Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Trasimaco
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Trasimaco » 04 maj 2010, 22:25

ackeey je napisao/la:Nisam Trasimaco nista precijenio, pa pogledaj na ovom forumu broj stranica na nasoj temi, a saberi "ostale".A sigurno su u zadnjih par godina svi ostali imali vise uspjeha i osvojenih titula...
Nema KOPA i YNWA nigdje. To cak i onaj **** Suko priznaje.
Kazem ti, MANU vrijedi skoro 3 puta kao Liverpool, ali smo mi ipak veci...
Necu s tobom ulazitit u bilo kakve rasprave, ali to je moje skromno misljenje, a priznaces, imam prilicno dobro uporiste za sve sto sam napisao. ;)
Kakve veze ima broj stranica topica Liverpoola na ovom forumu? :mrgreen: Kop je precijenjen i to se juce jasno vidjelo. Inace to traje vec dugo vremena. Samo citaj strane forume i izjave ljudi koji dolaze na Kop. YNWA je prelijepa pjesma, ali duh te pjesme navijaci Livepoola vise nemaju. Kako mozes da zelis poraz tima koji volis?

A sto se tice odnosa United - Liverpool, evo ti jednu izjavu navijaca Liverpoola. Necu ni ja ulaziti u raspravu, jer isto tako imam jako uporiste svog misljenja.
for decades we have been the fly in uniteds soup.
united are a fucking massive club, easily the biggest in england and arguably one of, if not `the ` biggest club in the world.
in this country they are the team of the establishment (i think there`s only jimmy greenhoff and gordon hill who havent been knighted), they are the team of the press and media (`that night in barcelona`) and they are the team of the `shires` (it used to be said in the 60`s / 70`s that if you didnt have a strong regional accent then odds were you were a united supporter).
they are the real madrid or bayern munich of england.
that crown sat uncomfortably upon their heads though because out of the 92 league clubs in this country one particular club wasnt reading from the same script as everyone else.
once united win their 19th league title all the pieces will fall into place, as the biggest and best supported club with the media and the establishment behind them they should be the most successfull club domestically, it`s taken them a while but now they are on the verge of living up to their hype.
as i said men like shankly and paisley wrote their own scripts, unfortuantly as a club we just ran out of scriptwriters.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 04 maj 2010, 22:29

Trasimaco je napisao/la:Kop je precijenjen i to se juce jasno vidjelo. Inace to traje vec dugo vremena
Kop je ponovo bio onaj "stari" u četvrtak protiv Atletica(bar po meni).
FK Pjetlovi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 maj 2010, 00:12

YNWA je prelijepa pjesma, ali duh te pjesme navijaci Livepoola vise nemaju. Kako mozes da zelis poraz tima koji volis?
^ Ne bih se baš složio sa tobom. "Duh te pjesme" oživi pred svaku novu utakmicu. I kada Liverpool izgubi, sljedeću utakmicu će ih dočekati YNWA, dočekaće transparenti podrške Benitezu iako ništa ne osvaja već peta godina. Možda vatreni navijači Liverpoola koji svaku utakmicu bodre svoj tim, koji tamo žive, vide i čuju nešto što mi uradimo jednom u sedmici, pročitamo na netu, ...

Možda u Benitezu vide pravu osobu, misle kako će sa 3/4 pojačanja Liverpool vratiti na sami vrh. Ove sezone nismo imali sreće sa povredama, a kako sezona odmiče moral igrača slabi i igramo sve lošije što je i normalno.

Sami ste se mogli uvjeriti koliko je Manchesteru važan Rooney, Arsenalu Van Persie, Fabregas, Arshavin. Isto tako i mi bez Glena, Torresa, pa čak i Škrtela, Insue i Fabia igramo lošije. Chelsea je prvi, ni oni ove sezone kompletni, misleći na Essiena i Bosingwu ali zato je Abramović odriješio kesu i sada Chelseau i nisu potrebna ta dva igrača, na svakoj poziciji imaju "bar još jedno odlično rješenje" .

Šta očekivati od Liverpoola kojem kada se povredi Glen mora igrati Carragher ili Degen pa čak u zadnje vrijeme i Mascherano, Torresa BEZUSPJEŠNO pokušava zamjeniti Kuyt koji je već prerastao u krilo, koji ne može čunj da pređe ako ga neće oboriti. Kada nam Lucas Leiva opet BEZUSPJEŠNO pokušava zamjeniti NEzamjenljivog Xabi Alonsa.

Nova sezona nova nafaka ljudi. Jedva čekam da se ova sezona završi, a naredna će biti bolja . Gore ne može.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 05 maj 2010, 00:25

ackeey je napisao/la:
Trasimaco je napisao/la:
ackeey je napisao/la:Znate, mozda nije najvrijedniji klub na svijeti, ali Liverpool jeste NAJVECI klub na svijetu, koji iza sebe ima, najvjerovatnije, NAJVJERNIJE navijace na svijetu.
Mislim da si velicinu ovog kluba "malo" precijenio. A sto se tice navijaca... Vjerovatno si gledao njihovu zadnju utakmicu. Ako je ono ponos Liverpoola, onda je nesto jako truhlo u zemlji Danskoj.
Nisam Trasimaco nista precijenio, pa pogledaj na ovom forumu broj stranica na nasoj temi, a saberi "ostale".
A sigurno su u zadnjih par godina svi ostali imali vise uspjeha i osvojenih titula...
Necu s tobom ulazitit u bilo kakve rasprave, ali to je moje skromno misljenje, a priznaces, imam prilicno dobro uporiste za sve sto sam napisao. ;)
:D brat bratu, kada bi ispali iz lige ostalo bi jedno 7-8 navijaca na balkanu.. gledaj ove situacije.. Juve ispadne u drugu ligu, zadnji trofej osvojen davne 2005.. i opet stranica http://www.juvebalkan.com , najposjecenija i popularnija stranica na balkanu tog sadrzaja.. ;) ali da ste jedni od boljih to se apsolutno slazem.. ako oduzmes italijanske klubove, sigurno je Liverpool po tome prvi..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 05 maj 2010, 08:09

mirzza je napisao/la:Neki od igraca iz Engleske lige koji bi imali mjesta u Liverpulu:

Golman: Jensen,
Odbrana: Shawcross, Hangeland
Sredina: Milner, Joe Cole, Barry, Young A,
Napad: Bent D, Zamora, Cole, Jones
I onda kukajte kako imate 'polovne' igrače.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 05 maj 2010, 08:17

Trasimaco je napisao/la:
ackeey je napisao/la:Nisam Trasimaco nista precijenio, pa pogledaj na ovom forumu broj stranica na nasoj temi, a saberi "ostale".A sigurno su u zadnjih par godina svi ostali imali vise uspjeha i osvojenih titula...
Kakve veze ima broj stranica topica Liverpoola na ovom forumu? :mrgreen: Kop je precijenjen i to se juce jasno vidjelo. Inace to traje vec dugo vremena. Samo citaj strane forume i izjave ljudi koji dolaze na Kop. YNWA je prelijepa pjesma, ali duh te pjesme navijaci Livepoola vise nemaju. Kako mozes da zelis poraz tima koji volis?

A sto se tice odnosa United - Liverpool, evo ti jednu izjavu navijaca Liverpoola. Necu ni ja ulaziti u raspravu, jer isto tako imam jako uporiste svog misljenja.
for decades we have been the fly in uniteds soup.
united are a fucking massive club, easily the biggest in england and arguably one of, if not `the ` biggest club in the world.
in this country they are the team of the establishment (i think there`s only jimmy greenhoff and gordon hill who havent been knighted), they are the team of the press and media (`that night in barcelona`) and they are the team of the `shires` (it used to be said in the 60`s / 70`s that if you didnt have a strong regional accent then odds were you were a united supporter).
they are the real madrid or bayern munich of england.
that crown sat uncomfortably upon their heads though because out of the 92 league clubs in this country one particular club wasnt reading from the same script as everyone else.
once united win their 19th league title all the pieces will fall into place, as the biggest and best supported club with the media and the establishment behind them they should be the most successfull club domestically, it`s taken them a while but now they are on the verge of living up to their hype.
as i said men like shankly and paisley wrote their own scripts, unfortuantly as a club we just ran out of scriptwriters.
Ma pazi, mislim da me nisi skontao.
Moje misljenje je da tekma sa CSKA nije pustena, jednostavno su bili puno bolji.
I to je realnost.
S druge strane, mozes misliti sta hoces, za mene je Liverpool najveci (i za mnoge druge), odmah poslije Zelje.
Vrlo vjerovatno nemas godina koliko ja, pa ti tvrdim da je onakvo "nenavijanje" i muk na KOPU bio samo odraz ljutnje na Rafu i proklete Amere.
I necu se s tobom raspravljati, uostalom, zivimo u slobodnoj zemlji, prema tome, svako ima pravo na svoje misljenje...
YNWA :!:
P.S. I neznam gdje sam ja to rekao da se radujem porazu od CSKA?
Svasta!!!
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 05 maj 2010, 09:01

Trasimaco je napisao/la:
ackeey je napisao/la:Znate, mozda nije najvrijedniji klub na svijeti, ali Liverpool jeste NAJVECI klub na svijetu, koji iza sebe ima, najvjerovatnije, NAJVJERNIJE navijace na svijetu.
Mislim da si velicinu ovog kluba "malo" precijenio. A sto se tice navijaca... Vjerovatno si gledao njihovu zadnju utakmicu. Ako je ono ponos Liverpoola, onda je nesto jako truhlo u zemlji Danskoj.
Koju kad su na Old Trafordu pustili West Ham 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 05 maj 2010, 09:47

ackeey je napisao/la:Ma pazi, mislim da me nisi skontao.
Moje misljenje je da tekma sa CSKA nije pustena, jednostavno su bili puno bolji.
I to je realnost.
S druge strane, mozes misliti sta hoces, za mene je Liverpool najveci (i za mnoge druge), odmah poslije Zelje.
Vrlo vjerovatno nemas godina koliko ja, pa ti tvrdim da je onakvo "nenavijanje" i muk na KOPU bio samo odraz ljutnje na Rafu i proklete Amere.
I necu se s tobom raspravljati, uostalom, zivimo u slobodnoj zemlji, prema tome, svako ima pravo na svoje misljenje...
YNWA :!:
P.S. I neznam gdje sam ja to rekao da se radujem porazu od CSKA?
Svasta!!!
Pazi ti mene. Ja i ne govorim da je Liverpool pustio utakmicu. Cak sta vise, vjerujem da bi se mnogi bolje osjecali da jeste, jer je ono bio ocaj od igre. Govorim za ponasanje navijaca na tom stadionu. Lako se moze vidjeti kako slave kad Lampard daje drugi gol. I nigdje nisam spomenuo da si ti licno slavio.

To sto je Liverpool ZA TEBE najveci je samo licno pristrasno misljenje i to postujem. Realnost je ipak nesto drugo, sto si sad ovom izjavom i sam priznao. Uzivaj. ;)
Dirk je napisao/la:Koju kad su na Old Trafordu pustili West Ham 8-)
Sta da ti preporucim osim da pogledas utakmicu ponovo. Druge pomoci ti nema.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 05 maj 2010, 10:02

Kako bolan izmisljas kada je kamera prikazivala navijace koji se drze za glavu i ne mogu da vjeruju kako Liverpool igra lose , a ti nesto izmisljas i sebe pravis budalom !

Nesto mi tu supljiras a isti bi i ti bio da United treba zaajebati Liverpool , ali mi glumis neku dobricinu i postenjacinu a supalj si na sve strane , nije ti LFC kriv sto niste dobili Blackburna ili Chelsea kuci idi na temu Uniteda pa tamo licemjerno cmizdri , i da ti kazem ovo mi je najdrazi poraz Liverpoola od kada pratim taj klub nekih 10 godina , a to sto je meni drago dobija na velicina da se ti pojede od muke, gledati tebe kako cmizdris je neprocjenjivo 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 05 maj 2010, 10:14

Dirk je napisao/la:Kako bolan izmisljas kada je kamera prikazivala navijace koji se drze za glavu i ne mogu da vjeruju kako Liverpool igra lose , a ti nesto izmisljas i sebe pravis budalom !

Nesto mi tu supljiras a isti bi i ti bio da United treba zaajebati Liverpool , ali mi glumis neku dobricinu i postenjacinu a supalj si na sve strane , nije ti LFC kriv sto niste dobili Blackburna ili Chelsea kuci idi na temu Uniteda pa tamo licemjerno cmizdri , i da ti kazem ovo mi je najdrazi poraz Liverpoola od kada pratim taj klub nekih 10 godina , a to sto je meni drago dobija na velicina da se ti pojede od muke, gledati tebe kako cmizdris je neprocjenjivo 8-)
Mi cmizdrimo?? Pogledaj ti ponovo utakmicu i nabavi sebi naocale pa vidi jel se navijaci Liverpoola drze za glavu ili slave. United ce iduce sezone biti 5x jaci u odnosu na sve druge timove,vi ste odgodili ono neizbjezno samo na jos jednu godinu,a to je da cemo vas prestici po broju titulu.

Mene nezanima vase misljenje,Liverpool iz godine u godinu postaje sve veca smijurija od ekipe. A to ce se i dalje nastaviti. Kakve veze ima sto ste vi napisali 700 stranica na forumu,jel to neko mjerilo da ste bolji. Ako je tako onda je zeljo No1 u svijetu jer su ljudi nabili blizu 1400 stranica. Ja postujem historiju,al nezivim za nju.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 05 maj 2010, 10:16

Dirk je napisao/la:Kako bolan izmisljas kada je kamera prikazivala navijace koji se drze za glavu i ne mogu da vjeruju kako Liverpool igra lose , a ti nesto izmisljas i sebe pravis budalom !

Imas video pa obrati paznju na navijace iza gola. Obrati paznju.

Nikad, ali NIKAD ne bih zelio da United izgubi. To nije nikakvo postenje, vec ono zbog cega volim i podrzavam ovaj klub. Ne cudi me da je tebi to nesto strano, pogotovo sad kad sam ovo procitao. Nigdje nisam ni rekao da je Liverpool taj zbog koga United mozda nece osvojiti prvenstvo i nigdje nisam cmizdrio. Precjenjujes i sebe i Liverpool. Uostalom, mislim da je sasvim jasno ko se jede od muke i ko ima razloga za to.

Mozes ti i bolje od ovog. Potrudi se nesto vise ako vec hoces da ostavis dojam. ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 maj 2010, 10:19

majestic24 je napisao/la:United ce iduce sezone biti 5x jaci u odnosu na sve druge timove
Odvadi malo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 05 maj 2010, 10:19

@Trasimaco :Vidi,mi smo prije utakmice izgubili bilo kakve sanse za 4. mjesto,ispali smo iz Eurolige i jedino sto nam je ove sezone ostalo kako treba je ta izjednacenost po broju titula,nama je vise dozlogrdilo,dozivjeli smo razocarenja n puta.....Meni je poraz protiv cska tesko pao,cisto zato sto gledam kako na svom stadionu drugom timu obezbjedjujemo titulu a sebi ne mozemo...

Dalje,liverpool je uvijek dobijao podrsku od navijaca,ti se hvatas za argumente koji vrijede sada kada u klubu nista ne funkcionira kako treba....Navijaci daju podrsku,ali i oni gube vjeru jer vide da pojedine kretene u klubu uopste nije briga za lfc,mnoge akcije su poduzimane kako bi se otjerali ameri,itd..... i vise su se navijaci trudili da ih otjeraju nego bilo ko drugi..

Osim toga,vi ste u boljoj poziciji od nas pa vas je uvijek krasila pozorisna atmosfera :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 05 maj 2010, 10:24

Sam dokaz da se nalazite u onome sto sam napisao znaci da sam pogodio srz problema 8-)

Ne vidim zaista kakve veze vas dvojica imate sa ovom temom , ali bas ne vidim , da vi nekome pricate o nekim stvarima koji nemaju veze , isti ste kao vas trener koji je 20 godina pljuvao po LFC pa se par dana prije tekme sa Chelseom oglasio i licemjerno se ulizivao LFC ne bi li veliki slavni klub pobjedi Londoske plavce, a poslije toga gospodin zvakaca nastavlja u starom stilu ... licemjersto!

Dakle mi uzivamo u ovom porazu i to nije tajna , ako nismo mogli nista napraviti bar smo uspjeli da se vi pojedete od muke sto je itekako vrijedno 8-)

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 05 maj 2010, 10:36

Dirk je napisao/la:Sam dokaz da se nalazite u onome sto sam napisao znaci da sam pogodio srz problema 8-)

Ne vidim zaista kakve veze vas dvojica imate sa ovom temom , ali bas ne vidim , da vi nekome pricate o nekim stvarima koji nemaju veze , isti ste kao vas trener koji je 20 godina pljuvao po LFC pa se par dana prije tekme sa Chelseom oglasio i licemjerno se ulizivao LFC ne bi li veliki slavni klub pobjedi Londoske plavce, a poslije toga gospodin zvakaca nastavlja u starom stilu ... licemjersto!

Dakle mi uzivamo u ovom porazu i to nije tajna , ako nismo mogli nista napraviti bar smo uspjeli da se vi pojedete od muke sto je itekako vrijedno 8-)
I ja uzivam 20 godina slusajuci neke price od vas. "Falilo nam je srece,biti ce bolje iduce godine" ,"iduce sezona je nasa,najbolji smo"...i tako iz kruga u krug,a nigdje vas nema. Neka je on licemjer i sl,al covjek je bio iskren. Vi ste 100 + godina historije zaprljali s ovom utakmicom,to trebas da znas. Pusti ti te price,chelsea je bio bolji. Bio je bolji jer vi niste zeljeli igrati. A sto se tice toga da me "ubijas" s tim,gadno si se prevario. Ja sam ponosan na United zbog svega sto je cinio prethodnih godina. Vrati se ti 200-300 stranica unazad,da vidimo kako ste vi planirali sezonu pa cemo vidjeti ko ce koga pogoditi u srz. A uostalom,dok postoji i teoretske sanse,ja cu se nadati za titulu. 1 je bod razlike,nema veze sto chelsea igra protiv wigana.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 05 maj 2010, 10:39

Dirk je napisao/la:Sam dokaz da se nalazite u onome sto sam napisao znaci da sam pogodio srz problema 8-)

Opet ti sebe precjenjujes. Nisi ti nikakvu srz pogodio, vec si samo dobio normalan odgovor na jako glup prethodni post. A ionako imam pravo da primjecujem neke stvari. Sta mi neko moze?

Ti ne krijes da se radujes porazu tima koji volis, cak se i ponosis time. :lol: I ne kontas koliko ovim izjavama smanjujes tu velicinu Liverpoola koju tako ponosno naglasavas. Drazi ti je neuspjeh Uniteda nego bilo kakav uspjeh Liverpoola. Ko se onda tu jede od muke?

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 05 maj 2010, 10:44

Nevjerovatno je koliko se momci pale na svaki moj post , velike postenjacine koje su pustile West Ham :mrgreen:

Zar ne vidite da ste ofirni a za ovog jednog sam ja vama govorio prije 10-tak dana da se samo ulizuje prije tekme sa Chelseom a da ce nas kasnije pljuvati a vi sanjim diskutujete eto vam sad licemjerstvo izlazi na vidjelo :D
Zadnja izmjena: Dirk, dana/u 05 maj 2010, 10:47, ukupno mijenjano 2 puta.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 05 maj 2010, 10:47

Dirk je napisao/la:Nevjerovatno je koliko se momci pale na svaki moj post , velike postenjacine koje su pustile West Ham :mrgreen:
I opet nista bolje od ovog nisi mogao smisliti? Ponavljas se. A mi smo ofirni. :lol:

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 05 maj 2010, 10:48

LFC je izgubio sve u sezoni i valjda je logicno da mi bude drago da i najveci rival ne bude prvi ... ali sta vrijedi tebi postenjacini objasnjavati , da je obrnuto vjerujem da bi se i ti isto ponasao , i zelio da najveci rival ne bude prvi ... pogledaj Lacio i Romu i onda mozda shvatis sta znaci rivalstvo a ne licemjerstvo ... ja bolan vas ne volim i zelim vam sve najgore to nije tajna niti je sta tu sporno !

Usput kada citiras , citiraj bar fer i onaj dio gdje sam pisao o tebi kada si se ulizivao a kasnije poceo da plujes ;)

I ne kvarite nam vise temu , od vasih suza je sve vlazno ovdje 8-)

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 05 maj 2010, 11:09

Dirk je napisao/la:LFC je izgubio sve u sezoni i valjda je logicno da mi bude drago da i najveci rival ne bude prvi ... ali sta vrijedi tebi postenjacini objasnjavati , da je obrnuto vjerujem da bi se i ti isto ponasao , i zelio da najveci rival ne bude prvi ... pogledaj Lacio i Romu i onda mozda shvatis sta znaci rivalstvo a ne licemjerstvo ... ja bolan vas ne volim i zelim vam sve najgore to nije tajna niti je sta tu sporno !
OK je to, ali na racun svog tima? Ne znam, to mi nije jasno i to nikad ne bih mogao. Ako je to licemjerstvo, onda priznajem da sam takav.
Dirk je napisao/la:Usput kada citiras , citiraj bar fer i onaj dio gdje sam pisao o tebi kada si se ulizivao a kasnije poceo da plujes ;)
Nisam se tu pronasao i ti to jako dobro znas. Ne budi jadan i ne podvaljuj nesto sto nije istina.
Dirk je napisao/la:I ne kvarite nam vise temu , od vasih suza je sve vlazno ovdje 8-)
Nase navodne suze su suvisne ovdje. I ne samo da je vlazno, vec je prava poplava od svega sto se nakupilo ove sezone. :lol:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.