Bježi Ole, opet dolazi do izražaja tvoj Bosanski mentalitet i postavljanje malih ciljevaCartman je napisao/la: Da, 1:0 je strasan neuspjeh, ne dao Bog da se to desi.

Ma idemo im jbt majku od prve minute

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Bježi Ole, opet dolazi do izražaja tvoj Bosanski mentalitet i postavljanje malih ciljevaCartman je napisao/la: Da, 1:0 je strasan neuspjeh, ne dao Bog da se to desi.
Goalgetter je napisao/la:Nekako sam siguran da ce vezni red biti Zahirovic, Medunjanin, Misimovic i Stevanovic.
Grcku ne mozes pobjedit dva razlika ni da Sovsic igra...Za Grcku.legenda reala je napisao/la:Bježi Ole, opet dolazi do izražaja tvoj Bosanski mentalitet i postavljanje malih ciljevaCartman je napisao/la: Da, 1:0 je strasan neuspjeh, ne dao Bog da se to desi.![]()
Ma idemo im jbt majku od prve minute![]()
![]()
Zato će Višća da prodire po straniCartman je napisao/la: Grcku ne mozes pobjedit dva razlika ni da Sovsic igra...Za Grcku.
Opet se ona djeca zajebajuGoalgetter je napisao/la:Georgios Samaras: Sigurno cemo odnijeti 3 boda iz Zenice. Dzeko je prosjecan napadac koji grije klupu u Cityu, ostale igrace ne poznajem.
Čekamo 22-gi, kad vidimo sastav znaćemo šta možemo očekivati.viKK je napisao/la:@legenda reala
Budimo realni , nema šanse da će se Pape sjetit Višće da ga gurne na lijevo krilo , on više vjeruje Medunjaninu
Bernd Stange ce ovo potvrditilegenda reala je napisao/la:Opet se ona djeca zajebajuGoalgetter je napisao/la:Georgios Samaras: Sigurno cemo odnijeti 3 boda iz Zenice. Dzeko je prosjecan napadac koji grije klupu u Cityu, ostale igrace ne poznajem.
Nasa utakmica pocinje u 20:45.legenda reala je napisao/la: Inače će biti pravo uživanje taj dan, 18:00 Hrvatska-Srbija oko 20:00 se prebacujemo na Bilino Poljejedva čekam
Los termin, bas tada cu stajati u redu da udejm na stadion.legenda reala je napisao/la:Čekamo 22-gi, kad vidimo sastav znaćemo šta možemo očekivati.viKK je napisao/la:@legenda reala
Budimo realni , nema šanse da će se Pape sjetit Višće da ga gurne na lijevo krilo , on više vjeruje Medunjaninu
Ja bi stavio Višću kad Sejo ne bi mogo(al ja sam samo navijač), ali Pape vjerovatno neće![]()
Inače će biti pravo uživanje taj dan, 18:00 Hrvatska-Srbija oko 20:00 se prebacujemo na Bilino Poljejedva čekam
Specijalna emisija počinje u 20:00Elegant je napisao/la:Nasa utakmica pocinje u 20:45.legenda reala je napisao/la: Inače će biti pravo uživanje taj dan, 18:00 Hrvatska-Srbija oko 20:00 se prebacujemo na Bilino Poljejedva čekam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.