Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
28
14%

Ukupno glasova: 197

FaraonTM
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la FaraonTM » 14 jun 2015, 22:47

skyisthelimit je napisao/la:
Head je napisao/la:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

**** ti luzerski mentalitet.

Zaboravio si ovo
[youtube][/youtube]
I ona protiv Njemacke isto, samo ne mogu da nadjem. Kad smo u barazu tamo deklasirano, a ovdje deklasirali i opet nam malo falilo.
Dok u ovoj prvoj gore cist gol nam ponisten.
Zaboravili ste baraž rukomet protiv Njemačke, pa pušenje na EP 2011 košarka protiv Makedonije u odlučujućoj... Bilo je još brat bratu 5 tekmi al ne može sad da mi naumpadne :D

Edit: Mislio sam protiv Njemačke na Koševu 4-4 mladi, pa Bosna-Češka prije 10-ak godina isto mladi...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 14 jun 2015, 22:51

momci su dali 120 posto..i nije bilo dovoljno,
protiv desetkovane danske..mozes misliti sta bi nam ljudi napravili u punom sastavu.
kako su samo brzi,sa lakocom zabijaju.
pod hitno se moramo pomiriti sa cinjenicom da smo osrednja ekipa,sa povremenim blicom,i iskorakom,ali nista vise od toga,nazalost..
ova repka je sazrila da se od nje oprosti 4,5 igraca...dosta je.i previse..
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 14 jun 2015, 22:53

Da smo interesantni strancima i da nas prate bili bi poznati kao gubitnici najvećeg broja odlučujućih utakmica u svim sportovima. Koji kompleksi nas drmaju to je čudo jedno..
BUDI ŽELJO !!!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 14 jun 2015, 22:55

solinas je napisao/la:momci su dali 120 posto..i nije bilo dovoljno,
protiv desetkovane danske..mozes misliti sta bi nam ljudi napravili u punom sastavu.
kako su samo brzi,sa lakocom zabijaju.
pod hitno se moramo pomiriti sa cinjenicom da smo osrednja ekipa,sa povremenim blicom,i iskorakom,ali nista vise od toga,nazalost..
ova repka je sazrila da se od nje oprosti 4,5 igraca...dosta je.i previse..
Mogu misliti, na guzove nas dobili u zadnjim minutama 25-23 u BIH.

Ne postoji desetkovana ekipa Danske, to su sve vrhunski igraci.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 14 jun 2015, 22:56

Da mi je dozivit dan kad cemo mi nekog na guzove mlatnut...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 14 jun 2015, 23:00

za vecerasnju borbu jedno veliko SVAKA CAST!

ako bi se odlucili za pomladjivanje, ja bih onda ovako:

G: Buric-A. Savic-Bojic
LK: Ovcina-Milicevic
LB: Halilbegovic-Loncar-Hrstic
SB: Peric-Tarabochia-Jankovic
P: Buric-Vranjes-Gradjan (ako se vrati u formu u Konjuhu)
DB: Malinovic-Panic-Savic
LK: Djozic-Vrazalic-Eres
Zadnja izmjena: edinjo-bih, dana/u 14 jun 2015, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 14 jun 2015, 23:01

pa ljudi su igrali bez 8 igraca veceras,sa nekoliko momaka koji tek skupljaju prve nastupe...
ljudi nam zabiju gol za tri sekunde bolan...
zadovoljan sam zalaganjem,ali nedozivljavam ovaj poraz katastrofalno,citam sta momci pisu,i cudim se..
pa nismo mi sila bolan nikakva,posrecilo nam se u potpuno nebitnoj utakmici za dansku..u nekim drugim okolnostima,recimo da je danskoj trebalo za bilo sta,pitanje je u kojem bi smjeru otisla utkmica..
kolektivno pravimo puno tehnickih gresaka,previse izgubljenih lopti..veceras smo pobijedili sami sebe..
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 14 jun 2015, 23:03

TARABA SMO NEMAMO KVALITET- TAČKA ...da smo prosli bila bi prica da smo OVO I ONO, otisli na Euro obrukali se i opet sve u krug. Vako je mozda i bolje...
=\_1921_/=

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 14 jun 2015, 23:04

ovaj poraz mi je jednako tesko pao kao onaj u kosarci protiv Litvanije,nas usrani mentalitet fujjj :( :( :( :(
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 14 jun 2015, 23:08

invincible1921 je napisao/la:TARABA SMO NEMAMO KVALITET- TAČKA ...da smo prosli bila bi prica da smo OVO I ONO, otisli na Euro obrukali se i opet sve u krug. Vako je mozda i bolje...
ne moze biti bolje nikako kad ne odes na prvenstvo.Em je to velika stvar za naciju em se dobije kesa,stekne se iskustvo ma sve sve!
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 14 jun 2015, 23:09

Slatinash_7 je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:TARABA SMO NEMAMO KVALITET- TAČKA ...da smo prosli bila bi prica da smo OVO I ONO, otisli na Euro obrukali se i opet sve u krug. Vako je mozda i bolje...
ne moze biti bolje nikako kad ne odes na prvenstvo.Em je to velika stvar za naciju em se dobije kesa,stekne se iskustvo ma sve sve!
Jes al bi sa tim ostao markovic na klupi, sve rupe u igri i opcenito oko rep bi postale nevidljive, ali itekako postojece..itd itd Kao sto rekoh prestanimo pravite heroje od neuspjeha. U fudbalu ispali u grupi KOJU SMO REALNO TREBALI PROC i niko nista da prigovori ...i onda se zalimo Gubitnicki mentalitet. NORMALNO DA JE GUBINTICKI kad se vazda minimumom zadovoljavas...

Ako mi neko srecu spomene u konetkestu vecerasnje utakmice, vec sam rekao sta mislim o istoj. Za narednih 10 godina je potrosena u barazu sa Islandom
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 14 jun 2015, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 14 jun 2015, 23:11

To sto se tice kesa,nema od toga nista. Nasi su da bi ucestvovali na SP u Kataru morali platii nekih 11 000 svicarskih franaka.
BosnaE

mirsad993
Kontakt:

Post Postao/la mirsad993 » 14 jun 2015, 23:12

Stvarno teska utakmica za pratiti u rangu litvanije u kosarci a vjerovatno i teza, na kraju ispalo najgore ostasmo bez prvenstva a ostasmo i sa istim selektorom kako stvari stoje jer nakon ovakve utakmice ne vjerujem da ce mu dati otkaz, iako on za
ovo veceras nije zasluzan, svaka cast momcima odlicno su odigrali

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 14 jun 2015, 23:13

invincible1921 je napisao/la:
Jes al bi sa tim ostao markovic na klupi, sve rupe u igri i opcenito oko rep bi postale nevidljive, ali itekako postojece..itd itd Kao sto rekoh prestanimo pravite heroje od neuspjeha. U fudbalu ispali u grupi KOJU SMO REALNO TREBALI PROC i niko nista da prigovori ...i onda se zalimo Gubitnicki mentalitet. NORMALNO DA JE GUBINTICKI kad se vazda minimumom zadovoljavas...

Ako mi neko srecu spomene u konetkestu vecerasnje utakmice, vec sam rekao sta mislim o istoj. Za narednih 10 godina je potrosena u barazu sa Islandom
Ajd nemoj zayebavat, i rukometaši i fudbaleri su fino popljuvani nakon ispadanja sa SP-a. Samo što se tada govorilo kako smo nezahvalni a sada se govori o skromnosti :roll:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 14 jun 2015, 23:15

Ali smo tu sreću tražili 20 godina, imaš jednom malo sreće i gotovo nasuprot 20 situacija gdje je nismo imali.

Mi šsmo prosječna ekipa, a prosječnim ekipama treba i sreće. Nama je prolazak na neko veliko takmičenje ko titula na SP, pa makar ni gola ne dali.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 14 jun 2015, 23:16

Niko ih nije popljuvo...svi su uglavnom srali na safeta i to je to bilo. Svi mediji su pisali NEMA VEZE IDEMO DALJE i slicno... Onda to sve podrkijepe nekim videom s suzama, uporede sa nekim BRAVEHEART fazonom i svi sretni. Dole zatucena raja izdrkava u komentarima TOOOOO CAREVIIII SVAKKA CASTA,,, BOSNAAA <3 <3 itd :puke: Gledaj hrvata...dobiju nekoga 2-0 mediji ospu paljbu radi lose igre. Vazda te tjeraju ka boljem

@Unnoficialpage Da bi imo srece moras i kvalitet pokazat , mi ga nismo pokazali osim mozda veceras. To si ti sve upravu za kvalitet i prosjecnost, ali mi kad tako odemo onda nas dizu nebu pod oblake...ja kad sam ovdje nakon Irana napiso da cemo vjerovatno sve ostale izgubit zamalo da mi padne konekcija kolko su me napali
=\_1921_/=

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 14 jun 2015, 23:20

invincible1921 je napisao/la:Niko ih nije popljuvo...svi su uglavnom srali na safeta i to je to bilo. Svi mediji su pisali NEMA VEZE IDEMO DALJE i slicno... Onda to sve podrkijepe nekim videom s suzama, uporede sa nekim BRAVEHEART fazonom i svi sretni. Dole zatucena raja izdrkava u komentarima TOOOOO CAREVIIII SVAKKA CASTA,,, BOSNAAA <3 <3 itd :puke: Gledaj hrvata...dobiju nekoga 2-0 mediji ospu paljbu radi lose igre. Vazda te tjeraju ka boljem

@Unnoficialpage Da bi imo srece moras i kvalitet pokazat , mi ga nismo pokazali osim mozda veceras
Ja ne znam gdje si ti bio na ovom pdf-u poslije Makedonije i Tunisa, gdje si bio poslije utakmice sa Nigerijom.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 14 jun 2015, 23:21

FaraonTM je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Niko ih nije popljuvo...svi su uglavnom srali na safeta i to je to bilo. Svi mediji su pisali NEMA VEZE IDEMO DALJE i slicno... Onda to sve podrkijepe nekim videom s suzama, uporede sa nekim BRAVEHEART fazonom i svi sretni. Dole zatucena raja izdrkava u komentarima TOOOOO CAREVIIII SVAKKA CASTA,,, BOSNAAA <3 <3 itd :puke: Gledaj hrvata...dobiju nekoga 2-0 mediji ospu paljbu radi lose igre. Vazda te tjeraju ka boljem

@Unnoficialpage Da bi imo srece moras i kvalitet pokazat , mi ga nismo pokazali osim mozda veceras
Ja ne znam gdje si ti bio na ovom pdf-u poslije Makedonije i Tunisa, gdje si bio poslije utakmice sa Nigerijom.
Ma ne govorim ja brate samo za forum, tebe, mene ovog onog nego za opcenito razmisljanje raje. Eo otvori sad na FB bilo koju vijest za DANSKA-BIH na svakoj su vecinom komentari TAKOOO JEEEE NEMA VEZEEE , IGRAJ BOSNO, VOLIM TE BOSNO... :crazy:
=\_1921_/=

Harisharis
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la Harisharis » 14 jun 2015, 23:22

FaraonTM je napisao/la:
skyisthelimit je napisao/la:
Head je napisao/la:
[youtube]https&#58;//www&#46;youtube&#46;com/watch?v=3ufqH5u1-l8[/youtube]
[youtube]https&#58;//www&#46;youtube&#46;com/watch?v=mkJwj5c9lE0[/youtube]
[youtube]https&#58;//www&#46;youtube&#46;com/watch?v=TQAYm5tpJeM[/youtube]
[youtube]https&#58;//www&#46;youtube&#46;com/watch?v=RSxFd34wxXU[/youtube]
[youtube]https&#58;//www&#46;youtube&#46;com/watch?v=Mzxfc6bOBxc[/youtube]
[youtube]https&#58;//www&#46;youtube&#46;com/watch?v=5lGrZtmBzHA[/youtube]
[youtube]https&#58;//www&#46;youtube&#46;com/watch?v=1-8fARi3VJU[/youtube]

**** ti luzerski mentalitet.

Zaboravio si ovo
[youtube]https&#58;//www&#46;youtube&#46;com/watch?v=7wKYrU0G_sw[/youtube]
I ona protiv Njemacke isto, samo ne mogu da nadjem. Kad smo u barazu tamo deklasirano, a ovdje deklasirali i opet nam malo falilo.
Dok u ovoj prvoj gore cist gol nam ponisten.
Zaboravili ste baraž rukomet protiv Njemačke, pa pušenje na EP 2011 košarka protiv Makedonije u odlučujućoj... Bilo je još brat bratu 5 tekmi al ne može sad da mi naumpadne :D

Edit: Mislio sam protiv Njemačke na Koševu 4-4 mladi, pa Bosna-Češka prije 10-ak godina isto mladi...
a go spanije u 99. min ? :D

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 14 jun 2015, 23:23

FaraonTM je napisao/la:

Ma ne govorim ja brate samo za forum, tebe, mene ovog onog nego za opcenito razmisljanje raje. Eo otvori sad na FB bilo koju vijest za DANSKA-BIH na svakoj su vecinom komentari TAKOOO JEEEE NEMA VEZEEE , IGRAJ BOSNO, VOLIM TE BOSNO... :crazy:
Ma dobro onaj ko se nešto razumije će i uputiti neku kritiku onaj koji je puki promatrač će samo klimati glavom i za sve kriviti sudije, sreću a neki idu i dalje pa i vjeru miješaju u ovo sve.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.