Silkoni je napisao/la:Ima li gdje horadanje od juce sa tekme![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
Valjda cebiti vise minuta uskoro..Vako kad covjek gleda po tribine ne navija ako si vec otisao onda skaci i deri se 

- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Sjecam se je..no je skakat' i navijat' 2 sata, i vise.O putu da i ne govorim, bilo je ovdje i starije raje, za to treba imati puno snage i energije.
Evo još nekoliko kraćih:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
P. S.
Sedmica će biti baš kišna, ništa od neke prevelike posjete.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
P. S.
Sedmica će biti baš kišna, ništa od neke prevelike posjete.
Zadnja izmjena: High, dana/u 01 mar 2015, 13:18, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
jel 100% to da se igra u 17 sati protiv Borca?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
DaKaunas je napisao/la:jel 100% to da se igra u 17 sati protiv Borca?
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
-
- Kontakt:
protiv borca ocekujem sigurno 5-6 hiljada a ako bude lijepo vrijeme bit ce 10 000
.poslije ove utamice s zvijezdom potpuno sam miran fizicki smo mocni ,borbeni ,velik broj kvalitetni igraca ,sjajnog strucnjaka na klupi ,dobru atmosferu u klubu ,podrsku publike tako da nam je sve potaman
samo utakmicu po utakmicu i do titule 

ajd @vedatore baci snimak tekme da se igramo
Gledao sam juce tekmu ali je stream toliko stopao da bi najradije pogledao jos jednom u miru tekmu.
Raduju sva ova desavanja oko Sarajeva,i nadam se da ce repka konacno dobiti bazu iz koje ce moci crpiti igrace za buducnost.Vec sad su tu Cimirot,Duljevic,Radovac,i jos par pojedinaca koji imaju sve predispozicije da postanu odlicni fudbaleri.
Uprava vam je vrhunska,ekipu ste slozili pravu masineriju za nase prostore,sponzori premocnim..Ako se ostali timovi u drzavi ne trznu na vrijeme,postoji mogucnost da ce Sarajevo preuzeti toliku primat u drzavi da ce biti nesto kao Crvena Zvezda u Srbiji sto se tice navijaca sirom BiH..ljudi su zeljni uspjeha i dobrih rezultata i hoce da se idenfikuju sa nekom uspjesnom pricom a Sarajevo je to svakim danom sve vise i vise..
Puno srece u nastavku prvenstva i iskreno se nadam da ce klub u buducnosti opet da vrati ljiljane na dres.

Gledao sam juce tekmu ali je stream toliko stopao da bi najradije pogledao jos jednom u miru tekmu.
Raduju sva ova desavanja oko Sarajeva,i nadam se da ce repka konacno dobiti bazu iz koje ce moci crpiti igrace za buducnost.Vec sad su tu Cimirot,Duljevic,Radovac,i jos par pojedinaca koji imaju sve predispozicije da postanu odlicni fudbaleri.
Uprava vam je vrhunska,ekipu ste slozili pravu masineriju za nase prostore,sponzori premocnim..Ako se ostali timovi u drzavi ne trznu na vrijeme,postoji mogucnost da ce Sarajevo preuzeti toliku primat u drzavi da ce biti nesto kao Crvena Zvezda u Srbiji sto se tice navijaca sirom BiH..ljudi su zeljni uspjeha i dobrih rezultata i hoce da se idenfikuju sa nekom uspjesnom pricom a Sarajevo je to svakim danom sve vise i vise..
Puno srece u nastavku prvenstva i iskreno se nadam da ce klub u buducnosti opet da vrati ljiljane na dres.

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
- _forzamilan_
- Kontakt:
by _forzamilan_ on 13 Sep 2014, 00:16_forzamilan_ je napisao/la:Iznenadio sam se kada sam čuo da će Benko preći u Sarajevo. Malo mi čudno da će kalibar takvog igrača igrati na našim pašnjacima. Šta reći za Leona, momak je mašinerija. Najbolji strijelac HNL-a i definitivno će sada biti ako ne najbolji igrač lige onda definitivno najbolji napadač lige. Za Bilbiju je Shevchenko. Mada sam načuo da je dok je bio u Rijeci znao praviti probleme u svlačionici i da je zato otišao iz kluba ali vidjet ćemo kako će to izgledati. Kako god ovo je ogromno pojačanje za Sarajevo i ako se ne desi nešto nepredviđeno očekujem da Benko s lakoćom bude naj strijelac ove sezone.

Samo nemojte se puno uzdizati treba ponizan biti i ne biti bahat.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
I pored teškog terena u Gradačcu, mi sad u subotu protiv Borca zbog širine igrackog kadra necemo ni osjetiti umor.Sad protiv Zvijeze nisu igrali igraci,koji su u prvom dijelu sezone ,ima li gotovo najvise nastupa(Radovac,Stojcev,Cimirot,Okic,Velkoski).I bez ovih ekstra igraca, smo bez puno problema uzeli tri boda.
Protiv Borca se nadam povratku Radovca i Cimija,pa i Velkoskog.Mislim da ce Rustemović odmarati koji je jak u defanzivi,jer sunjam da ce Borac pokušavati previše ugrožavati naš gol.Mislim da ce Kodro sad više postaviti ofanzivni taktiku na Kosevu sa Benkom i Velkoskim (Bekic ce na klupu)
Jedva cekam subotu i utakmicu protiv Borca,da vidim kako melje bosanki Bajern.
Protiv Borca se nadam povratku Radovca i Cimija,pa i Velkoskog.Mislim da ce Rustemović odmarati koji je jak u defanzivi,jer sunjam da ce Borac pokušavati previše ugrožavati naš gol.Mislim da ce Kodro sad više postaviti ofanzivni taktiku na Kosevu sa Benkom i Velkoskim (Bekic ce na klupu)

pa rustemovic je jaci u napadu od cimijaamypitar je napisao/la:I pored teškog terena u Gradačcu, mi sad u subotu protiv Borca zbog širine igrackog kadra necemo ni osjetiti umor.Sad protiv Zvijeze nisu igrali igraci,koji su u prvom dijelu sezone ,ima li gotovo najvise nastupa(Radovac,Stojcev,Cimirot,Okic,Velkoski).I bez ovih za ovu ekstra igraca za našu ligu smo bez puno problema uzeli tri boda.
Nema niko sigurnih 11 osim tatka i bekare.... i mozda bilbije

- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Nezmjerno smo zahvalni na tvom izvjescu, i jos vise za tvoje konstruktivne prijedloge, ali ovo i nije bas tema za ovu vrstu diskusije. I da, mi nikada nismo bili bahati_forzamilan_ je napisao/la:by _forzamilan_ on 13 Sep 2014, 00:16_forzamilan_ je napisao/la:Iznenadio sam se kada sam čuo da će Benko preći u Sarajevo. Malo mi čudno da će kalibar takvog igrača igrati na našim pašnjacima. Šta reći za Leona, momak je mašinerija. Najbolji strijelac HNL-a i definitivno će sada biti ako ne najbolji igrač lige onda definitivno najbolji napadač lige. Za Bilbiju je Shevchenko. Mada sam načuo da je dok je bio u Rijeci znao praviti probleme u svlačionici i da je zato otišao iz kluba ali vidjet ćemo kako će to izgledati. Kako god ovo je ogromno pojačanje za Sarajevo i ako se ne desi nešto nepredviđeno očekujem da Benko s lakoćom bude naj strijelac ove sezone.![]()
Samo nemojte se puno uzdizati treba ponizan biti i ne biti bahat.

Koliko smo jaki mislim da govori i to da jedini koji ima zagarantovano mjesto u prvih 11 je Tatomirovic.
1946
- Evolution87
- Kontakt:

gdje smo mi igrali

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Kontakt:
Benko kao i moja malenkost uvjek govorili da je Biblija za prvi 11 kao i kallasi
Benko je napisao/la:pa rustemovic je jaci u napadu od cimijaamypitar je napisao/la:I pored teškog terena u Gradačcu, mi sad u subotu protiv Borca zbog širine igrackog kadra necemo ni osjetiti umor.Sad protiv Zvijeze nisu igrali igraci,koji su u prvom dijelu sezone ,ima li gotovo najvise nastupa(Radovac,Stojcev,Cimirot,Okic,Velkoski).I bez ovih za ovu ekstra igraca za našu ligu smo bez puno problema uzeli tri boda.
Nema niko sigurnih 11 osim tatka i bekare.... i mozda bilbije
Cimi je jako važna karika u našem timu,narocito kod tih prenosa lopte,što on to radi fantasticno,u tandenu sa Radovcem.Uvjek se sjetim Borussije tek tad vidiš kakav je Cimirot majstor.Mislim da bi Stojcev mogao najvise kod Kodere ispaštati zbog,njegovog pretjeranog drzanja lopte.
Pored Benka,Tatomirovića kao sigurne ja bi tu još dodao i Cimirota.Ono što mene brine je to što Krste sjedi na klupi.Mogao bi izgubiti status reprezentivca,a i cijena bi mu tad pala.A i to je dokaz koliko smo jaki,jedan A reprezentivac Makedonije sjedi na klupi Sarajeva.To u istoriji našeg kluba nismo dozivljeli.

Ima dovoljno utakmica i za Krstu i za Bekića
Bekić je jučer oduševio, bilo je bas iznenađenje jer je bio jako blizu odlaska na posudbu a eto jucer on starta...
On je odbio da ide na posudbu i htio je da se nametne šsš i očito da je upio
Cimirot je klasa ali Bgm ce morati dobro da guzicu oznoji da sacuva svoje mjesto. Rustemovic je vec jucer pokazao da je fizicki odlican, da zna lopte ali na onom terenu to je nemoguce

Bekić je jučer oduševio, bilo je bas iznenađenje jer je bio jako blizu odlaska na posudbu a eto jucer on starta...
On je odbio da ide na posudbu i htio je da se nametne šsš i očito da je upio
Cimirot je klasa ali Bgm ce morati dobro da guzicu oznoji da sacuva svoje mjesto. Rustemovic je vec jucer pokazao da je fizicki odlican, da zna lopte ali na onom terenu to je nemoguce
Rustemovic je dobar igrac ali kvalitetom nije ni blizu Cimirotu.
Puzigaca,Tatomirovic,Cimirot i Benko imaju zagarantovano mjesto u prvih 11.
Svaki igrac na svojoj pozicji ima i kvalitetnu zamjenu ili igraca koji je u 5 g sa njim tako da ce sigurno igrati samo najbolji.
Puzigaca,Tatomirovic,Cimirot i Benko imaju zagarantovano mjesto u prvih 11.
Svaki igrac na svojoj pozicji ima i kvalitetnu zamjenu ili igraca koji je u 5 g sa njim tako da ce sigurno igrati samo najbolji.
Ti si opet šampion !
Da se ponovim, nisam od onih koji favoriziraju Bilbiju.
Gdje su sada oni sto su Bilbiju selili na tribine u najboljem slucaju na klupu. Cak je bilo i onih koji su htjeli da mu papire daju i da ide.
Ovdje se nije smjelo reci da ce Bilbija biti u prvoj postavi.
Gdje su sada oni sto su Bilbiju selili na tribine u najboljem slucaju na klupu. Cak je bilo i onih koji su htjeli da mu papire daju i da ide.
Ovdje se nije smjelo reci da ce Bilbija biti u prvoj postavi.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Zato nikad o igraču ne treba suditi nakon dvije - tri utakmice....
@benko
Koliko je sigurno da je utakmica u 17h?
@benko
Koliko je sigurno da je utakmica u 17h?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.