Ako Vanmarcke danas ne pobjedi nece nikad.

Sky

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Nikad bolji Rubaix nisam gledao, cak bolji i od onog kada je VanSummeren pobjedioMig_Mig je napisao/la:Oh danas spektakularna trka, ono kad sudbina odredi tu pobjedu, nista te ne moze sprijeciti da je uzmes ! Svaka cast
Tačno komentator već spektakularnu trku, napravi još ugodnijom za praćenje.Mig_Mig je napisao/la:Savrsen, jos ga je zacinio komentator sa ES, frajer u ekstaziLudnica..
Kakve su tvoje prognoze za srijedu?MElloo je napisao/la:Mogu reci da mi je drago sto je uzeo Enrico ovo zbog ekipe i smrtnog slucaja koji ih je zadesio.
RIP Antoine Demoitie![]()
Dok se svi favoriti gledaju Gasparoto i Valgren otisli fino.
Orica ima Gerransa i Matthewsa i umjesto da pomazu jedan drugom oni se trkaju protiv i izgubise trku.
Sad u srijedu Flleche Wallone i surovi Mur de Huy
hehehe,ja sam svoj račun otvorio radi bicilkla(čitao sam vas stalno i bilo mi je jako drago da vidim da ima još pasionirani pratitelja biciklizma)počeo sam da pratim biciklizam u vrijeme Pantanija i Ullricha negdje krajem 90-ti,uskoro je Giro i nadam se da će se ova tema dobranoMig_Mig je napisao/la:BranimirKoji si ti ono ? tacno cu pomislti da ti je Duke nesto u rodu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.