Velež vs Zrinjski
-
- Kontakt:
Re: Velež vs Zrinjski
Pa zadnjih 6-7 dana radimo grafite po bulevaru do zore i "nudimo" vam se, a vi sabahile upadate i bijete se sa stolicama i stolovima 

#musvdg
- invincible1921
- Kontakt:
Al "oni" ce nekom reci da nije Mostarac, gledaj molim te znamenitosti "njihovog" Mostara i sta je Mostar za njih

=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Cim su oni stavili "hrvatski" u ime kluba, jasno ti je kakva je to ideologija. Zbog toga i propadaju.
kuknjavaBajramovic1999 je napisao/la: ↑08 avg 2020, 12:05Cim su oni stavili "hrvatski" u ime kluba, jasno ti je kakva je to ideologija. Zbog toga i propadaju.
HŠKZ
Mogu glumiti ndh omladinu, mogu glumiti zagrebacke i splitske kerove i kujice, ali jerane ove glave ne mogu izbrisati... sumnjam da postoji kakva plastika za ovo....
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
-
- Kontakt:
Evo ovaj lik u rozom sorcu npr. Sta vi mislite cime se on bavi u zivotu, donosi li neku korist drustvu?
@Herero ti si mozda zapeo u 18. stoljecu pa ti nije cudno da se klubovima daje nacionalna odrednica.
Zamisli Njemacki klub Bayern Munchen

@Herero ti si mozda zapeo u 18. stoljecu pa ti nije cudno da se klubovima daje nacionalna odrednica.
Zamisli Njemacki klub Bayern Munchen

-
- Kontakt:
Ma glup je on ne moze nista skontat osim akcije u 7 ujutro kad nema nikog u graduBajramovic1999 je napisao/la: ↑08 avg 2020, 12:09Evo ovaj lik u rozom sorcu npr. Sta vi mislite cime se on bavi u zivotu, donosi li neku korist drustvu?![]()
Zamisli Njemacki klub Bayern Munchen![]()
- invincible1921
- Kontakt:
Sve ima svojeBajramovic1999 je napisao/la: ↑08 avg 2020, 12:09Evo ovaj lik u rozom sorcu npr. Sta vi mislite cime se on bavi u zivotu, donosi li neku korist drustvu?![]()
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Dobro, to je karakteristika manjina, da oznacavaju sto je njihovo. Nije tako samo u BiH. Imas i po Njemackoj turske klubove
Sta kaze i pepeljara mora biti Hrvatskainvincible1921 je napisao/la: ↑08 avg 2020, 12:12Sve ima svojeBajramovic1999 je napisao/la: ↑08 avg 2020, 12:09Evo ovaj lik u rozom sorcu npr. Sta vi mislite cime se on bavi u zivotu, donosi li neku korist drustvu?![]()

Zadojeni škutori!
-
- Kontakt:
Utoke Mostar 94
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Pisu Mostar, usnuli Vatikan... J... o im on m... r.invincible1921 je napisao/la: ↑08 avg 2020, 12:00Al "oni" ce nekom reci da nije Mostarac, gledaj molim te znamenitosti "njihovog" Mostara i sta je Mostar za njih![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Uznemira bošnjačka javnost diljem Bosne a i Hercegovine, na babin rođendan
HŠKZ
Udarila ga stolica prva, on samo vratio1922VFC1981 je napisao/la: ↑08 avg 2020, 11:59Pa zadnjih 6-7 dana radimo grafite po bulevaru do zore i "nudimo" vam se, a vi sabahile upadate i bijete se sa stolicama i stolovima![]()
- tutankamon1905
- Kontakt:
Sto si nervozan danas?Steven11 je napisao/la: ↑08 avg 2020, 12:38Pisu Mostar, usnuli Vatikan... J... o im on m... r.invincible1921 je napisao/la: ↑08 avg 2020, 12:00Al "oni" ce nekom reci da nije Mostarac, gledaj molim te znamenitosti "njihovog" Mostara i sta je Mostar za njih![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Skinuo si povodac? Zna li ti master za to?tutankamon1905 je napisao/la: ↑08 avg 2020, 12:56Sto si nervozan danas?Steven11 je napisao/la: ↑08 avg 2020, 12:38Pisu Mostar, usnuli Vatikan... J... o im on m... r.invincible1921 je napisao/la: ↑08 avg 2020, 12:00Al "oni" ce nekom reci da nije Mostarac, gledaj molim te znamenitosti "njihovog" Mostara i sta je Mostar za njih![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Meni je jako žao što 25 godina nakon rata oko toliko glupih tema se raspravlja, općenito svijest sva 3 naroda u BiH je na tako niskom nivou da je izuzetno lako manipulirati masama. Zdravo rivalstvo je potrebno i Veležu i Zrinjskom, borba za ulazak u neko europsko takmičenje, poboljšanje infrastrukture... pa može valjda i Zrinjski malo urediti stadion na kojem igra.
Danas sam svim srcem uz Velež, ali najveća mi je želja da sve prođe u najboljem redu. Neka bolji uzme sva 3 boda.
Danas sam svim srcem uz Velež, ali najveća mi je želja da sve prođe u najboljem redu. Neka bolji uzme sva 3 boda.

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- ArtVandelay
- Kontakt:
Bagra madarska.
Treba ih drugi put sacekati i lijepo "ispratiti" da im nikada vise takvo nesto ne padne na pamet.
Treba ih drugi put sacekati i lijepo "ispratiti" da im nikada vise takvo nesto ne padne na pamet.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
- tutankamon1905
- Kontakt:
Keru krezubi, danas ti i Sarajevo igra. Malo se i na svojoj temi aktiviraj kad su ti vec dali pristup internetu. Ne trosi vrijeme samo ovde