FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

bad_boy
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la bad_boy » 01 mar 2010, 19:35

TaRgEt_ je napisao/la:
bad_boy je napisao/la:ovdje nemozes skontat ko sta pise,sad je imao sad nemao,da razjasnimo vise jel Gavaric ima pravo ili ne nastup protiv Sarajeva.

Zvanicno je dobio u 14 kolu tako nije mogao igrati protiv nas a ovi sto pisu greska na stranici i ja bi volio 1000 km ali nema tako i oni :D sve bilo uredu protekli 15 kola niko gresku nije primjetio i u 16 vidi greska na stranici lelele :)
Znaci imao je pravo nastupa jel tako ???
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 01 mar 2010, 19:39

Sad bi se treb'o i Olimpik žaliti. Ako Olimpiku dadnu 3 boda onda ne mogu i koridi. Ne mogu vas dva puta za isti prestup kažnjavati. Ludara prava. Frajer krši redom, ali konstantno igra. Ha ha.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 01 mar 2010, 19:41

bad_boy je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:
bad_boy je napisao/la:ovdje nemozes skontat ko sta pise,sad je imao sad nemao,da razjasnimo vise jel Gavaric ima pravo ili ne nastup protiv Sarajeva.

Zvanicno je dobio u 14 kolu tako nije mogao igrati protiv nas a ovi sto pisu greska na stranici i ja bi volio 1000 km ali nema tako i oni :D sve bilo uredu protekli 15 kola niko gresku nije primjetio i u 16 vidi greska na stranici lelele :)
Znaci imao je pravo nastupa jel tako ???

MA igrao je i protiv nas sto je najgore dobio i u 15 kolu zuti karton :) Neko iz saveza se dobro zajebao po ovome sto pise i mi bi trebali zalbu uputiti ... ne znam :) a čamac tada je on igrao u Olimpiku , :)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 01 mar 2010, 19:46

Ako se dokaze da je imao pravo nastupa za Slobodu,da vidimo sta ce navijaci Sarajeva pisat??? bice zanimljivo :D
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 01 mar 2010, 19:48

bad_boy je napisao/la:Ako se dokaze da je imao pravo nastupa za Slobodu,da vidimo sta ce navijaci Sarajeva pisat??? bice zanimljivo :D
Sta cemo pisati?Izviniti se zbog pogreske.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 01 mar 2010, 19:49

TaRgEt je napisao/la:

MA igrao je i protiv nas sto je najgore dobio i u 15 kolu zuti karton :) Neko iz saveza se dobro zajebao po ovome sto pise i mi bi trebali zalbu uputiti ... ne znam :) a čamac tada je on igrao u Olimpiku , :)
Hej dobro si. Pa žalite se onda i vi ako je dobio u 14. kolu žuti.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 01 mar 2010, 19:53

Butmiran je napisao/la:
bad_boy je napisao/la:Ako se dokaze da je imao pravo nastupa za Slobodu,da vidimo sta ce navijaci Sarajeva pisat??? bice zanimljivo :D
Sta cemo pisati?Izviniti se zbog pogreske.
Haj da i to vidim.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 01 mar 2010, 19:54

čamac je napisao/la:
TaRgEt je napisao/la:

Hej dobro si. Pa žalite se onda i vi ako je dobio u 14. kolu žuti.

Pa jeste dobio otiđi na službenu stranicu saveza i vidi detalje Olimpik Borac utakmice i vidjeces a i u 15 protiv nas dobio :D :D Eto covjek marise kosto ti kazes ali moze mu se igra samo :D
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

kirba
Kontakt:

Post Postao/la kirba » 01 mar 2010, 19:55

Onda vi dobijate bodove protiv Olimpika :D

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 01 mar 2010, 19:58

Mi ga i prodali da se vlasi ne dosjete :D :D :D

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 01 mar 2010, 20:01

Po ovome što je na Savezu, gdje imaju svi zapisnici s utakmica, http://www.nfsbih.net/premier.aspx?k=1, ovaj Gavarić ili ima dva žuta, ili četiri, jedino je sigurno da nije imao tri žuta......pred utakmicu sa slavijom imao je jedan žuti, a onda dobio žuti i crveni, to je bilo 11. kolo, onda nije igrao dva kola, pa igrao u 14. kolu, dobio žuti, pa opet dobio žuti u 15. kolu protiv slobode......ako je imao dva žuta prije 14, onda nije smio igrati 15. jer je imao tri žuta, a ako su mu ovo ranije brisali nakon slavije, onda je dobio prvi žuti u 14. i drugi u 15. kolu, tako da je ovo potpuno suluda situacija....

Thecoldfear
Kontakt:

Post Postao/la Thecoldfear » 01 mar 2010, 20:15

Pojedini bh mediji danas su prenijeli informaciju da Stefan Gavarić igrač tuzlanske Slobode u subotnjoj utakmici nije imao pravo nastupa zbog tri žuta kartona koja je zaradio igrajući za Olimpik u prvom dijelu sezone.
Prema mišljenju odnosno predpostavkama čelnih ljudi iz F.K. Sarajevo, Gavarić nije imao pravo nastupa u subotu zbog tri žuta kartona koja je u dresu Olimpika zaradio u 11. kolu Premijer lige.

Stoga su iz tima sa Koševa čitav slučaj odlučili prijaviti NS BiH kako bi tri boda koja je ekipa Slobode zaslužila na terenu bila oduzeta Tuzlacima te pripisana na konto Sarajeva.

Međutim, prema posljednjim informacijama koje stižu iz rudarske 2 radi se o čistoj kampanji F.K. Sarajeva i pojedinih medija iz glavnog grada usmjerenih protiv Slobode.

U biltenu nakon 11. kola je objavljeno da se Stefan Gavarić, tada igrač Olimpika, kažnjava sa tri utakmice neigranja, nakon što je dobio crveni karton. S obzirom na to, on je svoju kaznu odradio u 14. kolu, i tako sigurno imao pravo nastupa u ovom susretu. Navodno, prema priči koju sam čuo od vaših kolega iz Sarajeva, imao je treći karton na toj utakmici, pa onda dobio direktni crveni. I da je tako, do 15. kola je odradio i tu kaznu od tri utakmice za crveni i jednu utakmicu za žute kartone, kazao je sekretar tuzlanskog tima, Ekrem Ibrić za tuzlainfo.

Informaciju više željeli smo čuti i od trenera Slobode, Vlatka Glavaša koji se trenutno nalazi u Njemačkoj a slučaj Gavarić, Glavaš je prokomentarisao ovako:

Ja znam da je sve čisto oko Gavarića i ništa me više ne zanima. To su samo obična podmetanja iz F.K. Sarajevo kao i pojedinih medija. Zaista me ne zanima, neka pišu šta hoće, briga me. Mi smo Sarajevo pobjedili u subotu i ta utakmica za nas je prošlost, kazao je Glavaš za Sportin.ba.
-----------------------------------------

Sve cisto sa njihove strane. F.K Sarajevo treba ukinuti kao klub, poslije svake utakmice se zale, uvijek su bolji tim, imaju najbolje igrace, imaju najbolje navijace, imaju najbolji stadion a kad pogledas realnost nemaju nista cak im je i proslost ukaljana.

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 01 mar 2010, 20:22

naci ce postenjacine iz Sarajeva nacin da otmu 3 bobe..pa veliki golman alaim i onaj nepismeni im trener sto guta slova kad prica su vec upisali 3-cu na Tusnju :roll: ...godina osnivanja rezimskog kluba Torpeda sve govori...samo su se dresovi nalogbodavaci malo promijenili,zar ne :D ...al bice titula...ako nista..komisija prepostenog saveza u kojem sjede ljudi koji bi mater rodzenu prodali a ne Slobodu je tu da nam razjasni situaciju8-)
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 01 mar 2010, 20:28

slani grad je napisao/la:naci ce postenjacine iz Sarajeva nacin da otmu 3 bobe..pa veliki golman alaim i onaj nepismeni im trener sto guta slova kad prica su vec upisali 3-cu na Tusnju :roll: ...godina osnivanja rezimskog kluba Torpeda sve govori...samo su se dresovi nalogbodavaci malo promijenili,zar ne :D ...al bice titula...ako nista..komisija prepostenog saveza u kojem sjede ljudi koji bi mater rodzenu prodali a ne Slobodu je tu da nam razjasni situaciju8-)
Ovo smo mogli ocekivat,posto su vec upisali 3 boda,al et zeznuli su se,pa primise 3 laganini,kao sto kaze Glavas napad sarajevskih medija sad ce biti na savez,ne bi me cudilo da im popusti,znamo kakva je tacno situacija sa Gavaricem,momak je mogao da odigra,al njih boli poraz,mozda ako ne uspiju preko Gavarica,krivice nesto drugo.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 01 mar 2010, 22:08

Ako im ovo ne uspije onda će okriviti grbav teren, ispuvanu loptu ili lošu svlačionicu.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

kirba
Kontakt:

Post Postao/la kirba » 01 mar 2010, 22:12

Ted Mosby je napisao/la:Ako im ovo ne uspije onda će okriviti grbav teren, ispuvanu loptu ili lošu svlačionicu.
Gle ko se javlja, pa vi ste im sa 6. mjesta evropu uzeli :!:

A takmicenje mora biti po pravilima. Sutra ce ili Sloboda dobiti 3 boda iz utakmice sa Olimpikom ili mi sa ove zadnje utakmice. Jer Gavaric je morao jednu od te dvije pauzirat zbog 3 zuta. Samo je fazon da li je dobio zuti u 14 kolu ili ne.

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 01 mar 2010, 22:16

Ted Mosby je napisao/la:Ako im ovo ne uspije onda će okriviti grbav teren, ispuvanu loptu ili lošu svlačionicu.
Kako ne mozete da shvatite,ako je istina ovo o zutim kartonima onda je utakmica NEREGULARNA i svaki normalan tim bi se žalio i ne znam cemu takvi komentari o Sarajevu.Ako se ispostavi da je sve ok ,covjek odradio suspenziju i ostaje kako jeste.Sad ispada citava drzava protiv vas ... cestitam na zasluzenoj pobjedi
Zadnja izmjena: Napoli, dana/u 01 mar 2010, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 01 mar 2010, 22:16

kirba je napisao/la:
Gle ko se javlja, pa vi ste im sa 6. mjesta evropu uzeli :!:

A takmicenje mora biti po pravilima. Sutra ce ili Sloboda dobiti 3 boda iz utakmice sa Olimpikom ili mi sa ove zadnje utakmice. Jer Gavaric je morao jednu od te dvije pauzirat zbog 3 zuta. Samo je fazon da li je dobio zuti u 14 kolu ili ne.
Nismo mi ništa krivi, zašto bi mi bili krivi ako im stadion ne ispunjava uvjete za europske utakmice
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

kirba
Kontakt:

Post Postao/la kirba » 01 mar 2010, 22:17

Pa ni mi nismo krivi sto su igrali sa igracem koji nije imao pravo nastupa

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 01 mar 2010, 23:33

nadam se da ce uprava povuci prave poteze i konacno istupiti iz ove miki maus lige...prosle sezone onakva kradza i blamiranje te ofirno oduzimanje licence za UEFA ligu da bi siroki otisao mislim da nije zapamcena u evropi...sad ce nas kaznit sa oduzimanjem bodova jer se zna odlicno ko sjedi u komisijama tzv. fudbalskog saveza :D ...pa dokle cemo vise pustat da nas levate...treba to jednom presjec za sva vremena...sigurno ce imat podrsku navijaca sto se tice tog poteza...DOSTA VISE... :evil: :evil: ...sutra ce bit i press konferencija pa cemo vidjet sta je stav kluba...u ovoj kukuruz ligi ostavit samo zelju i sarajevo pa nekigraju 16-kruzni sistem...ionako ne vidim dalju svrhu igranja poslije svih ovih desavanja :(
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.