Amca007 je napisao/la:farukzidane je napisao/la:collector je napisao/la:da i ja napisem vidjenje tekme i onog blata (neko je pitao kako smo skinuli blato, tesko jarane al moja srece za razliku od drugih su bile cizme

)
posto smo kasnili u koloni iz Sarajeva nismo bas bili upoznati sa sastavom, al pri samom ulasku na stadion i pogledom na teren malo je reci da je dosta raje bilo zapanjeno jer su tu bili Bekic, Dzemo, pa donekle i Kallasi i Blibija, dok su na klupi ostali Krste, Okic, Alispahic !!! i na osnovu toga i ovog rezultata mozemo reci da je Meho prilagodio ekipu kako terenu tako i protivniku i pobjedio ga njegovim oruzjem agresivnoscu i vecom dozom bezobrazluka a svi koji su gledali tekmu su vidjeli da su se nasi momci posteno potukli !!!
pojedinacno igrace necu izdvajati jer su svi odradili odlican posao po onoj kaljuzi i treba im cestitati, a malo me Dejo iznenadio jer je fantasticno branio !!!
vezano za ispad na tribini, desio se incident sa igracem Zvijezde koji je malo vise provocirao sto je dovelo do ulaska na teren, srece sve je brzo nastavljeno i zaboravljeno i nema potrebe da se vise to spominje !!!
sad pocinje spremanje za Borac i mislim da ce ovaj rezultat sam uticati na dolazak raje i da neki specijalan poziv nije potreban !!!
sad malo odmoriti

bilbija te izneadio sto igra u pocetnom sastavu,,,po cemuuuuuuuuuuuuu,,,,,iznenadio...
Pa Bilbija je konstatno dobar i Evropu je odigrao savrseno. Atoromitos sipu kitos

ma brate ja znam to dobro,,,ali mi neki ljudi nimalo nisu jasni,,,isto ko da ne prate sarajevo,,,bilbija od kada je kodro dosao,,,pogotovo od tada,,,,lik je nevjerovatno dobar,,,danasnji prekidi,,,lopte ko na tacni,,,,na onakvom terenu.