Semir Štilić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Johnyx95
Kontakt:

Re: Semir Štilić

Post Postao/la Johnyx95 » 07 sep 2011, 17:47

S Lulicem i Dzekom mogu i ja suradjivati. Luli treba samo dati loptu u noge i on ce svoje odraditi, a o Dijamantu da i ne pricam. Ko sa njim ne zna odigravati, taj onda ne zna ni igrati nogomet. :roll:
Istina jest da je ubacen u vatru na lijevu stranu, ali to nema nikakve veze s onim sto sam napisao (kompliciranje, peglanje lopte, viska dodiri... ).

U ovom trenutku imamo 3 covjeka ispred njega na 'njegovoj' poziciji. Medunjanin, Pjanic, pa onda Misimovic. Cak je za mene i Ibro bolji kao desetka nego Stilic. Sto bi znacilo da se Susic treba baciti u potragu za kvalitetnim krilnim igracima.
Zola in, Zola passes, Zola scores !

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 07 sep 2011, 17:54

Šteta što tebe nismo imali sinoć...
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 07 sep 2011, 17:56

VanBasten je napisao/la:Šteta što tebe nismo imali sinoć...
I ja kazem. Trebo bi Safet malo doci da pogleda termine kod nas u Bihacu, kakva Poljska. :mrgreen:
Zola in, Zola passes, Zola scores !

denipet
Kontakt:

Post Postao/la denipet » 07 sep 2011, 18:35

Stilic je dobio sansu koju je i zasluzio, i sad mu se treba zahvaliti jer ima boljih od njega.Mozda je dobar u svom klubu ali nije za reprezentacije nikako.Ima ovakvih stotine!

ha ya
Kontakt:

Post Postao/la ha ya » 07 sep 2011, 19:05

stilic je jedan od boljih igraca nase repke...vrijeme ce pokazati!

No1
Kontakt:

Post Postao/la No1 » 07 sep 2011, 19:40

Stilic OUT, Suljic IN..nije iskoristio prilikE i treba isprobati nekog drugog.jednostavno.

guuners_4ever
Kontakt:

Post Postao/la guuners_4ever » 07 sep 2011, 20:08

No1 je napisao/la:Stilic OUT, Suljic IN..nije iskoristio prilikE i treba isprobati nekog drugog.jednostavno.
:lol: :lol: :lol: čuj nije iskoristio prilike :roll:

ne znam kako ne možete pokazati poštovanja kao što @van basten kaže.Momak je ušao u najbitnijoj utakmici u kvalifikacijama pod nevjerovatnim pritiskom i sasvim neočekivano.Imao je nekoliko dobrih lopti prema džeki koji da je malo bio odlučniji kakav zna biti upisao i asistenciju.Prekide izvodio i više nego dobro.Takodjer nije igrao na prirodnoj poziciji i momak se nudio svim igračima a nije kao neki sakrivao se za igrače
Mogu ga svi zvat varalicom i rukometašem, ali on je bio heroj mog djetinjstva i odrastanja.
On i Dennis Bergkamp.Hvala im što su igrali baš u Arsenalu i tako me primorali za zavolim taj klub.
by Bosco

No1
Kontakt:

Post Postao/la No1 » 07 sep 2011, 20:30

"..igrao pod pritiskom, usao neocekivano.."svasta.
statican, spor, predvidiv su neki od atributa koji su isplivali na povrsinu..imamo puno bolje.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 sep 2011, 20:38

Yebiga,on,Zec i jos par njih nece dobijati sanse u nedogled.Stilic ih nesto i nije imao,ali ovo sto je dobio tanko,pretanko.Da bogdo da iz Poljske mrdne ikako.
Yebiga prvi sam ocekivao da ce mali nesto ipak napraviti jos i prije.Naravno ima jos vremena i volio bih da nisam u pravu kao ni sa Zecom.Ali kako stvari ovakom igrom repka nemoze napraviti neku prekretnicu sa ovim igracima.
Previse je statican a puno ekipa nema taj luksuz da ceka igraca koji ce eventualno u par poteza odluciti tekmu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 07 sep 2011, 20:42

Zec med ne moze definitnivno otpisan poslije sinoc, bolje zvati onog mladog Stevanovica.

Stilic sinoc izgubljen al mu treba dati barem jos jednu postenu sansu. Medjutim vrlo sam pesimisitcan izgleda da stvarno nema tempa za najveci nivo a u fazi defanzive izgleda mi cak losiji i od Misimovica.

Medjutim izvodi daleko najbolje prekide od svih nasih , tu m je fakat impresirao jer svaki korner je bio opasan.
Steta sto Misimovic preuze izvodjenje u drugom, ni blizu kvalitetni korneri kao Stilicevi.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 07 sep 2011, 20:50

kimbo je napisao/la:Zec med ne moze definitnivno otpisan poslije sinoc, bolje zvati onog mladog Stevanovica.

Stilic sinoc izgubljen al mu treba dati barem jos jednu postenu sansu. Medjutim vrlo sam pesimisitcan izgleda da stvarno nema tempa za najveci nivo a u fazi defanzive izgleda mi cak losiji i od Misimovica.

Medjutim izvodi daleko najbolje prekide od svih nasih , tu m je fakat impresirao jer svaki korner je bio opasan.
Steta sto Misimovic preuze izvodjenje u drugom, ni blizu kvalitetni korneri kao Stilicevi.

stilic je igro krilo, jos ni jednom nije igro svoju poziciju, imo je par duplih pasova sa lulicem i poslije svakog je ili bila neka poluprilika ili korner koji je odlicno izveo, momak je sasvim korektno odradio na zavaljenoj poziciji
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 sep 2011, 20:54

kimbo je napisao/la:Zec med ne moze definitnivno otpisan poslije sinoc, bolje zvati onog mladog Stevanovica.

Tu kad su Pjanic ili Salihovic on ni teoretske sanse nema za to mjesto.Uostalom nemozes drzati igraca da ti samo izvodi kornere nigdje veze.Cak kontam da ce se prije vratiti iz behuta Zec posto ovaj ima brzinu a Stila ni to nema.
Krivo mi je jer sam ocekivao ovih dana da ovi momci pokazu nesto na bolje a oni jos i nagore.Kako rekoh u repci protiv jacih ekipa ni za zivu glavu ovakve igrace.Donji smo i prije tekme.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 07 sep 2011, 21:03

harishp je napisao/la:

Tu kad su Pjanic ili Salihovic on ni teoretske sanse nema za to mjesto.Uostalom nemozes drzati igraca da ti samo izvodi kornere nigdje veze.Cak kontam da ce se prije vratiti iz behuta Zec posto ovaj ima brzinu a Stila ni to nema.
Krivo mi je jer sam ocekivao ovih dana da ovi momci pokazu nesto na bolje a oni jos i nagore.Kako rekoh u repci protiv jacih ekipa ni za zivu glavu ovakve igrace.Donji smo i prije tekme.
momak ne igra na svojoj poziciji, jbg trenutno nema sanse pored pjanica i medunjanina
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

No1
Kontakt:

Post Postao/la No1 » 07 sep 2011, 21:15

momak ne igra na svojoj poziciji, jbg trenutno nema sanse pored pjanica i medunjanina[/quote]

pa nisu ni lulic,ni papac, ni rahimic igrali na "njihovim pozicijama".pa sta!?
elementarne stvari se primjete, da ga je susic i na gol stavio.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 07 sep 2011, 21:16

@nick

Druze je shvatam da je igrao krilo i to al opet kazem da je ostavio utisak da nema te zustrine, dinamike i tajminga u svojo igri . Nesto poput Ibricica izgleda ima smisla za igru al cim se tempo ubrza glava i noge ne mogu da prate a genijalnst nije na nekom fantasticnom nivou da to nadoknadi.

Opet ne kazem da je los igrac samo sam se nadao necem visem. Al sigurno ce opet dobiti sansi ..imat ce on vremena da uvjeri pesimiste
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 07 sep 2011, 21:16, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 sep 2011, 21:16

Nije ni Ibro,pa ga raja psuje na sva usta.Sva sreca pa je Stila ok momak sa dugim fitiljom.I na to dobije kredite.
Ali njemu rak rana staticnost ili ne-pokretnost i tu u jacima ligama nece piti vode.Isto tako i u repci,ionako imamo spore igrace jos nam samo fali da se zacepi pa ni luxembursku odbranu sa takvom pokretljovoscu da nemozes probiti.
I Mudonja je igrao poziciju koja nije njegova,pa je imao jako puno dobrih meceva.Jucer ga Stange skuzio i zacepio.
A Pjanu ocekuju sezone koje i mi ocekujemo sa pravom od njega.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 07 sep 2011, 21:40

kimbo je napisao/la:@nick

Druze je shvatam da je igrao krilo i to al opet kazem da je ostavio utisak da nema te zustrine, dinamike i tajminga u svojo igri . Nesto poput Ibricica izgleda ima smisla za igru al cim se tempo ubrza glava i noge ne mogu da prate a genijalnst nije na nekom fantasticnom nivou da to nadoknadi.

Opet ne kazem da je los igrac samo sam se nadao necem visem. Al sigurno ce opet dobiti sansi ..imat ce on vremena da uvjeri pesimiste
ma gledaj, gledo sam ga cesto i znam sta momak moze, jak je ko beton i sa loptom zna sve, mozda i vise nego misimovic (nemojte me sad napadat ovo ono itd) siguran sam da igra u grcu jer sjedi na klupi 2 godine i dobije mjesto koje nije njegovo nego da krpi, 100% igra u grcu jer ono nije ni pola sta zna, vise se trudi da ne pogrijesi nego da pokaze koliko moze,mlad je i on relativno...

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 07 sep 2011, 21:41

Nije kvalitet za reprezentaciju ali izgleda da boljih nemamo.
YNWA!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 07 sep 2011, 21:43

@nick
Nema tu napadanja. Citaj post vidis da sam napisao da mu treba jos dati sansu upravo iz tih razloga koje si ti naveo. Misimovic i Ibricic odpadaju sto bog sporosti sto zbog lude glave sa vremenom. I jedan razigrani Stilic ili netko drugi na toj poziciji ce nam trebati kao zamjena. Dakle nikakve ogrnicenosti !

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 07 sep 2011, 22:07

kimbo je napisao/la:@nick
Nema tu napadanja. Citaj post vidis da sam napisao da mu treba jos dati sansu upravo iz tih razloga koje si ti naveo. Misimovic i Ibricic odpadaju sto bog sporosti sto zbog lude glave sa vremenom. I jedan razigrani Stilic ili netko drugi na toj poziciji ce nam trebati kao zamjena. Dakle nikakve ogrnicenosti !
nema on utakmica u nogama za repku, jbg 2 godine dolazi i dobije priliku da krpi i po meni sasvim solidno odigro, puno bolje od vecine na terenu jer skoro sve kornere izvodili smo sa te strane, on i lulic dupli pas i hop izvedu korner i tako par puta, jednom-dvaput je izbacio dzeku kroz sredinu kad je dzeko proso golmana.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Google Adsense [Bot], jasmin10, Lekqqq1921, s4mke i 51 gost.