FrantoBauzek je napisao/la:Lijepo bi bilo da se Husic vrati, jer realno jedini je financijski dovoljno jak da iznese ovo. Bilo bi lijepo kada bi svi zajedno radili na istom projektu.
Za postovanje je da je stao u odbranu sadasnjeg UO. AH se apsolutno suosjeca sa njima, jer je i sam prolazio ovo. Nema potrebe za razdvajanjem i animozitetom prema sadasnje UO, kada AH ga nema, jer to doprinosi samo daljim kontraproduktivim podjelama. Za nas moram nadovezati post od druga Beduin-a, jer ni sam ga bolje ne bi srocio:
Beduin je napisao/la:Za razliku od vecine vas, ja sam misljenja da smo mi najveci krivci u svemu ovome. Mozemo mi kriviti gradonacelnika za qurcobolju za sportom, mozemo kriviti Uprave sto ne zele da ulazu velike pare jer od naseg sporta nema nekog jakog biznisa (zato se zadovolje nekim sitnijim licnim interesom, ako naprave za mandata sta dobro za klub to je to...), ali mi smo ti koji biramo gradsku vlast, mi smo ti koji ne vrse pritisak na Uprave (pa i samog gradonacelnika), mi smo ti koji ne uticemo udruzenim snagama i brojnoscu i ne doprinosimo punjenju klubske kase direktnim dolaskom na stadion, nema nas brojcano i kao takvi ne stojimo uz klub i stitimo ga od svakog ko radi protiv njega.
Sve dok je tako, dok nema mase koja ce stati u gard protiv svakoga ko radi protiv Slobode, mi cemo kriviti sve ostale osim samih nas. A cifre kojima bismo mogli doprinjeti jacanju kluba samim dolaskom na stadion, te s' pravom braniti interese kluba i nase pare koje izdvajamo za isti, sve je to nemoguce dok nas je malo i dok smo razjedinjeni. Kad shvatimo nas sport, nas klub ozbiljno i minimnalno 5000 ljudi bude na svakoj utakmici i kao takvi ne zagalamimo i protiv Jasmina, i Uprave i svakog treceg, tad ce nas i drugi shvatati ozbiljno i promislit ce, kao sto je slucaj u mnogim drugim klubovima iza kojih stoji armija navijaca, armija ljubitelja svog kluba.
Mi smo ti koji mozemo sve promijeniti, da hocemo.
Ne suosjeca Azmir nista prema njima nego prema Slobodi. Jos ce se i Jasmin javiti kako je zamolio Azmira da ode do bankomata.
Da ti nisi mozda podyebavao nas forumase sa hvalospjevima o NJUO i faraoncetu?
Ej Franto, kvislinze stari. Carsijo nad carsijom! Radnico proleterski izdajnice. Brani svoje stavove, a nemoj pisati po internacionali.