PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- samir_tm87
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
ponedjeljak je, moremol pocet tekme ?
- Donnie Darko
- Kontakt:
mozete
inace, postoji mogucnost da se uvedu transferi u drugoj sezoni
sta mislite o tome. dobijete budzete, i salary cap sa obziromd a ce igraci imati plate 
inace, postoji mogucnost da se uvedu transferi u drugoj sezoni
- samir_tm87
- Kontakt:
analiticar javi mi se da odigramo
Znaci utakmice idu isto ovako kao i prijateljske samo sa screenshotima ?
A condition je random ili svi da su isti ??
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Donnie Darko
- Kontakt:
brate odi na sluzbenu stranicu i procitaj, sve vam se mora crtatS-Y-L-A-R je napisao/la:Znaci utakmice idu isto ovako kao i prijateljske samo sa screenshotima ?
ccc normal....pa bolje je sa random kondicijom.Ovako nema igraca koji bi mogao biti "raspolozen" tu utakmicu nego je sve isto,zanimljivije je onako igrat,uvijek se na nekoj utakmici desi da neko bljesne a s druge strane neko jednostavno ima los dan.Ovo ce bit najgore za igrace koji su dobili koliko toliko losije ekipe,bit ce im mnogo teze igrat jer nece imat nikog ko ce bit bolji od protivnickih igraca,a sve ce se to pokazat i na ovom al eto vi osnovali ligu vasa pravila

41.21.1.
slazem se sa sylarom...
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Kondicija random jeste zadovoljni ?
ovo smo htjeli da budu igraci "jednaki" 
A mogle su se i povrede iskljuciti.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
prijedlog odbijen !Trasimaco je napisao/la:A mogle su se i povrede iskljuciti.
Ma razumijem ja sta ste vi htjeli ali ste normal kondicijom to samo pokvarili.Kako bi inace neko sa Almeriom pobjedio Chelsea osim ako nije neki profesionalni igrac soccera i da igra protiv amatera.(mozda cete ovaj primjer smatrat glupim jer ovih timova nema jer ste uistinu napravili balans izmedju timova)ali ipak su recimo Feyenord ili Panathenaikos losije ekipe od Atletico Madrida i Tottenhama.Samo F.K.S !! je napisao/la:Kondicija random jeste zadovoljni ?ovo smo htjeli da budu igraci "jednaki"
41.21.1.
Cuj? Dovoljan je jedan namjeran start na pocetku utakmice i da glavni igrac bude onesposobljen do kraja. Nisu ovo bas top timovi gdje imamo zamjene za glavne igrace. Uostalom, to je samo jedna utakmica, a ne liga gdje se ta povreda prenosi na naredni mec. U ovom slucaju, imati to ukljuceno je obicna glupost.Samo F.K.S !! je napisao/la:prijedlog odbijen !Trasimaco je napisao/la:A mogle su se i povrede iskljuciti.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- alan_kardec
- Kontakt:
slažem se sa @trasimacom u vezi povreda.
daj ne zejebavajte, ima likova koji igraju prljavo. yebo to ako ćemo igrati hinjski.
daj ne zejebavajte, ima likova koji igraju prljavo. yebo to ako ćemo igrati hinjski.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Donnie Darko
- Kontakt:
ne kuzim koja je fora nekim igracima igrati na cutbackove, šablonski
igrao sam sa dvojicom, trojicom koji su mi sve golove dali na taj nacin. ne vidim uopste car igranja tako.
- samir_tm87
- Kontakt:
alan_kardec je napisao/la:slažem se sa @trasimacom u vezi povreda.
igraj i ti prljavo, uostalom imaju kartoni
Donnie ni meni to nije jasno,desi se ponekad i meni da postignem gol na isti nacin ali, to bude jednostavno spletom nekih okolnosti i time sto nemam sta drugo da uradim ali, vidim, neki bi da pobjede a ne da se zabave........
P.S. imal nekog za utakmicu u ove sate
41.21.1.
- Donnie Darko
- Kontakt:
dobro ponekad moras, tako se desi, i ja znam postiv poneki gol tako. ali bas ono forsat jedno te istu igru cjelo vrijemem to nemogu skuzit nikakoS-Y-L-A-R je napisao/la:Donnie ni meni to nije jasno,desi se ponekad i meni da postignem gol na isti nacin ali, to bude jednostavno spletom nekih okolnosti i time sto nemam sta drugo da uradim ali, vidim, neki bi da pobjede a ne da se zabave........
Kako se prepozno u postu iznadsamir_tm87 je napisao/la:alan_kardec je napisao/la:slažem se sa @trasimacom u vezi povreda.
igraj i ti prljavo, uostalom imaju kartoni
Hajde SYLAR dobio sam Donnie sad sam opušten nekakoS-Y-L-A-R je napisao/la:Donnie ni meni to nije jasno,desi se ponekad i meni da postignem gol na isti nacin ali, to bude jednostavno spletom nekih okolnosti i time sto nemam sta drugo da uradim ali, vidim, neki bi da pobjede a ne da se zabave........
EUROPE 2
Room zole
pw 123
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Donnie Darko
- Kontakt:
lbj mvp, sutra hocu tekmu, ima da te oderem ko zeca
jbt kako me sreca napustila (slozit ces se), iako ne umanjujem tvoju pobjedu. nista nece u go.
al ono sto sam primjetio je da su ocjene igraca dosta albo odradjene. ima igraca koji su napravljeni ko terminatori jbt (viera, gallas). nemozes im meda jbt
al ono sto sam primjetio je da su ocjene igraca dosta albo odradjene. ima igraca koji su napravljeni ko terminatori jbt (viera, gallas). nemozes im meda jbt
Nemam ništa protiv,a slažem se za sreću ni ja ne mogu da vjerujem 3 šuta prema golu 3 gola
Al imam prejaku kontru
@SYLAR ideš li
Europe 2
Room zole
123
Al imam prejaku kontru
@SYLAR ideš li
Europe 2
Room zole
123
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.