FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sariel
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sariel » 24 apr 2017, 12:08

ma ne mogu ovo tri azmira ispravit..
sve neki navijaci juveta, reala,barse,rome,milana..
kaze sinoc bili ste bolji :o :rol:
kakva publika kakvi bakraci...
mentalitet nula.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 24 apr 2017, 12:10

PREUZETO:
Citam ovo sve oko moguce suspenzije i ne mogu zaspat od neke muke, zelucane nervoze, picke materine, ne znam ni ja vise cega. Volim taj klub, taj klub je dio mene od moje sedme godine, 2002/03 i 0/1:4 (ne sjecam se tacno rezultata) protiv Leotara sa 4 gola Nenada Stojanovica. Volim ovog covjeka jer znam sta je sve uradio za klub koji ja volim. Ne znam, svako od nas grijesi, ljudi smo i to je neminovno, tako isto i on je grijesio, prevashodno nije smio zabranit igracima da dodju ispred Sjevera, al kad se stavi sve dobro i lose sto je Azmir Husic uradio na vagu, i ptice na grani znaju ishod. Tisti me to kako smo se ponijeli prema njemu. Molio sam Boga da ne ode iz Slobode nikad jer sam znao, Allaha mi sam znao scenario unaprijed i sta ce se sve izdesavat, da se u klub mogu vratit samo iste one hijene kojima ce iz sjene upravljat nas gradonacelnik, a svi odlicno znamo gdje su nas ti ljudi doveli... U tom covjeku smo imali sve, osobu koja je stala iza svog kluba i skoro unistila do temelja sarajevski lobi, ljudi covjek nas je dig'o iz pepela bukvalno. Sjecam se njegovog dolaska u klub, sastanaka u BKC-u, ljudi mi za vode nismo imali zahvaljujuci strukturama prethodnih upravnih odbora koji su sacinjavali isti i slicni ljudi u koji su i danas tu. Znamo vrlodobro dokle su nas doveli... Azmir kad je stigao u klub, Sloboda je bila na aparatima, nisu imali da naspu goriva za gostovanje u Gorazdu. Kazu seljak iz Podrinja, ne moze nam kelja vodit klub i slicno veliki "pametnjakovici" i "skorojevici" i VEEELIKI CARSIJANERI koji sve znaju, kazu pere pare preko Slobode, kazu ovako, kazu onako...
Iskren da budem, ti Azmire sine, da si iz Turkmenistana porijeklom, da ti je svaka druga "goram, dolam, vangor, vandol, utaknica" mene druze zaboli jedna stvarka za tim, ne zanima me apsolutno, bogati se, radi sta hoces al mi ne ostecuj klub, klub koji usput receno cvjeta s takvim covjekom na celu.
Kakav je on to dug napravio u Slobodi, kome je nastetio???
Bolan, taj covjek je ulozio svoja tri miliona u Slobodu, koja ce to budala jos danas da uradi s timom i dugovanjima kakve je Sloboda imala kad ih je Azmir preuzimao???
Ljudi moji, taj covjek sto god je obecao - ispunio je, a sad cu da predocim i nesto zbog cega i dan-danas imam takvo misljenje o njemu.
Prva polusezona u Prvoj federalnoj, sezona u kojoj se vracamo u PL... Ja marke nemam u dzepu, subota oko 13h, prokljucat kolko je vruce napolju a ja nemam druge opcije osim zapicit iz Mihatovica do Tuzle i gledat sa ograde na istoku jer nemam banke svoju Slobodu protiv Branitelja iz Mostara i tako je i bilo bgm, odem ja, izgubila Sloboda 0:1, mi svi poslije tekme pred ulaz, zamal sranje neko, dolazi Azmir, cojk prica znaci samo sto nije proplako, kaze ljudi, ja ne mogu ovako vise, ovi iz Grada danas kazu ovako, sutra onako, prekosutra neka treca prica i tako sve u krug, ubrzo imamo sastanak na kojem ce se sve znati A JA VAM OBECAVAM UKOLIKO DOBIJEM NJIHOVU PODRSKU POSTO KLUB NIJE MOJ NEGO GRADSKI NA POLUSEZONI MINIMALNO 10 IGRACA PREMIJERLIGASKOG KVALITETA, VRHUNSKOG TRENERA I PREMIJER LIGU!
Taj dan necu zaboravit nikad, sve sto je izgovorio - obistinilo se!
Na proslavi ulaska u PL obecava Evropu za 4 godine, mi je igramo za dvije, potpisuje reprogram da mozemo igrat te **** evropske tekme, ma sta sve vise covjek nije uradio za nasu svetinju picka nam materina a otjerali smo ga ko zadnje ****!!!
Mnogi ce sad mislit kako ja nisam pravi(odani) navijac koji stoji uz svoj klub kad kola krenu nizbrdo, svi koji su tog misljenja stanite u red i SAGNITE SE, DOCI CETE SVI NA RED... MENI JE SAMO MUKA VISE, MUKA OD TOGA DA SMO KANTA ZA NABIJANJE, MUKA OD SARAJEVSKOG LOBIJA KOJI JE ZA NAS GORI OD SRPSKOG I HRVATSKOG ZAJEDNOG, MUKA OD TOGA DA SE MOJ VOLJENI KLUB VJECITO TRETIRA KAO SIROCE OD STRANE SVIH KOJI MOGU ODLUCIVATI O NJEGOVOJ SUDBINI I BUDUCNOSTI MAJKU VAM **** VISE SVIMA REDOM !!!
Ja sam bio taj koji je preplako 4 noci kad smo ispali pa onakav nikakav podbuho ko da su me strsljeni izbombardovali isao u sklolu, koji je kao klinjo, srednjoskolac psovo po stranicama selje i veleza kad smo ispali i htio istuc svakog **** manijaka sem jednog, njega sam dovoljno puta, dolazio X puta bez marke u dzepu iz Mihatovica do Tuzle samo da gledam svoj klub, to mi je bolan srce ispunjavalo i ispunjavat ce dok sam ziv, svaki gol sam proslavljao i prosljavljat cu kao malo dijete, svaki primljeni poneka suza i koja hiljada zivaca manje, **** ga, od 2002. pa na ovamo SVE STO DOBRO I LOSE JE!!!
Nikad ja svojoj Slobodi ledja okrenuti necu, al hocu ljudima koji ne vole ovog covjeka, jer ti ljudi ne vole ni Slobodu, tacnije gledaju samo svoj interes a Azmir im nije bas pogodan za to uzimajuci u obzir da je milioner pa se s njim ne moze u tal. I jos nesto bi dodao, Kup nije prodan, al smo imali nesrecu sto smo za trenera imali kitara a za kapitena manijaka, za njega smo se opredijelili u odnosu na prvenstvo zbog vece mogucnosti osvajanja, dva igraca Slobode su mi to licno potvrdila.
Sve sto sam u zadnjim redovima naveo za sebe mislim da vrijedi i za ovog gospodina, covjeka koji je nebrojeno puta do sad pokazao i dokazao da i koliko voli Slobodu za razliku od Senada Mačka, vatrenog navijaca zeljeznicmara, kao i sina mu, posrnulog talenta istoimenog kluba sa šugavice.

VRATI SE AZMIRE !!
P.S. ne slažem se baš sa 100% ovoga, ali momku :salut: za tekst
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 24 apr 2017, 12:11

Sariel je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:
Sariel je napisao/la:sve neke epizode i nagovaranjaa niko se za novcanik ne hvata...
ko u kafani.. jebte..
Jel te strah za opkladu od sinoc? :P
kakvu opkladu inace se ne kladim? sta sam se kladio?
**** ti opet sam precero :urnebes:
okej ,ispostovacu ako nije sta za noza :o :rol:

kod nas sve neki duznici, eno ga i onaj poceraj, poceo sa duznicima :o :wtf: :rol:
Zato najbolje samo posmatrat :lol: :mrgreen:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 24 apr 2017, 12:15

Kod nas ljudi ne mogu napisati tekst o Slobodi bez sarajevskog lobija, kitara, manijaka i sl. :facepalm:
Nad tobom sunce najljepše sja

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 24 apr 2017, 12:18

vidi ove gor patetike grob te ****.-.. pa ovo je tekst za plave sehare a ne crveno crne,jer mi sehare i nemamo :urnebes:

vidi se da je mlad momak, iz srca prica, nadoce.. :salut:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 24 apr 2017, 12:24

pinoglavi je napisao/la:Kod nas ljudi ne mogu napisati tekst o Slobodi bez sarajevskog lobija, kitara, manijaka i sl. :facepalm:
pa pa paranoja :opaopa: :mrgreen:
ne ozbiljno sad,kad si dobar, ne mzoe ti niko nista, nisu nama sarajlije izbile titulu prosle sezone,
nit su nam sarajelije namjestile da zadnje tri tekme ne opucamo po golu..
uvijek sam bio za to da se okrenemo samo sebi, jer sami sebi najvise mozemo pomoci, al i bit najveci dusmani...
sto kaze beduin, dal nas ima dovoljno, njonju bi nas ovako vrtili..al nema..
prosti fakat..
tako je kako je...
lakse je nekog drugog krivit za vlastite neuspjehe..
:salut:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 24 apr 2017, 12:29

pinoglavi je napisao/la:Kod nas ljudi ne mogu napisati tekst o Slobodi bez sarajevskog lobija, kitara, manijaka i sl. :facepalm:
To je jedan dio onoga što se također ne slažem s ovim tekstom da je nepotrebno (sad ćeš ti u inat meni reći da se ipak slažeš s time), ali može se razumjeti iz kojeg ugla je to napisao.
Kad je već pisao o Azmiru, vrijedilo je istaći njegovu bitku protiv tog lobija, pa pobogu i sam si pisao skoro koliko nas je Željo zakinuo, a znamo šta nam se dešavalo prošle, a i prošlih sezone glede toga.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 24 apr 2017, 12:36

solinas je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:a ja cu biti covek iz senke koji te cuva jer jos si mlada... :mrgreen:

slika
Iiiiiiiiiii duzna do bolaaa :urnebes:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :bow:

kakva je situacija, je l' legla lova? :kafa:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 apr 2017, 12:50

Aerials je napisao/la:
solinas je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:a ja cu biti covek iz senke koji te cuva jer jos si mlada... :mrgreen:

slika
Iiiiiiiiiii duzna do bolaaa :urnebes:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :bow:

kakva je situacija, je l' legla lova? :kafa:
Ne znam bogami,niko se ne javlja na tel...
Trazim jedan post sto sam davno napisao,da je ovo sve igra i pretstava za javnost,od one predizborne sarade,pa sve do danas...Ali nemogu da nadjem.
Malo kada uzmes hronologiju dogadjaja,izjave,sve potpisan reprogram,rata oko 20 000,sve sto se desilo do danas,sve ovo skupa koraca ka jednom cilju ..pa da vidimo....
Koliko god mi svi,pa i ja,pisali i gledali to isto,slusali mjesecima,Azmirovu lafinu kako nema farbe da ga prefarbaju,on je u pobjedi Sultan Jasmina Hazretile odigrao najvecu ulogu,svaka im cast sto imaju zivce i vremena za ove gluposti,mi bogami nemamo.. :thumbdown:
Ali bas zanimljiva sapunica,jedva cekam da se Hoze i Magdalena vjencaju,et :urnebes:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 apr 2017, 12:52

wobly92 je napisao/la:PREUZETO:
Citam ovo sve oko moguce suspenzije i ne mogu zaspat od neke muke, zelucane nervoze, picke materine, ne znam ni ja vise cega. Volim taj klub, taj klub je dio mene od moje sedme godine, 2002/03 i 0/1:4 (ne sjecam se tacno rezultata) protiv Leotara sa 4 gola Nenada Stojanovica. Volim ovog covjeka jer znam sta je sve uradio za klub koji ja volim. Ne znam, svako od nas grijesi, ljudi smo i to je neminovno, tako isto i on je grijesio, prevashodno nije smio zabranit igracima da dodju ispred Sjevera, al kad se stavi sve dobro i lose sto je Azmir Husic uradio na vagu, i ptice na grani znaju ishod. Tisti me to kako smo se ponijeli prema njemu. Molio sam Boga da ne ode iz Slobode nikad jer sam znao, Allaha mi sam znao scenario unaprijed i sta ce se sve izdesavat, da se u klub mogu vratit samo iste one hijene kojima ce iz sjene upravljat nas gradonacelnik, a svi odlicno znamo gdje su nas ti ljudi doveli... U tom covjeku smo imali sve, osobu koja je stala iza svog kluba i skoro unistila do temelja sarajevski lobi, ljudi covjek nas je dig'o iz pepela bukvalno. Sjecam se njegovog dolaska u klub, sastanaka u BKC-u, ljudi mi za vode nismo imali zahvaljujuci strukturama prethodnih upravnih odbora koji su sacinjavali isti i slicni ljudi u koji su i danas tu. Znamo vrlodobro dokle su nas doveli... Azmir kad je stigao u klub, Sloboda je bila na aparatima, nisu imali da naspu goriva za gostovanje u Gorazdu. Kazu seljak iz Podrinja, ne moze nam kelja vodit klub i slicno veliki "pametnjakovici" i "skorojevici" i VEEELIKI CARSIJANERI koji sve znaju, kazu pere pare preko Slobode, kazu ovako, kazu onako...
Iskren da budem, ti Azmire sine, da si iz Turkmenistana porijeklom, da ti je svaka druga "goram, dolam, vangor, vandol, utaknica" mene druze zaboli jedna stvarka za tim, ne zanima me apsolutno, bogati se, radi sta hoces al mi ne ostecuj klub, klub koji usput receno cvjeta s takvim covjekom na celu.
Kakav je on to dug napravio u Slobodi, kome je nastetio???
Bolan, taj covjek je ulozio svoja tri miliona u Slobodu, koja ce to budala jos danas da uradi s timom i dugovanjima kakve je Sloboda imala kad ih je Azmir preuzimao???
Ljudi moji, taj covjek sto god je obecao - ispunio je, a sad cu da predocim i nesto zbog cega i dan-danas imam takvo misljenje o njemu.
Prva polusezona u Prvoj federalnoj, sezona u kojoj se vracamo u PL... Ja marke nemam u dzepu, subota oko 13h, prokljucat kolko je vruce napolju a ja nemam druge opcije osim zapicit iz Mihatovica do Tuzle i gledat sa ograde na istoku jer nemam banke svoju Slobodu protiv Branitelja iz Mostara i tako je i bilo bgm, odem ja, izgubila Sloboda 0:1, mi svi poslije tekme pred ulaz, zamal sranje neko, dolazi Azmir, cojk prica znaci samo sto nije proplako, kaze ljudi, ja ne mogu ovako vise, ovi iz Grada danas kazu ovako, sutra onako, prekosutra neka treca prica i tako sve u krug, ubrzo imamo sastanak na kojem ce se sve znati A JA VAM OBECAVAM UKOLIKO DOBIJEM NJIHOVU PODRSKU POSTO KLUB NIJE MOJ NEGO GRADSKI NA POLUSEZONI MINIMALNO 10 IGRACA PREMIJERLIGASKOG KVALITETA, VRHUNSKOG TRENERA I PREMIJER LIGU!
Taj dan necu zaboravit nikad, sve sto je izgovorio - obistinilo se!
Na proslavi ulaska u PL obecava Evropu za 4 godine, mi je igramo za dvije, potpisuje reprogram da mozemo igrat te **** evropske tekme, ma sta sve vise covjek nije uradio za nasu svetinju picka nam materina a otjerali smo ga ko zadnje ****!!!
Mnogi ce sad mislit kako ja nisam pravi(odani) navijac koji stoji uz svoj klub kad kola krenu nizbrdo, svi koji su tog misljenja stanite u red i SAGNITE SE, DOCI CETE SVI NA RED... MENI JE SAMO MUKA VISE, MUKA OD TOGA DA SMO KANTA ZA NABIJANJE, MUKA OD SARAJEVSKOG LOBIJA KOJI JE ZA NAS GORI OD SRPSKOG I HRVATSKOG ZAJEDNOG, MUKA OD TOGA DA SE MOJ VOLJENI KLUB VJECITO TRETIRA KAO SIROCE OD STRANE SVIH KOJI MOGU ODLUCIVATI O NJEGOVOJ SUDBINI I BUDUCNOSTI MAJKU VAM **** VISE SVIMA REDOM !!!
Ja sam bio taj koji je preplako 4 noci kad smo ispali pa onakav nikakav podbuho ko da su me strsljeni izbombardovali isao u sklolu, koji je kao klinjo, srednjoskolac psovo po stranicama selje i veleza kad smo ispali i htio istuc svakog **** manijaka sem jednog, njega sam dovoljno puta, dolazio X puta bez marke u dzepu iz Mihatovica do Tuzle samo da gledam svoj klub, to mi je bolan srce ispunjavalo i ispunjavat ce dok sam ziv, svaki gol sam proslavljao i prosljavljat cu kao malo dijete, svaki primljeni poneka suza i koja hiljada zivaca manje, **** ga, od 2002. pa na ovamo SVE STO DOBRO I LOSE JE!!!
Nikad ja svojoj Slobodi ledja okrenuti necu, al hocu ljudima koji ne vole ovog covjeka, jer ti ljudi ne vole ni Slobodu, tacnije gledaju samo svoj interes a Azmir im nije bas pogodan za to uzimajuci u obzir da je milioner pa se s njim ne moze u tal. I jos nesto bi dodao, Kup nije prodan, al smo imali nesrecu sto smo za trenera imali kitara a za kapitena manijaka, za njega smo se opredijelili u odnosu na prvenstvo zbog vece mogucnosti osvajanja, dva igraca Slobode su mi to licno potvrdila.
Sve sto sam u zadnjim redovima naveo za sebe mislim da vrijedi i za ovog gospodina, covjeka koji je nebrojeno puta do sad pokazao i dokazao da i koliko voli Slobodu za razliku od Senada Mačka, vatrenog navijaca zeljeznicmara, kao i sina mu, posrnulog talenta istoimenog kluba sa šugavice.

VRATI SE AZMIRE !!
P.S. ne slažem se baš sa 100% ovoga, ali momku :salut: za tekst
:tokralju:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 apr 2017, 12:53

Sve je to super zahebancija,ali danas ako se ne isplati mi smo donji..ovakva sramota nam ne treba,nece nas nist moci oprati od bruke i sramote.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 apr 2017, 13:06

kaze dvokorak da nije Asmirovac, a odmah sutradan pise po temi Sloge :rol:
jebote koliko postovalaca ovog tuzlanskog kluba imamo :rol:

I stand corrected, jos nocas je pisao na temi Sloge :mrgreen:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 24 apr 2017, 13:38

Asmire hoćel taj bankomat. Đe zapelo? Znao sam da je varalica!

U odbranu sadašnjeg precjednika, nije mu javljeno do KOLIKO sati do 24.04.'17 se može uplatiti!!!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 24 apr 2017, 13:39

harry_90 je napisao/la:Sve je to super zahebancija,ali danas ako se ne isplati mi smo donji..ovakva sramota nam ne treba,nece nas nist moci oprati od bruke i sramote.
ma nije to care moj zajebancija, ovo je katastrofa...
i vec je sramota..
iskreno.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 apr 2017, 13:44

Ako nece Husic na bankomat,odo ja onda..ima se moze se :kafa:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 24 apr 2017, 13:51

evo ga i hari trza s novcanikom, al ne vadi :urnebes:

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 24 apr 2017, 13:54

Chinaglia je napisao/la:kaze dvokorak da nije Asmirovac, a odmah sutradan pise po temi Sloge :rol:
jebote koliko postovalaca ovog tuzlanskog kluba imamo :rol:

I stand corrected, jos nocas je pisao na temi Sloge :mrgreen:
Prijatelju, dvokorak je isao po gostovanjima dok si se klikera po Dragodolu igrao

Pozdrav
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 24 apr 2017, 13:55

Haj sve, al sto sad ? :D
slika

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 24 apr 2017, 14:00

Vidi fakat :urnebes: hajde gonite se i vi i vaša "ljubav", zadovoljni što smo 100 godina bez titule, mrtvi prosjek od kojeg je neki tamo klub iz Bijeljine bolji :facepalm:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 apr 2017, 14:05

Husic je budala za mene ako plati ovaj dug koji nije napravio,samo zbog ovih koji podrzavaju ovaj UO,koji se izjasnio da neda marke,pa makar klub suspendovali ovo kolo.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.