Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko ce bodova BiH osvojiti u ove dvije utakmice?

6
170
40%
4
219
51%
3
25
6%
2
1
0%
1
8
2%
0
5
1%

Ukupno glasova: 428

hz1987
Kontakt:

Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Post Postao/la hz1987 » 08 okt 2012, 23:05

Ne znam zasto su nasi mediji toliko optereceni sa situacijom u grckom taboru. Mislim da bi nas savrseno trebalo boliti neka stvar jel i ko povrijedjen, ko ce im igrati, kakav im je timski duh i ne znam ti ni ja sta vise. Stvarno nasi pretjeruju i nabijaju nasim pritisak oko toga, kad su ovi imali trening, sta su jeli, kakva atmosfera u i oko...mislim, halo.....Mi treba da se okrenemo sebi i svojim igrama, a drugi nek se prilagodjavaju. Ne mogu da vjerujem da se neko raduje kako nece igrati ovaj, onaj. To nas ne treba da se tice!
Pa majku mu ne salje Pape djabe Musemica i ostale da skautiraju protivnika, da snjimaju igru, pa imaju dvd-evi, imaju izvjestaji...izvrsi se skauting protivnicke ekipe i kraj.
Mi trebamo da vodimo racuna o sljedecim stvarima:
- Povesti svog kuhara
- Doci dan ranije
- Treninge odraditi zatvorenog tipa
- Ne davati izjave medijima
- Na press konfereciji reci sto se ima za reci i kraj price
- Nit vagati, nit govoriti ko je koliko dobar, ko kome fali, ko je favorit
- Hoces da budes veliki - ponasaj se ko veliki i tacka!

alevkov
Kontakt:

Post Postao/la alevkov » 08 okt 2012, 23:09

- Isto nebi bilo na odvrat da odigramo utakmicu dobro

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 okt 2012, 23:11

Kad se spomene rijec Grcka odmah mi na um pada Hrgovic i onaj slobodnjak, ono topovsko djule koje Grcki vec sijedi golman u tom trenutku nije ni pogledom mogao ispratiti a kamoli odbraniti.

Danas umjesto Hrgovica imamo Salihovica koji na isti nacin cijepa protivnicke mreze, pa sto se ista situacija ne bi opet ponovila. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 08 okt 2012, 23:15

zvinjavam se sto upadam ovako, ali da li mi neko moze reci kada je sutra trening reprezentacije ? Kako sam cuo biti ce 15 minuta otvoren za javnost, pa ako moze informacija kada :)

Hvala lijepa!
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 08 okt 2012, 23:16

Ne bi mi bilo nista draze nego da pobjedimo njihovim omiljenim rezultatom 1:0
15.10 - 15.06 ...

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 08 okt 2012, 23:17

@Zizu, ubili smo ih igrom jel, a oni nas i rukama i nogama i to jos na nasem stadionu, kako su samo pogani. :mrgreen:

Grci me podsjecaju na to, udaras se s nekim debelim tipom, i hlupas ga po sahata, njemu nista, a on tebe zdraufne onom rukom od pedeset kila i ti ode u u u... mslm nidje veze :lol:

Ako cemo napadati, moramo im i zabiti koji gol(logicno :lol: ), jer sam siguran da ce oni nam oni uvaliti neki fuserski zgoditak. :D

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 08 okt 2012, 23:18

Malo kad sam bio ovako uvjeren u pozitivan rezultat za nas.
Biće dobro.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 08 okt 2012, 23:37

skyisthelimit je napisao/la:Ne bi mi bilo nista draze nego da pobjedimo njihovim omiljenim rezultatom 1:0
Medi bi bilo draže da ih dobijemo 5:0.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 okt 2012, 00:13

Giorgos Karagounis ima povredu oka, Georgios Samaras nosi zavoj na ruci zbog bolova, dok je Vassilis Torosidis uganuo zglob.
Ovo mislim sada da su samo medijske varke, Karagounis i Torosidis ce sigurno igrati, jedni su od najvaznijih igraca u ovoj ekipi. A takodjer i Samaras, zavoj na ruci ga sigurno nece sprijeciti da nastupi u ovoj tekmi.

Jedno je samo sigurno, a to da Papadopoulos otpada za ovaj mec, ostatak bagre siguran sam da ce igrati.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 okt 2012, 00:15

Karagounis je odigrao 30 minuta ove sezone, i izgledao je nevjerovatno spor protiv Citya kad je usao. Iskreno ne bi mi bilo mrsko da zaigra. Jest da je iskusan i da je lider, ali godine su ga stigle.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 09 okt 2012, 00:17

ceze je napisao/la:
soxx je napisao/la:Jel ima karte kupit za litvaniju?? KOliko je juG?
Ja mislim 20, ali ne drzi me za rijec :D
Ja sam uzeo jutros sjever, cijena je 15KM, a mislim da je i Jug 15KM, jer je cijena uvijek identicna Jug-Sjever..

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 09 okt 2012, 00:17

Goalgetter je napisao/la:
Giorgos Karagounis ima povredu oka, Georgios Samaras nosi zavoj na ruci zbog bolova, dok je Vassilis Torosidis uganuo zglob.
Ovo mislim sada da su samo medijske varke, Karagounis i Torosidis ce sigurno igrati, jedni su od najvaznijih igraca u ovoj ekipi. A takodjer i Samaras, zavoj na ruci ga sigurno nece sprijeciti da nastupi u ovoj tekmi.

Jedno je samo sigurno, a to da Papadopoulos otpada za ovaj mec, ostatak bagre siguran sam da ce igrati.
Haja i oni vise pretjeruju, sad jos i ovakve zahebancije. Gdje su to pisali?
Ili cu sad pasti sam na svoju foru? :D

Pa ako Grci ovako nastave, moramo im iz fair play razloga posuditi igraca, mozda Mravca.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 okt 2012, 00:19

Cartman je napisao/la:Karagounis je odigrao 5 minuta ove sezone, i izgledao je nevjerovatno spor protiv Citya kad je usao. Iskreno ne bi mi bilo mrsko da zaigra. Jest da je iskusan i da je lider, ali godine su ga stigle.
Reprezentacija je uvijek druga stvar, isto kao sto je bilo kod Rahimica, znao je i 6-7 mjeseci ne igrati u Moskvi, ali je u reprzeentaciji pruzao fenomenalne partije, tako mislim da bi moglo biti i kod Karagounisa. Vidio sam i ja da kad je usao protiv City-a, da to nije onaj stari Karagounis, ovaj period bez kluba je sigurno ostavilo traga na njemu, mada me ne bi iznenadilo da u petak pocne u prvih 11, gdje bi nam mogao zadavati muke.

@Principatus, nije sad ni Stange, a ni Santos, ss.ba je sad napisao ovu vijest :lol: :mrgreen:

dacco
Kontakt:

Post Postao/la dacco » 09 okt 2012, 00:21

Nadam se da Safet neće početi sa dva napadača mislim da je to protiv Grka rizik pogotovo ako nam ufuljaju nedaj Bože neki šugav gol prekidi odbijanci i sl.
Znam da je Vedo u životnoj formi li ja bih ga iskoristio za zadnjih pola sata kako sam rekao ako ne daj boze budemo ganjali zaostatak ili ako nakonn 60aak minuta bude 0:0 pa nam se ukaze prilika za pobjedu ...Mojih početnih 11

---------------------Begović
Mujdza-----Vranješ---Spahić---Zukanović---
------------Zahirović----Salihović--
--Stevanović-----Misimović----Lulić--
------------------------Dzeko---

Mislim da Zahirović ne bih mogao pored misimovića sam dobiti bitku na sredini.Protiv Grka niti Rahimić iz najboljih dana ne bih uspio sam zato neka Seje uz njega i nek se po potrebi priključuje napadu i svojon ubojitom ljevicom sa 20-30m ugrozava grčki gol...
Meduljanin Ibišević obavezno po 30-35 minuta u drugom poluvremenu...

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 09 okt 2012, 00:27

Goalgetter je napisao/la:

Torosidis je standardan i trebao bi zaigrati. Karagounis mislim samo u slučaju da Katsouranis ne bude spreman. Zanimljivo da Samaras, po učinku u klubu najbolji grčki napadač ove sezone, u reprezentaciji je zabilježio samo dvadesetak minuta protiv Lit/Lat. U obje utakmice je Gekas počinjao u napadu...
NAPRIJED NARODE!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 09 okt 2012, 00:32

neo je napisao/la:zvinjavam se sto upadam ovako, ali da li mi neko moze reci kada je sutra trening reprezentacije ? Kako sam cuo biti ce 15 minuta otvoren za javnost, pa ako moze informacija kada :)

Hvala lijepa!
PA HOCE LI NEKO ODGOVORITI VISE :!: :mrgreen: DAJ GUKNITE
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 09 okt 2012, 00:36

FliX je napisao/la:
ceze je napisao/la:
soxx je napisao/la:Jel ima karte kupit za litvaniju?? KOliko je juG?
Ja mislim 20, ali ne drzi me za rijec :D
Ja sam uzeo jutros sjever, cijena je 15KM, a mislim da je i Jug 15KM, jer je cijena uvijek identicna Jug-Sjever..
E onda je 15 :D
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 09 okt 2012, 00:44

i ja sam cuo da je 15 zato i pitam, nego gdje se moze kupiti u zenicu tj da ima sto posto sutra? Nisam iz zenice nzm nista tam :mrgreen: :mrgreen:

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 09 okt 2012, 00:45

soxx je napisao/la:i ja sam cuo da je 15 zato i pitam, nego gdje se moze kupiti u zenicu tj da ima sto posto sutra? Nisam iz zenice nzm nista tam :mrgreen: :mrgreen:
Javim ti ja sutra ako budem imao jednu viska, ne obecavam nista :D
A to gdje da kupis, otidji na temu NK Celik pa pitaj, nisam siguran i ja imam posrednika :D
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 okt 2012, 01:09

Ne bi me cudilo da ih igracki u Petak razvalimo i da na kraju susreta budemo imali posjed lopte 65%, 15 udaraca u okvir gola naspram 2, dvije pogodjene precke, jednu stativu i da na kraju kao porazena ekipa napustimo travnjak. Kakve smo mi qurate srece ovaj scenarij me ne bi iznenadio.

Najvise me je strah sto oni imaju uvijek u kljucnim trenutcima vise srece nego pameti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.