HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski Mostar
Večeras od 19h će se dijeliti besplatne ulaznice za utakmicu uz popratne rekvizite....
Ulaznice možete dobiti na štandovima na rondou, ispred projektanta, ispred mostarke, kod spajalice...
Ulaznice možete dobiti na štandovima na rondou, ispred projektanta, ispred mostarke, kod spajalice...
Ajde cestitajte ljudima na tituli barem se toliko moze a jeli regularna ili nije to samo ptice na grani znaju uglavnom regularna je koliko i titule modrice sarajeva sirokog itd itd.
Cestitam u svoje ime!
Cestitam u svoje ime!
FK Sarajevo
U magazinu Zrinjski info otkrivene nove pojedinosti o surašnjoj utakmici.
2 padobranca skaču iz aviona na teren malo prije utakmice,jedan nosi zastavu Zrinjskoga,drugi loptu s kojom će se igrati.
Svi pjevači na proslavi nastupaju besplatno.
2 padobranca skaču iz aviona na teren malo prije utakmice,jedan nosi zastavu Zrinjskoga,drugi loptu s kojom će se igrati.
Svi pjevači na proslavi nastupaju besplatno.
Evo mene ljudovi bio sam u Splitu ovih dana, uglavnom jedva čekam včrs ipak je piće đabe hehehe
GORI BRATE

GORI BRATE
Meni Đurđa ukrest ne more moje baklje, dimne i topovske. Za unit triba imat tehniku, palit cemo Pirotehniku.
http://www.youtube.com/watch?v=3JbGfmb8 ... r_embedded
Oko 10.000 ljudi bilo.
Još jednom čestitam na zasluženoj tituli i dobro nas predstavite u Europi.
Uživajte noćas.
Oko 10.000 ljudi bilo.
Još jednom čestitam na zasluženoj tituli i dobro nas predstavite u Europi.
Uživajte noćas.
- Komunikacija
- Kontakt:
Malo atmosfere poslje utakmice
Sampioni!!!

Sampioni!!!
San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar
Čestitam na proslavi. Golemo, ništa nije bilo u gradu, a sve pjano na obe strane. Taman, ko da idemo naprijed hehehe. I za kraj ovog prvenstva, jedna lokalna ciganskomostarska.......
MAŠI KU RCU NOVINAMA, OSTA VELEŽ!!!
Hehehehe, pozdrav
Hehehehe, pozdrav
- Komunikacija
- Kontakt:
Ma zajebli se ,mahali Slobodnom Bosnom umjesto Vecernjakom.carina je napisao/la:Čestitam na proslavi. Golemo, ništa nije bilo u gradu, a sve pjano na obe strane. Taman, ko da idemo naprijed hehehe. I za kraj ovog prvenstva, jedna lokalna ciganskomostarska.......
Hehehehe, pozdrav

- Komunikacija
- Kontakt:
A sramota je za ovaj Sportsport ba nigdje clanka o prvaku bih i o proslavi,nigdje ni slike,vise se pise o naslovo tamo nekog nacistickog kluba iz njemacke s kojim imam veze koliko i s turskom 
NITKO NAS NE VOLI **** NAS ZABOLI

IMALI MAMURLUKA ??????????
Samo da vam kažem bio sam na proslavi Zrinjskog što znači da sam se 100x bolje od vas proveo
.
Svaka čast Malter egu i Sivom Domu koji kraljevi
Ban je kralj !!!!
Čestitam igračima Zrinjskog na ZASLUŽENOJ tituli ! a ljubomorci mogu da ga duvaju

Samo da vam kažem bio sam na proslavi Zrinjskog što znači da sam se 100x bolje od vas proveo

Svaka čast Malter egu i Sivom Domu koji kraljevi

Ban je kralj !!!!
Čestitam igračima Zrinjskog na ZASLUŽENOJ tituli ! a ljubomorci mogu da ga duvaju

Meni Đurđa ukrest ne more moje baklje, dimne i topovske. Za unit triba imat tehniku, palit cemo Pirotehniku.
@Komunikacija
Bola ne sekiraj se,ima ko pisat o nama, samo jako!
Evo malo slika sa utakmice i proslave :

Krešimir Kordić -dobitnik trofeja Filip Šunjić "Pipa"

Bola ne sekiraj se,ima ko pisat o nama, samo jako!
U okviru županijske lige predpioniri i pioniri dočekat će danas svoje vršnjake iz Gošk-a. Predpioniri igraju u 17 sati, dok će pioniri istrčati na travnjak sat kasnije. Ukoliko naši pioniri pobjede kolo prije kraja županijske lige osvojit će naslov najboljih.
Evo malo slika sa utakmice i proslave :

Krešimir Kordić -dobitnik trofeja Filip Šunjić "Pipa"

evo ti malo vijesti sa ostalih portala, i to od vaših navijača....Komunikacija je napisao/la:A sramota je za ovaj Sportsport ba nigdje clanka o prvaku bih i o proslavi,nigdje ni slike,vise se pise o naslovo tamo nekog nacistickog kluba iz njemacke s kojim imam veze koliko i s turskom
napisao Normalni navijac Zrinje, Svibanj 24, 2009
Za sve one koji su sinoc zalutali u Mostar !! U nasem klubu igraju i Srbi i Bosnjaci i ono skandiranje na pozivanje ubijanja istih me zgrozilo !! Ma mars u tri PM,vracajte se u svoja sela,samo nam probleme donosite ! Sramota !! Pa ce normalni navijaci Zrinjskog na nekom gostovanju snositi posljedice radi ovih seljaka ! Odj**ite !!!
...
napisao Ultras Dum, Svibanj 24, 2009
pa ono je sramota sinoc bila , ja sam se najezio i bilo mi je neprijatno kada su poceli masovno pjevati ˝ubi S...a i ubi b...u˝
bilo mi je neprijatno zbog Srba i Bosnjaka koji igraju u Zrinjskom i koji su stajali tu i blijedo posmatrali ..
nismo normalni ljudi ...kako da ocekujemo da iducu sezonu Djuric,Zizovic , Selimovic i ostali igraju za nas kad im to pjevamo ..
nidje veze ..fuj ..kako im je bilo mogu mislit ..
Bolje da vam ja napišem to, nego sportsport.ba.....
e **** kralju da si bio vidio bi da nije bilo toga...ali na svoju nesreću nisi
najlakše je po tim smješnim portalima potpisat se u ime druge grupe i pisat gluposti,al eto ti još gluplji što vjeruješ u to
davno je to u nas iskorijenjeno,ja neznam kad sam zadnji put čuo da se to pjeva,jbg pojedinaca će uviek biti!

najlakše je po tim smješnim portalima potpisat se u ime druge grupe i pisat gluposti,al eto ti još gluplji što vjeruješ u to

Rekoh sebi voljet nikad neću,ali brate sad bi i život dao za to.Nebi žalio sekundu.ŽIVOT SVOJ ZA GRB TVOJ! UM DO GROBA.....
- Komunikacija
- Kontakt:
ajde provokatoru da ti kulturno kazem **** miki maus,te izjave sto si prepisao su sa bljesak info komentara poslje slavlja ,a svi znamo tko se tu ubacuje na hrvatski portal,zavidni bosnjaci s istocne strane.vfc1922 je napisao/la:evo ti malo vijesti sa ostalih portala, i to od vaših navijača....Komunikacija je napisao/la:A sramota je za ovaj Sportsport ba nigdje clanka o prvaku bih i o proslavi,nigdje ni slike,vise se pise o naslovo tamo nekog nacistickog kluba iz njemacke s kojim imam veze koliko i s turskom
napisao Normalni navijac Zrinje, Svibanj 24, 2009
Za sve one koji su sinoc zalutali u Mostar !! U nasem klubu igraju i Srbi i Bosnjaci i ono skandiranje na pozivanje ubijanja istih me zgrozilo !! Ma mars u tri PM,vracajte se u svoja sela,samo nam probleme donosite ! Sramota !! Pa ce normalni navijaci Zrinjskog na nekom gostovanju snositi posljedice radi ovih seljaka ! Odj**ite !!!
...
napisao Ultras Dum, Svibanj 24, 2009
pa ono je sramota sinoc bila , ja sam se najezio i bilo mi je neprijatno kada su poceli masovno pjevati ˝ubi S...a i ubi b...u˝
bilo mi je neprijatno zbog Srba i Bosnjaka koji igraju u Zrinjskom i koji su stajali tu i blijedo posmatrali ..
nismo normalni ljudi ...kako da ocekujemo da iducu sezonu Djuric,Zizovic , Selimovic i ostali igraju za nas kad im to pjevamo ..
nidje veze ..fuj ..kako im je bilo mogu mislit ..
Bolje da vam ja napišem to, nego sportsport.ba.....
Haaha. Nevjerovatno. Volio bi, vjeruj mi, više nego ti da je to istina. Znači, nije istina ni da je Marjan Ban zbog toga htio prekinut koncert?
- Komunikacija
- Kontakt:
Provokatoru iz manjeg dijela grada,tj zaostalogvfc1922 je napisao/la:Haaha. Nevjerovatno. Volio bi, vjeruj mi, više nego ti da je to istina. Znači, nije istina ni da je Marjan Ban zbog toga htio prekinut koncert?

- Stone Island
- Kontakt:
Džaba vam sve titulu ovog svijeta...Komunikacija je napisao/la:Provokatoru iz manjeg dijela grada,tj zaostalogvfc1922 je napisao/la:Haaha. Nevjerovatno. Volio bi, vjeruj mi, više nego ti da je to istina. Znači, nije istina ni da je Marjan Ban zbog toga htio prekinut koncert?,jesi bio na proslavi,da si bio vidio bi,Ban je htio da se prekine zbog tog sto je jedna budala bacila baklju na binu i umalo mu oprema nije otisla kvragu,kako je u vas bilo na proslavi ,cujem Mostar sevdah reunion pjevao,bilo vas 300,vise puta ponavljali pjesmu Cudna jada od veleza kluba,sve od lani pa evo do sada...
vfc1922,prestani bola,vidiš da jedva čeka da se prepucava !
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Cestitam Zrinjskom na tituli i ljepo nas predstavite u Evropi a po onome sto sam vidio necete nas predstaviti nego HRVATE.... SRAMOTA!!!
A C A B !
- Komunikacija
- Kontakt:
Ima ona pjesma..Branit cemo ono sto je nase,hercegovci nikog se ne plase ...tako ni ovih provokatora na temi HSK Zrinjski,moram cinjenicama covjeku objasnit sto je bilo,on uze par komentara od bosnjaka sa bljeska info i sad pametuje ,bola idi i slavi opstanak u ovoj sugavoj ligi,a za evropu,predstavit cemo sebe ,koliko mozemo toliko cemo i uciniti,znamo da su nam sanse minimalne zato jer je bh nogomet sranje bio i ostao al eto barem imamo tu jednu,dvije evropske utakmice cisto radi razonode da ne gledamo uvjek amatere orasje,posusje,slobode,veleza,modrice i leotara.
A ovaj sto pise predstavljat cete hrvate,pa pola bih vise prati uspjehe nacistickog wolfsburga nego VASEG I NASEG bh Zrinjskog.Aj ohladi malo.
A ovaj sto pise predstavljat cete hrvate,pa pola bih vise prati uspjehe nacistickog wolfsburga nego VASEG I NASEG bh Zrinjskog.Aj ohladi malo.
e jesi i glup majko mila...Emir_ZENICA je napisao/la:Cestitam Zrinjskom na tituli i ljepo nas predstavite u Evropi a po onome sto sam vidio necete nas predstaviti nego HRVATE.... SRAMOTA!!!

Volimo Čelik i oči nam se cakle !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.