Hadžibegić pred smenom, Mladen Krstajić konačno preuzima Bosnu i Hercegovinu
Posle tri vezana poraza fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, tamošnja javnost uveliko bruji o smeni aktuelnog selektora Faruka Hadžibegića. Da se nešto krčka potvrdio je i predsednik krovne kuće BiH fudbala Vico Zeljković, rekavši da se mora napraviti neka promena kako bi se pokušao spasiti plasman na kontinentalni šampionat. Istina, još uvek nema zvanične potvrde, ali bi u narednim danima, Izvršni odbor Fudbalskog saveza BiH trebao sesti za sto sa Hadžibegićem i doneti odluku šta i kako dalje.
Ukoliko dođe do promene, prvi pik za novog selektora Zmajeva je Mladen Krstajić, saznaje Mozzart sport. Aktuelni selektor Bugarske je već neko vreme na tapetu tamošnjih medija, koji već uveliko bruje o njegovoj smeni, ali je remi sa Srbijom u poslednjem kolu uspeo bar malo da ispegla stvari.
Ipak, ukoliko se otvori mesto za novog selektora BiH, izvesno je da će nekadašnji selektor Srbije popuniti to mesto.
On je i ranije bio želja Fudbalskog saveza BiH, ali se kockice nisu poklopile. Spominjan je na selektorskoj poziciji i pre Ivaila Peteva i pre Faruka Hadžibegića, ali bi sada mogla biti treća sreća.
Na klupi Srbije Krstajić je vodio 17 utakmica, ostvarivši osam pobeda, četiri remija i pet poraza. Na kormilu selekcije Bugarske je u osam mečeva upisao tri pobede, tri remija i dva poraza.
Potencijalni selektori
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Potencijalni selektori
Mozzart:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Baš me čudi što je na tapeti tamošnjih medija
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ostani Hadžija. Ti bar ne znaš ni kome nacionalno pripadaš pa i ne mrziš nikog.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Vec drugi ili treci medij koji govori da je Krstajic prvi izbor. Znaci, nisu samo spekulacije. Katastrofa.
1921
- Marsal
- Kontakt:
Smeta vam što je čovjek rođeni Zeničanin i izdanak Čelikove škole fudbala. Da je slučajno Sarajlija i nekadašnji igrač Želje/Sarajeva ne bi tako govorili.
Dobrodošao Mladene

Dobrodošao Mladene

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
O dan te mili yebo, Faruk ostani !!!
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- NKBRATSTVOGR
- Kontakt:
Drug moj, i ja kad tako napišem, poltroni misle da sam Srbin.Amarinho je napisao/la: ↑22 jun 2023, 11:29Vico je sasvim korektan, vidi se po govoru i onaj interview dva sto je dao. Zna da prica, ima smisla sta govori a eto problem sto mi kao drustvo sa njim imamo nema veze sa fudbalom.
Eto recimo da mrzi Bosnu (a ne mrzi, mrznja je jaka rjiec koji k*ac ce me mrzit) OPET je njemu u interesu da bude uspjesan u svom poslu. Pa ko zna sta ce mo to donjet? Mozda Ceferin vidi njegov posao i dobije poziciju u UEFA-i, mozda klub X iz regije trazi sportskog direktora i dobije posao itd.
I ja sam znao mrzit firmu za koju radim ali opet zelim postici nesto. Dakle hajmo dalje i razmisljat normalno.
Ja bih realno pitao Selimbegovica koji je trenirao Jahn Regensburg par godina. Zna covjek njemacki, zna sa mladim igracima, zavrsio je skolu trenersku u drzavi gdje su i Klopp, Nagelsmann, Flick, Tedesco itd. Nije levat sigurno.
Ko se još kiti nacionalizmom, to što je Srbin ne znači da jr loš, ko što ni ja njih ne mrzim.
Ostavite se te glupe priče, da on sabotira nešto, logično da ga uspjeh zanima.
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕NK BRATSTVO🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🔵🌕🔵🌕🔵GRAČANICA🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🌕🔵🌕🔵🌕NK BRATSTVO🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🔵🌕🔵🌕🔵GRAČANICA🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕
-
- Kontakt:
Nije pitanje ko je bolji trener, jer su obojica petorazredni treneri, pitanje je cirkusa i javašluka koji se nastavlja dovođenjem likova sa kafanskimizdzezveubrazil je napisao/la: ↑22 jun 2023, 12:22Nije Amar sigurno gori trener od Faruka, Faruk je debeli nivo ispod svega što Premijer liga može ponuditi. Mislim, ne pozivam da nam Amar bude trener, ali Amar je inteligentan i namazan lik, jako inteligentan i namazan, ovaj mamlaz trenutni je glup kao fosna.
Ja bih svakako Selimbegovića ili nekog drugog mladog, a dobit ćemo Krstajića kao da gledam.
mentalitetom. Amar je za penzije, to je jasno ko dan.
Što se Krstajića tiče, on ima ugovor s Bugarima do '24 i morali bi ga otpustiti da nas preuzme.
A ako Krstajić kojeg Bugari de facto otpuste, dođe za selektora BiH, onda - Bošnjaci svi na Bilino Polje da ga podržite, jer za reprezentaciju se navija i kad je teško.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
- Kontakt:
Smeta mi sto je cetnik, a ne sto je iz Zenice. Lik javno kaze da su ratni zlocinci nepraverno osuđeni u Hagu
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ako stvarno dovedu ovoga i tribine još uvijek budu pune onda i ne zaslužujemo ništa bolje.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
- Kontakt:
Amaru kad kazes dobar dan, on prevrne ocima i odgovori "mozda je tebi dobar." Znaci, nevidjen ters i kontras, bez da ulazim u njegove trenerske ili druge kvalitete. Jednostavno, takav lik. Njemu da neko kaze stavi X igraca od pocetka, on bi ga iz inata za tribine zakucao.Horoz je napisao/la: ↑22 jun 2023, 13:41Nije pitanje ko je bolji trener, jer su obojica petorazredni treneri, pitanje je cirkusa i javašluka koji se nastavlja dovođenjem likova sa kafanskimizdzezveubrazil je napisao/la: ↑22 jun 2023, 12:22Nije Amar sigurno gori trener od Faruka, Faruk je debeli nivo ispod svega što Premijer liga može ponuditi. Mislim, ne pozivam da nam Amar bude trener, ali Amar je inteligentan i namazan lik, jako inteligentan i namazan, ovaj mamlaz trenutni je glup kao fosna.
Ja bih svakako Selimbegovića ili nekog drugog mladog, a dobit ćemo Krstajića kao da gledam.
mentalitetom. Amar je za penzije, to je jasno ko dan.
Što se Krstajića tiče, on ima ugovor s Bugarima do '24 i morali bi ga otpustiti da nas preuzme.
A ako Krstajić kojeg Bugari de facto otpuste, dođe za selektora BiH, onda - Bošnjaci svi na Bilino Polje da ga podržite, jer za reprezentaciju se navija i kad je teško.
Jesu u NSBiH svakakvi, ali ne pada im na pamet postaviti nekoga takvog profila. Realnost je da oni traze selektora koji nece talasati, koji ce klimati glavom, biti nagodan, i u najboljem slucaju praviti kompromise, u najgorem taliti se. Lijepo je sad gajiti nadu i naglabati o imenima, Bilic, Petkovic, ovaj onaj, ali nema od toga nista, da se ne lazemo. Problem je u savezu tj. politici, ostalo su samo posljedice.
1921
Uklapa se u profil Mladen. Nikakvi trenerski uspjesi, podoban, voli se taliti sa menadžerima. Ima potrebno iskustvo za našu repku. Welcome.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Goalgetter
- Kontakt:
I da nije Bosanac, sto je najvaznije.

Proslih 7 selektora: Jugosloven, Bugarin, Jugosloven, Hrvat, Jugosloven, Jugosloven, Hrvat
Plakat će se za Farukom, djece mi.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Čovjek koji je kazao “Juče prokleti Haag, danas VAR”
**** vam mrtve majke ko god da ga je predložio i aminovao
**** vam mrtve majke ko god da ga je predložio i aminovao
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Nema veze, bitno je da krezubi BHF skače na onu ..ko ne skače mrzi bosnu…
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."