To je i meni zapalo za oko neki dan kad sam gledao. I opet će raj apričati ovaj nam pobjegao onaj nam pobjegao. Brate mili nek svi igraju za koga žele, ali samo je bitno da se trudimo da zadržimo sve koji se lome i dakontaktiramo sve koji imaju pravo da budu naši jer danas je mnogo djece čija mama odavde a tata sad druge strane planete. Ili dijete se rodilo u Azerbejdžanu pa voli tu zemlju, ali nana mu iz Bosne itd itd. Ali džaba ti pričaš za pet dana će opet raja oplesti po Planiniću i Ramljaku, o ovom ili onom. Stvarno ne mogu to da čitam a ni slušam više.Livnjak je napisao/la:jedna stvar mi je pala u oko, uvijek se bunimo da nam razliciti savezi kradu igrace, kada pogledam prijavljene ekipe za EP U16, vidim da jedna ekipa ispada iz reda, naime ima daleko najvise igraca koji nisu rodjeni u toj zemlji, a to je upravo BIH sa 6 igraca!
@neno#4 nema veze za ove dvije tekme. Generalno nema nikakve statistike. Ponekad su navedeni samo strijelci. Ali otvori stranicu boli kojeg saveza naći ćeš na osnovne podatke o reprezentativcima, a kod nas ništa pa čak ni o seniorima. DA ne govorim o spisku 24 seniora. Ne znam da li je to pravilo uopšte više aktuelno. Mislim da jeste jer su Hrvati objavili 24 mada ne znam do kada je rok da se može mijenjati spisak.