igrat ce u Prijedoru, a Jasmin Mesanovic tek dolazi u ponedjeljak tako da nece moci igrati sutra.
Ne lupam, vec znam. A i Rahmanovic nece igrati zbog bolesti..

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 27 avg 2011, 17:08

solar je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:cuj Stanisa Nikolic nije otputovao u Prijedor, odakle vam ta vijest to vi cekali da krene autobus pa znate ? ili onako lupate , kad objavi Vidoviti portal onda cu da vjerujem u to, dobro je da se vraca Ribic i Rahmanovic u tim i igrat ce u Prijedoru, a Jasmin Mesanovic tek dolazi u ponedjeljak tako da nece moci igrati sutra.
Ajde odakle znas ? kako je mogao Rahmanovic igrat u Reprezentaciji ako je bolestan a ne moze da igra za Slobodu , ne kontam stvarnoo.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 27 avg 2011, 17:38

fukara87 je napisao/la:
solar je napisao/la:
Ajde odakle znas ? kako je mogao Rahmanovic igrat u Reprezentaciji ako je bolestan a ne moze da igra za Slobodu , ne kontam stvarnoo.
Bio jutros na treningu...ako ne vjerujes, vidjet ces sve sutra...jedino ako se ne dogovore sta sa stanom u medjuvremenu pa sutra ode na utakmicu...a mali rahmanovic 100% bolestan i nece igrat sutra, a za repku je isto igro pod temperaturom...

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 27 avg 2011, 17:40

Evo igrate 1:1 u Gradišci :lol: .Da niste poslali tamo tim "Sloboda B" :lol: .
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 27 avg 2011, 17:43

neutralan__ je napisao/la:Evo igrate 1:1 u Gradišci :lol: .Da niste poslali tamo tim "Sloboda B" :lol: .
jos kad bi mogli skupit i B tim.. :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 avg 2011, 18:20

Jesu otputovali za Prijedor ??

Citam jutros u avazu da igraci bojkotuju put u Prijedor ako im se ne isplate dugovanja ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 27 avg 2011, 18:48

harry_90 je napisao/la:Jesu otputovali za Prijedor ??

Citam jutros u avazu da igraci bojkotuju put u Prijedor ako im se ne isplate dugovanja ..
Evo vec sam napisao, otputovali svi osim NIkolica..

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 28 avg 2011, 01:44

Danas abd do prve ovosezonske pobijede u gostima :D Nadam se dobroj tekmi za gledati 8-)
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 28 avg 2011, 02:41

sta je ovo prenose nas protiv rudara sutra???
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

GelsenkirchenTuzla
Kontakt:

Post Postao/la GelsenkirchenTuzla » 28 avg 2011, 03:09

marseille_unique je napisao/la:sta je ovo prenose nas protiv rudara sutra???
Da,sutra nas prenose.Otkad nas nisu prenosili :D.Kako se ja sjecam prenosili su nas zadnji put kada smo igrali u Sarajevu,kada je Muhamed Mujic dao gol,rezultat je na kraju bio 1:1.
Volio bih da nas vise puta prenose,ali eto bolje ista nego nista.

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 28 avg 2011, 09:07

Nikolić ostao u Tuzli, "ganja" transfer u Iran

U direktnom televizijskom prijenosu izabranici Ibrahima Crnkića, predstavit će se bosanskohercegovačkoj javnosti u utakmici sa Rudarom u Prijedoru. Iako, se očekivalo da će svi prvotimci krenuti put Krajine u posljednji trenutak svoje mjesto u autobusu nije zauzeo Staniša Nikolić, najbolji igrač Slobode u protekla četiri kola.

nesto mu vjerujem da ganja "Iran" isto kolko mu vjerujem da je bio bolestan pred utkmicu sa sarajevom :D
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 28 avg 2011, 09:20

classic je napisao/la:Nikolić ostao u Tuzli, "ganja" transfer u Iran

U direktnom televizijskom prijenosu izabranici Ibrahima Crnkića, predstavit će se bosanskohercegovačkoj javnosti u utakmici sa Rudarom u Prijedoru. Iako, se očekivalo da će svi prvotimci krenuti put Krajine u posljednji trenutak svoje mjesto u autobusu nije zauzeo Staniša Nikolić, najbolji igrač Slobode u protekla četiri kola.

nesto mu vjerujem da ganja "Iran" isto kolko mu vjerujem da je bio bolestan pred utkmicu sa sarajevom :D
A oni meni ne vjeruju da Stana nije otiso s igracima u Prijedor...eto dokaza sad ;)

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 28 avg 2011, 09:35

neutralan__ je napisao/la:Evo igrate 1:1 u Gradišci :lol: .Da niste poslali tamo tim "Sloboda B" :lol: .

Dobro jarane na koju god temu okrenem ti si tu i ismijavas druge klubove i druge forumase...
pogledaj malo Buducnost iz BOOONOVICA :lol: pa onda nesto piši!
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.