Benjamin Tahirović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Benjamin Tahirović
Savu i dalje treba pljuvati sto ga je stavio na tribine. Bolji od Cimirota u svakom slučaju.
Danas je bio dobar. Do nesretnog penala, a i poslije njega bio je sasvim ok ako ne i jedan od boljih u nasem veznom redu.
OK, penal je naivan ali momak je mlad. Napravio je gresku, na njoj ce sigurno nauciti. Sigurno zasluzuje da ga se istrpi.
Danas je bio dobar. Do nesretnog penala, a i poslije njega bio je sasvim ok ako ne i jedan od boljih u nasem veznom redu.
OK, penal je naivan ali momak je mlad. Napravio je gresku, na njoj ce sigurno nauciti. Sigurno zasluzuje da ga se istrpi.
- Beduin
- Kontakt:
Sjetimo se i Anelovih prvih utakmica za repku gdje mi je Dennis izgledao bolje na stoperu.
Englezi igraju dosta bezo i okretno sto je problem i daleko jacim reprezentacijama. Protiv Italije bi trebali izgledati dosta bolje gdje i mi mozemo malo sakriti loptu i sa vise possova odigrati.
Englezi igraju dosta bezo i okretno sto je problem i daleko jacim reprezentacijama. Protiv Italije bi trebali izgledati dosta bolje gdje i mi mozemo malo sakriti loptu i sa vise possova odigrati.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ovaj nije ni za bhpl.. djeluje ko dijetee kad vidi babarogu, sav preplasen.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Da ali Anel je igrao u klubu za razliku od Benjamina. I ovo je Benjaminu samo nastavak reprezentativnih utakmica gdje je teska ojebina.Beduin je napisao/la: ↑03 jun 2024, 23:12Sjetimo se i Anelovih prvih utakmica za repku gdje mi je Dennis izgledao bolje na stoperu.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
sta serete, uopste nije toliko lose odigrao, penal nepotreban, ali desi se, pri kraju je napr super spasio sa desne strane.
ovdje je falio jasic na beku i borbeni huskovic u of. veznom redu. huskovic je bolja verzija sarica, isto borben kao on, samo kvalitetniji/bolji igrac.
ovdje je falio jasic na beku i borbeni huskovic u of. veznom redu. huskovic je bolja verzija sarica, isto borben kao on, samo kvalitetniji/bolji igrac.
Kakvom klubu?! Pa igrao u raspalom Bordou koji je ispao.Madal je napisao/la: ↑03 jun 2024, 23:20Da ali Anel je igrao u klubu za razliku od Benjamina. I ovo je Benjaminu samo nastavak reprezentativnih utakmica gdje je teska ojebina.Beduin je napisao/la: ↑03 jun 2024, 23:12Sjetimo se i Anelovih prvih utakmica za repku gdje mi je Dennis izgledao bolje na stoperu.
Benjo opste nema toliko losih utakmica u reprezentaciji. Protiv Islanda prvu bio jedan od najboljih. Protiv Slovacke isto dobar, nije on kriv sto Krunic kada izgubi loptu bas mu puca ki.ta da se vraca. Ostalo su svi bilo odron tako da sta ocekivati od momka.
Uostalom ovo je Benji bila prva prava seniorska sezona. Ohanite malo.
Vec su pocele psovke i uvrede i onda se cudite kad neki igrac odluci igrati za drugu reprezentaciju.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Pa jel igrao u Bordou? A Benjo je top momak samo ne zna lopte, jos uvijek. On je i u tim utakmicama gdje su svi odron uspijevao biti najveci odron na terenu. Treba biti na nekom sirom spisku ali ako cemo se kockati da igrac koji igra lose u reprezentaciji i ne igra u klubu nastavi biti u prvih 11 onda gasi svjetlo, zasto uopste pratimo.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑03 jun 2024, 23:29
Kakvom klubu?! Pa igrao u raspalom Bordou koji je ispao.
Benjo opste nema toliko losih utakmica u reprezentaciji. Protiv Islanda prvu bio jedan od najboljih. Protiv Slovacke isto dobar, nije on kriv sto Krunic kada izgubi loptu bas mu puca ki.ta da se vraca. Ostalo su svi bilo odron tako da sta ocekivati od momka.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Sigurno bi mu kriske sa mlijekom i nutelom nosili negdje drugo.
Ja postujem to da ne vidimo isto stvari. Za mene je Benjo veceras odigrao sasvim solidno. U veznom redu poslije Gigovića najbolji. Penal je naivan, platili smo danak njegovom neiskustvu, ali ako vec grijesi i stice iskustvo ne treba ga rjesavati. Tek tada bi sve ovo bilo dzaba.Madal je napisao/la: ↑03 jun 2024, 23:31Pa jel igrao u Bordou? A Benjo je top momak samo ne zna lopte, jos uvijek. On je i u tim utakmicama gdje su svi odron uspijevao biti najveci odron na terenu. Treba biti na nekom sirom spisku ali ako cemo se kockati da igrac koji igra lose u reprezentaciji i ne igra u klubu nastavi biti u prvih 11 onda gasi svjetlo, zasto uopste pratimo.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑03 jun 2024, 23:29
Kakvom klubu?! Pa igrao u raspalom Bordou koji je ispao.
Bolji igrač od Cimirota, Šarića i Hadžaiahmetovića.
Penal je slag na tortu njegove blijede igre kao sto je i vecerasnja igra slag na tortu njegovih nastupa u reprezentaciji. Od Cimirota i prime Sarica svakako nije bolji trenutno ni u snu a niko sretniji od mene da on to postane. Nazalost trenutno nije taj kalibar koliko god se vi trudili da ne pogledate istini u oci iz razloga sto je mlad, fin, perspektivan, Ajax i sl.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑03 jun 2024, 23:36Ja postujem to da ne vidimo isto stvari. Za mene je Benjo veceras odigrao sasvim solidno. U veznom redu poslije Gigovića najbolji. Penal je naivan, platili smo danak njegovom neiskustvu, ali ako vec grijesi i stice iskustvo ne treba ga rjesavati. Tek tada bi sve ovo bilo dzaba.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Zivi bili pa vidjeli.Madal je napisao/la: ↑03 jun 2024, 23:39Penal je slag na tortu njegove blijede igre kao sto je i vecerasnja igra slag na tortu njegovih nastupa u reprezentaciji. Od Cimirota i prime Sarica svakako nije bolji trenutno ni u snu a niko sretniji od mene da on to postane. Nazalost trenutno nije taj kalibar koliko god se vi trudili da ne pogledate istini u oci iz razloga sto je mlad, fin, perspektivan, Ajax i sl.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑03 jun 2024, 23:36Ja postujem to da ne vidimo isto stvari. Za mene je Benjo veceras odigrao sasvim solidno. U veznom redu poslije Gigovića najbolji. Penal je naivan, platili smo danak njegovom neiskustvu, ali ako vec grijesi i stice iskustvo ne treba ga rjesavati. Tek tada bi sve ovo bilo dzaba.

Momak ima gresaka, ali uopste nije loš koliko se neki trude da to predstave.
Svaka cast agentu sto ga je uvalio u Romu pa u Ajax. Njegov kvalitet je dosta ispod takvih klubova.

Slažem se. Imao je kiks ali realno sa Gigovicem jako dobro odradjivao posao. Mlad je dečko još. Naucice siguran sam. Ali borben je, trci i bori se. Konačno neko ko zna korner izvesti. Do večeras nismo pošten korner izveli ima godina dana. On je bas dobro to radio. Treba mu utakmica u nogama . Dečku je tek 21 godina a igra na jako teškoj poziciji pogotovo kod nas jer se konstantno mora vraćati nazad da pomaze.
Zadnja izmjena: soccerfan, dana/u 03 jun 2024, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Buljubasic u svako doba, dok je Julardzija nivo Zelje
-
- Kontakt:
Realno je podbacio veceras.
Da je večeras dobro odigrao na svojoj poziciji, protiv ovakvog protivnika, bio bi igrač za top klubove.
Pristojna partija.
Pristojna partija.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Dajte ljudi , pa da je rodri bio umjesto njeg jednostavno ne mozemo mi cuvat loptu englezima kad njihov 1 vezni igrac vrijedi koliko nasa komplet ekipa. Borben je bio, tek ima 1 godinu seniorskog fudbala u nogama kako treba. Bit ce to ok, mlad je Benjo i definitivno buducnost. Vise se treba zapitat za ovog mutanta Hajradinovica koji ima 30 godina i ne moze primit 3 lopte kako treba a lafo najbolji asistent kvazi lige
I gdje onda Gigovica selimo? Liverpool ili Bayern?
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Proximic i 10 gostiju.