U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Ja idem da gleda
5.septembar je utakmica
bice novi spisak, ovo je bila generacija za sljedece kvalifikacije. jagodic je najavio borbu za drugo mjesto, i ako bi licno volio da dalje uigrava sljedeca godista, mozda im dodati ponekog starijeg igraca.
bice novi spisak, ovo je bila generacija za sljedece kvalifikacije. jagodic je najavio borbu za drugo mjesto, i ako bi licno volio da dalje uigrava sljedeca godista, mozda im dodati ponekog starijeg igraca.
Ma nastavit ce Jagodic davat sansu mladjima i u ovim zadnjim utakmica kvalifikacija.
Racunaj Grahovac, Cimirot, Zakaric, Maletic, Hajrovic , Zolotic, Jajalo i mozda jos koji od "stariji".
Racunaj Grahovac, Cimirot, Zakaric, Maletic, Hajrovic , Zolotic, Jajalo i mozda jos koji od "stariji".
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Kakav bijaše naš Abdel 

moj brat je bio na tekmi kaze da je bez greske igro a inace djete je kvalitetan igrac a buducnost ce pokazat da smo dobili veliko pojacanje u buducnosti ..H.I.M je napisao/la:Kakav bijaše naš Abdel
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
giannini je napisao/la:a i Spikic se ipak odazvao

-
- Kontakt:
Deni Milošević, Asim ZEc, Rahmanović. GOvorim za ove 94-95 koji će sigurno biti u užoj konkurenciji.giannini je napisao/la:Cerimagic ako bude igrao u Poljskoj i Gojak iako je mladji, te Miljan Govedarica i Toni Livancic i to je tosajo10 je napisao/la:
Mozda sam izostavio nekog "bitnijeg" tipa ali u sustini to je to sto se tice generacija 1994-1996. Kvalitet je neumoljiv jer imamo fantastican izbor igraca...![]()
![]()
![]()
Otkud ovaj Abdel Metalsti da ima BiH drzavljanstvo ? Je l' mu to majka odavde ? Šta mu je otac, mislim da holandjanin nije definitino ? 

-
- Kontakt:
Vjerovatno mu je ćale Marokanac,a mati odavdje....Pappy je napisao/la:Otkud ovaj Abdel Metalsti da ima BiH drzavljanstvo ? Je l' mu to majka odavde ? Šta mu je otac, mislim da holandjanin nije definitino ?
Citajte ranije postove ha ja stranicu dvije nazad i znaceteImperator98 je napisao/la:Vjerovatno mu je ćale Marokanac,a mati odavdje....Pappy je napisao/la:Otkud ovaj Abdel Metalsti da ima BiH drzavljanstvo ? Je l' mu to majka odavde ? Šta mu je otac, mislim da holandjanin nije definitino ?
Otac mu je porijeklom marokanac al je i on odavde a majka mu je rodjena bosankaadal je napisao/la:Citajte ranije postove ha ja stranicu dvije nazad i znaceteImperator98 je napisao/la:Vjerovatno mu je ćale Marokanac,a mati odavdje....Pappy je napisao/la:Otkud ovaj Abdel Metalsti da ima BiH drzavljanstvo ? Je l' mu to majka odavde ? Šta mu je otac, mislim da holandjanin nije definitino ?

Mozda jedino sansa za Nastića ima, Mijat će 100% za Srbiju igrati, za ovu dvojicu 99% je sigurno.
-
- Kontakt:
Jel to zaključuješ po tome što nije standardni U-21 reprezentativac...Pappy je napisao/la:Mozda jedino sansa za Nastića ima, Mijat će 100% za Srbiju igrati, za ovu dvojicu 99% je sigurno.
Zadnja izmjena: Imperator98, dana/u 13 avg 2014, 20:16, ukupno mijenjano 1 put.
Otac mu nije maroka ocima vidio .. otac odrasto u Teslicu a majka iz Hrasnice i to je to djete je odraslo u Holandiji u nasem bosanskom duhu.... prica 100 % Bosanski i strasno kvalitetan igracadi93 je napisao/la:Otac mu je porijeklom marokanac al je i on odavde a majka mu je rodjena bosankaadal je napisao/la:Citajte ranije postove ha ja stranicu dvije nazad i znaceteImperator98 je napisao/la: Vjerovatno mu je ćale Marokanac,a mati odavdje....

- povratakotpisanih
- Kontakt:
A pa čudnog li prezimena za naše podneblje al haj nema veze nek on samo igra dobro fudbal!adal je napisao/la:Otac mu nije maroka ocima vidio .. otac odrasto u Teslicu a majka iz Hrasnice i to je to djete je odraslo u Holandiji u nasem bosanskom duhu.... prica 100 % Bosanski i strasno kvalitetan igracadi93 je napisao/la:Otac mu je porijeklom marokanac al je i on odavde a majka mu je rodjena bosankaadal je napisao/la: Citajte ranije postove ha ja stranicu dvije nazad i znacete![]()
![]()
![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma otac mu je sigurno porijeklom Marokanac, nema sumnje, samo je pitanje kako doguraše do Teslića. 

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Mozda Teslic u Maroku 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Cuj otac mu iz Teslica. Zna li tko kako mu se zove caca?. Da utvrdim otkuda je 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
osama metalsiAdi_Zepce je napisao/la:Cuj otac mu iz Teslica. Zna li tko kako mu se zove caca?. Da utvrdim otkuda je

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
U kontaktu sam sa par ljudi iz Vlasenice, racunajuci i neke iz fudbalskih krugova. Oni mi kažu da još uvijek nije potpuno načisto. Bojim se da se on još uvijek preispituje gdje je manja konkurencija u odbrani, u BiH ili Srbiji, jer ma šta god mi pričali ko koliko voli reprezentaciju svako gleda gdje će ga bolje zapaziti.Imperator98 je napisao/la:Jel to zaključuješ po tome što nije standardni U-21 reprezentativac...Pappy je napisao/la:Mozda jedino sansa za Nastića ima, Mijat će 100% za Srbiju igrati, za ovu dvojicu 99% je sigurno.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, perun i 47 gostiju.