makar mozes ostaviti komentar. mene su blokiraliwobly92 je napisao/la:Oj likova HAHAHAHAHAHA
zašto brišu komentare?!?!?!

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
makar mozes ostaviti komentar. mene su blokiraliwobly92 je napisao/la:Oj likova HAHAHAHAHAHA
zašto brišu komentare?!?!?!
bar znas u vezi dugovanja, osim ako se ne pojave i neka nova...pinoglavi je napisao/la:Po mom misljenju ovo i jeste maksimum informacija sto bi trebale ici u javnost sto se tice te transparentnosti. Koliko imamo u klubskoj kasi, koliko svaki mjesec dajemo na plate i sl. ne bi volio da ide u javnost.
Pojaviti ce ih se jos vjerovatno ali toga je sve manje i manje, vecinu je Azmir rijesio, ovo su neki dugovi koji su ostali i poslije njega, i ako ovako nastave bi za 1-2god dosli u situaciju da nemas dugova od prije, pored reprograma koji se isplacuje, osim ako se ne naprave noviSariel je napisao/la:bar znas u vezi dugovanja, osim ako se ne pojave i neka nova...pinoglavi je napisao/la:Po mom misljenju ovo i jeste maksimum informacija sto bi trebale ici u javnost sto se tice te transparentnosti. Koliko imamo u klubskoj kasi, koliko svaki mjesec dajemo na plate i sl. ne bi volio da ide u javnost.![]()
jos nesto transa je cca 23k,a od grada dobijaju 50k...
pa **** trunje dajte 28 i zavrsite s tim...![]()
MI SMO FUKARE IZ TUZLE!![]()
A SVE OVI RESTORANI JASNO JE KO DAN tuga bratepinoglavi je napisao/la:Jbt valjalo je znati nabrati 10 milja duga Zlatniku