KK Partizan

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

DANTES
Kontakt:

Re: KK Partizan

Post Postao/la DANTES » 30 apr 2012, 22:29

VLADO, VLADO, JOJ VLADOOOOOOOOOOOOO :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 30 maj 2012, 20:14

partizan će igrati u 13 uzastopno finalu, i juriti 11 uzastopnu titulu............. I FEEL DOMINATION
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 03 jun 2012, 00:14

Dobili smo rivala u finalu... Neki kažu stara mušterija, neki kažu nezgodni tim iz Železnika, neki ovo, neki ovo, a ja kažem veliki je rival, najveći mogući... Ko god oni bili nose Zvezdin grb igraju pod njenom zastavom, imaju podršku Cigana...Kud ćeš više od toga...Siguran sam da ove igrače prebacite u dresove npr hemofarma, pukli bi ko zvečka bez ispaljenog metka... ovako biće to borba... Igrači samo što nose te dresove dobijaju na kvalitetu i hrabrosti.
Momci pokušavaju da vrate ponos klubu koji ga nema već deceniju i po...Ne kažem to zbog naše dominacije i mlaćenja gdje smo god stizali, već zbog repova raznih muljatora, sumnjivih političarra i koga ne sve, koju su klub bacili u blato... SPortska blamaža, blato i sram najbolje se čiste na terenu, agdje drugo... nama, velikm favoritima neće biti lako... jači smo talentovaniji i renomiraniji, pa a i veći klub, ali zvezda ima mladost, ima karija, par drskih klinaca.... ima naravno i vladu jovanovića bog ga ne zaboravio...on im je najveći adut, veći čak i od pešića.....
neka bude sve mirno, bez frke oko terena, i nek pobjedimo MI
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 05 jun 2012, 22:11

Jedan..... Pa dobra tekma, prava finalna.... Mogli smo uprskati stvar, ali smo se izvukli trojkama... Meč viner Sin Dragan, odličan Danilo, dobri Džejms, Raduljica, Cakarevic... Kod Zvezde Tomas pogodio neke sumanute šuteve.... Nedović pokazao da je žiška i budućnost našeg basketa... Ništa idemo dalje idemo po 2:0... Malo su izhebali stvari oko dvorane pa je pitanje gdje će se igrati...n
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 09 jun 2012, 13:48

Zaslužen poraz... Jaki loše šutersko veče, raduljica brzo nakupio lične.... Ništa idemo dalje...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 12 jun 2012, 23:13

Dva... Opet nam se događa da dopustimo povratak rivalu posle velikog vođstva!!!! Lučić odličan večeras, igrač utakmice... Sledeći meč se igra u Železniku!!!! Biće zanimljivo, ne sjecam se koliki je kapacitet dvorane, ali nije veći od 2000. Dvorana je mala, biće vruće, i vatreno i nadam se mirno i naravno nadam se šampionski
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 13 jun 2012, 14:09

3000 ali bice sigurno i vise ljudi

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 13 jun 2012, 15:19

braoolyo je napisao/la:3000 ali bice sigurno i vise ljudi
Zbog bezbjednosti garant će smanjiti kapacitet.... Vidim bune se grobari oko toga ko je opustio onoliko cigana sinoć u Pionir
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 13 jun 2012, 15:29

DANTES je napisao/la:
Zbog bezbjednosti garant će smanjiti kapacitet.... Vidim bune se grobari oko toga ko je opustio onoliko cigana sinoć u Pionir
Moras ispostovati ljude sa sezonskim (3 i po hiljade, ali ce morati rezervisati pojedinacno ulaznice, dakle minimum 2000) i moras dati Delijama poprilican broj ulaznica...
Pa jbg sinoc su usli svi koji su dosli pred dvoranu, kao i u prve dvije utakmice, da je toliko Grobara doslo na drugu, sigurno bi bili pusteni.

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 13 jun 2012, 18:38

Jel se ono igra na tri pobjede?

Prije 2,3 godine kada je Kari bio trener, tada je posljednji put bila zanimljiva serija, evo izgleda i ove godine ce ici u pet utakmica ali mislim da ce opet Partizan uzeti.
Puno je napredovala ova Zvezda od one sa pocetka godine, ali previse je tu skarta i prosjeka(koji nekada odigraju dobru utakmicu) da bi se osvojilo, iako u petoj je sve moguce.
CZ igra solidnu odbranu ovo sto sam gledao, druga utakmica perfektna odbrana i u odnosu na pocetak sezone, nebo i zemlja.
Ekipi fali napadackog potencijala, ali ih veliko srce i borbenost jos uvijek drze u seriji i zbog toga su u finalu.
Nekako se uvijek vracaju iz dvocifrenog minusa, ko krpelji su tu, ali onda fali snage da se prelomi i u potpunosti preokene utakmica, prva utakmica je bila prilika za break, ali se partizan tricama "izvukao", kao i sinoc.
Strah me da napisem naredne sezone, jer ce mi se javiti neno i puhati za vrat. :mrgreen:
Cinjenica je da je ovo najlosiji Partizan(po meni) u posljednjih nekoliko godina, ali da CZ nema trenutno kvalitet da to prelomi u petoj utakmici.
Ocekujem povratak Duleta naredne godine, mislim da se i on pozelio Partizana, Jovanovic je dobar strucnjak, znalac, ali mu fali ono nesto, tako da je odlican za pomocnika, kao npr. spoelstra u NBA. :D
Genius, outrageous, the best ever! RF!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 jun 2012, 01:41

braoolyo je napisao/la:
DANTES je napisao/la:
Moras ispostovati ljude sa sezonskim (3 i po hiljade, ali ce morati rezervisati pojedinacno ulaznice, dakle minimum 2000) i moras dati Delijama poprilican broj ulaznica...
Pa jbg sinoc su usli svi koji su dosli pred dvoranu, kao i u prve dvije utakmice, da je toliko Grobara doslo na drugu, sigurno bi bili pusteni.
Netačno. Veliki broj gRobara sa sezonskih je ostao ispred dvorane, a cigani su ušli u parter... Izgleda da je policija zakazala, e da li namjerno ili slučajno ostaće vječita misterija...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 15 jun 2012, 23:14

TRI... Nego TITULA, TITULA SLAVIĆE SE TITULA!!!!!!!
Šta više reći nego I FEEL DOMINATION... Jes nako otrcano ali ne mogu da odolim
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 15 jun 2012, 23:48

Partizan 011!!!

Cestitke momcima,strucnom stabu,upravi i nama navijacima na tituli i nastavku dominacije na ovim prostorima!

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 16 jun 2012, 22:21

Cestitke na tituli, bolja ekipa je pobijedila.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 17 jun 2012, 18:24

Hvala

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 22 jun 2012, 00:02

Ode Vlado.... Ko li će ga zamjeniti? Iskreno nije mi žao... Dobar je asistent, solidan trener, ali premlad je za nas...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 22 jun 2012, 00:05

DANTES je napisao/la:Ode Vlado.... Ko li će ga zamjeniti? Iskreno nije mi žao... Dobar je asistent, solidan trener, ali premlad je za nas...
Dule :D

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 22 jun 2012, 00:15

The Game je napisao/la:
DANTES je napisao/la:Ode Vlado.... Ko li će ga zamjeniti? Iskreno nije mi žao... Dobar je asistent, solidan trener, ali premlad je za nas...
Spletom okolnosti tri legende su slobodne( Dule, Duda i Zeljko)... Ja bih vala Dudu... Imam pravo sanjati...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 22 jun 2012, 00:20

DANTES je napisao/la:
The Game je napisao/la:
Spletom okolnosti tri legende su slobodne( Dule, Duda i Zeljko)... Ja bih vala Dudu... Imam pravo sanjati...
Ma Dule sigurno (kontam eventualno Dzikic ako to propadne, ali nece), nema Partizan para za ovu dvojicu. Morali su ovo uciniti, sa Vladom bi Evroliga dogodine bila vrlo upitna.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 22 jun 2012, 00:26

Ako Zeljko nije namlatio love, ko jeste? Mada on je prerastao Evropu... Duda je stvaralac kao i Dule, samo puno bolji...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.