Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Respekt za Stana, tukao je prvi i drugi reket svijeta, drugačije ne možeš do titule. Nastavio je tamo gdje je stao prošle godine, nadam se da će tako i nastaviti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
@DANTES
Wawrinka nije nikakav "champion". On je spletom okolnosti doshao do toga da digne kantu u Melburnu, a neko ko ima 28 godina i svega 5 ATP titula najnizhe kategorije ne mozhe da skine epitet "dobrog igracha" i pretvori ga u "shampionski igrach" jednom pobedom nad povredjenim Nadalom, na mishice izvojevanoj.
'Pobednik turnira' nije jednako 'shampionu'.
Wawrinka nije nikakav "champion". On je spletom okolnosti doshao do toga da digne kantu u Melburnu, a neko ko ima 28 godina i svega 5 ATP titula najnizhe kategorije ne mozhe da skine epitet "dobrog igracha" i pretvori ga u "shampionski igrach" jednom pobedom nad povredjenim Nadalom, na mishice izvojevanoj.
-
samosarajvo
- Kontakt:
boze dragi sta sve nece covjek procitati ovdje
stanu svaka cast, igrao je dobro cijeli turnir ali rafa da nije povrjedjen bio pobjednik bi se znao, to je realnost
sad se nadat da povreda nije teze prirode i da ce biti spreman za sljaku, al spreman 100%
Vamos!
stanu svaka cast, igrao je dobro cijeli turnir ali rafa da nije povrjedjen bio pobjednik bi se znao, to je realnost
sad se nadat da povreda nije teze prirode i da ce biti spreman za sljaku, al spreman 100%
Vamos!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bravo Stan! Odlična igra, Nadal mu je malo razbio ritam traženjem MTO i zato je Stan onako igrao. Nije lako protiv Rafe igrat pa makar on bio i povrijeđen, ne znaš šta te čeka. Zaslužena titula! 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- legenda reala
- Kontakt:
šteta što se ovakva prilika nije iskoristila za još jedan GS
a sad čekamo mrzitelje, vidim da su plačkovi navijači odjednom postali veliki navijači Wawrinke

a sad čekamo mrzitelje, vidim da su plačkovi navijači odjednom postali veliki navijači Wawrinke
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
sta je ovo, fanovi fedexa se presaltali na drugog tenisera 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Duga je lista igrača za koje su oni navijalilegenda reala je napisao/la:a sad čekamo mrzitelje, vidim da su plačkovi navijači odjednom postali veliki navijači Wawrinke![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- francobaresi
- Kontakt:
Pa kad znaju da Roger vjerovatno nikad više neće vidjeti finale nekog GS turnira. 
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Mali Rafa se uvijek vadi nečim kad zijani, normalno poraz ne može biti a-a.
Propala gluma
Vidi sada kako je bilo Rogeru, sjeti se kako je bilo 2009, nije bitno bio ti plačko ili ne, bitno je biti veličina gubio ili ne ili uvijek se izvlaciti na izmišljene povrede.
Propala gluma
Vidi sada kako je bilo Rogeru, sjeti se kako je bilo 2009, nije bitno bio ti plačko ili ne, bitno je biti veličina gubio ili ne ili uvijek se izvlaciti na izmišljene povrede.
-
samosarajvo
- Kontakt:
tobe jarabi kakvi maloumniciAA23 je napisao/la:Mali Rafa se uvijek vadi nečim kad zijani, normalno poraz ne može biti a-a.
Propala gluma![]()
- Aanonymous
- Kontakt:
@AA23
Polako ba ne trci pred rudu, uskoro padas selimo se na tvoju temu
Polako ba ne trci pred rudu, uskoro padas selimo se na tvoju temu
- Cautinho
- Kontakt:
STANISLAV WAWRINKA!!!
Bravo momčino!
Šteta zbog Nadala,bio je mrtav čovjek u drugom setu,izraz lica i servisi su govorili sve.Wawrinka je isto ovo mogao dosta ranije završiti,ali povreda Nadala je syebala mozak Wawrinke pa se mučio da ga dokrajči.
Na kraju ipak zasluženo.
Bravo momčino!
Šteta zbog Nadala,bio je mrtav čovjek u drugom setu,izraz lica i servisi su govorili sve.Wawrinka je isto ovo mogao dosta ranije završiti,ali povreda Nadala je syebala mozak Wawrinke pa se mučio da ga dokrajči.
Na kraju ipak zasluženo.
Keep walking.
Pokušaj ponovo.Cautinho je napisao/la:STANISLAV WAWRINKA!!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kad fanovi Rogera od srece vise ne znaju sta da napisu onda ti bude jasno dokle su dosli kompleksi koje je Nadal napravio Federeru i njegovim fanovima.Koja nesreca za Rogera , Nadal nikada nije imao potrebu glumiti u mechevima sa njim. 
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Nego jel bi 14-sta? Koliko vas je jučer govorilo i proglasilo, al hajd, plačko je najveći ikad, nije ckapi ko ovaj da lažira povrede već izgubi časno..
Nemas sta na moju temu dolazit, Roger se vraća, al neka uživajte
Nemas sta na moju temu dolazit, Roger se vraća, al neka uživajte
Virtu4l je napisao/la:Pokušaj ponovo.Cautinho je napisao/la:STANISLAV WAWRINKA!!
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Upravo tako!MaGiCa je napisao/la:@DANTES
Wawrinka nije nikakav "champion". On je spletom okolnosti doshao do toga da digne kantu u Melburnu, a neko ko ima 28 godina i svega 5 ATP titula najnizhe kategorije ne mozhe da skine epitet "dobrog igracha" i pretvori ga u "shampionski igrach" jednom pobedom nad povredjenim Nadalom, na mishice izvojevanoj.![]()
Djokovic me posebno razocarao.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma ne znam, ti si baš veliki optimista oko tih GS, ja bi bio zadovoljan i kad bi Samprasa prestigo, ne mora Federera ni stići, ali biće zajebano pravo osvojiti još 3-4 GS, ako računamo da na jednom skoro da nema šanseVirtu4l je napisao/la:Duga je lista igrača za koje su oni navijalilegenda reala je napisao/la:a sad čekamo mrzitelje, vidim da su plačkovi navijači odjednom postali veliki navijači Wawrinke![]()
Nishikori, Dimitrov & Wawrinka su kap u moru
Wawrinka je samo odgodio neizbježno.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Consigliere
- Kontakt:
Cestitke Stanislasu! Ko bi rekao, ali lijepo je vidjeti nekog lijevog sa titulom Grand Slama, iako mislim da je samo povreda ledja sprijecila da pogodim ovaj fini niz...
Consigliere je napisao/la: Moja prognoza:
Nadal- Federer
Berdych- Wawrinka
Nadal- Wawrinka
Nadal
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- EmirSioux89
- Kontakt:
Prvo mi je žao finala jer je ovako završilo, i Stan ovu pobjedu nije proslavio kako se to ocekuje kad se osvoji GS radi te povree Nadala.
Ali nema veze Rafa je odradio turnir kako treba viša sila ga je sprijecila a kao sto rece @virtual Wawrinka je samo odgodio neizbjezno.
Vamos Rafaaa!
Ali nema veze Rafa je odradio turnir kako treba viša sila ga je sprijecila a kao sto rece @virtual Wawrinka je samo odgodio neizbjezno.
Vamos Rafaaa!
Manchester United!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.