Malom pamet u glavu i svoj posao, istinia ce kad tad izaci na vidjelo.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
To oni pisu s razlogom, jer zajedničkim snagama žele da proguraju onog iz Rubina likaLlullSergio je napisao/la: ↑09 nov 2020, 23:13Joj cirkusa![]()
Ja da sam na mjestu ovog malog ako postoji ikakva šansa bi otisao molit Švede da se vratim nazad,a babu nabio nogom u guzicu. Ne znaš ko je ludji, ovaj savez što pise službene objave na osnovu članka sa sportsport.ba ili ovaj ludi ćaća.
Koji je taj ?legenda reala je napisao/la: ↑10 nov 2020, 00:24To oni pisu s razlogom, jer zajedničkim snagama žele da proguraju onog iz Rubina likaLlullSergio je napisao/la: ↑09 nov 2020, 23:13Joj cirkusa![]()
Ja da sam na mjestu ovog malog ako postoji ikakva šansa bi otisao molit Švede da se vratim nazad,a babu nabio nogom u guzicu. Ne znaš ko je ludji, ovaj savez što pise službene objave na osnovu članka sa sportsport.ba ili ovaj ludi ćaća.
Opa jel to novootkriveni reprezentativac u rubinulegenda reala je napisao/la: ↑10 nov 2020, 00:24To oni pisu s razlogom, jer zajedničkim snagama žele da proguraju onog iz Rubina likaLlullSergio je napisao/la: ↑09 nov 2020, 23:13Joj cirkusa![]()
ma neki onaj hrvat stoperLlullSergio je napisao/la: ↑10 nov 2020, 00:38Koji je taj ?legenda reala je napisao/la: ↑10 nov 2020, 00:24To oni pisu s razlogom, jer zajedničkim snagama žele da proguraju onog iz Rubina likaLlullSergio je napisao/la: ↑09 nov 2020, 23:13Joj cirkusa![]()
Ja da sam na mjestu ovog malog ako postoji ikakva šansa bi otisao molit Švede da se vratim nazad,a babu nabio nogom u guzicu. Ne znaš ko je ludji, ovaj savez što pise službene objave na osnovu članka sa sportsport.ba ili ovaj ludi ćaća.![]()
Treba isto stupiti sa stranim novinarima u kontakt. Ja koliko znam na presice kad se igra u gostima kriminalci nemogu odrediti ko ima pristup presici. A po fifa/uefa pravilima moraju prisustovati presici. I onda da ti novinari postavljaju pitanje koja bh novinarski klosari nesmiju postaviti. Il da recimo nasi ljudi sto zive u tim drzavama se prijave na presice i postave pitanja. Sigurno ima nasi novinara po cijeloj evropi koji nisu u talu sa ovom bagrom. Nije puno ali barem malo ostroje prema gamadi. A ne samo pitanja o atmosferi.ReX je napisao/la: ↑10 nov 2020, 11:05Sve i jedna medija u svedskoj prenjela vijest sa stranice saveza.. kakav pritisak stvorise djetetu bezveze, a znaju lijepo kakva je hajka bila na njega zbog oca prije par dana. Sramotno.![]()
![]()
Nijednog momka ne treba kriviti sto igra za druge reprezentacije.. umjesto da budu ponosni sto smo dobili dva super pojacanja oni nasli da omalazavaju jednog od njih na ovakav nacin.
Treba dici neki dron preko Koseva i Grbavice sa SAVEZ NAPOLJE! Sluge politike! A isto vazi za kvazi novinare.
Tako je druže,treba ga izbaciti iz reprezentacije.belosevic28 je napisao/la: ↑10 nov 2020, 12:44Tako je @adal.
Treba ovu temu izbrisati. Futa se htjela prodati preko repke i sad okrenuo ledja kad je tesko.
Fuj, ubleha !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.