FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Mirso1197
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Mirso1197 » 28 feb 2015, 23:35

Ljudi moji sta da vam kazem, upravu ste, besparica, posao, obaveze svasta nesto.. al ako hocemo da se izdignemo iznad prosjeka ove sugave lige, moramo da i mi radimo kao i nasa uprava!
Danas su iz tesnja putovali momci planiramo isto tako i n sljedece gostovanje!
MORAMO pokusati imati sto masivnija gostovanja, ako hocemo nesto posebno na proljece morat cemo se truditi.
Kakav osjecaj vidjet 2 hiljade nasih... maajko
Ovih dana sam po forumu,fejsbuku gledao kako raja koja ima slobodnih mjesta u autu objavljuje i zove ko hoce da putuje sa njima.. TO JE TO, samo kupit, da nas bude sto vise.

STAZOM SLAVE KRENI TI OPET PRVAK POSTANI

slika
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 28 feb 2015, 23:39

obiteljskicovjek je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:Samo cu jedno reci da imam samo jos jednu zelju a to je....neznam kako i neznam jel to moguce da nas na svakom gostovanju bude ovoliko...al znam sigurno jedno da bi tesko izgubili neku utakmucu kad bi nas islo u ovolikom broju na gostovanje...
Jel to moguce da bude....neznam ni sam, al ovom danas posjetom u Gradačcu smo pokazali koliko smo veliki klub.
Neznam kako da ostane ovaj broj ljudi, kako da animiramo jos ljudi da ide na gostovanje...volio bih da se o tome pise i prics malo. Neki klubovi u komsiluku i kad igraju slabo dobijaju neke tekme na racun navijaca. Posebno sto u ovoj nasoj kukuruz ligi da nas ovoliko ode svaki put bilo bi nas vise nego vecine dimacih pristalica.
Joj jednom sam ubijedjen da bi tesko izgubili neku tekmu uz onoćiki broj nas i onakav huk i navijanje.
Ado na zalost malo je terena gdje bi mogli dobiti ovoliki i veci broj karata. Pogotovo sto ce mo mi vremenom biti sve veci magnet za gledaoce, mislim domace. Mali su stadioni, problemi sa organizacijom i sl.Al ovo danas je malo reci za pohvalu! Ljudi koji su bili danas gore su ambasadori naseg kluba i svaka im cast. Nismo slijepi i ne trebamo biti, bilo je i nesto sto nije trebalo biti i ne ide na cast ogromne vecine navijaca. Siguran sam da ce se i ovaj jako bitan segment kluba dovesti na nivo dostojan imena F K SARAJEVO. Rastemo munjevitom brzinom, moramo biti zreli, pametni pratiti ovaj ovaj put koji nas moze odvesti tamo gdje mozda nismo mogli ni sanjati :thumbup:

Ne slazem se vezano za stadione. U Bl imas cijelu tribinu koju mozes napuniti....zenica...bijeli brijeg...lukavica....radnik ima veliku tribinu....travnik sad dvije tribine ima.....
Eh sad kod nas je problem izgleda u mup-u a cini mi se da ni vecini ekipa nije u intetesu dodje ovoliko hordi jer im to 99% znaci zijan.

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 28 feb 2015, 23:42

Ali ovo radovanje nakon gola. Pa ovako se ni na derbiju nije slavilo. Svaka cast i Benki i svim igracima, vidi se da su srcem igrali i slavili. Protiv Borca ocekujem paljbu...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 28 feb 2015, 23:49

:lol: :lol: :lol:
slika

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 28 feb 2015, 23:51

Vama koji ste trazili, tu sam dodao i Bekica, ako ima neko ko je se zaljubio u njega danas :mrgreen:
slika slika slika slika
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 28 feb 2015, 23:52

Mirso1197 je napisao/la:Ljudi moji sta da vam kazem, upravu ste, besparica, posao, obaveze svasta nesto.. al ako hocemo da se izdignemo iznad prosjeka ove sugave lige, moramo da i mi radimo kao i nasa uprava!
Danas su iz tesnja putovali momci planiramo isto tako i n sljedece gostovanje!
MORAMO pokusati imati sto masivnija gostovanja, ako hocemo nesto posebno na proljece morat cemo se truditi.
Kakav osjecaj vidjet 2 hiljade nasih... maajko
Ovih dana sam po forumu,fejsbuku gledao kako raja koja ima slobodnih mjesta u autu objavljuje i zove ko hoce da putuje sa njima.. TO JE TO, samo kupit, da nas bude sto vise.

STAZOM SLAVE KRENI TI OPET PRVAK POSTANI

slika
Veliki pozdrav za bracu iz Tesnja. Omasovite nam pokret u Tesnju, imate materijala, i prije desetak godina sam vidjao djecu u dresovima i po Tesnju i Jelahu. Mozda zbog Edina, al imate dobru bazu. I imate najljepsu carsiju na svijetu. A u zadnje vrijeme rucak u UKUSU da ne spominjem. ;)

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 28 feb 2015, 23:54

MCMXLVI je napisao/la:Vama koji ste trazili, tu sam dodao i Bekica, ako ima neko ko je se zaljubio u njega danas :mrgreen:
slika slika slika slika
daj Berberovica :D

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 28 feb 2015, 23:59

ljudi kao sto je vec pisano mi moramo biti svjesni da je stanje pretesko, al kad se nesto voli mozes to sebi priustit. Sto se tice posavine znam da fks ima dosta navijaca al da ljudi nemaju toliko para da to sebi priuste. Kod mene je situacija takva da ima nas par iz gradacca i srebrenika koji se trudimo da idemo na sto je moguce vise utakmica. Npr ja planiram aBd u zvornik 5 kolo, dok mi je mostar predaleko u ovom trenutku a ne bi me zena pustila :p

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: esprit24, dana/u 01 mar 2015, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 28 feb 2015, 23:59

ja izabro :D
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 01 mar 2015, 00:01

Nadajmo se svi da ce mali plavi sledece kolo uzeti bar bod u Sirokom i onda da zasjednemo na prvo mjesto i NIKAD vise ne siđemo narednih 20 godina...

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 01 mar 2015, 00:03

Hoces sa blatom ili bez? :mrgreen:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 01 mar 2015, 00:05

collector je napisao/la:da i ja napisem vidjenje tekme i onog blata (neko je pitao kako smo skinuli blato, tesko jarane al moja srece za razliku od drugih su bile cizme :mrgreen: )

posto smo kasnili u koloni iz Sarajeva nismo bas bili upoznati sa sastavom, al pri samom ulasku na stadion i pogledom na teren malo je reci da je dosta raje bilo zapanjeno jer su tu bili Bekic, Dzemo, pa donekle i Kallasi i Blibija, dok su na klupi ostali Krste, Okic, Alispahic !!! i na osnovu toga i ovog rezultata mozemo reci da je Meho prilagodio ekipu kako terenu tako i protivniku i pobjedio ga njegovim oruzjem agresivnoscu i vecom dozom bezobrazluka a svi koji su gledali tekmu su vidjeli da su se nasi momci posteno potukli !!!

pojedinacno igrace necu izdvajati jer su svi odradili odlican posao po onoj kaljuzi i treba im cestitati, a malo me Dejo iznenadio jer je fantasticno branio !!!

vezano za ispad na tribini, desio se incident sa igracem Zvijezde koji je malo vise provocirao sto je dovelo do ulaska na teren, srece sve je brzo nastavljeno i zaboravljeno i nema potrebe da se vise to spominje !!!

sad pocinje spremanje za Borac i mislim da ce ovaj rezultat sam uticati na dolazak raje i da neki specijalan poziv nije potreban !!!

sad malo odmoriti :zzz:
bilbija te izneadio sto igra u pocetnom sastavu,,,po cemuuuuuuuuuuuuu,,,,,iznenadio...

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 01 mar 2015, 00:09

farukzidane je napisao/la:
collector je napisao/la:da i ja napisem vidjenje tekme i onog blata (neko je pitao kako smo skinuli blato, tesko jarane al moja srece za razliku od drugih su bile cizme :mrgreen: )

posto smo kasnili u koloni iz Sarajeva nismo bas bili upoznati sa sastavom, al pri samom ulasku na stadion i pogledom na teren malo je reci da je dosta raje bilo zapanjeno jer su tu bili Bekic, Dzemo, pa donekle i Kallasi i Blibija, dok su na klupi ostali Krste, Okic, Alispahic !!! i na osnovu toga i ovog rezultata mozemo reci da je Meho prilagodio ekipu kako terenu tako i protivniku i pobjedio ga njegovim oruzjem agresivnoscu i vecom dozom bezobrazluka a svi koji su gledali tekmu su vidjeli da su se nasi momci posteno potukli !!!

pojedinacno igrace necu izdvajati jer su svi odradili odlican posao po onoj kaljuzi i treba im cestitati, a malo me Dejo iznenadio jer je fantasticno branio !!!

vezano za ispad na tribini, desio se incident sa igracem Zvijezde koji je malo vise provocirao sto je dovelo do ulaska na teren, srece sve je brzo nastavljeno i zaboravljeno i nema potrebe da se vise to spominje !!!

sad pocinje spremanje za Borac i mislim da ce ovaj rezultat sam uticati na dolazak raje i da neki specijalan poziv nije potreban !!!

bilbija te izneadio sto igra u pocetnom sastavu,,,po cemuuuuuuuuuuuuu,,,,,iznenadio...
Pa Bilbija je konstatno dobar i Evropu je odigrao savrseno. Atoromitos sipu kitos :D

hare28
Kontakt:

Post Postao/la hare28 » 01 mar 2015, 00:10

Evo i ja sam izabrao da ne bude svi Benko,ja sam Bekica uzeo heheh brate @MCMXLVI,hvala ti jos jednom na avatarima ;) @farukzidane mene licno nije izneandio Bilbija u pocetnoj jer momak posjeduje kvalitet a i igra veoma dobro na ovoj poziciji koju mu je Meho dao. ;)

kikk
Kontakt:

Post Postao/la kikk » 01 mar 2015, 00:13

sada je na redu Borac da ga pogazimo :njanjanja: :njanjanja:

prasovic89
Kontakt:

Post Postao/la prasovic89 » 01 mar 2015, 00:15

Hajde Miske :urnebes:
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 01 mar 2015, 00:15

Samo dres prava sminka. :cool:
1946

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 01 mar 2015, 00:16

amypitar je napisao/la:Ljudi moji mi se mozemo zahvaliti samo upravi Zvijezde njihovoj policiji i nasoj upravi na dogovoru pa su nam dali cijelu tribinu,a ne samo 300 mjesta.Ja sam ubjeđen da ce nas u Vrapcicima biti jos vise.

U Mostar ce nas krenuti preko 1000 to je sasvim sigurno. Mozda i vise. A tribina ona mala za goste prima 300-350ljudi. Prosli put nas nije bilo vise od te brojke na pojedinim dijelovima stajali u dva reda.

U Mostaru ce biti veliki problem jer ce broj raje koja ce krenuti dole biti 3-4X veci od mjesta koje cemo dobiti.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 01 mar 2015, 00:16

Amca007 je napisao/la:
farukzidane je napisao/la:

Pa Bilbija je konstatno dobar i Evropu je odigrao savrseno. Atoromitos sipu kitos :D
ma brate ja znam to dobro,,,ali mi neki ljudi nimalo nisu jasni,,,isto ko da ne prate sarajevo,,,bilbija od kada je kodro dosao,,,pogotovo od tada,,,,lik je nevjerovatno dobar,,,danasnji prekidi,,,lopte ko na tacni,,,,na onakvom terenu.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 01 mar 2015, 00:17

ado-hz je napisao/la:
obiteljskicovjek je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:Samo cu jedno reci da imam samo jos jednu zelju a to je....neznam kako i neznam jel to moguce da nas na svakom gostovanju bude ovoliko...al znam sigurno jedno da bi tesko izgubili neku utakmucu kad bi nas islo u ovolikom broju na gostovanje...
Jel to moguce da bude....neznam ni sam, al ovom danas posjetom u Gradačcu smo pokazali koliko smo veliki klub.
Neznam kako da ostane ovaj broj ljudi, kako da animiramo jos ljudi da ide na gostovanje...volio bih da se o tome pise i prics malo. Neki klubovi u komsiluku i kad igraju slabo dobijaju neke tekme na racun navijaca. Posebno sto u ovoj nasoj kukuruz ligi da nas ovoliko ode svaki put bilo bi nas vise nego vecine dimacih pristalica.
Joj jednom sam ubijedjen da bi tesko izgubili neku tekmu uz onoćiki broj nas i onakav huk i navijanje.
Ado na zalost malo je terena gdje bi mogli dobiti ovoliki i veci broj karata. Pogotovo sto ce mo mi vremenom biti sve veci magnet za gledaoce, mislim domace. Mali su stadioni, problemi sa organizacijom i sl.Al ovo danas je malo reci za pohvalu! Ljudi koji su bili danas gore su ambasadori naseg kluba i svaka im cast. Nismo slijepi i ne trebamo biti, bilo je i nesto sto nije trebalo biti i ne ide na cast ogromne vecine navijaca. Siguran sam da ce se i ovaj jako bitan segment kluba dovesti na nivo dostojan imena F K SARAJEVO. Rastemo munjevitom brzinom, moramo biti zreli, pametni pratiti ovaj ovaj put koji nas moze odvesti tamo gdje mozda nismo mogli ni sanjati :thumbup:

Ne slazem se vezano za stadione. U Bl imas cijelu tribinu koju mozes napuniti....zenica...bijeli brijeg...lukavica....radnik ima veliku tribinu....travnik sad dvije tribine ima.....
Eh sad kod nas je problem izgleda u mup-u a cini mi se da ni vecini ekipa nije u intetesu dodje ovoliko hordi jer im to 99% znaci zijan.
Ma njima je zijan svakako al bi im trebalo biti drago prodati karte. Ne znam kapacitete tribina, al cisto sumljam da bi nas moglo biti vise ni u Lukavici 1000, Zenici -dobit ces samo ono iza gola, niti kod Radnika. Malo je tih gostovanja, mi moramo znatno popraviti prosjek na domacim tekmama u sto ne sumnjam. Kao i broj clanova.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion i 8 gostiju.