FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Devil » 10 dec 2010, 15:21

Oj ocm,ovo u svome zivotu nisam video. :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll:
Smeta slika sampionske generacije Crvene Zvezde,ekipa ponos svih starih Jugoslovena,ekipa kojoj su se klanjali svi Jugosloveni,bez obzira bili Sarajlija,Zagrepcani,Beogradjani,Slovenci... :roll:
O boze gde mi zivimo.

Al' dobro ima tu jedna stvar,slucajno sam pre brisanja na poslu video neke komentare,i znam zbog cega je to,ipak je na slici jedan trofej koji bi neki sa ovoga foruma rado videli u jednom "velikom" klubu,zna se ko. :P

Zato ako nemate sta pametno napisati i ne pisite,ne gusimo ni mi vase teme glupostima,i pustite onda nas da normalno komentarisemo.

Do osvajanja usatog trofeja pozdrav. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Steamroller
Kontakt:

Post Postao/la Steamroller » 10 dec 2010, 20:47

E ovako dakle da nešto prokomentarišem u vezi vašeg odabira za trenera da dovedete Robija....

Dakle ovako,sve neka ide u vaš prilog u vezi toga da je Prosinecki bio extra igrač,te da je jedna od legendi vašeg kluba,ali šta reći u vezi njegovog iskustva vođenja neke momčadi ? E tu se nema šta reći,jer prije vas nije imao nijedan ozbiljniji posao osim toga da bude u stožeru reprezentacije Hrvatske.Dakle tu treba da stanem,vama je potreban jedan kvalitetan i iskusan trener koji će napokon vratiti titulu JSL na Marakanu,nemam ništa protiv Robija kao čovjeka i nekada igrača,ali u trenerskom poslu se tek treba da dokazuje i za nekoliko mjeseci ćemo vidjeti da li je uprava CZ pogriješila ili ne.Toliko od mene za ovaj put,nadam se da će biti zanimljivih diskusija sa Delijama na ovoj temi ;).

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 dec 2010, 21:05

Dobrodosao,u sustini kao prepisan moj post od juce,naci ces ga na 1-2 strane unazad,imamo isto razmisljanje. ;)
Jos jednom dobrodosao i nadam se da ce se moci diskutovati sa tobom.

Steamroller
Kontakt:

Post Postao/la Steamroller » 10 dec 2010, 21:12

Devil je napisao/la:Dobrodosao,u sustini kao prepisan moj post od juce,naci ces ga na 1-2 strane unazad,imamo isto razmisljanje. ;)
Jos jednom dobrodosao i nadam se da ce se moci diskutovati sa tobom.
Hehe,nisam imao vremena da pročitam tvoj post,ali ću sada vratiti stranicu nazad pa ću pročitati.Većina ima ovako mišlenje,jer ste na klupu doveli neiskusnog trenera,ali to ne mora ništa značiti dapače možda odgovori kritikama novinara,te vrati titulu na Marakanu.
Hvala na dobrodošlici i naravno da će se moći diskutovati,za to sam uvijek spreman ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 dec 2010, 22:43

http://en.fc-zenit.ru/main/news/ct3/53567.html

Ohohoho 1. :D
Na proleće dresovi iz Barija
Crvena zvezda će u prolećnoj sezoni igrati u retro dresovima, koji će imati identičan dizajn kao i garnitura koju su igrači najtrofejnijeg srpskog kluba nosili 1991. godine, kada su se okitili titulom evropskog šampiona! Naime, rukovodstvo Crvene zvezde želi da obeleži 20-godišnjicu istorijskog uspeha u Bariju, a retro dizajn dresova je samo deo glamurozne proslave koja se očekuje u Ljutice Bogdana.

Predstavnici „Najkija" već su počeli izradu novih dresova Crvene zvezde koji će imati široke pruge, baš kao u legendarnoj sezoni.
Ohohohoho 2. :D

Kakve dve vesti za samo nekoliko sati,prelepo zaista.

slika

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 10 dec 2010, 23:56

Dobar je ovaj ugovor, može Zvezda da ima velike koristi od njega. Samo me sad zanima šta će na sve to reći Fratria iz Moskve, s obzirom da se sve više ližemo sa Zenitom.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 11 dec 2010, 00:15

NOGOMETNI klub Crvena zvezda i Zenit iz Sankt Peterburga, oba pod generalnim sponzorstvom ruskog Gaspromnjefta, potpisali su petogodišnji ugovor o međusobnoj suradnji, pišu srpski mediji.

Sporazum podrazumijeva suradnju u radu mladih selekcija te odigravanja prijateljskih utakmica. Ruski i srpski klub planiraju i organiziranje međunarodnih turnira, zajedničke seminare i obuke, kao i razmjenu praktičnih informacija o metodološkim dostignućima u procesu obuke.

Nogometaši će tako moći trenirati u oba kluba, a u planu je i suradnja i organiziranje aktivnosti sa navijačima i promocija tolerancije i borba protiv ekstremizma. Zvezda će pak Zenitu priopćiti iskustva o osnivanju i radu muzeja.

"Zadovoljstvo nam je što smo partneri sa vodećim srpskim klubom. Potpisivanje sporazuma sa Zvezdom je još jedan korak u integraciji Zenita sa europskom nogometnom zajednicom. Uvjereni smo da će suradnja biti produktivna”, izjavio je generalni direktor Zenita Maksim Mitrofanov.
Ajd,da i to vidimo,ko zna mozda bas neki vanserijski talenat iz Zvezde postane zvijezda Zenita u buducnosti :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 dec 2010, 13:47

Kazu hoce te Dannya da nam date. :mrgreen: :P

Salim se ovo je potpuno ocekivana situacija,bilo je samo pitanje dana kada je Gazprom dosao za sponzora kada ce i Zenit da postane partner.Videcemo kakvi su uslovi ovoga,verovatno poneka prijateljska godisnje,neko skautovanje po Rusiji,odnosno Srbiji,prva opcija za kupovinu iz Zvezde...
Bice zanimljivo videti dalja desavanja.
A prelazni rok ce svakako biti zanimljiv.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 dec 2010, 19:52

Zvonko Milojević stao na noge!

Bivši golman Crvene zvezde, Zvonko Milojević, koji je posle saobraćajne nesreće od 2007. godine prikovan za invalidska kolica, u nedelju će biti specijalni gost na utakmici belgijskog prvenstva između Anderlehta i Lokerena, klubova u kojima je igrao.

Golman koji je sa crveno - belima pre tačno 19 godina postao klupski prvak sveta presrećan je zbog činjenice da su ga se setili bivši klubovi, i što će imati priliku da izvede početni udarac. Međutim, više od svega, osmeh na lice i nadu Miloju je vratio vidan napredak u oporavku posle skupih, i što je najvažnije uspešnih terapija.

- Za razliku od letos, sada sam u stanju da učinim nekoliko koraka oslanjajući se na pomoćne šipke. Teško još uvek pokrećem kolena jer su mi butni mišići atrofirali, ali i pored toga uspeo sam da pređem deset metara i nazad! Četiri puta posetio sam jednu kliniku u Nemačkoj gde sam bio podvrgnut terapijama matičnim ćelijama i to mi je zaista puno pomoglo. Ti tretmani su užasno skupi, ali moj veliki prijatelj Dejan Stanković mi finansijski pomaže kad god treba. On, Crvena zvezda, Anderleht i Lokeren su mi velika podrška.

Bivši kapiten Zvezde, koji je pre tri godine, tačnije 15. novembra 2007, preživeo saobraćajni udes prilikom kojeg je povredio kičmu, u petak je sleteo na briselski aerodrom Zaventem.

- Toliko sam srećan što sam ponovo ovde, i to je dokaz da me moji bivši saigrači nisu zaboravili. Takođe, tekst u listu "Het Nieuwsblad" mnogo mi je pomogao, jer su me posle toga zvali Herman Van Holsbek (sadašnji trener Anderlehta), Filip De Vilde (bivši golman Anderlehta), Olivier Dol (igrač Lokerena, nekada Anderlehta), predsednik Lokerena Rožer Lambreht Lokeren, golman Lokerena Jugoslav Lazić.... Svi oni su mi veliki prijatelji. Svima mogu uputiti samo reči zahvalnosti, i Lokerenu u Anderlehtu. To je dokaz da sam bio i ostao dobar sportista, ali pre svega dobra osoba.

Milojevića u subotu očekuje poseta klubu iz Brisela, gde će ga primiti predsednik Anderlehta Rodžer Stok, zajedno sa saradnicima i navijačima, kao i delegacija iz Lokerena. Popularni Milo, kako Belgijanci zovu Zvonka, kako kaže, jedva čeka da svima pokaže napredak u oporavku posle intenzivnih terapija u Srbiji i inostranstvu.

Za kraj razgovra, Milojević je poručio da jedva čeka izlazak na teren u nedelju.

- Biće to veoma emotivan trenutak za mene. Ali, neću plakati, nisam p....(smeh). Posebno me raduje poklon u vidu dresa koji ću dobiti od golmana Prota. Jedva čekam utakmicu. U nedelju, u svakom slučaju neću izgubiti, jer moje srce kuca za oba kluba - rekao je Milojević.
:cry: :cry:

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 11 dec 2010, 19:58

Bravo za Zvzedu, dokazali su ovim putem da je Fudbal najbitniji :D :)
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 11 dec 2010, 21:42

Devil je napisao/la:Kazu hoce te Dannya da nam date. :mrgreen: :P

Salim se ovo je potpuno ocekivana situacija,bilo je samo pitanje dana kada je Gazprom dosao za sponzora kada ce i Zenit da postane partner.Videcemo kakvi su uslovi ovoga,verovatno poneka prijateljska godisnje,neko skautovanje po Rusiji,odnosno Srbiji,prva opcija za kupovinu iz Zvezde...
Bice zanimljivo videti dalja desavanja.
A prelazni rok ce svakako biti zanimljiv.
Mozda i padne kakva posudba,ja mislim da bi Kanunnikov bio prvi strijelac u Srbiji :P
A mislim da Zvezda trenutno nema ni jednoga igraca koji bi mogao biti od ikakve koristi Zenitu,jedino mozda onaj crnac u odbrani,ali posto u Zenitu nikada ni jedan crnac nije zaigrao,sumljam da ce bas on probiti led :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 dec 2010, 21:47

Jesi siguran.Kada bi vam poslali Spajica trazili bi i repetu. :mrgreen:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 11 dec 2010, 22:15

Devil je napisao/la:Jesi siguran.Kada bi vam poslali Spajica trazili bi i repetu. :mrgreen:
Nikad cuo,jedino mozda Milovanovic bi se sjajno uklapao sa Denisovom,ionako ne polazem prevelike nade u Zyranova i Shirokova :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 dec 2010, 22:29

Dylan Dog je napisao/la:
Devil je napisao/la:Jesi siguran.Kada bi vam poslali Spajica trazili bi i repetu. :mrgreen:
Nikad cuo,jedino mozda Milovanovic bi se sjajno uklapao sa Denisovom,ionako ne polazem prevelike nade u Zyranova i Shirokova :mrgreen:
Pa brate to ne da bi bilo odlicno,nego i vise od toga,eto vam ga i dzabaka. :mrgreen:

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 11 dec 2010, 22:31

Sta ce vam reci braca iz rusije na ovo moj devile ?

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 11 dec 2010, 22:34

Neka hvala :mrgreen:
Znajte da nam skripi na poziciji golmana,centralnog veznog i napadaca,pa ako se pojavi kakav talenat odmah ga posaljite u Saint Petersburg 8-)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 dec 2010, 22:37

Samo F.K.S !! je napisao/la:Sta ce vam reci braca iz rusije na ovo moj devile ?
Sta bi trebala reci? :?

@dylan,eto dogovoricu ja davanje Milovanovica kada vam vec treba,a pride dobijete i Perovica. :mrgreen:

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 12 dec 2010, 14:36

Ronaldo_7 je napisao/la:Robi se nikada nije izjasnio kao hrvat,odnosno ne daj Bože ustaša,već je čovjek uvijek govorio da je jugosloven.
Ne bi da zakuhavam, ali kad pročitam ovakve patetične rečenice koje imaju u cilju tješenje samog sebe, moram hebat ga. :D

Robert Prosinečki je jedno vrijeme bio član HSP-a (jedina proustaška stranka u Hrvatskoj) i 2000. igrao je za jedini proustaški klub u Hrvata (barem za Spajićeva života) NK Hrvatski Dragovoljac... sa lijepim crnim dresovima i grbom koji govori više od "tisuću" riječi. :roll: I to gotovo pa besplatno. :D
Dakle dečko, ne pričaj gluposti... :lol:

slika

slika

Uostalom sjećam se rečenice osnivača Spajića, koji je rekao da za Hrvatski Dragovoljac nikad neće igrati nehrvati, da bi kasnije ublažio verziju i rekao da mogu igrati i "crnci" ako su katoličke vjeroispovijesti. :lol: :lol: :lol:

Inače vjerujem u Robija, nek bude upola dobar trener kao što je bio igrač, sve će biti super. Slaven je milion puta govorio da je on spreman započeti trenersku karijeru i vjerovatno bi davno završio u Dinamu da nije sudskog spora između njega i Dinama u vezi love koju su mu ostali dužni...
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 12 dec 2010, 16:21

Alen Mešanović je igr´o u Dragovoljcu a nesto ne vjerujem da je katolik :roll:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 12 dec 2010, 19:03

Igrao je, nije jedini... Danas je to multietnički klub. :D Prosinečki je igrao tamo prije 11 godina dok je osnivač kluba Stjepan Spajić bio živ, to je njegova rečenica, a ne stav današnje uprave. 8-)
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.