NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: N.K Jedinstvo Bihac
Ovaj iz Zvijezde sto je dosao ... igrao za njihov juniorski tim , solidan igrac . '93 godiste , dosao na fax ovdje .
Alen Mešanović hoda po Bihaću i nije se pojavio na prozivci Slobode, iako je lomio nogu tri puta i ima prilicno godina opet moze pokazati vise nego vecina napadaca u ovij ligi. A da ne pricam koja je on klasa za napadace koji trenutno igraju u Jedinstvu, tako da bi to bio super potez da se i Mešanović dovede i iskoristi kao i Čahtarević na kraju karijere.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
- Kontakt:
I ja ga cesto vidim po gradu . Ali ja mislim da je on zavrsio karijeru
Kako ce doci neko u jedinstvo kad Nero i Braco nude 400 KM platu a u Krajini i Krajisniku 1000-1500 KM,ovo je sramota za klub sad mi je rekao jedan igrac kojeg su zvali ja nisam mogao vjerovat..
Nije Alen zavrsio karijeru, sto se tice plate nemoj lupati da je u Krajisniku olata 1500KM, plus sad su ostali duzni igracima i nece da pocnu pripreme. Po meni treba staviti neki minimalac i onda sve po zaslugama, onaj ko je najvise uradio neka ima preko 1000KM, a oni sto nisu nista uradili ostaju na minimalcu.
Nije radnik da ima platu po ucinku nego treba dati platu koja se dogovori to je problem sto vi mjesate gradjevinu i sport i zato je ovako ali to vam je ostalo od mulica je li on je igrace tretirao kao gradjevinski radnici "PO UCINKU"ostavi se ovog foruma i nemoj nikad vise pisat oko sporta...hahahaha "PO UCINKU"hahahaha
-
- Kontakt:
stvari idu na bolje...posebno mi je drago sto je dosao edis begatovic za kondicijskog trenera,jer njega ko se sjeca igro je prvu ligu federalnu kad smo ispali prvi put...skolovan je zavrsio je u tuzli DIF specijalno za kondicijsku pripremu...od pojacanja Keranovic zasigurno je premijerligaski kalibar,dalje čaki moze odigrati 60 minuta na vrhunskom nivou,Handzic sigurno dobar igrac i trebalo bi ga zadrzati,Skibu svi znamo kakav je igrac,Besic sigurno igracina to vam garantujem,Trejic odlican zadnji igrac sto je i pokazivao zadnjih sezona iako pomalo grub al takav igrac treba u ovoj ligi,Hodzic igrao za Kozaru zadnju sezonu ja ga se sjecam dok smo u juniorima Kolibrija igrali prije par godina gdje je uvijek bio nosilac igre...uz jos 3-4 pojacanja garantujem da ce ovo biti jedna od jacih ekipa lige,al ne trebamo se puno nadati da se ne bi opekli,prepustimo Slobodi ulogo favorita...sto mi je posebno drago za razliku od preteklih godina gdje smo ulazili totalno fizicki nespremni u prvenstvo,ove godine ce fakat momci uci spremni fizicki i na njima je da nas obraduju u ovoj sezoni
-
- Kontakt:
Ovo sto je bilo na pripremama je borba za opstanak 100%, je su to isti igraci koji su prosle sezone trebali i morali ispasti u nizi rang, opet iste face, doduse Keran Skiba i Čaki mogu malo dici tim ali ovdje treba jos 5 igraca, al bas igraca!
ima jos dosta vremena za dovesti jos igraca u Jedinstvo.gerijatrija je napisao/la:Ovo sto je bilo na pripremama je borba za opstanak 100%, je su to isti igraci koji su prosle sezone trebali i morali ispasti u nizi rang, opet iste face, doduse Keran Skiba i Čaki mogu malo dici tim ali ovdje treba jos 5 igraca, al bas igraca!
zato strpi se kao i svi mi i cekaj da vidis ko ce jos da dodje u Jedinstvo pa tek onda prosudi sta nas ceka u narednoj sezoni

-
- Kontakt:
Bas sam pricao o tome sa jednim kolegom neki dan . Braco je polupismen covjek , ne znam otkud on na poziciji sportskog direktora ? Npr Dino Zahirovic je na funkciji covjeka za odnos sa navijacim . Osoba koja je igrala u Jedinstvu i koja zna o nogometu bi trebala obnasati Bracinu funkciju . I jos nuditi 400-500 KM igracima ... Pa niko za te mizerne pare ne bi igao , nisu ljudi baustelci :S
- badblueboylivno
- Kontakt:
Što ti misliš za koliko bi igrači Prve lige trebali igrati? 1000 KM mjesečno? Više?
Hayley <3
-
- Kontakt:
Pitaj igrace Krajine kolike plate imaju . Uvijek je nasa Uprava ovako radila , ponudi mizerne pare , igrac ih odbije i onda dovode strance koje je lako otplatiti . I kad je ovdje bilo 10 stranaca , mjesecno su 15000 KM davali na njih ( cuo sam tako ) . Zar su ti stranci nesto bolji od nasih momaka pa da nasi manja primanja imaju a stranci veca ?
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
Niko ne zna koliku ko platu ima po igracu u Jedinstvu, ali se zna da je bilo igraca koji su igrali za 200km, a bilo je i onih koji su igrali i za vise od 1000km.
Sto se tice Alena Mesanovica, pa on je u Bihacu minimalno dva puta mjesecno. To sto ga vidite u gradu nema nikakve veze sa tim da ce i zaigrati u Jedinstvu.
Sto se tice Alena Mesanovica, pa on je u Bihacu minimalno dva puta mjesecno. To sto ga vidite u gradu nema nikakve veze sa tim da ce i zaigrati u Jedinstvu.
MENI MOJE, A VAMA VASE
Kakve bolan 1000 KM, pa vidite li vi situaciju oko sebe. Pitajte roditelje koliko zarađuju ako uopšte imaju šansu da rade.
Nisam ja rekao da ima veze igranjem u Jedinstvu, vec da je viđen, a naravno da je ovdje cesto, jer mu je ovdje i sin. A pitali smo ga sta planira, ali rekao da ne zna ni on samF.G.R. HARMANI je napisao/la:Niko ne zna koliku ko platu ima po igracu u Jedinstvu, ali se zna da je bilo igraca koji su igrali za 200km, a bilo je i onih koji su igrali i za vise od 1000km.

Jednostavno neki igraci vrijede 1000KM, ali neki vala ne vrijede ni tih 200KM. Danas kad sam cuo sta su trazili Sahinovic i Trejic, tacno sam se razocarao u njih, ne vjerujem da su u Krajini i Bratstvu ni priblizno toliko imali.
-
- Kontakt:
Po meni bi se tim igracima trebalo dati vise pare , bolje i oni nego Slomic i ostali .
- badblueboylivno
- Kontakt:
Pitao sam iz razloga što vidim da korisnik KenanSN govori da je 400-500 KM premalo. U ovakvoj državi. U ovakvoj ligi.BihacSN je napisao/la:Kakve bolan 1000 KM, pa vidite li vi situaciju oko sebe. Pitajte roditelje koliko zarađuju ako uopšte imaju šansu da rade.

Hayley <3
-
- Kontakt:
400-500 KM je solidna plata uz premije ( gol , pobjeda , nerijeseno ) . Kakve su price kruzile da su igraci dobili 200 KM za bodove u Vitezu , to je vec 700 KM + jos pobjeda u Capljini + domace pobjede . Reci cemo oko 800 KM .
I sad kad pogledam za koliko bjedne pare rade ostali ljudi , ovo je i previse . Eto dosta i mene , ja vise volim otici navijati i potrositi grlo za voljeni klub , nego se petljati u stanje , financije i planove kluba
I sad kad pogledam za koliko bjedne pare rade ostali ljudi , ovo je i previse . Eto dosta i mene , ja vise volim otici navijati i potrositi grlo za voljeni klub , nego se petljati u stanje , financije i planove kluba

-
- Kontakt:
Samo jos nesto ... Mahir Iftic sa igracima trenira ? Kahrimanovic na treningu ? Krci isto
-
- Kontakt:
da mahir se vratio,sa kahrijem se pregovara
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.