NK Široki Brijeg

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 17 feb 2010, 01:05

carina je napisao/la:Sigurno. Prica mi momak, inace fanatik za ovu nasu ligu, ja bih dodao i prefiks - ludjak :-)...Gledao je Siroki protiv Sibenika, a gledao je, naravno, i sve ostale ekipe u jacim prijateljskim tekmama.... Njegov komentar je jednostavan---trenutno ste daleko najspremnija ekipa u BiH....Posto cete vjerovatno izboriti Europu, pa mozda i sigurno, zelim vam da iduce godine idete i jos jednu stepenicu dalje....Mislim da mozete..Cestitke na radu...
Zahvaljujemo. ;P
Ja smatram da smo najbolja momcad u ligi, samo nam je problem obrana, a ne vidim zaista tko nama u veznom redu parirati moze, pa i u napadu gdje se Karoglan pridodao Varei. Ukoliko sve bude kako treba, ako odigramo kako znamo, prvaci smo sto posto, momcima bravo za predstavu protiv Luckog, moglo je komotno 10:0 biti da je Široki htio i igrao stalno u istom ritmu, mada, naravno, Lucko apsolutno nikakvo mjerilo nije.

Slazem se s kevinom, steta sto smo odbili prijateljsku s Hajdukom, dojma sam da bi ih pukli bez problema na Poljudu. :lol:

Strijelci raspoloženi sa Lučkim

Niti jaka kiša nije omela igrače Širokog da odigraju još jednu dobru pripremnu utakmicu. Mokar, ali idelan teren na igralištu sa umjetnom travom pripremnog kampa Musa/Karačić kao da je nadahnuo izabranike Tonija Karačića da u utakmici sa Hrvatskim drugoligašem N.K. Lučko pokažu svu svoju raskoš.

Pokazali su da su već u ovoj fazi priprema namjestili nišanske sprave i sa nestrpljenjem se očekuje nastavak prvenstva. Sedam odličnih golova, dosta lijepih akcija i prigoda. Opet su igrale dvije postave a "prva" u prvom poluvremenu je bila posebno raspoložena.

Nakon prvog dijela rezultat je bio 6:0 a u nastavku se mreža tresla samo jednom.Ukupni je rezultat mogao biti i veći ali i 7:0 imponira i svakako raduje. Mislav Karoglan zadnje pojačanje koji se najkasnije priključio ekipi posebno je bio raspoložen,postigao je 3 gola, a na njegov hat-trick su se po jednim golom nadovezali Varea, Wagner, Ivanković i Renato.
...Život za Široki...

L!k@
Kontakt:

Post Postao/la L!k@ » 17 feb 2010, 06:53

Babilon je napisao/la:Kaze Alaim boji se zakulusnih radnji a nije se bojao pic... mu materina kad se Sarajevu stelilo da bude prvak a Zrinjskog lomilo po Orasju i ostalim selendrima samo da ne osvoji prvenstvo umjesto Sarajeva ,jos kad se sjetim oduzimanja bodova....Sugo sugavi pitarski!

sjeti se samo datuma 25.10.2010, i utakmice svinjski-Sarajevo pod Bijelim brijegom... al` nicija nije do zore gorila ;)
Nikad se nismo furali, a oduvijek smo FURKA!!! HzsA since 1987

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 17 feb 2010, 09:45

ajde nemojte ovdje o Zrinjskom i Sarajevo i ko je koga zajebo...

tema je NK Široki i držimo se prvaka 8-)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 17 feb 2010, 19:12

L!k@ je napisao/la:
Babilon je napisao/la:Kaze Alaim boji se zakulusnih radnji a nije se bojao pic... mu materina kad se Sarajevu stelilo da bude prvak a Zrinjskog lomilo po Orasju i ostalim selendrima samo da ne osvoji prvenstvo umjesto Sarajeva ,jos kad se sjetim oduzimanja bodova....Sugo sugavi pitarski!

sjeti se samo datuma 25.10.2010, i utakmice svinjski-Sarajevo pod Bijelim brijegom... al` nicija nije do zore gorila ;)
Sjecam se ,nama dva penala nisu sudili i jos kompezirali nepostojeci gol :evil: !
Cestitke Sirokom na tituli,sumnjam da im itko moze pomrsiti racune!
HSK Zrinjski Mostar

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 17 feb 2010, 20:05

Babilon je napisao/la:
L!k@ je napisao/la:

Sjecam se ,nama dva penala nisu sudili i jos kompezirali nepostojeci gol :evil: !
Cestitke Sirokom na tituli,sumnjam da im itko moze pomrsiti racune!
ocigledno nisi gledao tekmu 25.10 gdje je bio i tv prijenos pa je cijela BiH mogla vidjeti kakva je domacinska ekipa i kako vrsite pritisak na sudijei kako igrate dole ,krkan zurzinov trebao crveni dobiti za ono laktanje a za ta dva penala :D sta reci ono bacanje kordica tebi penal :roll: i ovim fakat zavrsavam ja raspravu o ovoj tekmi na temi sirokog a sto se tice titule nisu puno daleko od nas al s obzirom kakva su domacinska sudjenja u drugom dijelu i pritisci tesko da ce ko vise donijeti gostujucih bodova za razliku iz prvog dijela,a naravno ko bude najvise donio (sa gostovanja)taj ce i biti prvak :D
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 24 feb 2010, 10:10

po pobjedu u istocno sarajevo!? :D :D :D

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 24 feb 2010, 13:56

york je napisao/la:po pobjedu u istocno sarajevo!? :D :D :D
naravno, zasto ne...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 feb 2010, 15:12

U kakvom sastavu dolazite u I.Sarajevo,voleo bi da bar jednom pogledam SLaviju ove polusezone i eto posrecilo mi se da cu ih moci pogledati protiv jesenjeg prvaka.Bice ovo nadam se zanimljiva utakmica jer uvek kada ja dodjem na stadion Slavije budu extra utakmice pa se tako nadam da ce i ova a neka pobedi bolji.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 feb 2010, 15:20

U udarnom sastavu osim Silica koji je kartoniran.

Moj izbor

-Coric-Brekalo-Markic-Barisic-

--------------Kozul----------------

Misic------Wagner----Ivankovic

---------Varea----Karoglan-------
...Život za Široki...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 feb 2010, 15:21

ŠB_Fidelis je napisao/la:U udarnom sastavu osim Silica koji je kartoniran.

Moj izbor

Zar ste toliko podcenili Slaviju pa igrate bez golmana. :mrgreen: :mrgreen:

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 feb 2010, 15:22

Podrazumijeva se, a i sta ce nam golman kad nece opaliti po golu. :P
...Život za Široki...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 feb 2010, 15:24

A ko ce vam penal braniti,niste valjda zaboravili da igrate u Lukavici??

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 24 feb 2010, 16:09

Moj izbor

Auuu nece ti biti za prvi sastav ni Corica, ni Brkala, ni Kozula... Umjesto njih redom Diogo, Cutuk i Martinović... :P Mozda jedan od te trojice...
19 - ђ - 11

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 24 feb 2010, 16:14

Mislim da će ovdje Široki maksimalno do boda iako je bolja ekipa. Slaviji gori pod nogama,a to znači u najmanju ruku gruba igra i jedan penal kao minimum. Najsmješnije je to što su godinama imali solidnu ekipu i nije im to trebalo za dobar rezultat ali su i dalje tako igrali.
PS: Šta ste se svezali jedne utakmice u MO koja je bila iznimka,a ne pravilo. Mi smo onako suđenje imali na Grbavici nekoliko godina za redom pa nikom nije smetalo. Sudac je bio loš generalno, za obje ekipe. Inače je uvijek mogo igrati Sarajevo normalno pod bb,a i Zrinjski na Koševu. U čemu je problem?

homer
Kontakt:

Post Postao/la homer » 24 feb 2010, 16:27

uz posteno sudjenje najmanje bod uzimamo,nijedna obrana nemoze zaustaviti nas napad jedino nam obrana moze plivati! ali,nek bude posteno sudjenje pa sta bude...
ponosna moja je zemlja HERCEGOVINA!!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 feb 2010, 16:48

Barney Stinson je napisao/la:

Moj izbor

Auuu nece ti biti za prvi sastav ni Corica, ni Brkala, ni Kozula... Umjesto njih redom Diogo, Cutuk i Martinović... :P Mozda jedan od te trojice...
Pa ja stavih svoj izbor, imam i ja oci i vlastite takticke zamisli, samo sto eto Karacic ima vodstvo nad momcadi. :lol:

Martinovic je najlosiji izbor od sva tri, radije bih nek se pokusa dokazati taj Luciano, iako nije nesto posebno, zasad. Al ima tu vremena. Nek im suci ne poklanjaju loptu, nek ne pravimo glupe greske i nek napad ima svoj dan, svakako smo jaci.
...Život za Široki...

Steve Urkel
Kontakt:

Post Postao/la Steve Urkel » 24 feb 2010, 16:50

pa kako ste zaboravili topića u obrani,on je neizbježan mislim da u nas dođe i rio ferdinand,on bi bio zamjena za josipa topića,ja mislim da će bit ovaki sastav
Bandović
diogo(ćorić) topić ćutuk barišić

mišić martinović wagner ivanković

varea karoglan

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 24 feb 2010, 17:55

Mozda Veliz :roll: :roll: Nisam stavio topića samo radi vas da me nebi odmah kritizirali :)
19 - ђ - 11

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 feb 2010, 20:14

Veliz je tek dosao, sumnjam da je dosad pokazao da zasluzuje biti starter, nek ceka svoju priliku, ako je dobar, ne sumnjam da ce igrati, samo nemamo toliko prostora u momcadi, al bar su po dvojica kvalitetnih na svakoj poziciji u vezi i napadu. Topica ne bih stavio sve da je sezonu prije toga igrao za Barcelonu.
...Život za Široki...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 24 feb 2010, 22:56

ŠB_Fidelis je napisao/la:Veliz je tek dosao, sumnjam da je dosad pokazao da zasluzuje biti starter, nek ceka svoju priliku, ako je dobar, ne sumnjam da ce igrati, samo nemamo toliko prostora u momcadi, al bar su po dvojica kvalitetnih na svakoj poziciji u vezi i napadu. Topica ne bih stavio sve da je sezonu prije toga igrao za Barcelonu.
A za Inter :P :P
Topic ce biti covjek od povjerenja ovog proljeca :D
19 - ђ - 11

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, Balorda, Bing [Bot], Combattente87, COYGBiH, denimen99, ledesma, Mocvara1991, svrakino1921, zemuntrg, Zigazaga i 60 gostiju.