Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- ArthurBishop
- Kontakt:
Re: Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
Takvim ko tebi ne treba "a" napisati a ne ovaj post ali moram reci da bih te i shvatio i sve ali pet postova prije ima licno moj post gdje sve pise, da se cetiri igraju u Zetri a druge cetiri u Skenderiji cak sam i satnice napisao, ali ljudima mrsko pogledati zadnju stranicu a kamoli vratiti se jednu unazad...Edinho992 je napisao/la:Možda se i pisalo, gdje se sada igra osmina, hoće se igrat šta u Zenici il kako već ide?
Mes Que Un Club
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Sebastian Kramarz,lik ima dobru i kvalitetnu robu.Danas sam se momacki ismijao na rukometu dosta za ovu godinu.Nimla_RZ je napisao/la: Kako se zove ona petice iz Španije?! Frajer kad igra odbranu, bodri svoje suigrače, ori se Arena...
@TMmanija2012 Brazil je smiješan, igraju dosta nedisciplinovano i prave puno greški. Španija da je htjela danas ih je mogla nabiti minimalno 20 razlike... Tako da, nebitno. Prolazimo i to 90% ako nam oni budu protivnici.

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Poslednje evropsko prvenstvo u Spaniji su Spanci u dva navrata promjenili termin za svoju reprezentaciju da igraju u poslednjem terminu....LloriS je napisao/la: Znam ja to vidio sam, ali ja mislim da se moze izaci u susret domacina, ne znam jel bilo takvo sto prije da se pomjeri termin kad igra domacin.
Najprakticnije je da igra domaca reprezenatcija u poslednjem terminu, zbog guzve itd...
Gdje mogu naci kompletnu semu takmicenja, tacnije interesuje mu ko ce na koga u cetvrtfinalu, polufinalu?
Hvala puno!!!!
Dakle, ako zadrzimo drugo mjesto, to jest sutra pobjedimo Argentinu, u 1/8 finala bi isli na D3.
Dakle C2-D3 , a to ce biti pobjednik susreta sutra Egipat-Brazil.
Cetvrtfinale
C2-D3 / B1-A4 , dakle ovdje bi najvjerovatnije trebala biti Hrvatska/Njemacka protiv 4 iz Grupe A (Tunis/Francuska/Rusija).
Cetvrtfinale: BIH-HR bi bio spektakl, koliko vidim planiran za Zetru.
Dakle, ako zadrzimo drugo mjesto, to jest sutra pobjedimo Argentinu, u 1/8 finala bi isli na D3.
Cetvrtfinale
C2-D3 / B1-A4 , dakle ovdje bi najvjerovatnije trebala biti Hrvatska/Njemacka protiv 4 iz Grupe A (Tunis/Francuska/Rusija).
Jedva cekamBatko je napisao/la:Hvala puno!!!!
Cetvrtfinale

RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
sinoć nisam nešto mogao sa previše pažnje da pratim utakmicu protiv Konga, zahebaše me gosti, ali nema veze
vidim da je bilo lagano i bez problema, interesuje me jesul zaigrali neki novi igrači ili ovi sa klupe???
imal neko raspoložen za jedan kraći brifing u par rečenica
P.S. ili sam je nesposoban ili neko drugi, na portalu SS.ba nigdje izvjštaja sa utakmice sa osnovnim detaljima (isključenja, sedmerci, strijelci itd...) - odem na stranicu rukometnog saveza, ni tamo ništa, samo 3 rečenice
vidim da je bilo lagano i bez problema, interesuje me jesul zaigrali neki novi igrači ili ovi sa klupe???
P.S. ili sam je nesposoban ili neko drugi, na portalu SS.ba nigdje izvjštaja sa utakmice sa osnovnim detaljima (isključenja, sedmerci, strijelci itd...) - odem na stranicu rukometnog saveza, ni tamo ništa, samo 3 rečenice

Undici stelle - ACM 1899
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Recimo kasumovic, bubalo, memic su dobili vecu minutazu, a recimo malinovic koji je jedan od najvaznijih igraca je dosta odmarao..uglavnom, vecinu susreta smo imali 4-5 razlike, tek pred kraj smo stigli do 10..al to je bilo rutinski, bez po' muke, tako da sutra protiv argentine aBd ocekujem dobru partiju nasih i pobjedu za drugo mjestobaltazar1 je napisao/la:sinoć nisam nešto mogao sa previše pažnje da pratim utakmicu protiv Konga, zahebaše me gosti, ali nema veze

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
pa kako su odigrali ova trojica što si ih naveo, jesul zabili šta?
Undici stelle - ACM 1899
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ne sjecam se tacno, al bubalo i memic mislim po jedan, a kasumovic 3
Gradjan i zulfic (sve u drugom pol) po 6 golova najefikasniji

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
imamo i sjajnu klupu,memic kasumovic su to jucer pokazaliPapastathopoulos je napisao/la:Ne sjecam se tacno, al bubalo i memic mislim po jedan, a kasumovic 3
srcu draga boja plava
Bubalo i Memić su ono igrali pomalo, drago mi je zbog Kasumovića što je zaigrao i pogodio tih nekoliko golova
jbg, lik je ipak dvometraš, i samim time ima 1/3 onoga što je potrebno da bude dobar igrač, za ostale dvije trećine nisam siguran (rad i talenat)
jbg, lik je ipak dvometraš, i samim time ima 1/3 onoga što je potrebno da bude dobar igrač, za ostale dvije trećine nisam siguran (rad i talenat)
Undici stelle - ACM 1899
-
- Kontakt:
Nisam primjetio da je dvometraš. Tek sad mi nije jasno što ga nije ubacivao protiv Lsovenaca recimo kad su potpuno zakazali Milas i Bezbraica u napadu. Tri četiri slovenca preko dva a teško smo šutirali ili skoro nikako preko njih. Malinović je razbijao ali ova dvojica su nam falila.baltazar1 je napisao/la:Bubalo i Memić su ono igrali pomalo, drago mi je zbog Kasumovića što je zaigrao i pogodio tih nekoliko golova
RedBlue@ realno ova ekpia Srbije je solidna i samo ih publika povukla pa igraju na osnovu toga tako da koga god dobiju dalje tesko mogu jer bez publike to ce biti potpuno druga repka
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Re: $: Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
Slažem se, i to što su upali na prvenstvo zahvaljući odustajanju Australije govori nešto. Ali biti drugi u ovakvoj grupi je strašan uspjeh. Realno poslje Angole Srbija je najlošija u ovoj grupi, ali Borik je nadjačao sve. Pa Danci su sa B ekipom tukli 7 razlike u kvalifikacijama a vidi sad egal. Još jednom kažem u rukometu kao ni u jednom drugom sportu publika može donijeti mnogo. Danci su po meni favoriti za osvajanje zlata, istina nisam odgledao druge konkurente iz drugih grupa, jer ispratio sam gotovo sve utakmice u Boriku. Francuska, Tunis, Rusija tim redosljedom su svi tu negdje, ali Danska je za koplje iznad.
I kao šlag strašno mi je drago, što je organizovano ovo prvenstvo kod nas, a Banjaluka je još jednom pokazala da je rukometni grad.
I kao šlag strašno mi je drago, što je organizovano ovo prvenstvo kod nas, a Banjaluka je još jednom pokazala da je rukometni grad.

Zadnja izmjena: RedBlue, dana/u 19 jul 2013, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Nije Egipat loš, na zadnja dva svjetska bio četvrti.Nimla_RZ je napisao/la:Obje ekipe su u 5 deka, i Brazil i Egipat.LloriS je napisao/la:Po meni je bolje Brazil, Egipat nije toliko losa ekipa, mislim da bi protiv njih bilo teze.TMmanija2012 je napisao/la:Ko nam je laksi ako budemo drugi,a bicemo abd...Brazil ili Egipt?
Na zadnjem svjetskom juniorskom prvenstvu 2011, Tunis je bio bronzani, Slovenija je 2009.moRAja je napisao/la:Ljudi pa juniori slovenije su na zadnja dva svjetska uzeli dvi bronce. Nama je veliki uspijeh i 1/8 ili 1/4. Kad usporedis koliko oztale zemlje ulazu u rukomet ovo je extra
Što se tiče rekorda piše da ova dvorana ima 20.000 sjedećih mjesta. Međutim našao sam podatak da je 1993 kada se igralo svjetsko juniorsko prvenstvo u Egiptu na finalnoj utakmici između Egipta i Danske prisustvovalo 32.000 ljudi. Da li je to tačan podatak, ne znam. Tada je Egipat osvojio to prvenstvo.Razbojnik je napisao/la:Nije rekord, vjerovao ili ne, nije niti blizu!newton_heath_lyr je napisao/la:10 000 .Definitivno rekord ikada sto se tice prvenstava mladih reprezentacija.Kaze Velid da su iz IHFa odusevljeni organizacijom ovog prvenstva.
U Egiptu se igralo u21 prvensto 2009. pred 20.000.
Evo i slika sa utakmice Egipat - Danska:
Evo slike kada je dvorana prazna

Što se tiče te polufinalne utakmice 2009 ponovo u Egiptu (sada je Danska dobila Egipat) tu sigurno ima preko 20 hiljada (pošto je sjedećih 20.000) jer dvorana izgleda prepuna.
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."
Re: $: Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
RedBlue je napisao/la:Slažem se, i to što su upali na prvenstvo zahvaljući odustajanju Australije govori nešto. Ali biti drugi u ovakvoj grupi je strašan uspjeh. Realno poslje Angole Srbija je najlošija u ovoj grupi, ali Borik je nadjačao sve. Pa Danci su sa B ekipom tukli 7 razlike u kvalifikacijama a vidi sad egal. Još jednom kažem u rukometu kao ni u jednom drugom sportu publika može donijeti mnogo. Danci su po meni favoriti za osvajanje zlata, istina nisam odgledao druge konkurente iz drugih grupa, jer ispratio sam gotovo sve utakmice u Boriku. Francuska, Tunis, Rusija tim redosljedom su svi tu negdje, ali Danska je za koplje iznad.
Tu su Danci sa Svedanima i Spancima tu bi se mogao traziti prvaka mada gledao sam Svedane strasna su ekipa
Mogu iznenaditi Slovenci ili Hrvati ali sto se Hrvta tice skeptican sam jos nisu imali ozbiljnog protivnika na prvenstvu grupa im je smijesna to se moze odbiti o glavu jer nisu imali jace duel prije Nock Out faze
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.