NBA Playoff 2011

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Re: NBA Playoff 2011

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 28 maj 2011, 16:08

doe78 je napisao/la:Pa zato poredimo igrace..UVjek ce biti bolji od boljega..
Kao u svakom sportu,bio je marado´na ,pele pa ima i messi..++
Ja cjenim svakog dobrog igraca,ne navijam ni za jedan tim,prosto volim kosarku..
za mene je james nova dimenzija,eh sta ce doci na draft za godinu dvije ne znam!

ok,poštujem,samo mi nije jasno kako možeš reći da je neko imao prosječan šut,a procenat mu 52 %,kakav je onda šut kod jamesa?

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 28 maj 2011, 16:18

Meni je Magic bolji od Jamesa,mozda nekad ovaj ako osvoji nekih 5-6 titula bude bolji pa ja budem pisao da je bolji,taj isti Magic je znao kad se povrijedio Jaabar uzet i odigrat centra ,covjek je neponovljiv centra igrai i zabio preko 40 poena,daj mi Jamesa da vidim i to u vremenu kad je malo dobrih centara.I da kad je James igrao s Shaqom od 37g svi rekose mator a s toliko godina Jaabar nije bio mator vec ste ga vi smatrali hall of fame,pa i Shaq je hall of fame,pa kad su izgovori u pitanju svasta se moze izmislit.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 28 maj 2011, 16:22

nebitno za magica i njegov sut, ali mislim da nije bas najkompetentnije kvalitetu necijeg suta gledati po postotcima istog. mislim ako cemo tako, rondo ima bolji sut od bryanta i sl.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 28 maj 2011, 16:23

dema je napisao/la:Meni je Magic bolji od Jamesa,mozda nekad ovaj ako osvoji nekih 5-6 titula bude bolji pa ja budem pisao da je bolji,taj isti Magic je znao kad se povrijedio Jaabar uzet i odigrat centra ,covjek je neponovljiv centra igrai i zabio preko 40 poena,daj mi Jamesa da vidim i to u vremenu kad je malo dobrih centara.I da kad je James igrao s Shaqom od 37g svi rekose mator a s toliko godina Jaabar nije bio mator vec ste ga vi smatrali hall of fame,pa i Shaq je hall of fame,pa kad su izgovori u pitanju svasta se moze izmislit.

jabbar je sa 37 godina imao 22 poena u prosjeku a shaq tek 12

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 28 maj 2011, 16:24

mozda samo mozda je Jaabar imao boljeg razigravaca u ekipi,koji ga je pronalazio u idealnim situacijama ali to samo mozda

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 28 maj 2011, 16:25

Donnie Darko je napisao/la:nebitno za magica i njegov sut, ali mislim da nije bas najkompetentnije kvalitetu necijeg suta gledati po postotcima istog. mislim ako cemo tako, rondo ima bolji sut od bryanta i sl.

slažem se,ali je nešto i u procentu
Zadnja izmjena: kakavdanakneiskustvu, dana/u 28 maj 2011, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 28 maj 2011, 16:27

dema je napisao/la:mozda samo mozda je Jaabar imao boljeg razigravaca u ekipi,koji ga je pronalazio u idealnim situacijama ali to samo mozda
ili je jednostavno jabbar bio mnogo bolji igrac od shaqa u kasnim tridesetim

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 28 maj 2011, 16:27

Donnie Darko je napisao/la:
dema je napisao/la:mozda samo mozda je Jaabar imao boljeg razigravaca u ekipi,koji ga je pronalazio u idealnim situacijama ali to samo mozda

tačno

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 28 maj 2011, 16:33

Donnie Darko je napisao/la:
mnogo bolji ok kako vi kazete

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 28 maj 2011, 17:05

neno#4 je napisao/la: @Magica, tvoj jedini problem je sto si suvise subjektivan. Kako nisu titule bitne? Sta je onda bitno? Svaku vecer lupati po 40 poena, i na kraju napustati teren sa porazom. Ja ti opet kazem navedi po cemu je James toliko dobar. Po tome sto je ove godine usao u finale sa Boshom i Wadeom? Ili po tome sto su imali hajmo reci, jednu solidnu dozu srece, kada su naletili na rastimane Celticse. Oni Celticsi od prosle godine bi njih raznijeli odbranom. Je li kriv Bird sto je igrao za Celticse, je li kriv Kobe sto su ga doveli i uparili sa Shaqom. Kao sto kaze Vlade, mijenjali su me za nekog djecaka, i napravili posao desetljeca.

Znaci Kobe je najbolji igrac posljednjeg desetljeca, najvise titula ima, i to je to. Kao sto je Jordan najbolji svih vremena, tako je Kobe najbolji posljednjeg desetljeca.
Tvoj problem je sto ne poznajes elementarnu logiku. Ne postoje "subjektivno" i "objektivno" misljenje, jer su sva misljenja subjekitvna - onog subjekta koji ih iznosi. A postoje prisrastan i neprisrastan pogled na nesto. Hoces reci da sam pristrastan glede Jamesa, mozda? I postoji objektivna realnost, koju svi mi sagledavamo: ovako ili onako.
Ja tvrdim da je Wilt najbolji centar ikada. Koliko je on imao titula, a koliko njegov nemesis Russell? Da nije mozda Russell bio veci igrac od Wilta? Ako gledamo titule - jeste, a ako gledamo ekipe u kojima su igrali i jedan i drugi - tesko. Jer je jedan igrao za dinastiju punu HOFova i predvodjenu najboljim trenerom koga je svet video, a drugi je igrao skoro sam.
Naravno da se titule racunaju, ali treba gledati i siru sliku. Kobe je samo uz dominantne centre uzimao titule, cesto kao druga violina. Jel James u Heatu druga violina mozda? Tesko. Bice da mu je Wade pomocnik.
Ne razumem samo otkud toliki bes prema jednom mladom coveku, koji je odbio da truli u C-landu i otisao u tim sa kojim moze da napadne titulu. Jbga, ljudi izgleda da vole kad je neko neuspesan.
A glede Kobe-a, jel znas zasto je on zavrsio u LALu? Zato sto nije hteo da igra nigde van LA. I naterao je Hornetse da ga tradeuju.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 28 maj 2011, 20:27

Nacin na koji je James otisao iz grada u kojem se proslavio i kojeg su navijaci istog zavolili kao svog brata je i vise nego plitak. Sva ta medijska hajka, kamere, cirkus, a on onako sav u svom filmu kao da glumi negdje, a ne odlazi iz jedne franchise. Sramota.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 28 maj 2011, 20:53

Titova-Juga je napisao/la:Nacin na koji je James otisao iz grada u kojem se proslavio i kojeg su navijaci istog zavolili kao svog brata je i vise nego plitak. Sva ta medijska hajka, kamere, cirkus, a on onako sav u svom filmu kao da glumi negdje, a ne odlazi iz jedne franchise. Sramota.
nije to nista strasno,samo vi koji ga ne volite zelite ga prikazati kao loseg.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 28 maj 2011, 21:36

L-Train je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Nacin na koji je James otisao iz grada u kojem se proslavio i kojeg su navijaci istog zavolili kao svog brata je i vise nego plitak. Sva ta medijska hajka, kamere, cirkus, a on onako sav u svom filmu kao da glumi negdje, a ne odlazi iz jedne franchise. Sramota.
nije to nista strasno,samo vi koji ga ne volite zelite ga prikazati kao loseg.

Ja samo o cinjenicama pricam kao i uvijek.

Cinjenjica je to sto sam naveo u upisu da je covjek na jako sramotan nacin napustio Cleveland.
Cinjenica je takoder da trenutno jeste najbolji u ligi ali se ne moze ni porediti sa velikim Michaelom kao sto se to pokusava na ovom forumu.
Cinjenica je i to da je veliki glumac na parketu sto su najvise otkrile utakmice protiv Bullsa u ovoj seriji finala istoka.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 28 maj 2011, 21:44

1.nije cinjenica nego tvoje licno misljenje

2.ja sam napisao svoj stav o tome.MJ je najbolji ikad ;)

3.tvoja cinjenica se zasniva na jednom detalju.Pa mislim da su svi u svojoj karijeri bar nekada nesto odglumili,ali kada LeBron nesto odglumi svi se uhvate za to.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 28 maj 2011, 22:44

L-Train je napisao/la:1.nije cinjenica nego tvoje licno misljenje

2.ja sam napisao svoj stav o tome.MJ je najbolji ikad ;)

3.tvoja cinjenica se zasniva na jednom detalju.Pa mislim da su svi u svojoj karijeri bar nekada nesto odglumili,ali kada LeBron nesto odglumi svi se uhvate za to.

1. Jeste, moje licno + milione Amerikanaca.

3. A evo samo jedan dio njegovih Bollyood sposobnosti !

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Dakle, cinjenice moj James loveru.

Smrt nacionalizmu !!

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 28 maj 2011, 22:49

halo napisao si da je to pokazao protiv Bullsa,a sad mi pokazujes videa iz nekih drugih utakmica :roll:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 28 maj 2011, 22:51

L-Train je napisao/la:halo napisao si da je to pokazao protiv Bullsa,a sad mi pokazujes videa iz nekih drugih utakmica :roll:

Aha, a ti se kao pravis da ovdje nemaju dva videa upravo od utakmica sa Bullsima, a dva u ostalim utakmicama u svojoj karijeri ?! :lol: :roll: e moj momcicu... a ovo je samo jedan dio njegove glume.

Smrt nacionalizmu !!

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 28 maj 2011, 22:53

Titova-Juga je napisao/la:
L-Train je napisao/la:halo napisao si da je to pokazao protiv Bullsa,a sad mi pokazujes videa iz nekih drugih utakmica :roll:

Aha, a ti se kao pravis da ovdje nemaju dva videa upravo od utakmica sa Bullsima, a dva u ostalim utakmicama u svojoj karijeri ?! :lol: :roll: e moj momcicu... a ovo je samo jedan dio njegove glume.
ovo si ti napisao"Cinjenica je i to da je veliki glumac na parketu sto su najvise otkrile utakmice protiv Bullsa u ovoj seriji finala istoka." :?

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 28 maj 2011, 22:55

L-Train je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:

ovo si ti napisao"Cinjenica je i to da je veliki glumac na parketu sto su najvise otkrile utakmice protiv Bullsa u ovoj seriji finala istoka." :?

Yup i imas dva videa o tome koja sam samo za tebe James loveru pronasao na youtube-u.
Sta, premalo ti je dva za aktivnog glumca na parketu ?! :lol:

Smrt nacionalizmu !!

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 28 maj 2011, 23:01

ustvari prikazao si mi samo jedan iz ove serije,ali nema veze.Ja ostajem pri tome da svi igraci glume samo sto kada James glumi to je nesto potpuno drugacije i shvatam ja tebe da ne volis Jamesa pa iskren da budem ne bi ni ja volio Rose da nas je silovao kao vas "King" 8-)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.