Benjamin Tahirović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

h1a2s3o4
Kontakt:

Re: Benjamin Tahirović

Post Postao/la h1a2s3o4 » 03 jun 2024, 23:02

Savu i dalje treba pljuvati sto ga je stavio na tribine. Bolji od Cimirota u svakom slučaju.

Danas je bio dobar. Do nesretnog penala, a i poslije njega bio je sasvim ok ako ne i jedan od boljih u nasem veznom redu.

OK, penal je naivan ali momak je mlad. Napravio je gresku, na njoj ce sigurno nauciti. Sigurno zasluzuje da ga se istrpi.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 03 jun 2024, 23:12

Sjetimo se i Anelovih prvih utakmica za repku gdje mi je Dennis izgledao bolje na stoperu.
Englezi igraju dosta bezo i okretno sto je problem i daleko jacim reprezentacijama. Protiv Italije bi trebali izgledati dosta bolje gdje i mi mozemo malo sakriti loptu i sa vise possova odigrati.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 03 jun 2024, 23:15

Ovaj nije ni za bhpl.. djeluje ko dijetee kad vidi babarogu, sav preplasen.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 03 jun 2024, 23:20

Beduin je napisao/la:
03 jun 2024, 23:12
Sjetimo se i Anelovih prvih utakmica za repku gdje mi je Dennis izgledao bolje na stoperu.
Englezi igraju dosta bezo i okretno sto je problem i daleko jacim reprezentacijama. Protiv Italije bi trebali izgledati dosta bolje gdje i mi mozemo malo sakriti loptu i sa vise possova odigrati.
Da ali Anel je igrao u klubu za razliku od Benjamina. I ovo je Benjaminu samo nastavak reprezentativnih utakmica gdje je teska ojebina.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

EdinjoBos
Kontakt:

Post Postao/la EdinjoBos » 03 jun 2024, 23:22

sta serete, uopste nije toliko lose odigrao, penal nepotreban, ali desi se, pri kraju je napr super spasio sa desne strane.

ovdje je falio jasic na beku i borbeni huskovic u of. veznom redu. huskovic je bolja verzija sarica, isto borben kao on, samo kvalitetniji/bolji igrac.

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 03 jun 2024, 23:29

Madal je napisao/la:
03 jun 2024, 23:20
Beduin je napisao/la:
03 jun 2024, 23:12
Da ali Anel je igrao u klubu za razliku od Benjamina. I ovo je Benjaminu samo nastavak reprezentativnih utakmica gdje je teska ojebina.
Kakvom klubu?! Pa igrao u raspalom Bordou koji je ispao.

Benjo opste nema toliko losih utakmica u reprezentaciji. Protiv Islanda prvu bio jedan od najboljih. Protiv Slovacke isto dobar, nije on kriv sto Krunic kada izgubi loptu bas mu puca ki.ta da se vraca. Ostalo su svi bilo odron tako da sta ocekivati od momka.

Uostalom ovo je Benji bila prva prava seniorska sezona. Ohanite malo.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 03 jun 2024, 23:31

Vec su pocele psovke i uvrede i onda se cudite kad neki igrac odluci igrati za drugu reprezentaciju.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 03 jun 2024, 23:31

h1a2s3o4 je napisao/la:
03 jun 2024, 23:29

Benjo opste nema toliko losih utakmica u reprezentaciji. Protiv Islanda prvu bio jedan od najboljih. Protiv Slovacke isto dobar, nije on kriv sto Krunic kada izgubi loptu bas mu puca ki.ta da se vraca. Ostalo su svi bilo odron tako da sta ocekivati od momka.

Pa jel igrao u Bordou? A Benjo je top momak samo ne zna lopte, jos uvijek. On je i u tim utakmicama gdje su svi odron uspijevao biti najveci odron na terenu. Treba biti na nekom sirom spisku ali ako cemo se kockati da igrac koji igra lose u reprezentaciji i ne igra u klubu nastavi biti u prvih 11 onda gasi svjetlo, zasto uopste pratimo.
-Beogradski sindikat

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 03 jun 2024, 23:34

Kaunas je napisao/la:
03 jun 2024, 23:31
Vec su pocele psovke i uvrede i onda se cudite kad neki igrac odluci igrati za drugu reprezentaciju.
Sigurno bi mu kriske sa mlijekom i nutelom nosili negdje drugo.

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 03 jun 2024, 23:36

Madal je napisao/la:
h1a2s3o4 je napisao/la:
03 jun 2024, 23:29

Pa jel igrao u Bordou? A Benjo je top momak samo ne zna lopte, jos uvijek. On je i u tim utakmicama gdje su svi odron uspijevao biti najveci odron na terenu. Treba biti na nekom sirom spisku ali ako cemo se kockati da igrac koji igra lose u reprezentaciji i ne igra u klubu nastavi biti u prvih 11 onda gasi svjetlo, zasto uopste pratimo.
Ja postujem to da ne vidimo isto stvari. Za mene je Benjo veceras odigrao sasvim solidno. U veznom redu poslije Gigovića najbolji. Penal je naivan, platili smo danak njegovom neiskustvu, ali ako vec grijesi i stice iskustvo ne treba ga rjesavati. Tek tada bi sve ovo bilo dzaba.

Bolji igrač od Cimirota, Šarića i Hadžaiahmetovića.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 03 jun 2024, 23:39

h1a2s3o4 je napisao/la:
03 jun 2024, 23:36
Ja postujem to da ne vidimo isto stvari. Za mene je Benjo veceras odigrao sasvim solidno. U veznom redu poslije Gigovića najbolji. Penal je naivan, platili smo danak njegovom neiskustvu, ali ako vec grijesi i stice iskustvo ne treba ga rjesavati. Tek tada bi sve ovo bilo dzaba.

Penal je slag na tortu njegove blijede igre kao sto je i vecerasnja igra slag na tortu njegovih nastupa u reprezentaciji. Od Cimirota i prime Sarica svakako nije bolji trenutno ni u snu a niko sretniji od mene da on to postane. Nazalost trenutno nije taj kalibar koliko god se vi trudili da ne pogledate istini u oci iz razloga sto je mlad, fin, perspektivan, Ajax i sl.
-Beogradski sindikat

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 03 jun 2024, 23:42

Fudo je napisao/la:
03 jun 2024, 23:15
Bolji su Buljubašić i Julardžija :salut:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 03 jun 2024, 23:44

Madal je napisao/la:
03 jun 2024, 23:39
h1a2s3o4 je napisao/la:
03 jun 2024, 23:36

Penal je slag na tortu njegove blijede igre kao sto je i vecerasnja igra slag na tortu njegovih nastupa u reprezentaciji. Od Cimirota i prime Sarica svakako nije bolji trenutno ni u snu a niko sretniji od mene da on to postane. Nazalost trenutno nije taj kalibar koliko god se vi trudili da ne pogledate istini u oci iz razloga sto je mlad, fin, perspektivan, Ajax i sl.
Zivi bili pa vidjeli. :)

Momak ima gresaka, ali uopste nije loš koliko se neki trude da to predstave.

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 03 jun 2024, 23:45

Svaka cast agentu sto ga je uvalio u Romu pa u Ajax. Njegov kvalitet je dosta ispod takvih klubova.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 03 jun 2024, 23:48

:thumbup:
Kaunas je napisao/la:
Slažem se. Imao je kiks ali realno sa Gigovicem jako dobro odradjivao posao. Mlad je dečko još. Naucice siguran sam. Ali borben je, trci i bori se. Konačno neko ko zna korner izvesti. Do večeras nismo pošten korner izveli ima godina dana. On je bas dobro to radio. Treba mu utakmica u nogama . Dečku je tek 21 godina a igra na jako teškoj poziciji pogotovo kod nas jer se konstantno mora vraćati nazad da pomaze.
Zadnja izmjena: soccerfan, dana/u 03 jun 2024, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 03 jun 2024, 23:48

baboedindzeko09 je napisao/la:
03 jun 2024, 23:42
Fudo je napisao/la:
03 jun 2024, 23:15
Bolji su Buljubašić i Julardžija :salut:
Buljubasic u svako doba, dok je Julardzija nivo Zelje

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 03 jun 2024, 23:50

Realno je podbacio veceras.

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 04 jun 2024, 00:00

Da je večeras dobro odigrao na svojoj poziciji, protiv ovakvog protivnika, bio bi igrač za top klubove.
Pristojna partija.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 04 jun 2024, 00:04

Dajte ljudi , pa da je rodri bio umjesto njeg jednostavno ne mozemo mi cuvat loptu englezima kad njihov 1 vezni igrac vrijedi koliko nasa komplet ekipa. Borben je bio, tek ima 1 godinu seniorskog fudbala u nogama kako treba. Bit ce to ok, mlad je Benjo i definitivno buducnost. Vise se treba zapitat za ovog mutanta Hajradinovica koji ima 30 godina i ne moze primit 3 lopte kako treba a lafo najbolji asistent kvazi lige

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 04 jun 2024, 00:06

Horoz je napisao/la:
04 jun 2024, 00:00
Da je večeras dobro odigrao na svojoj poziciji, protiv ovakvog protivnika, bio bi igrač za top klubove.
Pristojna partija.
I gdje onda Gigovica selimo? Liverpool ili Bayern?
-Beogradski sindikat

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Proximic i 10 gostiju.