FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ja od bijesa ne mogu nista koherentno napisati sem platite covjeku majmuni muflonski.
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
Papac Papac,
Vlatko Glavas 100k KM, Denis Mujkic s kamatama 70k KM, Nezic i Malkic 30k KM, Okanovic 10/15k KM pa jbt ko da smo Manchester u p m
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
FK Sloboda Tuzla since 1919
titula ale, titula ale
Ocekujem da se uskoro vrti prica nek mu Husic isplati snjim je pravio dogovor,a hebes Sabovice i Zahirovica koji su ovo sve napravili i ova nova garnitura koja nije mogla covjeku mjesecno da isplati 2000 km.
Ocekujem brata solinasa sa svojim komentarom
Ocekujem brata solinasa sa svojim komentarom

Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 23 apr 2017, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Nismo Manchester, vec nije se ljudima uplacivalo. Plus, na dug, bilo koje vrste, zakonski ide kamata. Cak ti se, recimo kod saobracajnih nesreca, racuna kao da ti je osiguravajuca kuca duzna (naravno, u slucaju da je tvoja tuzba uspjesna) konacni iznos i obrada kamate krece od momenta kada se sudski postupak pokrene. Sve po zakonu. I nek je. Sto me dovodi do mog prethodnog komentara. Platite covjeku, nemojte se zafrkavat.MejdanTz je napisao/la:Vlatko Glavas 100k KM, Denis Mujkic s kamatama 70k KM, Nezic i Malkic 30k KM, Okanovic 10/15k KM pa jbt ko da smo Manchester u p m
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Zanumljivo citat zadnju stranicu 

Pa ranije je pisalo o tome,to je njemu Zoleticu Azmir isplatio ali je zbog odlaska u SAD zadjnju ratu kasnio i vratio advokat u prvobitno stanjetuzlak1987 je napisao/la:"Nećemo mu platiti jer nećemo dopustiti da nas neko ucjenjuje. Radi se o dugovanjima koja ne znamo da li i postoje i koja su napravljena ko zna kada. Isti advokat je zastupao u Zolotića sa kojim smo postigli dogovor o isplati 35.000 KM na tri rate. I isplatili smo sve, istina zadnju ratu sa kratkim zakašnjenjem i sada se Salkanović poziva na jedan od članova ugovora u kojem stoji da se sve vraća na početak ukoliko se ne isplati u roku. Isplatili smo mu 35.000 KM i opet smo mu dužni 35.000 KM. Da čovjek ne povjeruje", govori Mujkanović.
Pa zasto ste zakasnili?!
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ebena situacija, onaj trazi opet 35 da mu se isplati, ovaj trazi 28 i kaze da ce traziti jos 22. Hocel nekad to vise prestati?! Koliko ih ima jbt, Azmir vodio klub 3 godine i cak nakon njega ih je ostalo ..
Kako je oprostio ako je dobijo rate.j3bo li mu banovici sve parszitsko u njemu.wobly92 je napisao/la:"Niko me nije nazvao do večeras, a sada ću tražiti i ono što sam bio oprostio."
![]()
![]()

kae faraon "Grad staje iza NJUO i Slobode" prije par mjeseci tj pred izbore
sta je 28000 za grad

sta je 28000 za grad

DRŽAVA TUZLA!!
Iz vremena Davuda ima preko 250.000 km tuzbi od igraca kao da nisu primali platu a ustvari ih on vodio na platnom spisku svoje firme Zada
Ovi nehljebovici na celu sa Mujkicem ufatili ritam pa reketiraju redom. Mogu misliti sta im je sve Azmir u kesu vec isplati davno
Ovi nehljebovici na celu sa Mujkicem ufatili ritam pa reketiraju redom. Mogu misliti sta im je sve Azmir u kesu vec isplati davno
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Kakav ljakse je ispao i on, razumijem da mu se duguje, ali ovo uraditi klubu gdje je proveo tolike godine i on...nek mu ide na čast...al zna se kome najviše ovo treba zamjeriti pogotovo ako ostane na ovome!Sariel je napisao/la:Kako je oprostio ako je dobijo rate.j3bo li mu banovici sve parszitsko u njemu.wobly92 je napisao/la:"Niko me nije nazvao do večeras, a sada ću tražiti i ono što sam bio oprostio."
![]()
![]()
Pinoglavi ba otkači, ne vuci za jezik
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Povucite ba rucnu.dok se ne odigra
Samo je kod nas izdajica onaj koji trazi svoje pare..nije Mujkic sam sebi sastavljao ugovor i velika primanja,zna se ko mu je to ponudio,a tog vise nema..sad isplatit covjeku sto treba i sto je dobio sudskom presudom.. ja bi prvi svd svojs trazio da mi firma duzna par plata,a bgm i svako od nas ovdje.
Nije Mujkic kriv koliko su krivi oni sto su sastavljali ugovore.
Nije Mujkic kriv koliko su krivi oni sto su sastavljali ugovore.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Moguca rijesenja:
1.Sutra fino neka Menprom odnese u UG kakosijih pasteta 28.000kom po 1 KM, a mi cemo doci da kupimo. Eto rjesenja.
2. Ponuditi mu Tandira ili Ziljkica u zamjenu za dug
3. Ponuditi mu sodor mozda mu treba za nasuti avliju.
4. Dati mu bus u zamjenu za dug.
1.Sutra fino neka Menprom odnese u UG kakosijih pasteta 28.000kom po 1 KM, a mi cemo doci da kupimo. Eto rjesenja.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma odigrati ce se, nece valjda svi dozvoliti tu sramotu. Naci ce se neko da uplati, Azmir ce doci i dati 28k da se to odigra ako ne bude niko drugi dao.
Samo sta u buducnosti kada opet neko dobije tuzbu, Mujkanovic mora shvatiti da se nakon toga mora dogovoriti sa ljudima ili im isplatiti. Tu je pola godine i nije zvao Mujkica nikako, zove ga zadnji dan, a nije mu 6 mjeseci 6 rata uplatio. Nerad cisti..
Neka se pripremi za tuzbe u buducnosti, to je realnost jednog predsjednika Slobode, ovo ce se desiti jos par puta i ljudima se mora isplatiti ako ne zele da se dogovore po zakonu sve.
Samo sta u buducnosti kada opet neko dobije tuzbu, Mujkanovic mora shvatiti da se nakon toga mora dogovoriti sa ljudima ili im isplatiti. Tu je pola godine i nije zvao Mujkica nikako, zove ga zadnji dan, a nije mu 6 mjeseci 6 rata uplatio. Nerad cisti..
Neka se pripremi za tuzbe u buducnosti, to je realnost jednog predsjednika Slobode, ovo ce se desiti jos par puta i ljudima se mora isplatiti ako ne zele da se dogovore po zakonu sve.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 23 apr 2017, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
nadam se da ce se wobly i pinoglavi posamarat :kafa:
#saketanje
#saketanje
Probisvjet je napisao/la:Moguca rijesenja:
Ma BUS vrijedi više,neka vrati kusur

DRŽAVA TUZLA!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Podrska predcedniku! Ne daj niko da nas ucjenjuje! NJUO radi dobar posao!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Nije lako ni upravi,valja vračat dugove od bog zna kada.Najgore sto kad platis jednom automatski ide druga tuzba i tome nema kraja.
DRŽAVA TUZLA!!
Trenutno korisnika/ca: prisonbreak i 12 gostiju.