Pa dok me je sabra drzala k'o glavnog za sportski segment, sve je i valjalo u klubu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa dok me je sabra drzala k'o glavnog za sportski segment, sve je i valjalo u klubu
Ima tu Celikovic sto je igro za Zelju proslu sezonu Mehanovic iz Borca visok jak u duelu morat ce Dupovac pripazit na njega cvrsto i agresivno Krpic takodjer igrac sa puno iskustva Nukic kapiten sto igra beka vise igra prema naprijed nego defanzivu voli dolazit do 16-ca i centarsut.
Da, ali Beqiraja ti ne mogu halalit.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jul 2021, 16:54Pa dok me je sabra drzala k'o glavnog za sportski segment, sve je i valjalo u klubu![]()
Ma nije napustio u Tuzli jeElCartel11 je napisao/la: ↑17 jul 2021, 17:01Ako je Doffo stvarno napustio Tuzlu, treba se raspitati i pokusati ga dovesti. Ono sto sam ga gledao lik je zvijerka, a moze pokriti vise pozicija u ofanzivi.
A yebigaNirton je napisao/la: ↑17 jul 2021, 16:59Da, ali Beqiraja ti ne mogu halalit.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jul 2021, 16:54Pa dok me je sabra drzala k'o glavnog za sportski segment, sve je i valjalo u klubu![]()
![]()
Lijepo vrijeme je bilo sto jest jest, a gledaj sad depresije godinu dana poslije.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jul 2021, 17:13A yebigaNirton je napisao/la: ↑17 jul 2021, 16:59Da, ali Beqiraja ti ne mogu halalit.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jul 2021, 16:54
Pa dok me je sabra drzala k'o glavnog za sportski segment, sve je i valjalo u klubu![]()
![]()
, isti izvor ko i za Tinu bio, sjecas se i sam kolika je euforija bila na forumu, zbog tog mi je zao sto se ne povezujemo sa jakim imenima, nema nista bolje nego kad se forum srusi kad raja navali pisati
Sta treba reci za Hajrovica tek? Leyla mi je yebala znanje
![]()
Polako. Nije bijeli dim bezveze postavljenNirton je napisao/la: ↑17 jul 2021, 17:15Lijepo vrijeme je bilo sto jest jest, a gledaj sad depresije godinu dana poslije.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jul 2021, 17:13A yebiga, isti izvor ko i za Tinu bio, sjecas se i sam kolika je euforija bila na forumu, zbog tog mi je zao sto se ne povezujemo sa jakim imenima, nema nista bolje nego kad se forum srusi kad raja navali pisati
![]()
![]()
Ako su igraci iz Afrike prosli probu mislim da je provokacija da se bijeli dim postavljaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jul 2021, 17:19Polako. Nije bijeli dim bezveze postavljenNirton je napisao/la: ↑17 jul 2021, 17:15Lijepo vrijeme je bilo sto jest jest, a gledaj sad depresije godinu dana poslije.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jul 2021, 17:13
A yebiga, isti izvor ko i za Tinu bio, sjecas se i sam kolika je euforija bila na forumu, zbog tog mi je zao sto se ne povezujemo sa jakim imenima, nema nista bolje nego kad se forum srusi kad raja navali pisati
![]()
![]()
![]()
![]()
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jul 2021, 17:19Polako. Nije bijeli dim bezveze postavljenNirton je napisao/la: ↑17 jul 2021, 17:15Lijepo vrijeme je bilo sto jest jest, a gledaj sad depresije godinu dana poslije.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jul 2021, 17:13
A yebiga, isti izvor ko i za Tinu bio, sjecas se i sam kolika je euforija bila na forumu, zbog tog mi je zao sto se ne povezujemo sa jakim imenima, nema nista bolje nego kad se forum srusi kad raja navali pisati
![]()
![]()
![]()
![]()
Nije GiS kriv za Beqiraja nista. Bili smo z pregovorima sa njim.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jul 2021, 17:13A yebigaNirton je napisao/la: ↑17 jul 2021, 16:59Da, ali Beqiraja ti ne mogu halalit.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jul 2021, 16:54
Pa dok me je sabra drzala k'o glavnog za sportski segment, sve je i valjalo u klubu![]()
![]()
, isti izvor ko i za Tinu bio, sjecas se i sam kolika je euforija bila na forumu, zbog tog mi je zao sto se ne povezujemo sa jakim imenima, nema nista bolje nego kad se forum srusi kad raja navali pisati
![]()
Taman, da se svi ti uslovi ispune brate kakvo crno pisanje ligeNajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 jul 2021, 17:17Joj kad bi nekako zavrsili Burica
Nagovorili Mehanovica
I da bar jedan taj Afrikanac ispuni uslove
I da se isplate plate
Ma kakvo bi to pišanje po ligi bilo,ono 2018/2019 i Septembar-Decembar 2020
Ma to je nista sta bi ovo bilo![]()
Ali lijepo je mastati![]()
Neko napisao neki dan da su legle im plate za februar i mart,nadam se da je istina
Moliti Boga da nadju zajednicki jezik. Strasan golman za nasu ligu.Burberry46 je napisao/la: ↑17 jul 2021, 17:31Kasum sjedio sa Buricem, da li ce se dogovoriti ne znam
Za cenera si ovo dobro napisao, imas pozdrave od Sabre i KasumaElCartel11 je napisao/la: ↑17 jul 2021, 17:30Nije GiS kriv za Beqiraja nista. Bili smo z pregovorima sa njim.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jul 2021, 17:13A yebiga, isti izvor ko i za Tinu bio, sjecas se i sam kolika je euforija bila na forumu, zbog tog mi je zao sto se ne povezujemo sa jakim imenima, nema nista bolje nego kad se forum srusi kad raja navali pisati
![]()
Druga stvar bi bila, da je on lupao to ime a niko tog Beqiraja ne bi recimo ni pozvao![]()
26 maj 2020Nego imam ja jedan info,mogao bi nam se vratiti akademac nekadasnji.. Dal Varesanovic,igra za U-23 Liverpool a presao je iz Sarajeva u Liverpool za 100 hiljada maraka.
Trenutno je Buric u Zenici trenira sa Čelikom da održi formu tako daElCartel11 je napisao/la: ↑17 jul 2021, 17:34Moliti Boga da nadju zajednicki jezik. Strasan golman za nasu ligu.Burberry46 je napisao/la: ↑17 jul 2021, 17:31Kasum sjedio sa Buricem, da li ce se dogovoriti ne znam