Fahrudin Omerović, može i Sloge, a i sela.arelinho je napisao/la:
Ja ne znam nijednog igrača iz Sloge Doboj. Da li to ima neki potencijal za reprezentaciju?![]()

A trenutno nema potencijala, nažalost.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Fahrudin Omerović, može i Sloge, a i sela.arelinho je napisao/la:
Ja ne znam nijednog igrača iz Sloge Doboj. Da li to ima neki potencijal za reprezentaciju?![]()
Ne znam koliko se puta ovo mora ponovit da bi neki shvatili. Djuric je kao tip igraca 100 puta korisniji sa klupe od Kodre, Bajica, Hodzica i tako dalje.HankMoody je napisao/la:Čovjek operisan bio, to je razlog zašto nije više igrao. On kakav god da je, kad se ganja rezultat, zadnjih 20 minuta može biti jako koristan.Sarajlijica1946 je napisao/la:I ovaj moze zaboraviti poziv. Ne znam jel odigrao 10% tekmi od kako je dosao.
I kada cuvamo rezultat moze iznuditi faul na ispucavanju i kada ganjamo.Cartman je napisao/la: Ne znam koliko se puta ovo mora ponovit da bi neki shvatili. Djuric je kao tip igraca 100 puta korisniji sa klupe od Kodre, Bajica, Hodzica i tako dalje.
Možda zato što nije ni igrao.HankMoody je napisao/la:Bristol danas zabio 11 golova, Milan nije uspio nijedan.
Igrao je u utakmici dan prije toga koju su dobili.BaDa12 je napisao/la:Možda zato što nije ni igrao.HankMoody je napisao/la:Bristol danas zabio 11 golova, Milan nije uspio nijedan.![]()
Nije sa ekipom par dana, u Londonu je bio na pregledu zbog nekog udarca. Valjda nije ništa strašno.
Da, i navodno je dobio udarac. Mada navijači tipično forumski pišu i o mogućem transferu. Pratit ću hoće li biti vijesti.bhsport je napisao/la:Igrao je u utakmici dan prije toga koju su dobili.BaDa12 je napisao/la:Možda zato što nije ni igrao.HankMoody je napisao/la:Bristol danas zabio 11 golova, Milan nije uspio nijedan.![]()
Nije sa ekipom par dana, u Londonu je bio na pregledu zbog nekog udarca. Valjda nije ništa strašno.
Tesko ce se naigrati, konkurencija je jaka, a on se bas nije adaptirao i pokazao, tako da ko zna sta ce biti sa njim.BaDa12 je napisao/la: Nadam se da će zdrav započeti sezonu, ne bi valjalo da ga povreda omete, a ova sezona bi mu mogla biti jako bitna.