Pola baklje, bogami!
Za više para žene djecu čuvaju...
Nije Osimu. Ima Amaw kamatu
Mi idemo put Zenice a vi putem Čelika sretno svakomesvrakino1921 je napisao/la: ↑29 dec 2020, 17:06Mi idemo manje prohodnim putevima
A ne utabanim stazama
Ovi se fakat ufurali da su migranti
Kad bolidi iduce ljeto krenu za Zenicu da igraju Europu rijekom Bosnom i to u onim kayacima sa veslima
Kao u fazonu
Mi plovimo do Zenice
Necemo autoputem
Svasta
Ortodoksna je laz da kone nemaju para...svrakino1921 je napisao/la: ↑29 dec 2020, 17:06Mi idemo manje prohodnim putevima
A ne utabanim stazama
Kad bolidi iduce ljeto krenu za Zenicu da igraju Europu rijekom Bosnom i to u onim kayacima sa veslima
Kao u fazonu
Mi plovimo do Zenice
Necemo autoputem
Svasta
I gradonacelnik Zagreba kad ide na sluzbeni put napravi sebi sendvic kod kuce da ima sta jest na putuVanja8 je napisao/la: ↑30 dec 2020, 08:01Ortodoksna je laz da kone nemaju para...svrakino1921 je napisao/la: ↑29 dec 2020, 17:06Mi idemo manje prohodnim putevima
A ne utabanim stazama
Kao u fazonu
Mi plovimo do Zenice
Necemo autoputem
Svasta
Ko na današnje vrijeme ide na janjetinu u Izrael i to dva puta u roku od 10 dana i jos avionom...
Sta je vama,kad pop ima masla on i gujicu maze..
I zaraditi 3 milke koje ce biti oporezovane i placen porez ici u budzet drzave,za razliku od nekih kome grad iz budzeta mora platiti sve troškove za drugo putovanje i rekreaciju po Haifisvrakino1921 je napisao/la: ↑30 dec 2020, 08:25I gradonacelnik Zagreba kad ide na sluzbeni put napravi sebi sendvic kod kuce da ima sta jest na putuVanja8 je napisao/la: ↑30 dec 2020, 08:01Ortodoksna je laz da kone nemaju para...svrakino1921 je napisao/la: ↑29 dec 2020, 17:06Mi idemo manje prohodnim putevima
A ne utabanim stazama
Kao u fazonu
Mi plovimo do Zenice
Necemo autoputem
Svasta
Ko na današnje vrijeme ide na janjetinu u Izrael i to dva puta u roku od 10 dana i jos avionom...
Sta je vama,kad pop ima masla on i gujicu maze..
Najlakse je iz buđeta uzet 50 000 i kurchit se po Zenici
Zaradili smo i miVanja8 je napisao/la: ↑30 dec 2020, 08:32I zaraditi 3 milke koje ce biti oporezovane i placen porez ici u budzet drzave,za razliku od nekih kome grad iz budzeta mora platiti sve troškove za drugo putovanje i rekreaciju po Haifisvrakino1921 je napisao/la: ↑30 dec 2020, 08:25I gradonacelnik Zagreba kad ide na sluzbeni put napravi sebi sendvic kod kuce da ima sta jest na putu
Najlakse je iz buđeta uzet 50 000 i kurchit se po Zenici
Nije Savez, vec grad Sarajevo...svrakino1921 je napisao/la: ↑30 dec 2020, 08:53Zaradili smo i miVanja8 je napisao/la: ↑30 dec 2020, 08:32I zaraditi 3 milke koje ce biti oporezovane i placen porez ici u budzet drzave,za razliku od nekih kome grad iz budzeta mora platiti sve troškove za drugo putovanje i rekreaciju po Haifisvrakino1921 je napisao/la: ↑30 dec 2020, 08:25
I gradonacelnik Zagreba kad ide na sluzbeni put napravi sebi sendvic kod kuce da ima sta jest na putu
Najlakse je iz buđeta uzet 50 000 i kurchit se po Zenici![]()
240 000€
Cekaj zar nam nije Savez posudio za drugo putovanje![]()
A za te 3 milke cemo da vidimo sta ce rec Vijetnamac
Polako
![]()
![]()
Vanja8 je napisao/la: ↑30 dec 2020, 08:56Nije Savez, vec grad Sarajevo...svrakino1921 je napisao/la: ↑30 dec 2020, 08:53Zaradili smo i mi![]()
240 000€
Cekaj zar nam nije Savez posudio za drugo putovanje![]()
A za te 3 milke cemo da vidimo sta ce rec Vijetnamac
Polako
![]()
![]()
Cuj sta ce reci, covjek ulaze u klub i kako god okrenes isto je...
Znaci izjednacili su nas rekord neporazenosti u kalendarskoj godini
Nase price i sva furanja, smaraju ih vec godinama
GOLEM SI DUZNIKsvrakino1921 je napisao/la: ↑29 dec 2020, 09:36Dosle ponude u klub
Frane-Rusija
Ivan-Malezija
GOLEM SI ZELJO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.