pa nije on tilegenda reala je napisao/la:Elegant kol'ko si ga puta od kako si je pronašao![]()

on joj je poslo poruku i poštom 200-300 maraka da se cura obuče, da se ne slika u gaćicama
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
pa nije on tilegenda reala je napisao/la:Elegant kol'ko si ga puta od kako si je pronašao![]()
bagrcavi je napisao/la: on joj je poslo poruku i poštom 200-300 maraka da se cura obuče, da se ne slika u gaćicama
I to momackiSabinho je napisao/la:Bom ja sam ozenjen covjek ali ne libim se reci ovu malu treba trehnuti.
Zato jer ističe siseVirtu4l je napisao/la:Sad smo je legenda i ja detaljno izanalizirali i došli smo do zaključka da nije toliko dobra na drugi pogled, prvi nas je prevario
Elegant je napisao/la:Danasnje cure na FB, ova nema vise od 19. god. !
Samo joj pogledas slike i sve ti jasno.
I mi smo to u našoj analizi konstatovaliIdimidodjimi je napisao/la:Elegant je napisao/la:Danasnje cure na FB, ova nema vise od 19. god. !
Samo joj pogledas slike i sve ti jasno.
klasicna srbijanska sponzorusica.... ovo ne yebe onaj ko nema u dzepu i onaj ko voza kola ispod 2010. godista, to ne zaboravite....
Ja u Goraždu ne znam nijednu vaku, kako je stanje u SaElegant je napisao/la:Ima takvih u svakom mjestu, @legenda ce vam vise reci o tome.
Virtu4l je napisao/la:Ma on je k'o i ti, poslao bi joj lovu da ne nazebe
Nema ih ni u Salegenda reala je napisao/la:Ja u Goraždu ne znam nijednu vaku, kako je stanje u SaElegant je napisao/la:Ima takvih u svakom mjestu, @legenda ce vam vise reci o tome.![]()
Skinuo bi sa sebe, i dao bi joj eto koliko je on dobar momak u dušiVirtu4l je napisao/la:Ma on je k'o i ti, poslao bi joj lovu da ne nazebe
Nema, eto pitaj Virtulabagrcavi je napisao/la:Skinuo bi sa sebe, i dao bi joj eto koliko je on dobar momak u dušiVirtu4l je napisao/la:Ma on je k'o i ti, poslao bi joj lovu da ne nazebe![]()
Ima i u Goraždu ovakvih, samo im je kriterij niži.
Ima ih brate sve znaju TDI, GTI, kazes im "vozim Passat", odmah ona ko iz topa "jel CC", ako nije CC nego onaj sedan odmah si donji ...legenda reala je napisao/la:Ja u Goraždu ne znam nijednu vaku, kako je stanje u SaElegant je napisao/la:Ima takvih u svakom mjestu, @legenda ce vam vise reci o tome.![]()
![]()
I to smo legenda i ja ustanovili, posebno za splavoveIdimidodjimi je napisao/la:Tog smeca sponzorusickog koliko hoces po NS i Bg po splavovima, al' treba imat lovu i doci sa "kocijom" ispred njhovog nosa. Kasnije same uskacu kroz otvoren prozor "na kociji" .
Elegant je napisao/la:Ima ih brate sve znaju TDI, GTI, kazes im "vozim Passat", odmah ona ko iz topa "jel CC", ako nije CC nego onaj sedan odmah si donji ...![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 4 gosta.