Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
To ako urade onda sam 100% siguran da je ovaj Jorg poslan planski da nas obruka. Lik je na zadatku.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Oooj ako je ovo istinaArvid je napisao/la: ↑14 avg 2023, 19:22S obzirom da nam se smiješi fijasko sezona ne bi me čudilo da Klopp na kraju iste preuzme odgovornost i sam spakuje kofere.Edwards did not want to renew Henderson and Milner. He had identified Guimarães (from Lyon) and Enzo (from river) as players to buy. Klopp has screwed up massively
#XabiAlonso2024

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Da su pametni, otišli bi na noge Edwardsu, ispred njega stavili bjanko ček, popušili mu ga usput, klopp da mu se izvini, i preklinjali ga da se vrati i uz obećanje da će imati kakvu god ovlast poželi.
Ne zaboravite da je Klopp htio Brandta, dok mu je Salah bio rezervna opcija. Sve više sumnjam u njegov odabir.
Edwards zasluzniji za trofeje od Kloppa. Sa Brandtom i slicnim bi ostalo isto. Nagelsmann when?
izreka ide veni vidi vici

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Meni vidi visi usta sebi metni
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Kad bolje razmislim mi i ne zaslužujemo kvalitetnije trollove od ovog Ozrena.
sto pise citam tako vise grijeha zaradjujem.
Da ne moram zbog posla sad bi ovaj telefon sakrio sam od sebe
Da ne moram zbog posla sad bi ovaj telefon sakrio sam od sebe

- wadethegreat
- Kontakt:
Ako je istina ovo za Enza i Guimaraesa nemam rijeci...
Mislim sa Macom necete fuliti ali da ste ovu dvojicu doveli jos za te pare
Sad jos vise hocu Edwardsa kod nas ako je moguce ikako...
Mislim sa Macom necete fuliti ali da ste ovu dvojicu doveli jos za te pare

Sad jos vise hocu Edwardsa kod nas ako je moguce ikako...
gledaj sta im jbni amer daje da pisu, krepali vcrs
“There is Crystal Palace’s Cheick Doucouré, Andre of Fluminense, Fiorentina’s Sofyan Amrabat and many, many more to be found by amateur scouts on Twitter.”
“There is Crystal Palace’s Cheick Doucouré, Andre of Fluminense, Fiorentina’s Sofyan Amrabat and many, many more to be found by amateur scouts on Twitter.”
Sta mislite koliko bi nas kostao de Paul
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.