FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Gledam izraze lica ovih željovaca sa press konferencije, niko nije nasmijan. Sve nešto zamišljeno, tužno...
Evo i oni tebe selame!
U iscekivanju investitora ko i mi kad smo Mirvica cekaliobrijanopile je napisao/la: ↑21 sep 2021, 12:00Gledam izraze lica ovih željovaca sa press konferencije, niko nije nasmijan. Sve nešto zamišljeno, tužno...
Mi docekali.a hoce li oni .......!......
-
- Kontakt:
Bas tako! Mozemo platiti kartu i dati 5 maraka u humanitarne svrhe a mozemo i uci djaba. Kako se ko odluci
-
- Kontakt:
O cemu ti ??napoleon72 je napisao/la: ↑21 sep 2021, 09:17Ma sjever radi u interesu ultra furke, navijacke scene itd. Drze se kodeksa, zele jak kop koji navija 90 minuta a ne 300 ljudi u kopu i 1000 rastrkano po stranama koji sjede i grickaju kospice. To salje losu sliku navijacke grupe. Bilo bi na sjeveru dosta raje koja inace ide na istok/zapad, da je ostao dzaba ulaz, al koliko bi ti navijaci doprinijeli navijanju? Zato razumijem i ovaj potez sjevera, "ocistili su ime" u ocima ultra svijeta plus daju pare u humanitarne svrhe. Vidjet cemo kako ce sve izgledat u srijedu.Shategabri je napisao/la: ↑21 sep 2021, 08:55Po meni je trebalo drugačije, ako je već ispred kluba išlo da je ulaz za sjever besplatan, onda organizovati da se ulaznice plaćaju na dobrovoljnoj bazi za dobrotvorne svrhe, da nije obavezno.napoleon72 je napisao/la: ↑21 sep 2021, 08:48Ma prije da ce svi takvi reci "ako dajem pet, dat cu tri marke vise i gledat s istoka utakmicu". Al eto, dobar potez Hordi je ovo, nije po kodeksu da ti uprava placa ulaz na stadion.
Ovako ispade HZ privatizovale sjever.
Ulaz je besplatan ko hoce kupi ko nece ulazi besplatno. Tebi smeta što su protiv Sabrinice pa bacaš šupljak protiv sjevera
Clanovi grupe ce ispostovati taj dogovor od 5KM. I ostali koji budu dolazili na sjever, ispostujte taj dogovor. Bice objavljeno u koje svrhe i koju humanitarnu akciju ce ici taj novac.Tatamata1946 je napisao/la: ↑21 sep 2021, 12:04Bas tako! Mozemo platiti kartu i dati 5 maraka u humanitarne svrhe a mozemo i uci djaba. Kako se ko odluci
Samo jako i bez pardona! U svim segmentima, na svim poljima.

- FKS -
-
- Kontakt:
Kone nase ako sutra neko nema od vas za kartu spreman sam neku komsinicu ugostiti na zapadu. Da zajedno uzivamo u pobjedi gospodina 

Volim te Sarajevo
Volim te Sarajevo
Pred prosli derbi (Sarajevo : Zeljeznicar 3 : 1) dan prije takodje igrali Velez i Borac u Mostaru, ima simbolike. Sto se tice nase ekipe, potrudit se da sto vise igraca izadje u prvoj postavi na prirodnim pozicijama (po mogucnosti bez Dupovca, Krleta i Hebe). S druge, strane jasno je da su kone malo sada poljuljale odnos trenera - igraca, ali to nas ne smije zavaravati jer je derbi i svi ce dati sve od sebe da pobijede pa neka bollji pobijedi.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- napoleon72
- Kontakt:
Bodul mi djeluje kao lik koji bi mogao krvnicki silovat konu
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
MojaTV prenosi protiv Tuzle u 12. kolu 

-
- Kontakt:
Ja odma u 12 uzeo kartu,nije bilo guzve.Kakvo je sad stanje?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Istok otišao 5300 komNajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 sep 2021, 13:57Ja odma u 12 uzeo kartu,nije bilo guzve.Kakvo je sad stanje?
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
E jbg sadZeko87 je napisao/la: ↑21 sep 2021, 14:03Istok otišao 5300 komNajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 sep 2021, 13:57Ja odma u 12 uzeo kartu,nije bilo guzve.Kakvo je sad stanje?

Nemoguce da su prodali 75% tribine za 2 sata.Pa ne dolazi United.

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ovdje neko da napise Mbappe potpisuje, ima raje sto bi povjerovala. Evo za ulaznice isto..
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zeko87 je napisao/la: ↑21 sep 2021, 14:03Istok otišao 5300 komNajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 sep 2021, 13:57Ja odma u 12 uzeo kartu,nije bilo guzve.Kakvo je sad stanje?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
To mi je red. Br karte, jedino što ako ima više prodajnih mjesta pa se razbacali buntovi 

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- Shategabri
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, hazarder, MaroonBjelave, MSOZ101, OzmoodPinglewood, Vanja8 i 37 gostiju.