Moram priznati da sam očekiv'o malo jači otpor (posebno kada sam čuo podatak da je Soderling prekin'o i jedan uspješan Federerov niz (znamo za prekinut Nadalov u Parizu)). No, on nije mog'o protiv ovako raspoloženog Noleta (a ko može?). Uživ'o sam u Novakovim potezima u 2. setu (lobovi, drop shotovi, briljantni returni), ovo je nešto najbolje što jedan teniser može ponuditi (ok, Soderling je uzim'o medical time-out, al' svejedno ne bi pružio jači otpor, s obzirom na to kako se Novak postavio).
Sutra protiv
Murinja 
, nekako mi i to djeluje na jedan rezultatski nezanimljiv meč. Mislim da će i to ići u 2 seta. Danas sam gled'o Murraya i nisam impresioniran. Jučer ga nisam gled'o protiv Starace-a, tako da ne mogu suditi o tome da l' je bio bolji ili nije.
Također, drago mi je zbog Gasqueta koji je proš'o i Berdycha, al' nekako sumnjam da može otkinuti set Nadalu (iako bih to volio). Richard bi mog'o biti možda i nagazna mina na Roland Garrosu, kako sada stvari stoje (možda ovo i subjektivno govorim, jer mi je on najdraži teniser).
Btw, u najavi prije meča su se opet šprdali na Matsov račun i na njegovo omalovažavanje Novaka te dizanje Murraya.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”