Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Zbog bezbjednosti garant će smanjiti kapacitet.... Vidim bune se grobari oko toga ko je opustio onoliko cigana sinoć u Pionirbraoolyo je napisao/la:3000 ali bice sigurno i vise ljudi
Moras ispostovati ljude sa sezonskim (3 i po hiljade, ali ce morati rezervisati pojedinacno ulaznice, dakle minimum 2000) i moras dati Delijama poprilican broj ulaznica...DANTES je napisao/la:Zbog bezbjednosti garant će smanjiti kapacitet.... Vidim bune se grobari oko toga ko je opustio onoliko cigana sinoć u Pionirbraoolyo je napisao/la:3000 ali bice sigurno i vise ljudi
Netačno. Veliki broj gRobara sa sezonskih je ostao ispred dvorane, a cigani su ušli u parter... Izgleda da je policija zakazala, e da li namjerno ili slučajno ostaće vječita misterija...braoolyo je napisao/la:Moras ispostovati ljude sa sezonskim (3 i po hiljade, ali ce morati rezervisati pojedinacno ulaznice, dakle minimum 2000) i moras dati Delijama poprilican broj ulaznica...DANTES je napisao/la:Zbog bezbjednosti garant će smanjiti kapacitet.... Vidim bune se grobari oko toga ko je opustio onoliko cigana sinoć u Pionirbraoolyo je napisao/la:3000 ali bice sigurno i vise ljudi
Pa jbg sinoc su usli svi koji su dosli pred dvoranu, kao i u prve dvije utakmice, da je toliko Grobara doslo na drugu, sigurno bi bili pusteni.
DuleDANTES je napisao/la:Ode Vlado.... Ko li će ga zamjeniti? Iskreno nije mi žao... Dobar je asistent, solidan trener, ali premlad je za nas...
Spletom okolnosti tri legende su slobodne( Dule, Duda i Zeljko)... Ja bih vala Dudu... Imam pravo sanjati...The Game je napisao/la:DuleDANTES je napisao/la:Ode Vlado.... Ko li će ga zamjeniti? Iskreno nije mi žao... Dobar je asistent, solidan trener, ali premlad je za nas...
Ma Dule sigurno (kontam eventualno Dzikic ako to propadne, ali nece), nema Partizan para za ovu dvojicu. Morali su ovo uciniti, sa Vladom bi Evroliga dogodine bila vrlo upitna.DANTES je napisao/la:Spletom okolnosti tri legende su slobodne( Dule, Duda i Zeljko)... Ja bih vala Dudu... Imam pravo sanjati...The Game je napisao/la:DuleDANTES je napisao/la:Ode Vlado.... Ko li će ga zamjeniti? Iskreno nije mi žao... Dobar je asistent, solidan trener, ali premlad je za nas...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.