Olimpik Sarajevo

maxmore
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la maxmore » 01 mar 2015, 16:58

Olimpic postaje smiješan i proziran. Svaka čast Želji pobjeda je pobjeda.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 01 mar 2015, 16:59

Sivsic jos jednom dokazao da nije za lijevog beka, ne znam sto napustismo Stubicana on bi nam sada bio dobar tu.
Regoje zakazao, zalosno dok je tako iskusan.
Dobro je Mirza reagovao na to da je pustio utakmicu radije da spasi kljucne igrace, jer ovo izgleda bice bolnica, suspenzija i nedostatak papira do mile volje.

Sada protiv Viteza trebaju nastupiti Hugo, Imamovic obavezno da im se nastavlja dobra forma, ali i nebi valjda bila dilema jer ima toliko odsutnih igraca.
bhsport je napisao/la:[...]samo mi zao sto Hamzić nije branio da ga natrpamo za Zrinju. 6 golova za 6 bodova.
Hjoj jes' vam krivo :mrgreen: Vi cete tu fantaziju dozivotno cuclati, i to sve bez dokaza.
Pravite se k'o fol da bi osvojili titulu da smo pobjedili protiv Zrinjskog. Idi pogledaj tabelu te godine.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 01 mar 2015, 17:02

Kad god Željo dobije Olimpika to je vazda prodano od strane Olimpika :lol: :urnebes:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 01 mar 2015, 17:06

Imate finu ekipu,ali vam Osmanagic visak u prvih 11.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 01 mar 2015, 17:07

Džaba ljudima ovdje objašnjavati. Sve im objasniš ali opet ne mogu da skontaju ništa.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 01 mar 2015, 17:11

E moj arelinho ta fina ekipa će teško Viteza pobijediti u narednom kolu.
@maxmore Vidjet ćeš kako će protiv vas zapeti kukavice.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 01 mar 2015, 17:13

ma ekipa olimpika je otpad sarajevskih velikih klubova...pa sto ovi odbace odu kod njih ali protiv sarajevskih divova nemogu nista
Samo Sarajevo

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 01 mar 2015, 17:27

A koji od ovih igrača Olimpica nisu igrali dobro u Želji ili Sarajevu pa su postali otpad? Ako može odgovor, ali normalan bez filozofiranja.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 01 mar 2015, 17:28

Dobit cemo Vitez sigurno aBd inshallah, jedino ako se nesta nepredvidjeno desi. Samo da hoce onaj teren biti ok.
Ovo je norma u Bosni toliko naroda kaze sve najgore sto moze da smisli o gubitnicima, bilo to istinito ili ne.

Meni ovo naravno dodje gorko, ali sad je vrijeme nama pruzati podrsku, pa da ponovi ekipa comeback iz prosle polusezone, komsije; ritese ili ne ritese, vidjet cete vracamo se gromovitom brzinom. :salut:

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 01 mar 2015, 17:36

Olimpic kad bi i dobio mozda nekad,Mancini bi rekao ,ma pusti klosare,pustio im Zeljo ,samo da mene razuvijere. Hehe
Ikao je Olimpic i puno jacih timova od ovog,pa nije mogso prnut. Nije tu vise samo stvar jacine tima,ima tu i tradicija,i navijaci a i sama klubska karma i renome.
Igrati za Zelju ili Sarajevo,nije isto sto i igrati za Olimpic.
Da si ne znam kako dobar,i da sve o fudbslu znas,kad igras protiv nas,nekako znas puno manje. U startu se zna ko je ko i tako i zavrsava.
Meni je Olimpic drag i volim sto je realtivno jak klub,ali u Sarajevu ,je jednostavno 3 klub i sudbina mu je zspisana unaprijed. Zeljo i sa slabijim kadrom je opet neko sa kim Olimpic ne moze,a da.ne govorim o trenutno izuzetno jakom Sarajevu,kojem ste.nekad i znali pomrsit racune,ali nije to nesto znacajno za spomenut.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 01 mar 2015, 17:41

Mancini je napisao/la:A koji od ovih igrača Olimpica nisu igrali dobro u Želji ili Sarajevu pa su postali otpad? Ako može odgovor, ali normalan bez filozofiranja.
smajic,handzic,pandza,bogicevic,comor,danijel brkovic,hamzic,osmanagic,pa onda onaj mali hugolino je otpad sirokog,ovaj danasnji golman je isto otpad slavije sto je i danas dokazao,samo mi nemoj o tome kako da bi igrali za sarajevu i zelju da imaju para a to vam je sarajevo pokazalo na duljevicu koga oce moze uzeti,jedini igrac koji nije otpad a kod vas je to je kapiten muharemovic
Samo Sarajevo

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 01 mar 2015, 17:54

Mancini je napisao/la:E moj arelinho ta fina ekipa će teško Viteza pobijediti u narednom kolu.
@maxmore Vidjet ćeš kako će protiv vas zapeti kukavice.
Nema sumnje u to. Eto nama Želje pa nema straha. Mi moramo sve dobiti i tako i tako, a ove lažne euforije Želje gasimo u subotu, ako ne možemo dobiti ovakvog Želju titulu nismo ni zaslužili.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 01 mar 2015, 18:03

@barbarez @kanarinac Pustite se šupljih imaginarnih priča koje su za bajki. @kućni ljubimac Kakvih si ti gluposti napisao o nekakvom otpadu to je za ne povjerovati a još ne znaš ni pravilno napisati. A Olimpic je nešto slično kao Lokomotiva u Hrvatskoj. Servis za Želju i Sarajevo a da ostave klubove zeznu u borbi za vrh tabele.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 01 mar 2015, 18:05

@maxmore Željo je vaša stalna mušterija a pogotovo što su najlošiji u zadnjih šest godina.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 01 mar 2015, 18:08

Ja bih pohvalio mantile koje je nosio vaš stručni štab..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 01 mar 2015, 18:10

barbarez je napisao/la:Olimpic kad bi i dobio mozda nekad,Mancini bi rekao ,ma pusti klosare,pustio im Zeljo ,samo da mene razuvijere. Hehe
Ikao je Olimpic i puno jacih timova od ovog,pa nije mogso prnut. Nije tu vise samo stvar jacine tima,ima tu i tradicija,i navijaci a i sama klubska karma i renome.
Igrati za Zelju ili Sarajevo,nije isto sto i igrati za Olimpic.
Da si ne znam kako dobar,i da sve o fudbslu znas,kad igras protiv nas,nekako znas puno manje. U startu se zna ko je ko i tako i zavrsava.
Meni je Olimpic drag i volim sto je realtivno jak klub,ali u Sarajevu ,je jednostavno 3 klub i sudbina mu je zspisana unaprijed. Zeljo i sa slabijim kadrom je opet neko sa kim Olimpic ne moze,a da.ne govorim o trenutno izuzetno jakom Sarajevu,kojem ste.nekad i znali pomrsit racune,ali nije to nesto znacajno za spomenut.
Ima tu definitivno neki dodatni faktor, k'o sto je neko prije pisao; pare ne mogu kupiti sve, ja vidim da nam je Bjelasnica imala vise efekta nego Antalija, zato sam i prosle godine propovijedao da se tamo ode opet, i opet uspijesna polusezona nakon toga, mada je sada zima bila pa je Antalija mozda bolji izbor zato.

Mislim da je vise ta stigma da su nam Zeljo i Sarajevo rivali, ne navijaci. Jer eto npr. Siroki bas dok je maxmore tu, nemaju neku ogromnu bazu navijaca, imaju solidnu posjetu u zadnje vrijeme, ali kad dodju na Grbavici npr. pred manijacima nema toliko skripara, pa opet uspiju pobjediti, a mi smo remizirali bas sa njima na Otoci.

Svaka ti cast sto si pokazao karakter. :thumbup:

@champions1921 :lol: vala cu i ja kupiti jedan, meni se svidjaju, moze biti neka nasa stvar :mrgreen:

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

starina
Kontakt:

Post Postao/la starina » 01 mar 2015, 18:20

kanarinac je napisao/la:
Mancini je napisao/la:A koji od ovih igrača Olimpica nisu igrali dobro u Želji ili Sarajevu pa su postali otpad? Ako može odgovor, ali normalan bez filozofiranja.
smajic,handzic,pandza,bogicevic,comor,danijel brkovic,hamzic,osmanagic,pa onda onaj mali hugolino je otpad sirokog,ovaj danasnji golman je isto otpad slavije sto je i danas dokazao,samo mi nemoj o tome kako da bi igrali za sarajevu i zelju da imaju para a to vam je sarajevo pokazalo na duljevicu koga oce moze uzeti,jedini igrac koji nije otpad a kod vas je to je kapiten muharemovic
Jedinu otpad koju ja vidim ovdje si ti kanarinac!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 01 mar 2015, 18:22

Od kada su počeli nositi mantile skoro da nisu nikada pobijedili. :shock:

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 01 mar 2015, 18:48

@starina bravo!
kanarinac je napisao/la:
Prejeo si se blata jucer pa haluciniras. Da bi definisao "otpad" sam bi implicirao da ste vi najvece smetliste u gradu. Ja to ne smatram, uopste ne koristim rijec "otpad" o zivim bicima, ali po tvojoj logici trebao bi prvo sam svoju guzicu da zagrizes kad vec trazis nesta da zvaces.

Sreca pa nismo tako maloumni, smajke, keno, bogi, comor, brki, dino su se svi dokazali ponovo kod nas, i nastavit ce tako trend aBd.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 01 mar 2015, 22:55

kada vam ponestane argumenata onda vrijedjate,ja ne zelim da padam na vase grane a ostajem iza svake svoje rijeci :wave:
Samo Sarajevo

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.