BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post Postao/la Unofficialpage » 10 okt 2013, 15:07

bvb je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la: Citam ovo vec 10 min i ne kontam :lol: U cemu je fol ovdje? :mrgreen:
Haha, dobar si, nasmija me pravo. Zizu zasto mu objasni, trebao si ga pustiti da konta, ne bi mu bilo lose :)
Hahahah ono mi ne bi nikad naumpalo :lol:

Ne mogu im dva glavna igraca igrat :mrgreen:
Lihtenštajn u problemima, Becku ne daju s posla, Buechel mora na fakultet

Piše: G. S.
--------------------------------------------------------------------------------

Zmajevi prvu od dvije potrebne pobjede za plasman na Svjetsko prvenstvo traži u petak u Zenici protiv Lihtenštajna.

Ionako slabi gosti u ovom susretu bit će i dodatno oslabljeni neigranjem Thomasa Becka i Martina Buechela. Zanimljivi su razlozi zbog kojih će ovaj dvojac propustiti gostovanje u Zenici.

“Thomas Beck radi i zbog posla neće moći stići na utakmicu, a Buechel od petka do nedjelje mora biti na predavanjima”, otkrio je selektor Rene Pauritsch.

Lihtenštajn nakon osam utakmica u kvalifikacijama ima samo dva boda. Pravu katastrofu su izabranici Pauritscha doživjeli u prvom susretu protiv BiH na svom travnjaku.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Batko
Kontakt:

BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post Postao/la Batko » 10 okt 2013, 15:09

Litvanija - Latvija sutra, jeli se igra u Vilnjusu ili Kaunasu?

Pitam jer vidim da je veoma loše vrijeme u Litvaniji i ako se igra u Kaunasu sjebace i onako los teren!

Strah me da u Litvabiji ne budemo igrali na oranici i još uz kišovito vrijeme!

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Zadnja izmjena: Batko, dana/u 10 okt 2013, 15:09, ukupno mijenjano 1 put.

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 10 okt 2013, 15:09

knabs je napisao/la:
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:joj ljudi najbolji je dzeko.....kad je doso kod onog ludog cika senada i drogiranog marjana, pa kad ka'e: ko je tu glavni? hahahhahahahahah joooooooooooooooj dzekooooooooooooooooooo

ili kad onaj ludak senad vice: Izete, Izete, sine hodi vamo ....ja sam cika senad hahahahahhahahahhaa

Senad stara pedofilcina, samo da mu je metnut macana, prepade malog Hajrovica divljak :D

ma luda kuca brate moj :) hahahahaha ludi cika senad jooooj hahahhahahahaha najjace je gledat tekmu preko face-tva, ovo ostalo je smece hahahahaha

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 10 okt 2013, 15:20

Batko je napisao/la:Litvanija - Latvija sutra, jeli se igra u Vilnjusu ili Kaunasu?

Pitam jer vidim da je veoma loše vrijeme u Litvaniji i ako se igra u Kaunasu sjebace i onako los teren!

Igraju u Viljnusu.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 10 okt 2013, 15:30

armin je napisao/la:
Batko je napisao/la:Litvanija - Latvija sutra, jeli se igra u Vilnjusu ili Kaunasu?

Igraju u Viljnusu.

U Vilnius igraju taj stadion ima umjetnu travu tako da u Kaunasu ce biti ok teren :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 10 okt 2013, 15:36

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:jooooooooooooooooj ubicemo ih momciiiiiiiiiiiiiii......bice 7:0!!!!! zivi bili pa vidjeli!!!!!!!!!!!!! MEDUNJANIN nas SMEKER ce ih razvaliti!!!!!!
Zasto je smeker?

pa jesil ti pratio kad utakmicu? zar nisi vidio prijatelju moj kako on smekerski prima i daje loptu u stilu velikog Patrick Kluiverta! to nemoze svako! prati ga malo vise, pa ces vidjeti kako okrene tipa na sred terena ili kako prima loptu i tkd....bice ti sve jasno!
Jarane ti ako si gledao Kluiverta,ja sam Edgar Davids :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 okt 2013, 15:37

[youtube][/youtube]

:D

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 10 okt 2013, 15:45

Požurio si sa tim :mrgreen:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

TheSpecialOne
Kontakt:

Post Postao/la TheSpecialOne » 10 okt 2013, 15:57

Virtu4l je napisao/la:
bvb je napisao/la:Nevjerovatno je da onako pricaju o Lihtenstajnu, Lihtenstajnu eeej, ekipi koja je gora od luxemburga.
Ne treba se opustati ali ne treba brate ni pretjerivati ovako.
Luksemburg je redovna mušterija Lihtenštajnu, igrali su par puta i Lihtenštajn ih je trpao do vrha. :?
Danas svako zna igrat fudbal i moze svakoga iznenaditi.

Pogledajte samo nekoliko rezultata Luksemburga u zadnje 2 godine(hronolosko):

Luksemburg-Makedonija 2-1
Luksemburg-Gruzija 1-2
Luksemburg-Portugal 1-2(Luksemburg je vodio 1-0)
Sjeverna Irska-Luksemburg 1-1
Luksemburg-Skotska 1-2
Luksemburg-Armenija 1-1
Luksemburg,Azerbejdzan 0-0
Azerbejdzan-Luksemburg 1-1
Luksemburg-Litvanija 2-1
Rusija-Luksemburg 4-1(rezultat nije bas najbolji,ali nisu odigrali toliko lose)
Luksemburg-Sjeverna Irska 2-1

Nije ni Lihtenstajn za pocijenit.Ako budemo odigrali maksimalno ozbiljno i koncentrisano,u sto sam uvjeren,onda cemo 100% pobijedit,i to sa nekoliko golova razlike.Isto vazi za Litvaniju,ali o tom potom.
Zadnja izmjena: TheSpecialOne, dana/u 10 okt 2013, 16:00, ukupno mijenjano 1 put.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 okt 2013, 15:59

zizu1991 je napisao/la:Požurio si sa tim :mrgreen:
Ma mene vec nervoza hvata kao da je u 4 utakmica :mrgreen:

Btw. Danas u Njemackoj svuda osvanuo naslov: ''Piplica ide u Brazil'' :mrgreen: :D

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 10 okt 2013, 16:04

Zasto je smeker?[/quote]

pa jesil ti pratio kad utakmicu? zar nisi vidio prijatelju moj kako on smekerski prima i daje loptu u stilu velikog Patrick Kluiverta! to nemoze svako! prati ga malo vise, pa ces vidjeti kako okrene tipa na sred terena ili kako prima loptu i tkd....bice ti sve jasno![/quote]

Jarane ti ako si gledao Kluiverta,ja sam Edgar Davids :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote]

pa zar nisam u pravu? naprimjer proslu utakmicu protiv slovacke, kako je samo ponekad lijepo ono pravo smekerski primio loptu i okrenuo onog slovackog igraca, pa petom caka tamo vamo......pravo smekerski igra....on i pjanic su majstori fudbala....i bas me podsjeca po gradi i stilu igre na kluiverta, samo sto je ovaj bio napadac...

TheSpecialOne
Kontakt:

Post Postao/la TheSpecialOne » 10 okt 2013, 17:14

" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;

Danasnja press konferencija! 8-)
Zadnja izmjena: TheSpecialOne, dana/u 10 okt 2013, 17:27, ukupno mijenjano 1 put.

bivsi
Kontakt:

Post Postao/la bivsi » 10 okt 2013, 17:14

OPREZ! nesto se muti opasno u Fifi...sudije ili koji vrag jos se nezna...uglavnom pravi se plan kako da Grcaka ode u Brazil :idea:

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 10 okt 2013, 17:16

**** vam sony xperia z1 mater!
G BUSSA BUSS

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 10 okt 2013, 17:16

bivsi je napisao/la:OPREZ! nesto se muti opasno u Fifi...sudije ili koji vrag jos se nezna...uglavnom pravi se plan kako da Grcaka ode u Brazil :idea:
Masoni su krivi za ovo :mrgreen:

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 10 okt 2013, 17:18

bivsi je napisao/la:OPREZ! nesto se muti opasno u Fifi...sudije ili koji vrag jos se nezna...uglavnom pravi se plan kako da Grcaka ode u Brazil :idea:
OPREZ tebi , fali ti mozga.

RoB_Do_BaGrO
Kontakt:

Post Postao/la RoB_Do_BaGrO » 10 okt 2013, 17:32

Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 okt 2013, 17:34

Naravno :mrgreen:

Dopingovace igrace Litvanije i Lichtensteina, uspricati im steroida, i staviti svoje ljude u doping kontroli tako da ovi mogu proci. U Litvaniji ce nam pokusati umjesati svasta u hranu, da bi igraci dobili proljev i na dan utakmice ne budu u sposobnosti da igraju.

Masonska posla :lol:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 10 okt 2013, 17:39

zgembo89 je napisao/la:Sta ovo govori bajg HAjrovic nije igro 15dana,MIsimovic nije igro za klubove kako treba ima dvije godine pa opet zapocinje svaku utakmicu ali stvarno ove zadnje 2 protoiv SLovacke ubjeldjivo najsporiji igrac bio i opet PApe ga ne smije da ostavi na klupi..JA bi Dzeku stavio na klupu kad nije u formi,a kamoli MIsimovica..Sto ne volim tu mlitavost
Pa Džeko i nije u formi.

Hajrović treba igrati umjesto Ibiševića.Jedina gora stvar od toga što igramo s 2 napadača je to što Avdija igra.Inače bekovi su nam grozni,al valjda Mujdža i Seo dobiju priliku u dogledno vrijeme.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 10 okt 2013, 17:51

LBJ MVP je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:Sta ovo govori bajg HAjrovic nije igro 15dana,MIsimovic nije igro za klubove kako treba ima dvije godine pa opet zapocinje svaku utakmicu ali stvarno ove zadnje 2 protoiv SLovacke ubjeldjivo najsporiji igrac bio i opet PApe ga ne smije da ostavi na klupi..JA bi Dzeku stavio na klupu kad nije u formi,a kamoli MIsimovica..Sto ne volim tu mlitavost
Pa Džeko i nije u formi.

Hajrović treba igrati umjesto Ibiševića.Jedina gora stvar od toga što igramo s 2 napadača je to što Avdija igra.Inače bekovi su nam grozni,al valjda Mujdža i Seo dobiju priliku u dogledno vrijeme.

e jbg buraz, pored Misketa debelog ti bi Vedu presingasa vadio

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.