FIFA 14
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
-
- Kontakt:
Re: FIFA 14
Hajd sacekacu valjda je do toga..
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Pitanje za sve kojima radi FIFA, da li ste skidali i nosteamov Update patch v_1.4.0.0, pa kada instalirate fifu, prije crackovanja skidrowom odradite i update v_1.4.0.0 ili samo crackujete skidrowom bez nosteam update patch 1.4.0.0?

1. skineš nosteam fifu, instaliraš
2. skinaš onaj skidrow crack v4- crack only
3. u tom cracku dobiješ fifa14.exe
4. kopiraš ga u game directory i zamijeniš ga sa starim
5. sada dolazi glavni dio: fifa14-3dm.exe preimenuješ u nešto drugo, a fifa14.exe (taj novi što si kopirao) preimenuješ u fifa14-3dm.exe
6. onda ovaj što si ga prvog preimenovao u nešto drugo preimenuješ u fifa14.exe..
poslije ovoga igru ne pokrećeš ni preko fifa14.exe ni preko shortcuta sa desktopa nego preko fifa14-3dm.exe
ovaj postupak crackovanja sam ja koristio više puta i uvijek igra nakon ovoga radi bez ikakvih bugova, problema, crasheva.
ne trebaš skidati taj nosteam update. to sam već jednom isprobavao i samo se pobrkaju .exe fajlovi koji se trebaju mjenjati.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
ma bjezi bolan pa fifa ce opet da pregazi pes xD jedva cekam da izadje 15-ka 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Još samo da dodaju komentar "Evo, ovo je ta gol-line tehnologija. Brazilci se ovim hvale, kao da je bogzna šta, a ovo ima svaka bolje opremljena garaža" (Zoran Šuko) i
... 

Jel se zna kad ce demo i daj neko te smijesne PC zahtjeve da vidim kuknjava ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Fakat ljudi prave mašinu od igre, možda uzmem i orginal igru. Ali ako crack brzo izadje, ništa od orginala.

Meni treba novi racunar kuknjava
Al ovu FIFU 14 sam vrtio na high lockanu pri 30fps a ovu necu moci ni pokrenuti kuknjava
Prvo mi treba 64bitna osmica, pa jos 2GB rama, cini se da ni moja Gforce 210 od 1GB nije dovoljna jer nema neki Pixel Shared 5.0
Al ovu FIFU 14 sam vrtio na high lockanu pri 30fps a ovu necu moci ni pokrenuti kuknjava
Prvo mi treba 64bitna osmica, pa jos 2GB rama, cini se da ni moja Gforce 210 od 1GB nije dovoljna jer nema neki Pixel Shared 5.0

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma ja to ni ne gledam, pravo da ti kažem.
Skini igru, vidi može li je pokrenuti i vozdra.
Skini igru, vidi može li je pokrenuti i vozdra.

Sreca pa ce biti demo oko 10.09 pa se moze probati a da nema dzaba bih skinuo 6-7 GB i onda moras cekati 2 mjeseca na crack da bi samo probao moze li ici 

-
- Kontakt:
Zna li iko rješenje? kuknjavaragazzidelsud1987 je napisao/la:Skinuo sam i modigway ovaj i update sve sve znaci, i hocu karijeru da počnem igrati i onda mi crasha "Fifa 14 has stoped working" tako nekako a ostale utakmice obične mogu normalno da igram pa jooj molim vas ako sam ovo uspio napraviti oko pokretanja fife, jos samo karijeru da normalno pocnjem igrati i to je to![]()
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
- Unknown Genius
- Kontakt:
Minimum:
http://pokit.org/get/img/2c143d7431566a ... a731e2.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Recommended:
http://pokit.org/get/img/084a7c23aeda2b ... 35c729.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Not bad.
http://pokit.org/get/img/2c143d7431566a ... a731e2.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Recommended:
http://pokit.org/get/img/084a7c23aeda2b ... 35c729.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Not bad.

Moje ime ovdje od sad znači pravda.
jbg, sad kako su došle nove konzole, i PC igre prelaze na next-gen grafiku i dolaze novi i bolji enginei, tako da se i zahtjevi povećavaju.. realno, fifa 14 po grafici je vrlo malo drugačija od fife 11 recimo
tako da mislim da sljedećih par naslova nakon fife 15 neće imati zahtjevniju grafiku.. iako su mi neke stvari stvarno glupe tj nepotrebne na ovoj fifi 15.. čuj kosa se pomjera dok igrač trči
pa onda pomjeranje korner zastavica, drmanje prečke i slične gluposti na koje uopšte ne obraćam pažnju dok igram.
ali mislim malo da su i prenapuhali requirements.. pogotovo su mi sumnjivi ovi zahtjevi za procesor, ipak nije u pitanju neka open-world igra sa ogromnom mapom i tonom NPC-ova, već sportska igra.. s druge strane, vjerujem da će ovi noviteti poput pravih navijača (tj. pravih modela navijača) tražiti jače zahtjeve od procesora nego što je bio slučaj sa ranijim naslovima.
meni je donekle drago, jer se moj procesor našao u recommended postavkama, a opet onda pomislim, ako je on sad tu, šta će biti za par godina

ali mislim malo da su i prenapuhali requirements.. pogotovo su mi sumnjivi ovi zahtjevi za procesor, ipak nije u pitanju neka open-world igra sa ogromnom mapom i tonom NPC-ova, već sportska igra.. s druge strane, vjerujem da će ovi noviteti poput pravih navijača (tj. pravih modela navijača) tražiti jače zahtjeve od procesora nego što je bio slučaj sa ranijim naslovima.
meni je donekle drago, jer se moj procesor našao u recommended postavkama, a opet onda pomislim, ako je on sad tu, šta će biti za par godina

Zadnja izmjena: viKK, dana/u 06 avg 2014, 18:28, ukupno mijenjano 2 puta.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne mogu čak ni na minimumu igru pokrenuti. ovo me handri 
http://prntscr.com/4a5r1q" onclick="window.open(this.href);return false;

http://prntscr.com/4a5r1q" onclick="window.open(this.href);return false;
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
a taj CYRI je dosta relativan i rezultati često pokažu neku glupost (kao kod @Unknown genius za procesor
), ipak je u pitanju program koji to ocjenjuje.. evo kako kod mene izašlo za recommended
: http://s7.postimg.org/p0opn4rbv/Untitled.png" onclick="window.open(this.href);return false;

Meni je CYRI cesto govorio da nema sanse da igram neke igre a ja ih vrtio na medium 

o tome i ja pričam.. također optimizacija igre za PC igra veliku ulogu, pogotovo kod console portova.Otelo je napisao/la:Meni je CYRI cesto govorio da nema sanse da igram neke igre a ja ih vrtio na medium
kad već spominjem console portove, jedva čekam da GTA V izađe za PC, pogotovo me interesuje hoće li usrati sa optimizacijom igre kao što su uradili sa četvorkom

Što se ne otvori tema "FIFA 15" ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.