Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Opet ova dosada spava na nasoj temi , gdje je vjerujem i najaktivniji , sta fali bolan sto ce Chelsea biti prvak , nije to nista lose , nismo vam LFC kriv da ti sada kvaris ovu temu nabijanjem kompleksa ... ti si uvijek dobar prije tekme kao i onda poslije 1-4 si ovdje srao prije tekme da bi poslije sutio mjesec dana ... Opet kazem Liverpoolu nebitna utakmica i normala da mi je u tom trenutku vaznije da vi ostanete bez trofeja i to nikada necu poreci , a usput iskreno ove godine i nista zasluzili titulu od onog smjesnog penala protiv Liverpoola kada je vas padao 30 metara i dovukao se na vrh kaznenog do onog gola protiv Citya u 96 minuti kada se igralo dok vi ne zabijete gol....
Zaista bi bilo lijepo da nas postedis pisanja o Unitedu koga briga za to , titula je izgubljena i gotovo

Zaista bi bilo lijepo da nas postedis pisanja o Unitedu koga briga za to , titula je izgubljena i gotovo

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- TheScouser
- Kontakt:
Oni su nju izgubili onda kada su izgubili od Chelseaja 1-2 na Old Traffordu. Sad mogu gledati zajedno s nama odakle se vedri...Dirk je napisao/la:Zaista bi bilo lijepo da nas postedis pisanja o Unitedu koga briga za to , titula je izgubljena i gotovo

This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
Covjece, ti mene mijesas s nekim. Cuj spava na temi Liverpoola.
Ja ove sezone nisam napisao 10 postova ovdje.

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
eto, osta looserpool najtrofjeniji engleski klub, bez ijednog sovojenoj premiershipa, i poslije ove sezone...
Sta ces neko ima i prije historiju a neko tek od dolaska Romana Abramovicaosgood je napisao/la:eto, osta looserpool najtrofjeniji engleski klub, bez ijednog sovojenoj premiershipa, i poslije ove sezone...

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
E svasta.majestic24 je napisao/la:Mi cmizdrimo?? Pogledaj ti ponovo utakmicu i nabavi sebi naocale pa vidi jel se navijaci Liverpoola drze za glavu ili slave. United ce iduce sezone biti 5x jaci u odnosu na sve druge timove,vi ste odgodili ono neizbjezno samo na jos jednu godinu,a to je da cemo vas prestici po broju titulu.Dirk je napisao/la:Kako bolan izmisljas kada je kamera prikazivala navijace koji se drze za glavu i ne mogu da vjeruju kako Liverpool igra lose , a ti nesto izmisljas i sebe pravis budalom !
Nesto mi tu supljiras a isti bi i ti bio da United treba zaajebati Liverpool , ali mi glumis neku dobricinu i postenjacinu a supalj si na sve strane , nije ti LFC kriv sto niste dobili Blackburna ili Chelsea kuci idi na temu Uniteda pa tamo licemjerno cmizdri , i da ti kazem ovo mi je najdrazi poraz Liverpoola od kada pratim taj klub nekih 10 godina , a to sto je meni drago dobija na velicina da se ti pojede od muke, gledati tebe kako cmizdris je neprocjenjivo
Mene nezanima vase misljenje,Liverpool iz godine u godinu postaje sve veca smijurija od ekipe. A to ce se i dalje nastaviti. Kakve veze ima sto ste vi napisali 700 stranica na forumu,jel to neko mjerilo da ste bolji. Ako je tako onda je zeljo No1 u svijetu jer su ljudi nabili blizu 1400 stranica. Ja postujem historiju,al nezivim za nju.
Prvo, Zeljo jeste najbolji na svijetu.
Drugo, nisam ja rekao da je mjerilo koliko je neki klub dobar broj stranica na forumu, ali to pokazuje koliko se taj klub voli i postuje, i u dobru i u zlu.
ZELJO JE NAJBOLJI!!!
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
neki cijeli život pričaju o istoriji ,dok je drugi upravo pišuDirk je napisao/la:Sta ces neko ima i prije historiju a neko tek od dolaska Romana Abramovicaosgood je napisao/la:eto, osta looserpool najtrofjeniji engleski klub, bez ijednog sovojenoj premiershipa, i poslije ove sezone...

osgood je napisao/la:neki cijeli život pričaju o istoriji ,dok je drugi upravo pišuDirk je napisao/la:Sta ces neko ima i prije historiju a neko tek od dolaska Romana Abramovicaosgood je napisao/la:eto, osta looserpool najtrofjeniji engleski klub, bez ijednog sovojenoj premiershipa, i poslije ove sezone...
haha, neki nisu samo pricali o istoriji, vec je i stvarali...
Eh, da nije bilo Heysela...
Neki titulu cekaju vec 20 godina.
Neki su cekali 50...
Neki ce cekati jos par godina da osvoje BAR JEDNU titulu Lige evropskih prvaka...

Trebat ce jos 100 godina da je napisu da bude slicna Liverpolovoj jer klub koji nema trofej LP i sanja o njemu treba dugo da se namuci da dodje do 5 istih koliko ima LFC 
Bolje cekati 20 godina titulu Premier lige , nego cijelu historiju sanjati o trofeju LP pa sada razmisli koliko je godina od nastanka Chelsea a nema tog trofeja

Bolje cekati 20 godina titulu Premier lige , nego cijelu historiju sanjati o trofeju LP pa sada razmisli koliko je godina od nastanka Chelsea a nema tog trofeja

Virtu4l je napisao/la:Da, a do tada...

A do tada sanjan da ce nekada mjesto ove nule biti broj 1 pa ces nekada svojoj dijeci pricati da i taj klub ima trofej LP...
Nije dobro ponavljati se...Virtu4l je napisao/la:Da, a do tada...
I to po nekoliko puta, samo da podsjetim kako trenutno stvari stoje i ko je ko/gdje. Ovaj tvoj 'kolega' pravo naporanackeey je napisao/la:Nije dobro ponavljati se...

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Svidja li ti se ovaj grb , sminka je nema dalje 

O čemu ti pričaš? Vjerovatno nisi bio rođen kad je Liverpool zadnji put bio prvak Engleske, a o historiji možeš samo na internetu čitati. Ti se zadovolji sjajnom historijom, a ja slavim titule 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:O čemu ti pričaš? Vjerovatno nisi bio rođen kad je Liverpool zadnji put bio prvak Engleske, a o historiji možeš samo na internetu čitati. Ti se zadovolji sjajnom historijom, a ja slavim titule

Bar sam ovo dozivio da igraci LFC drze u rukama , vama od finale koje ste igrali ostale samo suze

Vala si se naslavio trofeja , sreca sto nisi navijao za Chelsea prije Romana pa nisi ni svjestan koliko si propustio teofeja da proslavis

Kao prvo nisu polovni igraci, kao drugo u ovom Liverpulu bi imali mjesta, a kao trece ne kostaju milione eura nego se mogu dovesti za pristojnu cijenu, kao cetvrto vec su adaptirani na englesku ligu osim Jonesa, Hangelanda i Jensena svi su englezi, a to je ono sto klubovima velika cetvroke premier lige nedostaje proteklih godina.Mrgood je napisao/la:I onda kukajte kako imate 'polovne' igrače.mirzza je napisao/la:Neki od igraca iz Engleske lige koji bi imali mjesta u Liverpulu:
Golman: Jensen,
Odbrana: Shawcross, Hangeland
Sredina: Milner, Joe Cole, Barry, Young A,
Napad: Bent D, Zamora, Cole, Jones
Cuva Bog Zelju svog!
i ovo bi trebali biti najbolji navijači u engleskoj?
:ugeek:
http://www.liverpoolecho.co.uk/liverpoo ... 6292570/2/
nego iskreno da ti napišem Dirk, meni je draža titula premiershipa, nego lige prvaka... a ti kako hoćeš...

http://www.liverpoolecho.co.uk/liverpoo ... 6292570/2/
nego iskreno da ti napišem Dirk, meni je draža titula premiershipa, nego lige prvaka... a ti kako hoćeš...
Koliko dugo ja navijam za Chelsea, ne znaš. Obzirom da si novi na forumu i da se 'dokazuješ', izabrao si pogrešan put, diskusija o titulama jer prepričana bezbroj puta, što bi možda i skontao da si temu o svom voljenom klubu pročitao od prve do zadnje stranice.Dirk je napisao/la: Bar sam ovo dozivio da igraci LFC drze u rukama , vama od finale koje ste igrali ostale samo suze
Vala si se naslavio trofeja , sreca sto nisi navijao za Chelsea prije Romana pa nisi ni svjestan koliko si propustio teofeja da proslavis
Nemam se namjeru raspravljati sa tobom, jer je ovo bezbroj puta prepričano upravo na ovoj temi. Samo ću ti jedno ponoviti, uživaj u prošlosti, dok je meni sadašnjost puno bitnija. U sadašnjosti ste u debelom zaostatku i nema naznaka da će se to promijeniti, to bi te trebalo više brinuti...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.