Tottenham Hotspur F.C.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Tottenham Hotspur F.C.
Dugo je 2 sedmice. Svašta se može desit. Ja vjerujem da Arsenal može al će biti teško. Iskreno, nadam se vašem kiksu a Newcastle mislim da ne može obje uzet. Mi ako uzmemo Norwicha onda će sve bit lakše, al nešto sam sumnjiv i u tom pogledu :/ 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Joj jest ovaj Redknapp mutav u pm.. Vertonghena moze dovesti, ima pare na raspolaganju, zna da ima losu odbranu ali ipak on govori da nece da stupi u kontakt sa njim, pa konju jedan, ako nam Arsenal uzme njega, DONJI smo, a pogotovo sto cu ja opkladu izgubiti

Sjajan kiks Arsenala, steta sto nisu izgubili, ali ako sutra dobijemo Aston Villu idemo na 3 mjestooo
A Newcastle ako pobijedi (iako je to skoro nemoguce) Arsenal ide na 5 mjesto.. Wohooo

- delpiero20
- Kontakt:
ojj rosea mesara...
prvo skoci, pa reci hop 

belefront je napisao/la:Sjajan kiks Arsenala, steta sto nisu izgubili, ali ako sutra dobijemo Aston Villu idemo na 3 mjestoooA Newcastle ako pobijedi (iako je to skoro nemoguce) Arsenal ide na 5 mjesto.. Wohooo
![]()
![]()

Vođa zna.
- vedofeelgood
- Kontakt:
belefront je napisao/la:Sjajan kiks Arsenala, steta sto nisu izgubili, ali ako sutra dobijemo Aston Villu idemo na 3 mjestoooA Newcastle ako pobijedi (iako je to skoro nemoguce) Arsenal ide na 5 mjesto.. Wohooo
![]()
![]()

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
- M. Scofield
- Kontakt:
teže će Arsenal dobiti WBA u gostima nego mi Fulham kući tako da je treće mjesto još uvijek u igri mada Arsenal ima veće šanse za njega. Znao sam da ćemo Villu teško dobiti jer ipak su prevelik klub da idu u drugu ligu
Audere est Facere
sta ti imas temperaturu iliM. Scofield je napisao/la:teže će Arsenal dobiti WBA u gostima nego mi Fulham kući tako da je treće mjesto još uvijek u igri mada Arsenal ima veće šanse za njega. Znao sam da ćemo Villu teško dobiti jer ipak su prevelik klub da idu u drugu ligu

pa pomirite se s tim , vec jednom , da je Arsenal bolja ekipa , ima boljeg trenera i da je u svakom smislu bolja od vas kokoski .

p.s koliko dodzete Wisheru zbog opklade ?

** ARSENAL **
.. limVo likČe !!
.. limVo likČe !!
Sto se tiče trenera, to si u pravu, Harry je juce pokazao da je cistokrvni idiot i ocajan trener, sreca pa imamo predobru ekipu da nas spasava, dok vi imate 4-5 igraca na koje se oslanjate cijelu sezonu dok su ostali flopovi.. A kakva opklada ?gunnerfan je napisao/la:sta ti imas temperaturu iliM. Scofield je napisao/la:teže će Arsenal dobiti WBA u gostima nego mi Fulham kući tako da je treće mjesto još uvijek u igri mada Arsenal ima veće šanse za njega. Znao sam da ćemo Villu teško dobiti jer ipak su prevelik klub da idu u drugu liguzabrinjavas me , i to ozbiljno .
pa pomirite se s tim , vec jednom , da je Arsenal bolja ekipa , ima boljeg trenera i da je u svakom smislu bolja od vas kokoski .![]()

- M. Scofield
- Kontakt:
ne možemo se ni mi ni vi pohvaliti igrom u zadnje vrijeme tako da je sve otvoreno. Bolja ekipa ne bih rekao, tu smo negdje ovisno o formi i raspoloženju ključnih igrača. Nećete lako dobiti WBA, ako dobijete čestitat ću vam 3. mjestogunnerfan je napisao/la:sta ti imas temperaturu iliM. Scofield je napisao/la:teže će Arsenal dobiti WBA u gostima nego mi Fulham kući tako da je treće mjesto još uvijek u igri mada Arsenal ima veće šanse za njega. Znao sam da ćemo Villu teško dobiti jer ipak su prevelik klub da idu u drugu liguzabrinjavas me , i to ozbiljno .
pa pomirite se s tim , vec jednom , da je Arsenal bolja ekipa , ima boljeg trenera i da je u svakom smislu bolja od vas kokoski .![]()
Audere est Facere
Tih 4-5 igrača su klasa kakve Kokoške nikad neće ni imati. A baš me zanima šta su Gallas, Dowson, Kaboul, Rose, Lennon, Livermore, Huddlestone, Sandro ako ne flopovi? A da ne spominjem Ryana Nelsena, Gomesa, Bentleya, Santosa i tobejarabi nekog Khumala (kog sad tek vidjehbelefront je napisao/la:dok vi imate 4-5 igraca na koje se oslanjate cijelu sezonu dok su ostali flopovi..

Sve što u Tottenhamu valja su Friedel, Walker, Ekotto, Parker, Modrić, Bale, vd Vaart, Niko (i to na osnovu imena), Adebayor i donekle Saha i Defoe.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Idemo ovako da te ispravim:Arnelinho je napisao/la:Tih 4-5 igrača su klasa kakve Kokoške nikad neće ni imati. A baš me zanima šta su Gallas, Dowson, Kaboul, Rose, Lennon, Livermore, Huddlestone, Sandro ako ne flopovi? A da ne spominjem Ryana Nelsena, Gomesa, Bentleya, Santosa i tobejarabi nekog Khumala (kog sad tek vidjehbelefront je napisao/la:dok vi imate 4-5 igraca na koje se oslanjate cijelu sezonu dok su ostali flopovi..).
![]()
Sve što u Tottenhamu valja su Friedel, Walker, Ekotto, Parker, Modrić, Bale, vd Vaart, Niko (i to na osnovu imena), Adebayor i donekle Saha i Defoe.
Gallas- jeste flop ali sta se moze, star je vise i on
Dawson- Covjek je odigrao ako mi je dobra ova statistika ove sezone 12 utakmica, tako da se nije mogao dokazati
Kaboul- Ne znam sta pricas, ove sezone nam je najbolji defanzivni -.-
Rose- Mlad, neiskusan, sjajno igrao sve sto je do Ville igrao kad je kako svi znamo crveni dobio ali opet je bio dobar
Lennon- bio dugo povredjen, a sve sto je igrao, igrao je na skali od 1-10 svaku za 7-8
Livermore- mlad, meni nije nesto drag, treba ga na loan poslati
Huddlestone- kako imas pravo uopste ista napisati za njega, covjek u 2 godine je odigrao 15 utakmica
Sandro- o.O sjajaaan, pa izbacio je Parkera iz prve postave -.-
Nelsen- vala nije ni imao sanse da igra, a u 3 utakmice zabiljezio je jedan gol
Gomes- idiot
Bentley- nekad bio dobar, sada po posudbama konstantno
Gio dos santos- sto se mene tice savrsen igrac ali zbog glupana Harry-a nema sanse da se pokaze
Khumalo- doveden samo zbog ne daj tito dragi da se povrede odbranbeni jer imamo puno problema
Eto dragi moj, malo prati stanje neke ekipe prije nego sto pocnes nesto da pises

8000 tisuća Wilshereu od strane navijača Spursa, a to dalje ide u humanitarne svrhe.
To je opklada od početka sezone, kad je Arsenal bio kritičan

Vođa zna.
Ahaa, pa niste vi jos sigurno ispred nas, ima jos jedno kolonedim1993 je napisao/la:8000 tisuća Wilshereu od strane navijača Spursa, a to dalje ide u humanitarne svrhe.

@Belefront i onda meni nadješ pametovat o tome da Arsenal ima samo 4 igrača, a da su ostalo flopovi
Tih 4 su vjerovatno Sagna, Vermaelen, Wilshire i RVP (imena i nisu toliko bitna).
A šta su onda Szczesny, Gibbs, Koscielny, Walcott, Chamberlain,SONG, Arteta Coquelin, Gervinho, ako su Dowson, Kaboul itd. dobri igrači? Ja ću biti skroman i reći da su makar jednako dobri. Samim time teza da Arsenal ima 4-5 dobrih igrača pada u vodu.
Samo ako gdje i postoji razlika, postoji u ta "4" igrača.
Ajmo opet tvoju logiku upotrijebiti: Chamakh, Park, Almunia, Fabianski, Squillaci nisu ni igrali, tako da se i nisu mogli dokazati. Arshavina više i nema, a i on je igr'o na kapaljku,

Tih 4 su vjerovatno Sagna, Vermaelen, Wilshire i RVP (imena i nisu toliko bitna).
A šta su onda Szczesny, Gibbs, Koscielny, Walcott, Chamberlain,SONG, Arteta Coquelin, Gervinho, ako su Dowson, Kaboul itd. dobri igrači? Ja ću biti skroman i reći da su makar jednako dobri. Samim time teza da Arsenal ima 4-5 dobrih igrača pada u vodu.
Samo ako gdje i postoji razlika, postoji u ta "4" igrača.
Ajmo opet tvoju logiku upotrijebiti: Chamakh, Park, Almunia, Fabianski, Squillaci nisu ni igrali, tako da se i nisu mogli dokazati. Arshavina više i nema, a i on je igr'o na kapaljku,
Arsenal ima samo 4 kvalitetna igraca a jos uvjek je ispred Tottenhama, koji ima po belefrontovim rijecima mnogo jaci roster. Pa gdje to ima
Ja bi rekao da su ove sezone oba kluba u par deka sta se tice igre. Mozda imaju pjetli po imenima jace igrace al sve je to tu negdje.

Ja bi rekao da su ove sezone oba kluba u par deka sta se tice igre. Mozda imaju pjetli po imenima jace igrace al sve je to tu negdje.
Nemaju.Profesor je napisao/la:Mozda imaju pjetli po imenima jace igrace al sve je to tu negdje.
Samo Bale bi mogao igrati u prvih 11 Arsenala i možda Ekoto, ostalo niko.
dodaj tu jos Modrica, van der Varta a vala i Parka.
ArtetaProfesor je napisao/la:dodaj tu jos Modrica
WilshireProfesor je napisao/la:van der Varta
SongProfesor je napisao/la: Parka.

Nema teorije.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.