đesi lebrone šećeruKawhi je napisao/la:Pozz :*legenda reala je napisao/la:Ma ne postoji Novo Goražde
suhomesnati moreš, Prevent plače za tobom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
đesi lebrone šećeruKawhi je napisao/la:Pozz :*legenda reala je napisao/la:Ma ne postoji Novo Goražde
suhomesnati moreš, Prevent plače za tobom
iskusno nas kuliraTribalian je napisao/la:Sad video na google.Bosniacum Lilium je napisao/la:odgovorio, ali znaj da lazeTribalian je napisao/la:@ Legendo jel ima nesto novo u Novom Gorazdu ?to im je trn u oku
iskusno nas kuliraBosniacum Lilium je napisao/la: Sad video na google.
sta te ovo prozivaju,nije valjda da gubite primat od Ustiprace?Tribalian je napisao/la: Sad video na google.
imao sam namjeru doci na utakmicu.legenda reala je napisao/la: suhomesnati moreš, Prevent plače za tobom
legenda reala je napisao/la:Opština Novo Goražde su Kopači, to ti dođe jedno naselje prije Goražda, poslije rata pripalo RS-u i nazvano prvo Srpsko Goražde, poslije Novo Goražde
samo_lijevo je napisao/la:sta te ovo prozivaju,nije valjda da gubite primat od Ustiprace?Tribalian je napisao/la: Sad video na google.
imao sam namjeru doci na utakmicu.legenda reala je napisao/la: suhomesnati moreš, Prevent plače za tobom![]()
odoh ja u Sandzak raditi za Prevent,valjda su dole hanume valjane.
nije tebi upuceno.Tribalian je napisao/la: @ Samo lijevo nista te nisam razumeo , ko da si na francuskom pisao.
pa i Raska oblast ih je puna.kakav Sandžak, samo vlahinje dolaze u obzir, eto pitaj Tribaliana on cijeli život udara po vlahinjama
Ustipraca- Kopacilegenda reala je napisao/la:
kakvu utakmicu?
Tacno .legenda reala je napisao/la:kakav Sandžak, samo vlahinje dolaze u obzir, eto pitaj Tribaliana on cijeli život udara po vlahinjama![]()
razumijemo seTribalian je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Opština Novo Goražde su Kopači, to ti dođe jedno naselje prije Goražda, poslije rata pripalo RS-u i nazvano prvo Srpsko Goražde, poslije Novo Goražde
E hvala brate, svraticu sa @ Bosniacum lilium kad budem mogao.![]()
Mozes care, nikad moral nije bio na nizem nivou.legenda reala je napisao/la:
Marko samo ti udaraj, a ja odo spavati, i ja bi volio udarati po vlahinjama da moguhahhaha
blizu su Pale,mislim Praca vasa teritorija.legenda reala je napisao/la:
Marko samo ti udaraj, a ja odo spavati, i ja bi volio udarati po vlahinjama da moguhahhaha
Ma pregazila mene tranzicijaTribalian je napisao/la:Mozes care, nikad moral nije bio na nizem nivou.legenda reala je napisao/la:
Ako ne iskoristis ovaj tranzicioni period onda ne znam sta da ti kazem.
samo_lijevo je napisao/la:blizu su Pale,mislim Praca vasa teritorija.legenda reala je napisao/la:
Nije to to. Zamisli Legendu da se potuca po Palama, vise deluje kao tip koji po beogradskim hotelima voda poslovnu pratnju.samo_lijevo je napisao/la:blizu su Pale,mislim Praca vasa teritorija.legenda reala je napisao/la:
Ja nemam , ali znam ko ima. Kupis novine , snimis oglas , okrenes telefon i eto veselja. ja imam samo one sto moras na pice da vodas i da pricas bajke jedno 2 sata.legenda reala je napisao/la:E tooooooo, imaš li takvih po BG
a poslije 2 sata ?Tribalian je napisao/la:Ja nemam , ali znam ko ima. Kupis novine , snimis oglas , okrenes telefon i eto veselja. ja imam samo one sto moras na pice da vodas i da pricas bajke jedno 2 sata.legenda reala je napisao/la:E tooooooo, imaš li takvih po BG
pa neću ko ti po Prači skakatisamo_lijevo je napisao/la:vidis Trib da on nece u provinciju,daj ti njemu kakvu iz BG.Vidi se da momcina ima ukusa,nista labavo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.