Koji si ti bolesnik i psihopata to je cudo jedno.A ovaj balavac bi te vjerovatno mogao napraviti..Nemam namjeru pogotovo tebi da ista pisem na PP napisi ovdje sta imas kad si takav heroj i mudonja.felix123 je napisao/la:Svi koji su se zatekli tamo,punoljetni ,davali su iskaz dana poslije utakmice,kao gradjaninu i covjeku mi je dužnost reći šta se sve desilo ,meni je žao što ja mnogo toga nisam vidio ,jer sam došao dosta kasnije (nisam taj dan ni planirao ići na utakmicu ,jer je taj dan bio svetac u nas katolika ,zaštitnik mladih)
Ja da idem u zatvor što sam pokušao zaustavit napušene i pijane budale (ili još gori oni trijezni) svoj grad ??
Hahahahahha hapsi nas sve odmah
Šta će Knezović u zatvoru ,vi kazete da je Policija ga ubila ??? Gubiš se ,balavče
Ne želim uopće zbog tebe da idem na neko hlađenje ,ja sam svoje rekao ,ako trebaš još neke info za izbistravanje svog mržnjom zamućenog uma ,javi mi se u PP
I ne vidim sta je tebi uopste smijesno,kazete nismo svi isti ogradili se od nereda ubistva i sada ",hapsi nas sve"-jako zanimljivo