BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

Edo_77
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la Edo_77 » 13 okt 2011, 14:46

Zasto ne igra Pepe????????? Zna li iko?

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 13 okt 2011, 14:47

Principatus je napisao/la:Vidim jednu pozitivnu stvar. Ljudi su ovaj put bez euforije. Mjesec dana cemo da pjevusimo pjesmicu...oooPortugaloooo je favoooorriiiitt.....dok je i Portugalci ne zapjevaju sa nama. :D
Bas to je super. Samo tako naprijed momci, nemamo sanse :D
Zadnja izmjena: yup, dana/u 13 okt 2011, 14:47, ukupno mijenjano 1 put.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 13 okt 2011, 14:47

Edo_77 je napisao/la:Zasto ne igra Pepe????????? Zna li iko?
Povreda...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 13 okt 2011, 14:47

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 13 okt 2011, 14:47

I Carvalho ne igra zbog suspenzije :D
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 13 okt 2011, 14:47

Omjer je 50% - 50% pa cemo da se rokamo i ko prezivi ide dalje kraj price.

CrvenIspod
Kontakt:

Post Postao/la CrvenIspod » 13 okt 2011, 14:48

VELA je napisao/la:
CrvenIspod je napisao/la:evo žutih kartona kod Portugala. Ovih osam igrača ima po jedan žuti. Znači, njihov drugi u Zenici znači hlađenje u Portugalu. Ako budemo pametni, kao što Džeko nije bio jer nije znao da treba pasti u 16 kad ga se dvaput vuče za dres - vidjeti za primjer penal Srbije protiv Slovenije) pa znali odigrati na kartone, imaćemo šanse. U svakom slučaju, ja HOĆU i ŽELIM da VJERUJEM da MOŽEMO!!! Dosta više kukanja i urota i ostalih sranja. Igra se 180 minuta plus produžeci pa kom opanci kom obojci!!!!

Tiago 1
Rúben Micael 1
Rolando 1
Hugo Almeida 1
Carlos Martins 1
Eduardo 1
Cristiano Ronaldo 1
Raul Meireles 1
Ronaldo se da iznervirati iako je iskusan, i izdajica Meireles takodjer. Valjda ce i Carra u subotu poslati Nanija u bolnicu. :mrgreen:
Ako ne stigne Carra, ima Lav da ga podere :mrgreen: ma hebati im mater cigansku, neka budu i u najjačem sastavu, glavu gore i razbiti ih k'o beba zvečku...gledam neki dan snimak njih i Islanda...prdačina su od ekipe...da ne spominjem Dance kako su ih preslušali....
Mnogi ljudi su još uvijek živi samo zato što je nelegalno ubiti ih.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 13 okt 2011, 14:48

NEZALAGANJE je napisao/la:
Goldy je napisao/la:
fera je napisao/la: francuzi su imali samo meneza pa nas je on ubio a portugalci imaju 10 boljih od meneza.
kako nas je bolan ubio? pa postenu sansu nije stvorio za 90 minuta?
Nemoj tako @Goldy,pa predriblao je decko 3 puta strasno,a to sto poslije driblinga nije bilo nikakvog ucinka,nije ni bitno,zar ne?? :lol: :lol:
Ali je zato taj isti menez iznudio 3 zuta na nasoj strani, eto koliko je bio los.
Zamisli koliko ce brznogi Ronaldo ili Nani zutih iznuditi.

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 13 okt 2011, 14:49

Toliko psujete Boga,da ste zaslužili Španiju da dobijete,a ne Portugal!

Ipak,želim vam da prođete dalje,ali samo zbog igrača i normalnih navijača,a što se vas bogohulnika tiče,kažem,volio bih da može Španija ako ikako može!
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 13 okt 2011, 14:49

Prvu utakmicu neče igrati
Papac,Pandža,Mujdža

Po jedan žuti imaju
Mravac,Rahimić,Zahirović,Lulić,Spahić,Salihović,Ibišević,Štilić,Ibrićić

Kod Portugali za prvu utakmicu nema igraca sa crvenim ili dva zuta

Po jedan zuti imaju
Meireleš,Almeida,Tiago,Rolando,Ronaldo,Ruben,Martins,Eduardo(golman) za osam utakmica ljudi dobiju 8 zutih kartona.

Sudija ce biti grk ili kipranin
I ako bude gutavo kartone ce dobiti Rahimić,Spahić,Lulić,Salihović

Tako da bi u portugalu mogli igati sa pandžom,papcem,jahicem,mravcem,Maleticem a ni zahirović kako krši nije siguran za uzvrat.

afa97
Kontakt:

Post Postao/la afa97 » 13 okt 2011, 14:49

Portugal trenutno ima najvece sanse nego sto ce imati u ove 2 utakmice a to je 50-50.Cim pocne u Zenici utakmica ostaju bez sanse 8-)
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 13 okt 2011, 14:50

imamo znato veće šanse za prolaz nego prošle godine jer smo mi dosta jači za jedno iskustvo koje se zove Francuska ;) ne znam i ne razumijem likove što kažu da je namješteno da bi Ronaldo i Nani vidjeli Euro.Pa da je tako onda bi Portugal dobio možda Crnogorce ili Estoniju a ne nas,jer im možemo parirati sada.

Problem naš predstavljaju njihova jaka krila i pošto Mujdže i Papca neće biti prvu utakmicu pitam se ko će zatvoriti tu desnu stranu? Ne primiti gol u Zenici i u Lisabonu igrati kao ili bar slično kao protiv Francuza i mislim da ćemo proći.
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 okt 2011, 14:50

MEDUNJANIN: PORTUGAL NAM NAJVIŠE ODGOVARA!
Dautbegović
Četvrtak, 13.10.11. 14:16.

Jedan od najboljih reprezentativaca Bosne i Hercegovine u ovim kvalifikacijama, Haris Medunjanin, kaže da je sretan što su Zmajevi u baražu izvukli Portugal.

Medunjanin je svjestan da je Portugal najjača ekipa koju su Zmajevi mogli izvući u kvalifikacijama, ali da njihov stil igre odgovara BiH.

"Portugal je, za mene, najbolja ekipa koju smo mogli izvući!", kaže Medunjanin za SportSport.ba.
"Oni igraju fudbal, tehnički fudbal i takve ekipe nama najviše odgovaraju. Za nas bi bio mnogo veći problem da smo dobili neku ekipu bez znanja, ali fizički superiornu, koja nas može slomiti trkom i fizičkom igrom. Definitivno, za mene su portugalci najbolje rješenje. Da se razumijemo, ako ne možemo pobijediti Portugal, onda i ne trebamo na Evropsko prvenstvo, jer će tamo biti sve iste ili jače ekipe nego što su oni", kaže Medunjanin.

"S njima smo igrai prije dvije godine, ali sada je sve drugačije. Mi smo sazrili kao ekipa, imamo mnogo novih igrača, a u utakmice ćemo ući sa drugačijim pristupom. Mi moramo pobjeđivati najbolje kako bi otišli na jedno veliko takmičenje", dodao je Medunjanin.

Odličan stav zvijezde Maccabija iz Tel Aviva, nema šta. Bez vjere u sebe i svoje mogućnosti i bez pobjeđivanja, uslovno rečeno, velikih ekipa, ne mogu se ni praviti rezultati.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

princx
Kontakt:

Post Postao/la princx » 13 okt 2011, 14:50

halllloooo bosanci moji stase to ovdje desava??

pesimizam,plakanje,kukanje,psovanje.............!!!!!!!

BHF zaboravi kodex ponasanja,bolje da ste napravili bakljadu da se nasi igraci malo odmore,barem ste tako prijed radili

nek sarajevo gori kupite 10000000 baklji

nek bihac,tuzla,stokholm,berlin svi 60 minuta prijed palite baklje i pokazite cjelome svijetu pravo bosansko lice

NEK NEBO GORI IZNAD NAS

a zenica nek se pretvori u vulkan. uz miris baklji nasa repka 1000% bolje igra

kada umiremo,nek onda umiremo muski.

zvizdanje himni,*******majku od pocetka

Anti NWO
Kontakt:

Post Postao/la Anti NWO » 13 okt 2011, 14:50

Dobar dan,

evo vrati se mrtav umoran iz Pariza, dode na forum, vidje sta nas ceka i sada definitivno idem na spavanje :lol: .

Neki ovdje koji su govorili da se trebamo cuvati za baraz jer su nam sanse protiv Francuske oko 20tak posto ili manje, imaju od mene sradacan pozdrav uz ironijski smajli :lol: .

Da se razumijemo, ako su nam sanse protiv Francuza bile oko 20tak posto, onda su sada i manje. Portugal sam gledao, oni su barem dva puta jaci od Francuske, ne jednom nego dva puta. Stim da su Francuzi protiv nas u Parizu bile osakaceni i uplaseni ( jedan Francuz mi je rekao da kod kuce igraju pod ogromnim pritiskom, jer publika ocekuje uvijek pobjedu a oni su jos pod negativnim utiscima SP, i to ih pogotovo kod kuce jako iritira).

Sto se Portugala tice, sanse su nam minimalne, nikad manje, ali postoje, tu su negdje oko 0,00001287 %. Pandza i Mravac nesmiju odigrati nijednu utakmicu od te dvije, nemaju kvalitet ni jedan ni drugi. Stim da nemamo ni Papca ni Mujdzu mozemo polako traziti novu odbranu. Imamo oko 30tak dana vremena.

EP 2012 se izgubio u Albaniji. Protiv Francuske se moze izgubiti kod kuce jer su velesila. Jedan kiks se smije desiti, to je bilo protiv Rumunije. Ali Albanija se morala pobjediti.

I molim vas prestanite sa tim usranim slikama Ronalda, niti je smjesno niti je realno.

Sta hoces.ba ?
Kontakt:

Post Postao/la Sta hoces.ba ? » 13 okt 2011, 14:51

Dule 078 je napisao/la:Toliko psujete Boga,da ste zaslužili Španiju da dobijete,a ne Portugal!

Ipak,želim vam da prođete dalje,ali samo zbog igrača i normalnih navijača,a što se vas bogohulnika tiče,kažem,volio bih da može Španija ako ikako može!
to smo vec imali dva puta :lol: :lol:
Sirotinji i pas qrac pokazuje...

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 13 okt 2011, 14:51

Budimo optimisti.Nissmo ih željili,ali nisu ni oni nas.U ovom dvomecu prevagu može donijeti ronaldo,ali teren u zenici je takav da mu nikako to nece odgovarati,osim nekih šuteva iz slobodnjaka(toga se treba cuvati).
Vjerujem u prolaz,oni jesu tehnički jaka ekipa,ali osciliraju previše
bez brige momci, ;)

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 13 okt 2011, 14:51

Svidja mi se ova izjava Mede mada ce neki pisati sta on koristi i koliko je popio od jutros
Thomas Müller - Fußballgott

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 13 okt 2011, 14:52

NoName je napisao/la:Halo ba, palamudci, šta ste sad ufatili pametovati, ko biva svi moramo sokoliti, niko ne smije realno sagledati situaciju? Ne znači da smo se predali, da ponovo nećemo svim srcem biti uz reprezentaciju, ali nije grijeh ni primjetiti da ćemo jako teško doći do EP preko Portugala. Možemo se mi sokoliti koliko god hoćemo, ali evo i anketa koju smo imali ovdje, izjave igrača, trenera, ma svi su samo htjeli da izbjegnu Portugal. I šta sad trebam hinjiti ovdje, da mi je svejedno da li igramo protiv Portugala ili protiv Češke?!

Nemojte bacati otrcane fraze, molim vas. Borit ćemo se, igrat ćemo srcem, imamo šansu itd, itd. jer to isto bi i u Estoniji govorili da su izvukli Portugal.

Što reče Virtual, što skuplje prodati kožu. Ali, sa ovim bilansom povreda i kartona, bolje je da se ne nadamo previše. I samo bih molio bez slika uplakanog Ronalda, imali smo već jednom tu priču ovdje. Makar mi koji smo duže vrijeme tu.

Kako smo pojedini i tvrdili, mi smo svoje šanse za ovo EP prokockali ranije. Prvo Francuzi na Koševu, pa Albanija, pa evo i Francuzi u Parizu. Ovo protiv Portugala, u dvije utakmice (nemojte se pozivati na njihovu igru u grupi) će ići teško. Nije nemoguće, ali će biti jako teško.
Da se razumijemo,mi jednom konacno ako zelimo napraviti iskorak dalje,moramo pobijediti jednu jacu reprezentaciju.Ne mozes se ni plasirati a da ti se sve lagano poklopi.Isto tako kao sto smo mi htijeli izbjeci Portugal,oni su isto htijeli izbjeci nas.To ti nesto govori,ja se nadam.Ne znam sta neko zeli,da se unaprijed predamo i ponasamo kao Luxemburg i prodavati kozu sto skuplje.Pa jarane sa takvim stavom se nikada nece moci napredovati.Normalno da treba cijeniti sebe i vjerovati i boriti se ,to nisu nikakve otrcane fraze,vec jedini ispravan put ka dobrom rezultatu.Godinama su puno losije ekipe od nase izbacivali cak i jace ekipe,pa zasto sad mi da nemamo pravo da se nadamo.Treba se pustiti suplje ,jer mnogi su ovdje pricali isto tako da nemamo ni gram sanse protiv Francuza i svakog ko je imalo vjerovao u dobar rezultat su pravili budalom.Mozda im se ispunila zelja i bili su u pravu da necemo proci,ali ono sto su nasi pokazali je samo dokaz da je Francuska imala srece,zajedno sa svim tim prognozerima.Znas li ti sto je Hrvatska ostvarivala dobre rezultate godinama u bilo kojem sportu,zato sto su vjerovali u svoj kvalitet i izdizali se nekad i vse nego sto je bilo realno,stvarajuci tako sliku neke velesile,sto u samom pocetku dodatno slabilo sanse protivnika.Tako se jarane postavljaju stvari i tako se vjeruje u tim.Psiholoski rat i sama psihologija sporta je jedan od temelja uspijeha.Tysona godinama niko nije mogao dobiti ,zato sto je bio najbolji ,pa je onda prestao trenirati i postao prosjecan,ali je i dalje pobijedjivao jer su se protivnici bojali,sve dok nisu skontali koliko on vise ustvari nije opasan jer ne trenira,vec samo prica.
To ti je nesto slicno,dok je cijela nacija mislila da ce nas Francuzi razbit,mi smo im lekciju fudbala ocitali,ali su to smradovi sami po sebi i reci ce da su zasluzeno prosli.
Iskreno boli mene briga kako ce i sta neki pisati ovdje,ja se iskreno nadam da u glavama nasih momaka ce se razviti dovoljno mentalne snage ,da vjeruju da mogu proci.Nek imaju i Ronalda i Nanija i ne znam ti koga,oni su los tim .Oni su egoisti,koji se lako daju zaustaviti .Kad su toliko dobri sto zadnje dvoje kvalifikacija zavrsise u barazu i to jedva i to izborise.Sto je to Danska ,ili ne znam ti ko od prosle godine ,bolji od nas.Mislim da je neko opet od skandinavaca bio,ja mislim Svedska ili cak i Danska .Pa su se lako nosili ,cak su i Madjari igrali ravnoppravno.Mi smo ih mogli dotuci tamo,ovdije smo pukli jer nam nije bilo pola tima ,pa frka sa Misimovicem,i jednostavno smo svoju sansu prokockali sa one 2 precke i stativom.Moze se igrati i treba im sva podrska.
Zadnja izmjena: barbarez, dana/u 13 okt 2011, 14:55, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

High

Post Postao/la High » 13 okt 2011, 14:52

@ princx

Utakmica se igra u Zenici,nažalost.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.